تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 34 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 335

نام تاپيک: آرشیو / تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض علیرضا دبیر: مسوولان باعث حذف من از ورزش شدند

تهران- ایسکانیوز: علیرضا دبیر قهرمان سابق جهان و المپیک در خصوص اینکه چه مسایلی باعث کنار گذاشته شدن وی و امثالهم از ورزش شد گفت: این سوال را بروید از کسانی که ورزش کشور را اداره می کنند بپرسید که دبیر یا امثالهم بالاخره هر جا که هستند باید بتوانند کارشان را انجام بدهند اما مهم این است که آنکسی که در ورزش است باید بتواند افراد توانمند را نگه دارد.

وی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه ورزشی ایسکانیوز در مورد اینکه چرا پس از کش و قوس های فراوان که موفق به ثبت نام در انتخابات ریاست فدراسیون کشتی شده بود به یک باره در روز آخر در انتخابات حاضر نشد اظهار داشت: یک سری مسایل در این مورد دخیل بودند و من دوست نداشتم که این مسایل باز شود و در کشتی مطرح شود و در نهایت تصمیم گرفتم که در انتخابات شرکت نکنم.
    دبیر در مورد اینکه آیا این اتفاقات از درون خانواده کشتی بود یا خارج از مجموعه گفت: خدمتتان عرض کنم که این مشکلات از چندین ناحیه وجود داشت اما بیشترین مشکلات بیرون از خانواده کشتی بود اما هر چه که بود دیگر تمام شده است و باید به فکر آینده باشیم.
    وی در مورد اینکه آیا در آینده برای بازگشت به کشتی بعنوان مربی ، سرمربی و یا حتی رییس فدراسیون کشتی دارد یا خیر؟ اظهار داشت: اگر اجازه بدهید در مورد مربیگری یک چیزی را خدمتتان عرض کنم که آن این است که اگر من می خواستم مربی شوم 3 سال پیش می توانستم مربی تیم ملی بشوم و خودم بشخصه علاقه ای به مربیگری ندارم.
    دبیر ادامه داد: این صحبت ها دلیل بر این نست که خدای نکرده مربیگری شغل بدی است، اما من خودم این شغل را دوست نداشتم و دلیل آن این است که همیشه دیده ام که حق مربیان خورده و مورد بی احترامی قرار می گیرند و در حق شان اجحاف می شود.
    وی در مورد بازگشت به ورزش خاطرنشان کرد: در مورد بازگشت به ورزش باید عرض کنم که فرقی ندارد که کجا باشم، من هر جا که باشم شاید اگر اسمی هم از من نباشد اما قطعا بدانید که به ورزش کمک خواهم کرد و در این مورد شک نکنید.
    دبیر در مورد اینکه چرا امثال دبیر ، خادم ها و بسیاری دیگر از کشتی گیرانی که برای ورزش اول ما افتخار کسب کرده اند به این شکل از کشتی کنار گذاشته شده اند اظهار داشت: ببینید نه در کشتی بلکه من فکر می کنم در خیلی از جاهای دیگر باعث بوجود آمدن خیلی از عوامل می شود مسایل پشت پرده است و اگر روزی بیاید که این مسایل پشت پرده نباشند به اعتقاد من خیلی از مشکلات ما حل خواهد شد.
    وی ادامه داد: من در حال حاضر به عنوان کسی که در شورای شهر مسوولیت سنگینی دارم نباید خودم به دنبال مسایل حاشیه ای باشم و من سعی می کنم تنها کمک کنم و به همین خاطر هر کاری هم از دستم بربیاید حالا چه برای فدراسیون کشتی و اصولا ورزش در خدمت این عزیزان هستم.
    دبیر در مورد بحثهای اخیر در خصوص کاهش بودجه ورزش گفت: تا آنجا که من اطلاع دارم بودجه سازمان تربیت بدنی کم نشده است و فقط بودجه ملی المپیک کم شده که به اعتقاد من دلیل آن این است که صد درصد برنامه هایی که ارایه داده اند قابل توجیه نبوده است.
    قهرمان سابق المپیک کشورمان در مورد اینکه آیا مسوولان این کمیته برای حل این معضل با وی، هادی ساعی و رسول خادم بعنوان نمایندگان ورزشکاران در شورای شهر تعامل داشته اند یا خیر اظهار داشت: متاسفانه کمیته ملی المپیک سراغ تنها کسانی را که نمی گیرد قهرمانان المپیک شان است و با تنها کسانی که رابطه ندارد این افراد است.
    وی ادامه داد: به اعتقاد من باید اسم کمیته ملی المپیک را عوض کنند و باید کلمه المپیک را از عنوان آن حذف کنند به دلیل اینکه به تنها کسانی که در اینجا رسیدگی نمی شود مدال آوران المپیک است.
    دبیر در مورد اینکه چرا در این یکی دوماهه که بحث بودجه مطرح بود از ورزشکاران حاضر در شورای شهر کمکی گرفته نشده است و یا حتی نامی از آنها برده نشده گفت: این موضوع را با تمام وجودم می گویم و اصلا مهم نیست که اسمی از من یا امثال من باشد و من دوست دارم اگر کاری انجام می دهم تنها برای رضای خدا باشد، اگر برای رضای خدا باشد آدم راحت است ولی اگر برای غیر خدا باشد بدنبال این خواهد بود که اسمش اینجا و آنجا مطرح باشد و من همیشه از خدا خواسته ام که به من کمک کند تا تنها برای رضا و کمک به خلق خدا فکر کنم.
    علیرضا دبیر در خاتمه در مورد اینکه وی در شورای شهر تا چه حد می تواند مشکلات فدراسیون های ورزشی را در زمینه امکانات و بودجه حل کند اظهار داشت: اولا ما هنوز در شورای شهر شروع به کار نکرده ایم و فعالیت مان بعد از عید نوروز آغاز خواهد شد و دوما اینکه ما نمی توانیم در شورای شهر به آنها بودجه ورزشی بدهیم، اما هر کاری را که داشته باشم در خدمتشان خواهیم بود.
    وی خاطرنشان کرد: مسایل ورزشی تنها یکی از مسایلی است که در شورای شهر به آن رسیدگی می شود اما با این وجود من تمام سعی و تلاش خود را برای رفع این مشکلات بکار خواهم گرفت.

