سلام
tv من lg هست
وقتی فلش بهش میزنم که ضبط کنم میگه دستگاه usbشما از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه و باید حجم فلشت بیشتر از 40 گیگ باشه
راهی هست که این 40 گیگ رو دور بزن؟
از روشی که گذاشته بودید اصلا سر در نیاوردم
سلام
tv من lg هست
وقتی فلش بهش میزنم که ضبط کنم میگه دستگاه usbشما از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه و باید حجم فلشت بیشتر از 40 گیگ باشه
راهی هست که این 40 گیگ رو دور بزن؟
از روشی که گذاشته بودید اصلا سر در نیاوردم
دوست عزیز
کجای آموزش را متوجه نشدید خیلی واضع و روان با تصویر توضیح داده شده اول با تلویزیون فلش را فرمت کن و بعد آن را از تلویزیون جدا کرده و به کامپیوتر وصل کن و از آن برنامه که گفتم استفاده کنید و باقی مطالب در پست اول این تایپیک است لطفا بدرستی مطالعه و طبق دستورالعمل آن استفاده کنید.
هر چی تو تنظیمات گشتم جایی برای فرمت کردن فلش پیدا نکردم
دوست عزیز
برای این کار یا باید دکمه ضبط از روی کنترول را در هنگام پخش کانال دیجیتال بزنید که به شما پیام میدهد که مموری یا فلش تان برای ضبط مناسب نیست می خواهید فرمت کنید . و یا اینکه از روی منبع یا همان Source یواس بی یا همان فلش تان را انتخاب ولی باز نمی کنید و از قسمت منوی tools فرمت دستگاه را انتخاب و آن را فرمت می کنید.
دوست عزیز مدل من 47ln5700 lg میباشد خودش حافظه داخلی دارد وقتی فلش وصل است میزنی ضبط بشه رو حافظه داخلی ظبط میکنه وفلش را فرمت نمیکنه فقط هارد اکسترنال مشناسه ورو اون ظبط میکنه حافظه داخلیش 1.5 g میباشد
دوست عزیز
مطلب پست بالا را مطالعه می کردید توضییح دادم که وقتی فلش را وصل می کنید و از منبع روی آن می روید و از منوی tools یو اس بی را فرمت کنید
سلام
مدل تلوزیون من 42lm66100 ال جی هستش ..فکر کنم توی تلوزیون هال ال جی قسمتی برای فرمت کردن نباشه
لطفا راهنمایی کنید چطور روی فلش ضبط کنیم وقتی دکمه ی ضبط رو میزنم میگه دستگاه dvr میخواد یعنی چی؟؟؟؟؟
دوست عزیز
دستگاه DVR یعنی دیجیتال ویدیو رکوردینک یعنی به هر دستگاهی که بصورت دیجیتال ویدیو ضبط می کند DVR گفته می شود مثل ستاب باکس و غیره
جناب matinpour دوستانی که تلویزیون lg دارن درست میگن منم فلش میزنم به tv میگه دستگاه usb شما از عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمی کند دیگه گزینه فرمت رو نداره ، اگه راهی پیدا میکردید خیلی عالی بود
چون تلویزیون فرمت نکرده وقتی usb رو به pc میزنم و برنامه رو اجرا میکنم همین ارور رو میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)