اره کلا خیلی حساسه دریبل زدن یعنی باید زود و به موقع بزنی جهت ها رو ولی تو تمرینات من دارم تمرین میکنم کم کم داره همه مدل هاش دستم میاد حالا خدا کنه تو پچ فیس کونامی این تایم زمانی شوت رو هم درست کنن و مشکلات دیگه ای که بقیه دوستان میگن![]()
اره کلا خیلی حساسه دریبل زدن یعنی باید زود و به موقع بزنی جهت ها رو ولی تو تمرینات من دارم تمرین میکنم کم کم داره همه مدل هاش دستم میاد حالا خدا کنه تو پچ فیس کونامی این تایم زمانی شوت رو هم درست کنن و مشکلات دیگه ای که بقیه دوستان میگن![]()
هر تیمی رو که بر میداری سیستم چیدمانش فرق میکنه واسه رئال یکجورائی بیشتر وسط میدان بازی میکنن باید تنظیم کنی که رو به جلو بیشتر و حمله ای کار کنند
اره ما هم روی 0 بازی میکنیم روی سرعت بالای 0 اصلا بازی یکجوری میشه بعد مدتی زود خسته میشه یا میبینی روی سرعت زیاد حرکت های پیش میاد که نباید پیش بیاد نرمال و استانداردش همون 0 هستش![]()
دوستان واسه دریبل نمیشه مثل سری های قبلی با l2 و شوک دریبل زد ؟ فقط باید بادوتا شوک کار کرد ؟
سلوم والا ما هم این مشکلو داریم خیلی سخت تر شده دریبل زدن اما اگه میخوای ساده از یه بازیکن بدون حرکت تکنیکی بگذری r2 رو نیگه دار و فلش طرفی ک میخوای رو بگیر اما بطور کلی تو این فوتبال هر دوتا شوک کاربردشون زیادتر شده بخصوص r3 . البته من این r3 رو قبلا یه جور دیگه تنظیم کرده بودم یه پا دوپا میزد ولی تنظیماتش بهم ریخت و دیگه درست نشد و الان کارای دیگه میکنه برا خودش کلا سر خود شده![]()
Last edited by ENZO 000; 13-10-2013 at 14:04.
شوت از راه دور قلق خاصی داره ؟ یا دروازبان میگیره یا اوت میشه مثل 2013 نیست من همه ی گل ها فقط شوت از راه دور هست یکی از دوستان راهنمایی کنه روی حالت basic![]()
ااااوف یه روش شوت من دارم روش تمرین میکنم و تو بازی تا موقعیت پیش میاد اجرا میکنم با شوک سمت راست دو بار به جلو بزنید تا توپ رو واسه خودش بازیکن پله کنه یا یکم بندازه جلو پاش تا بتونی شوت بزنه یعنی یه شوت های اینجوری میشه زد که نگو البته باید موقعیتش تو بازی پیش بیاد و این حرکت دستت بیاد که عالیه![]()
سلام به همه .. اقا یه سوال دارم من دستگاهم xbox هست ... کسی میدونه قلق سرعت بازیکنها چه جوریه ؟؟؟؟ من بهترین بازیکنها با سرعت 98 رو خریدم اما اصلا راه نمیرن مثل ماست میمونن .! اگه کسی میدونه قلق سرعت رفتن رو بگه ممنون میشم ...
خخخخخخ فک کنم بازیکنا رو بهت انداختن![]()
بچه ها بعضی از این کارایی ک توی ویدئو هست رو میشه کرد ولی بعضیاشو نمیشه چرا؟ اتظیمات r3 چجوری باس باشه؟دیگه سردرد گرفتم از بس قاطی شده.
راستی چرا تعداد استادیومها کمه؟ مثلا سنتیاگو برنابئو و نیوکمپ اصن نیستن
سلام:من تو دفاع کردن مشکل دارم قبلا با ضرب و گارد همه چی حل بود.میشه در مورد دفاع کردن اموزش بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)