یه نکته رو فراموش نکنیم
ابتدا نقش و خصوصیات اون نوشته میشه، بعد براش بازیگر انتخاب میکنن
در واقع میشه گفت برای چنین کاراکتر عصبی و پرخاشگر و حال به هم زنی، بهاره رهنما بهترین گزینه است!
یه نکته رو فراموش نکنیم
ابتدا نقش و خصوصیات اون نوشته میشه، بعد براش بازیگر انتخاب میکنن
در واقع میشه گفت برای چنین کاراکتر عصبی و پرخاشگر و حال به هم زنی، بهاره رهنما بهترین گزینه است!
آره نقش خودشو تو حال بهم زدن به خوبی اجرا میکنه و کاملا حرفه ای ولی کاش با این سن کمش یکم از نظر فیزیکی به خودش میرسید تا درصد حال بهم زنیش کمتر میشد !
حالا شما هم گیر دادین به ایشون ها
والا تو سریال های شاخ خارجی هم کارکتر زن رو اعصاب کم نیست .. برکینگ بد .دکستر و هوملند از معروف ترین هاهستند
TAPATALK
اول سريال مينويسه تمامي اتفاقات محصول تخيلات نويسنده هست(با اين مفهوم!)فردوسي پور اينو نمي دونه!نمي دونه سريال طنز هست؟بعد
مجرا ميشه براي جاري شدن انتقاداتي كه ساخته تخيل خودش هست مثلا همين پشت وانت سوار شدن پژمان همراه گوسفندا همه ديگه ميدونن
و انقدر شعور دارن بدونن كه قصد چيه!فردوسي پور ميگه هيچ بازيكني همچين كاري نميكنه البته شايد خواسته مچ گيري كنه![]()
پژمان تيكشو به خسرو انداخت : من يادم نمياد خسرو حيدري گل ملي داشته باشه
كلا خيلي با شخصيتش حال كردم![]()
عاشق قسمتاییم که پژمان و وحید بحث جدی میکنن
دیشب میگفت ما هم خارجیم هم ایران یعنی هم ایرانی هستیم هم خارجی
بعدشم خود پژمان گفت : من خارج بودمااا اونا فقط خارجین دیگه ایرانی نیستن
موقعی هم که میرن دستشویی از خشک کن برقی استفاده میکنن خیلی باحاله![]()
هیچ تیکه ایش اون نمیشد که درباره تاکتیک بحث میکردن و جمشیدی از سیستم علی اصغری خوشش میومد و میگفت همیشه جواب میده
قبلا مدافعین توپ میفرستادن و پیوس میزد تو گل
بعد ما میفرستادیم و دایی میزد تو گل
الآنم مدافع ها میفرستن، فقط کسی نیست که بزنه تو گل![]()
اون بار اول كه رفتن دستشويي من گفتم خداي من!رنسانس!!!نگو خشك كن بوده
اين الماس سياه رو كي ميخوان آبش كننفقط با ماشين مي گردوننش!
آقا اون صحنه هایی که میگی "تو کتاب خوندی" خیلی جالبه!واقعا این سریال تیکه کلام های جالب و خنده دار و به یاد موندنی داره و خواهد داشت و مثل بعضی سریالای ماه رمضون تیکه کلام هاش بی مزه و اعصاب خردکن نیستن!
![]()
این یارو چاقه که قمه داشت بازم تو سریال هست
ایول![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)