الان تحت قرارداد اپراتور At&t با قیمت ۲۹۹.۹ دلار به فروش میرسه و بطور رسمی نسخه اکتا وارد ایران میشه.
الان تحت قرارداد اپراتور At&t با قیمت ۲۹۹.۹ دلار به فروش میرسه و بطور رسمی نسخه اکتا وارد ایران میشه.
بطور رسمی نسخه اکتا وارد ایران میشه.
برا S4 چون رو نسخه جهانی snap600 بود کسی دلش نمیسوخت بره ورژن نسخه اکتا رو بگیره (گر چه به نظر من نسخه کوالکام خیلی بهتر بود ) ولی دیگه بیخیال snap800 نمیشه بشی ، حالا هر چقدر هم که این چیپ اکتای جدید پیشرفت کرده باشه .
یعنی نسخه ای که اسنپدرگون 800 داره اصلا تو ایران نمیاد؟!
همونطور که گفتند به طور رسمی نه ولی احتمال بسیار زیاد بدون گارانتی وارد میشه.شاید بعدها هم که یه کم از تبوتاب افتاد هر دونسخه با گارانتی قابل تهیه باشه.
نسخه اکتای این میگن بهتره.
باید دید
نسخه اسنپ هم اولش گرونتر میاد ولی ارزونتر میشه.نمیدونم چرا!
بنظر میرسه فیلمبرداری 4K فقط برای نسخه اسنپ هستش و در نسخه اُکتا این قابلیت وجود نداره که البته شاید برای ما(حداقل من) قابلیت فیلمبرداری 4K زیاد اهمیت نداشته باشه اما اسمِ دهن پر کنی هستش.
همین چند قابلیت رو جمع کنی میبینی نسخه اِسنپ دراگون به صرفه تره اما اگه گارانتی و پشتیبانی تو ایران نداشته باشه بدرد نمیخوره.
Last edited by lionf3; 07-09-2013 at 16:47.
گارانتی مگه کلا تو ایران بدرد میخوره؟
یعنی شما تا الان گوشیهاتونو با گارانتی میخریدین؟!!!![]()
نبابا اکتا کجا اسنپ دراگون کجا
حداقلش اینه که ساپورت دولوپر ها از اسنپ بهتره
والا من که حدودِ ۶ سال میشه یک عدد Nokia 5530 دارم
اونموقع هم نمیدونم ۱۰ یا شاید ۲۰ تومن برا گارانتیش دادم که البته هیچوقت هم ازش استفاده نکردم.
اما شما حساب کن ۲۶۰۰-۲۷۰۰ پولِ گوشی میدید اما اگر به یک مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری برخورد کنید که خودتون نتونید جمعِش کنید اونموقع چی کار میکنید؟؟؟
اگر من باشم ۲۰۰-۳۰۰ بیشتر برا گارانتی هزینه میکنم و حتی اگر یکبار هم ازش استفاده نکنم حدِاقل دلم فرصِ که گارانتی دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)