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

وقتی که هر رهگذری میاد و استقلال رو از آسیا حذف میکنه خب.

این قهرمان ارزشمند هم به این آسانی حذف میشه دیگه. ولی این برادر چند بار فرصت برای بازگشت داشت.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض المپيك ‪ ۲۰۰۸‬در هواي پاك برگزار مي‌شود

چين اعلام كرده‌است كه تمامي تلاش خود را براي برگزاري المپيك ‪ ۲۰۰۸‬پكن در هواي پاك بكار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا روزنامه ورزش چين، روز جمعه نوشت: اداره نظارت بر آب و هواي چين از وضعيت هواي شهر پكن رضايت كامل ندارد و اعتقاد دارد براي بهبود آن بايد تلاش‌هاي بيشتري صورت گيرد.

در همين حال برخي ناظران اعتقاد دارند چين براي حل اين مشكل چالش‌هاي زيادي پيش رو دارد.

اطلاع رساني دقيق درباره وضعيت آب و هوا يكي از موضوعاتي است كه مقام هاي چين درصدد تثبيت آن هستند.

اداره نظارت بر آب و هواي چين افزوده است كه المپيك بين هشتم تا ‪۲۴‬ آوريل سال آينده ميلادي برگزار مي‌شود و براي اطلاع رساني دقيق هواشناسي در اين ماه بايد كارهاي بيشتري صورت گيرد .

در همين حال دولت تلاش مي‌كند تا با استفاده از ماهواره‌هاي پرتاب شده و پرتاب چند ماهواره ديگر روند اطلاع رساني درباره آب و هوا را در سال ‪ ۲۰۰۸‬ميلادي بهبود بخشد .

با وجود اين تلاش‌ها كمبود بارش در مناطق شمال شرق چين از جمله پكن چالش نگران‌كننده اي براي ميزبان بازي‌هاي المپيك ‪ ۲۰۰۸‬است .

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض ديدار مقامات ورزشي هند با رييس و دبيركل كميته ملي المپيك ايران

مقامات ورزشي هند و سفير اين كشور در ايران ، صبح سه‌شنبه با حضور در محل كميته ملي المپيك با دكتر "رضا قراخانلو" و "علي كفاشيان" رئيس و دبيركل كميته ملي المپيك ايران ديدار و گفت وگو كردند.

