تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 37 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 367

نام تاپيک: آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    tv من lg هست
    وقتی فلش بهش میزنم که ضبط کنم میگه دستگاه usbشما از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه و باید حجم فلشت بیشتر از 40 گیگ باشه
    راهی هست که این 40 گیگ رو دور بزن؟
    از روشی که گذاشته بودید اصلا سر در نیاوردم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    tv من lg هست
    وقتی فلش بهش میزنم که ضبط کنم میگه دستگاه usbشما از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه و باید حجم فلشت بیشتر از 40 گیگ باشه
    راهی هست که این 40 گیگ رو دور بزن؟
    از روشی که گذاشته بودید اصلا سر در نیاوردم
    دوست عزیز
    کجای آموزش را متوجه نشدید خیلی واضع و روان با تصویر توضیح داده شده اول با تلویزیون فلش را فرمت کن و بعد آن را از تلویزیون جدا کرده و به کامپیوتر وصل کن و از آن برنامه که گفتم استفاده کنید و باقی مطالب در پست اول این تایپیک است لطفا بدرستی مطالعه و طبق دستورالعمل آن استفاده کنید.

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوست عزیز
    کجای آموزش را متوجه نشدید خیلی واضع و روان با تصویر توضیح داده شده اول با تلویزیون فلش را فرمت کن و بعد آن را از تلویزیون جدا کرده و به کامپیوتر وصل کن و از آن برنامه که گفتم استفاده کنید و باقی مطالب در پست اول این تایپیک است لطفا بدرستی مطالعه و طبق دستورالعمل آن استفاده کنید.
    هر چی تو تنظیمات گشتم جایی برای فرمت کردن فلش پیدا نکردم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

هر چی تو تنظیمات گشتم جایی برای فرمت کردن فلش پیدا نکردم
    دوست عزیز
    برای این کار یا باید دکمه ضبط از روی کنترول را در هنگام پخش کانال دیجیتال بزنید که به شما پیام میدهد که مموری یا فلش تان برای ضبط مناسب نیست می خواهید فرمت کنید . و یا اینکه از روی منبع یا همان Source یواس بی یا همان فلش تان را انتخاب ولی باز نمی کنید و از قسمت منوی tools فرمت دستگاه را انتخاب و آن را فرمت می کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز مدل من 47ln5700 lg میباشد خودش حافظه داخلی دارد وقتی فلش وصل است میزنی ضبط بشه رو حافظه داخلی ظبط میکنه وفلش را فرمت نمیکنه فقط هارد اکسترنال مشناسه ورو اون ظبط میکنه حافظه داخلیش 1.5 g میباشد

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز مدل من 47ln5700 lg میباشد خودش حافظه داخلی دارد وقتی فلش وصل است میزنی ضبط بشه رو حافظه داخلی ظبط میکنه وفلش را فرمت نمیکنه فقط هارد اکسترنال مشناسه ورو اون ظبط میکنه حافظه داخلیش 1.5 g میباشد
    دوست عزیز
    مطلب پست بالا را مطالعه می کردید توضییح دادم که وقتی فلش را وصل می کنید و از منبع روی آن می روید و از منوی tools یو اس بی را فرمت کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    مدل تلوزیون من 42lm66100 ال جی هستش ..فکر کنم توی تلوزیون هال ال جی قسمتی برای فرمت کردن نباشه
    لطفا راهنمایی کنید چطور روی فلش ضبط کنیم وقتی دکمه ی ضبط رو میزنم میگه دستگاه dvr میخواد یعنی چی؟؟؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    مدل تلوزیون من 42lm66100 ال جی هستش ..فکر کنم توی تلوزیون هال ال جی قسمتی برای فرمت کردن نباشه
    لطفا راهنمایی کنید چطور روی فلش ضبط کنیم وقتی دکمه ی ضبط رو میزنم میگه دستگاه dvr میخواد یعنی چی؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    دستگاه DVR یعنی دیجیتال ویدیو رکوردینک یعنی به هر دستگاهی که بصورت دیجیتال ویدیو ضبط می کند DVR گفته می شود مثل ستاب باکس و غیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

جناب matinpour دوستانی که تلویزیون lg دارن درست میگن منم فلش میزنم به tv میگه دستگاه usb شما از عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمی کند دیگه گزینه فرمت رو نداره ، اگه راهی پیدا میکردید خیلی عالی بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز تو تلویزیون ال جی چجوری فلش رو فرمت می کنند؟ من که گزینه ای پیدا نکردم!!!!

چون تلویزیون فرمت نکرده وقتی usb رو به pc میزنم و برنامه رو اجرا میکنم همین ارور رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •