Nice ! ایول !
مثل بازی اندرویدش هست؟؟
من که با اون اندرویدش خیلی حال کردم .مخصوصن موزیکش![]()
یعنی همین ورژن Rayman Legands اندرویدیش ساخته شده ؟ لینک دانلودشو می ذارید ؟ فک کنم برای صفحه های لمسی باید تعدادی از دکمه هارو فاکتور بگیرن آخه نمیشه این همه دکمه رو با صفحه لمسی زد که !
راستی این وزغا که دوربین سم فیشری دارن از رو سم فیشر الهام گرفته شدن ؟(وزغ سم فیشری) یه صدایی هم میدن شبیه صداهای ابزار سم،خیلی باحالن
![]()
آقا شاهکار! عالی! ایول داره! خیلی بهتر از origins ! اصلا نمیدونم چی بگم در رابطه با این بازی فقط میتونم بگم که چرا نمره 10 نگرفت؟![]()
نه همین ورژن نیست ، اسمش Rayman Jungle Run هستش که برگرفته از نسخه Rayman Origins هستش که کنترل بازی برای تبلت ها بهینه شده و با یک تاچ انجام میشه ، تقریبا گیم پلی بازی به سبک دیگه ای هستش.یعنی همین ورژن Rayman Legands اندرویدیش ساخته شده ؟ لینک دانلودشو می ذارید ؟ فک کنم برای صفحه های لمسی باید تعدادی از دکمه هارو فاکتور بگیرن آخه نمیشه این همه دکمه رو با صفحه لمسی زد که !
اقا جون من بگین بازی بعد از Legends میاد؟ برای من داره تموم میشه ! اگه نیاد من به فنا میرم بدجور عاشق بازی شدم ! بعیر از اون Fiesta Run چیزی برای pc دوباره میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میاد کی ؟! چقدر سوال ! ممنون میشم یکی جواب بده
سلام
امن 2 بار دانلودش کردم ولی موقع نصب این این ارورو میده
مشکل چیه ؟
ریپک بلک باکس رو گرفتین؟
برای اجرای ستاپ بازی باید NET Framework 4.5 رو نصب کنین،که ستاپ نرم افزار هم باید تو فولدر نصب بازی باشه اگه نبود یه سرچ بزنین دان کنین
این بازی تاحالا انحصاری Wii U بوده ؟ نه ؟
فک کنم یه جا خوندم یوبی سافت گفته بود که دیگه Rayman رو انحصاری نمی سازن،همین نسخه هم اگه اشتباه نکنم قرار بود اولش انحصاری باشه بعد یوبی تاخیر زد و برای PC هم ساخت،چند مرحله هم بهش اضافه کرد.
احتمالا از این به بعد هرچی ادامه براش بسازن برا PC هم باشه،اگه اشتباه می کنم دوستان درستشو بگن لطفا
Last edited by a.g g.a; 14-09-2013 at 19:41.
ممنون ، نصب کردم ولی حالا موقع اجرا همید ارور رو میده ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)