در اين ديدار ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا ، "راج شن تومار" عضو كميته اجرايي كميته ملي المپيك هندوستان ، "مان ويل سينگ" سفير هندوستان در ايران و دكتر "لاليك" دبيركل كميته اجرايي بازيهاي آسيايي ‪۲۰۱۰‬و ‪۲۰۱۴‬حضور داشتند.

در ابتداي اين جلسه كه "عليجاني" نايب رئيس كنفدراسيون دووميداني آسيا نيز حضور داشت ، "راندهير سينگ" دبيركل شوراي المپيك آسيا با اشاره به برگزاري انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي ‪، ۲۰۱۴‬خواستار حمايت مقامات المپيك ايران از هندوستان در اين دو رويداد مهم ورزش آسيا شد.

وي ضمن معرفي امكانات ايجاد شده ورزشي در هندوستان ، شرايط اين كشور را براي ميزباني بازيهاي آسيايي سال ‪۲۰۱۴‬مطلوب و ايده‌آل توصيف كرد.

"رضا قراخانلو" رئيس كميته ملي المپيك ايران در ادامه اين نشست از شوراي المپيك آسيا به عنوان نهادي مهم و ارزشمند در ورزش آسيا ياد كرد و خواستار تقويت اين شورا شد.

وي در اين‌باره گفت: در شوراي المپيك آسيا همه اعضا براي رشد ورزش در اين قاره پهناور حركت مي‌كنند و اندك ناهماهنگي‌هاي موجود را نيز مي‌توان با تبادل نظر حل كرد.

قراخانلو سپس با مقايسه برگزاري رويدادهاي ورزشي در قاره‌هاي آسيا و اروپا خواستار آن شد كه از بازيهايي مانند مسابقه‌هاي كشورهاي غرب و شرق آسيا براي شناسايي نيروهاي جوان و مستعد بهره گرفته شود و اين مسابقه‌ها از حالت تكراري و كليشه‌اي خارج شود.

قراخانلو سپس از كشور هندوستان به عنوان يكي از كشورهاي دوست و تعيين كننده در زمينه ورزش آسيا نام برد و از مقامات ورزش اين كشور خواست با تهيه و ارسال بروشورها ، پوسترها و "سي دي"هاي متعدد ، زمينه آگاهي بيشتر كشور -هاي عضو شوراي المپيك آسيا را از امكانات موجود ورزش هندوستان فراهم آورد.

وي در مورد انتخابات شوراي المپيك آسيا و همچنين تعيين ميزبان براي بازيهاي آسيايي سال ‪۲۰۱۴‬اعلام كردكه مقامات ورزشي ايران با بررسي همه جانبه امكانات كشورهاي متقاضي ، نظر خود را در ارتباط با دو مقوله ذكر شده اعلام خواهد كرد.

در پايان اين نشست ، "علي كفاشيان" دبيركل كميته ملي المپيك از هيات ورزشي كشور هندوستان خواست تا در زمان حضور در ايران از امكانات ورزشي كشورمان مانند آكادمي ملي المپيك و پاراليمپيك ، مجموعه ورزشي آزادي و ديگر تاسيسات ورزشي ايران ديدن كنند.

حـــــرفـه ای Mohsen khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض انتصاب‌هاي جديد ورزش ايران در آغاز سال 1386

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - سازمان ورزش

رئيس سازمان تربيت بدني در نخستين روزهاي سال 1386 احكام جديد دست اندركاران ورزش در اين سال را صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، طي حکمي از سوي مهندس علي آبادي، معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني، عبدالرضا ساور رييس ستاد حجاب و عفاف سازمان تربيت بدني شد.

عبدالرضا ساور هم اكنون معاون فرهنگي، حقوقي وامور مجلس سازمان تربيت بدني نيزاست.

*** رييس سازمان تربيت بدني در احکامي ديگر، نايب رييس و دبير فدراسيون ورزشهاي همگاني را منصوب کرد.

مهندس علي آبادي دراحکامي جداگانه در آغاز سال 1386 احمد عشوري و عباسعلي اکبري را در مسووليت‌هاي نايب رييسي و دبيري فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب كرد.

همچنين رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه مجتبي خدادادي، علي باران چشمه، و محمد باقر پيش‌نمازي را به‌عنوان اعضاي هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي همگاني منصوب کرد.

اين احكام بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي همگاني صادر شده است.

گفتني است، علي باران چشمه مسوول تربيت بدني نيروي انتظامي است و محمد باقر پيش نمازي معاون تندرستي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش است.

رييس سازمان تربيت بدني در حکمي ديگر رحيم جهانگيري را نيز به‌عنوان خبره ورزشي اين فدراسيون منصوب کرد.

*** رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي ديگر نرگس کلبعلي را به عنوان عضو جديد هيأت رييسه فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک منصوب کرد.

اين حكم نيز بر اساس پيشنهاد رييس فدراسيون آمادگي جسماني و ايروبيک صادر شده است.

*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني در احکامي جداگانه سه عضو هيأت رييسه فدراسيون ورزش‌هاي روستايي و عشايري را نيز منصوب کرد.

مهندس علي آبادي در احکامي جداگانه رباب شهريان، مهدي آذربرزين و محمد فيروزي را بنا بر پيشنهاد رييس فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري به عنوان اعضاي جديد هيأت رييسه فدراسيون ورزشهاي روستايي و عشايري در سال 1386 برگزيد.

*** معاون رييس جمهوري و رييس سازمان تربيت بدني طي حکمي بهمن محمد رضايي را به سمت دبير فدراسيون اسکيت منصوب کرد.

*** معاون سازمان تربيت بدني و رييس مرکزتوسعه ورزش قهرماني و حرفه اي طي حکمي بازرس فدراسيون دووميداني را منصوب کرد.

کيومرث هاشمي، معاون سازمان تربيت بدني، محمد علي قدوسي را به عنوان بازرس فدراسيون دووميداني منصوب كرد.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض تاپیک جامع خبرهای متفرقه و آرشیوی ورزشی

مسوول تربيت بدني بم از تنظيم شكايتي عليه رابطين باشگاه رئال مادريد اسپانيا خبر داد.

"محسن افشارمنش " روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، علت تنظيم اين شكايت را عدم ارسال كمكها و اعتبارات باشگاه رئال مادريد توسط رابطين به بم و تعطيلي مدرسه فوتبال اين شهرستان عنوان كرد.

او افزود: در ‪ ۱۵‬ماه فعاليت مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها تجهيزات اوليه از سوي اين باشگاه فراهم شد و اين مدرسه شروع خوبي داشت اما طي اين مدت هيچ هزينه‌اي بابت فعاليت ‪ ۱۴‬مربي و مدرسه پرداخت نشده است.

افشارمنش با اشاره به اين كه قرار بود فعاليت مدرسه پنج ساله باشد از تعطيلي زودهنگام آن خبر داد و گفت: اعضاي اين مدرسه كه هنرجويان زير ‪۱۴‬ سال هستند همچنان اميدوارند تا فعاليت‌هاي اين مدرسه از سرگرفته شود.

مدرسه فوتبال رئال مادريد در بم تنها مدرسه فوتبال اين باشگاه معتبر اسپانيايي درقاره آسيا بود كه از مرداد ماه سال ‪ ۸۴‬با ‪ ۸۵۰‬نفر عضو فعاليت خود را آغاز كرد.
    ایرنا

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض ائمه جمعه پيامبران ورزش در كشور هستند

خبرگزاري فارس: معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت بدني كشور گفت: ائمه جمعه پيامبران ورزش در صفوف به هم فشرده نماز جمعه در كشور هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محمد علي آبادي عصر امروز با بيان اين مطلب در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك افزود: حضور گسترده مردم در نماز عبادي سياسي جمعه فرصت مغتنمي است تا ائمه جمعه با بهره گيري از آن نسبت به دعوت اقشار مختلف مردم به امر ورزش و هدايت جامعه در مسير سلامت جسم و روان اقدام كنند.
    وي در ادامه از راه اندازي مجمع خيرين سازنده مجموعه هاي ورزشي در كشور خبر داد و گفت: سازمان تربيت بدني كشور در صدد است تا با اراه اندازي اين مجمع در راستاي توسعه فضاهاي ورزشي و مشاركت مردم در امر ساخت و ساز اين فضاها گام موثري بردارد.
    علي‌آبادي در بخش ديگر سخنان خود ضمن ارائه گزارشي از وضعيت ورزشي استان مركزي اظهارداشت: تا پايان سال جاري عمليات اجرايي 60 پروژه ورزشي در سطح استان مركزي به پايان مي‌رسد كه با تكميل و بهره برداري از آن‌ها فضاهاي ورزشي موجود در استان 5/2 برابر مي‌ شود.
    وي افزود: توجه به ورزش روستايي و تلاش در جهت توسعه فضاهاي ورزشي روستايي از ديگر اولويت‌هاي كاري سازمان تربيت بدني است كه با هدف احياي ورزش در اين مناطق و شناسايي استعدادهاي نهفته صورت مي گيرد.
    در اين ديدار آيت اله احمد محسني گركاني نماينده ولي فقيه در استان مركزي و امام جمعه اراك نيز در سخناني ضمن تقدير از اقدامات صورت گرفته در عرصه ورزش كشور گفت: سلامت روحي و جسمي جامعه جوان ايران در گرو توسعه فضاهاي ورزشي است.
    وي با تأكيد بر ضرورت توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور تصريح كرد: توزيع عادلانه امكانات ورزشي در كشور و فراهم كردن بستر بهره مندي تمامي جوانان از اين امكانات بزرگترين ابزار در راستاي مقابله با معضل اعتياد مي باشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ها ای جمله یعنی چه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اخبار كوتاه ورزشي

زاهدان - ‪ ۵۰‬نفر از جانبازان سيستان و بلوچستان همراه با تعدادي از فرزندان شاهد به قله نيمه فعال آتشفشاني تفتان صعود كردند.

رييس سازمان بنياد شهيد و امور ايثارگران سيستان و بلوچستان گفت: به مناسبت گراميداشت روز ملي مقاومت و سال اتحاد ملي جانبازان اين استان در مدت دو روز بام سيستان و بلوچستان را فتح كرده و پرچم مقدس و پرافتخار ايران اسلامي را بر قله تفتان برافراشتند.

"حسين جهانتاب" روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان كرد:
    جانبازان استان به مناسبتهاي مختلف در طول سال به قله تفتان صعود مي‌كنند.

قله نيمه فعال آتشفشاني تفتان به سبب دارا بودن جاذبه‌هاي طبيعي فراوان از جمله اقليم گياهي خاص، چشمه‌هاي معدني و خروج بخار گوگرد از دهانه آن همواره پذيراي خيل عظيم علاقه‌مندان به كوهنوردي است.

تفتان با ‪ ۴۰۲۰‬متر ارتفاع در ‪ ۱۶۵‬كيلومتري زاهدان و در نزديكي شهر خاش قرار دارد. ك/‪۳‬
    ‪۶۵۹/۶۵۳/۷۳۱۱‬

ياسوج - معاون عمراني تربيت بدني استان كهگيلويه و بويراحمد گفت:اينك ‪ ۳۶‬پروژه ورزشي در اين استان بدليل كمبود اعتبار نيمه تمام مانده است.

مهندس علي نقي رحماني يكشنبه در گفت و گو با ايرنا عمده اين طرحها را زمين چمن فوتبال در شهرهاي دهدشت و گچساران،سالن ورزشي ياسوج و سالن‌هاي ورزشي روستاها و زمين چمن فوتبال در دو روستاي سوق و لنده برشمرد.

وي گفت: عمليات اجرايي پروژه‌هاي مذكور در سالهاي ‪ ۷۳‬تا ‪ ۸۵‬آغاز شده كه بدليل كمبود اعتبار تاكنون به اتمام نرسيده اند.

وي گفت براي تكميل و ادامه عمليات اجرايي اين طرحها به ‪ ۵۰‬ميليارد ريال اعتبار نياز است.

رحماني پيشرفت فيزيكي اين طرحهارا‪ ۵۰‬تا‪ ۷۰‬درصد عنوان كرد و اظهار داشت:
    درصورت تامين مبلغ ياد شده، پيش بيني مي‌شود تاپايان سال ‪ ۸۷‬تمام پروژه‌ها به بهره‌برداري برسد.

وي پرداخت اعتبارات دو در هزار نفت استان كهگيلويه و بويراحمد را يكي از عواملي دانست كه مي‌تواند در اتمام پروژه‌هاي مذكور نقش بسزايي داشته باشد.ك/‪۳‬
    ‪۶۷۵/۷۵۳۴/۵۶۳‬

ساري - رييس هيات كبدي قائمشهر استان مازندران با تاكيد بر افزايش روزافزون علاقه‌مندان به ورزش كبدي گفت: در صورت حمايتهاي لازم، شاهد رشد و گسترش اين ورزش خواهيم بود.

"فرزاد نبي‌زاده" روز يكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: ورزش كبدي در قائمشهر از سال ‪ ۱۳۸۴‬فعاليت خود را آغاز كرد.

وي با اشاره به اينكه تيم كبدي مازندران جزو تيمهاي برتر كشور به شمار مي‌رود، ادامه داد: تيم قائمشهر نيز با بهره‌مندي از بازيكنان مطرح جزو تيمهاي برتر استان به شمار مي‌رود.

نبي زاده با تاكيد بر اينكه اين ورزش قابليت رشد را دارد، گفت: در حال حاضر تيمهاي نوجوانان، جوانان و بزرگسالان اين ورزش مشغول به فعاليت هستند.

وي گفت: به منظور پشتوانه‌سازي ورزش كبدي، تيم نونهالان نيز تشكيل و راه- اندازي مي‌شود.

‪ /۷۳۲۹‬ا/ ‪۶۹۰/۴۰۲‬

گرگان - دبير هيئت تنيس روي ميز استان گلستان گفت: تيم تنيس روي ميز اين استان به رقابتهاي ليگ سراسري باشگاههاي كشور راه يافت.

"سيدنادر شيخي" روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين تيم در رقابتهاي منطقه‌اي باشگاههاي كشور كه هفته گذشته برگزار شد، به عنوان قهرماني دست يافت.

به گفته وي، در رقابتهاي منطقه‌اي تنيس روي‌ميز باشگاههاي كشور در منطقه ‪ ۴‬تيمهاي "هئيت خراسان شمالي"، "داروخانه دكتر افشين بجنورد"، "هيئت گرمسار"، "هيئت شاهرود" و دو تيم از هيئت گلستان حضور داشتند.

وي تصريح كرد: ميزباني اين دوره از رقابتها را كه طي دو روز برگزار شد، هيئت تنيس‌روي ميز استان گلستان برعهده داشت.

وي ادامه داد: پس از تيم گلستان الف كه به عنوان قهرماني اين دوره از رقابتها دست يافت، تيم "هيئت خراسان شمالي" بر سكوي دوم قرار گرفت.

به گفته شيخي، همچنين تيمهاي "هيئت شاهرود" و "هيئت گلستان ب" بطور مشترك در مكان سوم قرار گرفتند.ك/‪۱‬
    ‪۶۰۱/۷۴۶۷‬

بروجرد- ششمين دوره مسابقات قهرماني آمادگي جسماني دانشجويان پسر دانشگاههاي آزاد مناطق ‪ ۱۱‬گانه كشور يكشنبه در سالن ورزشي شهيد محمد بروجردي در بروجرد پايان يافت.

مسوول تربيت بدني دانشگاه آزاد اسلامي واحد بروجرد گفت: در اين دوره از مسابقات دانشجويان واحدهاي شيراز، زنجان، قائم شهر، اصفهان، بروجرد، درفول، زاهدان، اسلام شهر، مشهد، علي‌آباد كتول و كرمانشاه به ترتيب از مناطق يك تا ‪ ۱۱‬دانشگاه آزاد كشور حضور داشتند.

به گزارش ايرنا، "رضا صابونچي" افزود: در پايان اين دوره از مسابقات واحد شيراز از منطقه يك با يك هزار و ‪ ۷۷۴‬امتياز، واحد بروجرد از منطقه پنج با يك هزار و ‪ ۷۶۳‬امتياز و واحد كرمانشاه از منطقه ‪ ۱۱‬با كسب يك هزار و ‪ ۶۹۵‬امتياز به ترتيب اول تا سوم شدند.

وي گفت:در نتيجه انفرادي نيز "مرتضي پورنجف" از واحد بروجرد با ‪۴۷۵‬ امتياز، "عليرضا محمودي" از واحد شيراز با ‪ ۴۴۹‬امتياز و "ياسين بهرام‌پور" از واحد كرمانشاه با كسب ‪ ۴۴۸‬امتياز به ترتيب به عنوان نفرات برتر اين مسابقات معرفي شدند.

‪۶۴۰/۵۰۷/۷۱۸۹‬

رشت - مسوول روابط عمومي هيات واليبال گيلان گفت: انتخابات رياست هيات واليبال اين استان ‪ ۱۹‬خرداد ماه برگزار مي‌شود.

" سياوش باقري " روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: پيش از اين قرار بود اين انتخابات بيستم ماه جاري برگزار شود كه به ‪ ۱۹‬خرداد موكول شد.

وي گفت: براي احراز پست رياست هيات واليبال استان گيلان سه ك‌انديدا حضور دارند.

وي اضافه كرد: " حسين ميركشميري "، " عبدالحسين عدالت‌خواه " و " ناصر صادقي " بايد براي احراز پست رياست هيات واليبال استان گيلان با هم رقابت كنند.

وي اضافه‌كرد: هم اكنون " علي مظلوم " به عنوان سرپرست هيات واليبال گيلان تا انتخاب و معرفي رييس جديد در اين هيات فعاليت دارد. ك/‪.۳‬
    ‪۶۰۴/۷۲۸۵‬

رشت - دومين دوره رقابتهاي شناي قهرماني دانشجويان پسر دانشگاههاي منطقه هشت كشور روز يكشنبه با قهرماني تيم زنجان در رشت پايان يافت.

به گزارش خبرنگار ايرنا، در اين دوره از رقابتها، ‪ ۳۰‬دانشجو از تيمهاي شناي دانشجويان پسر دانشگاههاي گيلان، مازندران، گرگان، قزوين، تهران و زنجان در استخر دانشكده تربيت بدني گيلان در شهرستان رشت با هم به رقابت پرداختند.

در پايان اين رقابتها، تيم شناي دانشگاه زنجان با كسب ‪ ۱۰۹‬امتياز عنوان قهرماني را كسب كرد.

تيم دانشگاه گيلان با كسب ‪ ۱۰۲‬امتياز دوم شد و تيم دانشگاه قزوين با كسب ‪ ۸۸‬امتياز در مكان سوم قرار گرفت. ك/‪.۲‬
    ‪۶۹۰/۶۰۴/۷۲۸۵‬

ساري - مسوول برگزاري مسابقات فوتبال بانوان مازندران گفت : كلاس ارتقاي درجه داوران فوتبال و فوتسال بانوان در ساري برگزار شد.

"فاطمه بوداغي" روز يكشنبه در گفت وگو باخبرنگار ايرنا افزود : در اين كلاس ارتقاي درجه ‪ ۲۳‬داور زن استانهاي مازندران ، كرمان و سيستان و بلوچستان حضور داشتند.

وي ادامه داد : اين كلاس كه با حضور اساتيد فوتبال "بهروان" و "بهروش" برگزار شد داوران داراي كارت درجه سه براي كسب كارت داوري درجه دو شركت كردند.

" بوداغي" گفت : در پايان اين دوره آموزشي دو روزه با برگزاري آزمون تئوري و عملي ، افرادي كه با موفقيت اين آزمونها را پشت سرگذاشتند موفق به دريافت كارت داوري درجه دو شدند.

به‌گفته وي اين دوره آموزشي امسال دومين دوره كلاس داوري فوتبال بانوان‌در استان مازندران است. ك/‪۳‬
    ‪ /۷۳۲۹/۵۰۶‬ا/‪۴۰۲‬

كرج - مسوول دفتر مشترك هياتهاي ورزشي شهرستان كرج گفت: ‪ ۱۸‬دوچرخه‌سوار اين شهرستان مسير كرج تا حرم امام راحل را ركاب مي‌زنند.

"داود عزيزي" روز يكشنبه در گفت وگو باايرنا افزود: شمار دوچرخه‌سواران شركت‌كننده در اين حركت فرهنگي ورزشي بمناسبت گراميداشت هجدهمين سالگرد ارتحال بنيانگذار جمهوري اسلامي انتخاب شده كه به نيابت از طرف ديگر ورزشكاران اين شهرستان در حرم مطهر امام راحل حضور خواهند يافت.

وي يادآور شد: اين ورزشكاران ساعت پنج بامداد روز دوشنبه از مصلاي محمد شهر كرج با بدرقه جمعي از مردم، خانواده شهدا و مسوولان محلي به طرف مرقد مطهر حضرت امام حركت خواهند كرد.

وي گفت: مسافتي كه اين دوچرخه سواران ركاب خواهند زد حدود ‪ ۷۰‬كيلومتر است كه بعد از حضور در مرقد امام و برگزاري مراسم صبح سه‌شنبه به كرج باز خواهند گشت.ك/‪۳‬
    ‪۱۸۴۰/۵۶۱/۶۹۴‬

آستارا - مسابقات شطرنج دانشجويان دختر مناطق يازده‌گانه كشور با قهرماني تيم منطقه هشت به پايان رسيد.

در آخرين دور اين رقابت‌ها كه روز يكشنبه در سالن كانون شطرنج آستارا برگزار شد تيم منطقه ‪ ۸‬با كسب ‪ ۲۴/۵‬امتياز در مكان‌نخست جاي گرفت و تيم‌هاي منطقه ‪ ۳‬و منطقه ‪۵‬به ترتيب با كسب ‪ ۲۰/۵‬و ‪ ۱۸‬امتياز به عنوان دوم و سوم دست يافتند.

در اين رقابت‌ها كه از هفتم خرداد ماه در شهرستان آستارا در جريان بود، ‪ ۴۴‬شطرنج‌باز دختر از دانشگاه‌هاي آزاد سراسر كشور حضور داشتند كه ‪ ۱۱‬دور با يكديگر به رقابت پرداختند.

در پايان‌اين مسابقات خانم"سپيده مرتاض هجري"از منطقه سه با كسب بيشترين امتيازدرمقايسه با ساير حريفان به عنوان قهرمان قهرمانان شطرنج دانشجويان دختر سراسر كشور برگزيده شد.ك/‪۲‬
    ‪/۶۱۷/۷۱۰۵/۵۰۶‬

منبع : ايرنا

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض نشان رسمي و تبليغاتي المپيك ‪ ۲۰۱۲‬لندن رونمايي شد

تهران IranSport.Net - نشان رسمي و تبليغاتي بازي‌هاي المپيك تابستاني ‪ ۲۰۱۲‬لندن از روز سه‌شنبه در مكاتبات، تبليغات و گزارشهاي مربوط به اين رويداد بزرگ ورزشي در انگليس مورد استفاده قرار گرفت. آرم المپيك لندن چهار شكل هندسي در ابعاد مختلف است كه ضمن خميدگي، هر بخش آن يكي از اعداد دو، صفر، يك و دو را به نشانه سال ‪ ۲۰۱۲‬نشان مي‌دهد. به گفته لرد "سباستيان كو" قهرمان سابق دو و ميداني المپيك و رييس كميته برگزاري المپيك لندن، براي تهيه اين نشان يك سال وقت صرف شده است.

وي در مراسمي كه روز گذشته با حضور "تسا جاوئل" وزير فرهنگ، رسانه و ورزش و "كن ليوينگستون" شهردار انتخابي لندن برگزار شد، تاكيد كرد طراحي مدرن و رنگ‌هاي متنوع اين لوگو به صورتي است كه بتواند توجه حاميان مالي بين‌المللي و جوانان مشتاق به ورزش را جلت كند.

با اين وجود، از زمان نمايش عمومي اين آرم كه در رنگ‌هاي مختلف تهيه شده بحث‌هاي زيادي در بين كارشناسان هنري و علاقمندان عمومي درباره كيفيت هنري و قدرت گيرايي مخاطب آن ايجاد شده است.

برخي از منتقدان هنري در انگليس اين نشان را از نظر طراحي، رنگ آميزي و اشكال هندسي به كار رفته نمونه‌اي موفق از جلب سرمايه گذار و نسل جوان مي‌دانند.

اين در حالي است كه برخي ديگر آن را يك طرح ناموفق و پيش پا افتاده و فاقد جذابيت هنري و تبليغاتي ارزيابي كرده‌اند.

صرف نظر از كارشناسان هنري و تبليغاتي، افكار عمومي در انگليس نيز استقبالي از اين نشان نكرده‌اند.

بر اساس نظرسنجي كه بي.بي.سي انجام داده، تاكنون از بين حدود ‪ ۱۱‬هزار و ‪ ۵۰۰‬نفر، حدود ‪ ۶۲‬درصد با اعطاي مدال چوبي، اين آرم را غيرقابل تحمل و بي‌ارزش دانسته‌اند.

حدود ‪ ۲۰‬درصد نيز با اعطاي مدال برنز آن را بد، ‪ ۱۰‬درصد با مدال نقره آن را نسبتا خوب و تنها ‪ ۸‬درصد با اعطاي مدال طلا نشان بازيهاي المپيك ‪ ۲۰۱۲‬لندن را عالي ارزيابي كرده‌اند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •