تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 78

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ 3 میلیون تومانی ( N46VZ or N56VB )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید چه مدلی گرفتین شما ؟ چه قیمت ؟
    دوستان این y500 با قیمت 3179 که دیجی کالا زده می ارزه ؟ با این قیمت مدل 15 اینچی بهتری پیدا میشه ؟
    اطلاعی دارین صفحه نمایشش نسبت به z500 پیشرفتی داشته یا نه ؟ میدونم کلا کانفیگ بهتری نسبت به z500 داره ولی اگه صفحه نمایششون مثه هم باشه یا میرم سراغ همون z500 یا هیچ کدوم
    ببخشید که اینقدر تو این فروم ها یه سری سوال هام تکراری میشه ، ولی عجله دارم واسه همین میپرسم
    دوست عزیز اصلا کیفیت صفحش خیلی خوبه و خیالتون راحت باشه و همچنین اطمینان داشته باشید که تو این رنج قیمت تو 15 اینچی ها بهترین همین Y500 میباشد در کل کیفیت ساخت سری Y لنوو بالا میباشد.

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

دوست عزیز اصلا کیفیت صفحش خیلی خوبه و خیالتون راحت باشه و همچنین اطمینان داشته باشید که تو این رنج قیمت تو 15 اینچی ها بهترین همین Y500 میباشد در کل کیفیت ساخت سری Y لنوو بالا میباشد.
    بله یکی دو نمونه که کانفیگ نزدیک به این دارن مثه n56 vb و فکر کنم s550 رو مقایسه کردم که خب y500 با توجه به قیمت بهتر بود .
    با صفحه فول اچ دی پیدا میشه ؟ قیمتش چقدره ؟
    چند روز پیش از یه جا تلفنی قیمت گرفتم گفت 3250 ولی کانفیگ رو نپرسیدم . فول اچ دی بوده باشه که میارزه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مبارک باشه.دوست عزیز حالا که این لپ تاپو خریدین بعد ی مدت استفاده نقات قوت و ضعفشو بگید تا استفاده کنیم .ممنون میشیم.چون فقط فک کنم شما این لپ تاپو خریدید از بین دوستان حاضر
    چشم دوست عزیز...تا حالا که از صبح داشتم فقط روش نرم افزار نصب میکردم.حالا بازی هم نصب کنم بیشتر توضیح میدم.
    لوگوی ایسوس پشتش هم روشن میشه وقتی لپ تاپ روشنه...بعلاوه اینکه نسبت به مدل vz ، روی صفحه کلیدش هم به جای لوگوی وین7 ، لوگوی وین8 هست که نشان دهنده اینه که بیشتر سازگار با وین8 هست و درایورها هم مخصوص وین8 بود.
    تاحالا فشاری ر لپ تاپ نبوده...در استفاده عادی مثل وبگردی ، نصب نرم افزار و اینجور کارا که تاحالا انجام دادم ، لپ تاپ خنک بوده و از کناره هاش هم باد تقریبا خنکی میزنه بیرون.
    فقط فکر کنم هاردش صدا میده...میشه گفت من تجربه استفاده از لپ تاپ را تاحالا زیاد نداشتم و زیاد در جریان نیستم اما صداش کمه و باید گوشو بذاری رو کیبورد تا بشنوی ولی وقتی مثلا در حال لود کردن یک دی وی دی 9گیگ بود ، صداش یکم (خیلی کم) بیشتر میشد و اگه گوشو نمیذاشتی رو کیبورد هم شنیده میشد...این که مشکلی نداره؟؟؟؟
    یک سوال دیگه اینکه وقتی کد طرح شبنم را به شمارش sms کردم ، در جواب این پیغام را داد که "کد ***** غیر فعال است.لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 8692 تماس حاصل فرمایید" (منظورم از ستاره ها همون کد 16رقمی شبنمه)....این یعنی چی؟؟به شمارش زنگ هم زدم ولی جواب نداد....

ببخشید چه مدلی گرفتین شما ؟ چه قیمت ؟
    دوستان این y500 با قیمت 3179 که دیجی کالا زده می ارزه ؟ با این قیمت مدل 15 اینچی بهتری پیدا میشه ؟
    اطلاعی دارین صفحه نمایشش نسبت به z500 پیشرفتی داشته یا نه ؟ میدونم کلا کانفیگ بهتری نسبت به z500 داره ولی اگه صفحه نمایششون مثه هم باشه یا میرم سراغ همون z500 یا هیچ کدوم
    ببخشید که اینقدر تو این فروم ها یه سری سوال هام تکراری میشه ، ولی عجله دارم واسه همین میپرسم
    من ایسوس N46JV گرفتم با کانفیگ : i7 4700hq , 8g ram , 2g vga 750M , 1T hard
    دیروز که رفتم لپ تاپو بگیرم یارو فروشنده گفت یک چیزی بگم بخوره تو پرت و گفت که امروز لنوو y500 هم موجود شده با وین8 اورجینال به قیمت 3250...اما اگه روزی که خرید میکردم هم لنوو بود ، بازم اینو بر میداشتم چون اولا cpu هاسول داره و ثانیا گرافیکش 750 هست...چون برای من صفحه 14 اینچ اصلا مهم نبود و دنبال لپ تاپ جمع و جور بودم که هاسول باشه.
    اما در کل y500 هم عالیه...وین اورجینال هم داره...دیجی کالا خوب قیمت زده....تو بازار قیمتش 3200 الی 3250 هست.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این صدای خفیف هاردو زیاد از دوستام شنیدم.فکر نکنم مشکلی باشه.ولی خوب اگه میخواید خیالتون راحت باشه من پیشنهاد میکنم با نمایندگی و یا با یه آدم ماهر در میون بزارید.حساسیت شما اصلا غیر معقول نیست.به هر حال 3 میلیون پول دادید دیگه. کمه مگه!!!!منم مثل شما اگه y500 مثلا حتی 2900 بود بازم n46jv ور میداشتم چون ظاهر برام به اندازه سخت افزار مهمه.البته این سلیقه منه.شما از ظاهر n46jv راضی هستین؟باطری و بازی ها و گرمای لپ تاپو مورد بررسی قرار بدین و حتما ما رو هم بی بهره نذارید.پیشا پیش تشکر ازتون

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

چشم دوست عزیز...تا حالا که از صبح داشتم فقط روش نرم افزار نصب میکردم.حالا بازی هم نصب کنم بیشتر توضیح میدم.
    لوگوی ایسوس پشتش هم روشن میشه وقتی لپ تاپ روشنه...بعلاوه اینکه نسبت به مدل vz ، روی صفحه کلیدش هم به جای لوگوی وین7 ، لوگوی وین8 هست که نشان دهنده اینه که بیشتر سازگار با وین8 هست و درایورها هم مخصوص وین8 بود.
    تاحالا فشاری ر لپ تاپ نبوده...در استفاده عادی مثل وبگردی ، نصب نرم افزار و اینجور کارا که تاحالا انجام دادم ، لپ تاپ خنک بوده و از کناره هاش هم باد تقریبا خنکی میزنه بیرون.
    فقط فکر کنم هاردش صدا میده...میشه گفت من تجربه استفاده از لپ تاپ را تاحالا زیاد نداشتم و زیاد در جریان نیستم اما صداش کمه و باید گوشو بذاری رو کیبورد تا بشنوی ولی وقتی مثلا در حال لود کردن یک دی وی دی 9گیگ بود ، صداش یکم (خیلی کم) بیشتر میشد و اگه گوشو نمیذاشتی رو کیبورد هم شنیده میشد...این که مشکلی نداره؟؟؟؟
    یک سوال دیگه اینکه وقتی کد طرح شبنم را به شمارش sms کردم ، در جواب این پیغام را داد که "کد ***** غیر فعال است.لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 8692 تماس حاصل فرمایید" (منظورم از ستاره ها همون کد 16رقمی شبنمه)....این یعنی چی؟؟به شمارش زنگ هم زدم ولی جواب نداد....

من ایسوس N46JV گرفتم با کانفیگ : i7 4700hq , 8g ram , 2g vga 750M , 1T hard
    دیروز که رفتم لپ تاپو بگیرم یارو فروشنده گفت یک چیزی بگم بخوره تو پرت و گفت که امروز لنوو y500 هم موجود شده با وین8 اورجینال به قیمت 3250...اما اگه روزی که خرید میکردم هم لنوو بود ، بازم اینو بر میداشتم چون اولا cpu هاسول داره و ثانیا گرافیکش 750 هست...چون برای من صفحه 14 اینچ اصلا مهم نبود و دنبال لپ تاپ جمع و جور بودم که هاسول باشه.

اما در کل y500 هم عالیه...وین اورجینال هم داره...دیجی کالا خوب قیمت زده....تو بازار قیمتش 3200 الی 3250 هست.
    من رفتم قیمت بگیرم از یه مجتمع هیچ کدوم نداشتن و یه سری n56 vb رو پیشنهاد دادن
    حالا در مجموع به نظرتون y500 با این قیمت 3179 بهتره که گارانتی هماهنگ هست و کیف و موس هم روش نیست ولی مجموعه گردو داره روش
    یا n56 vb که گارانتی ش سازگار هست و کیف و موس داره و 3420 هست
    از تفاوت های سخت افزاری این دو مدل هم میشه به این موارد اشاره کرد :
    گرافیک لنوو 650 هست و dd5 و از اسوس 740 هست و ddr3
    صفحه اسوس فول اچ دی هست ولی از لنوو نیست
    وزن اسوس 100 گرم سبکتره
    نور صفحه کلید رو لنوو داره ولی اسوس رو مطمئن نیستم . آل دیجیتال گفته داره
    لنوو وین 8 داره روش ولی اسوس سیتم عامل نداره
    لنوو اینجا نیس و باید از سفارش بدم ولی اسوس رو از شهر خودمون هم میتونم بخرم
    لنوو امکان اضافه کردن ssd و یا کارت گرافیک دوم یا فن داره که البته فکر کنم فعلا ssd واسم مهمه که بهش بشه اضافه کرد ولی اسوس رو نمیدونم که میشه ssd روش گذاشت یا نه ؟

واقعا در کل کدوم میارزه ؟
    Last edited by hamidchi; 18-09-2013 at 21:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این صدای خفیف هاردو زیاد از دوستام شنیدم.فکر نکنم مشکلی باشه.ولی خوب اگه میخواید خیالتون راحت باشه من پیشنهاد میکنم با نمایندگی و یا با یه آدم ماهر در میون بزارید.حساسیت شما اصلا غیر معقول نیست.به هر حال 3 میلیون پول دادید دیگه. کمه مگه!!!!منم مثل شما اگه y500 مثلا حتی 2900 بود بازم n46jv ور میداشتم چون ظاهر برام به اندازه سخت افزار مهمه.البته این سلیقه منه.شما از ظاهر n46jv راضی هستین؟باطری و بازی ها و گرمای لپ تاپو مورد بررسی قرار بدین و حتما ما رو هم بی بهره نذارید.پیشا پیش تشکر ازتون
    حالا به یکی دوتا از دوستام نشون میدم ببینم چی میگن ولی بعید میدونم مشکل داشته باشه.
    در مورد ظاهر بله راضی هستم...البته من با ظاهر لنوو هم مشکلی نداشتم و مشکل من با لنوو وزن و ابعادش(مخصوصا ابعادش) هست...امشب فقط درحالی که به برق وصل بود ، 45دقیقه ای انگری بیردز بازی کردم (البته قبل اینکه بازی کنم هم چند ساعتی کار میکردم باهش).تاحالا که از نظر حرارت بد نبوده...میخوام برم یکی دوتا بازی بخرم بریزم روش...یکی مافیا2 و یکی هم GTA V (یا شاید مکس پین3)...بازی جدید دیگه ای اگه هست پیشنهاد بدید (تو سبک IGI2 هم اگه بازی باشه دوست دارم...یادش بخیر اون قدیما که IGI2 تازه اومده بود ، دو سوته تمومش کردم...هنوزم عاشق این بازی هستم)

من رفتم قیمت بگیرم از یه مجتمع هیچ کدوم نداشتن و یه سری n56 vb رو پیشنهاد دادن
    حالا در مجموع به نظرتون y500 با این قیمت 3179 بهتره که گارانتی هماهنگ هست و کیف و موس هم روش نیست ولی مجموعه گردو داره روش
    یا n56 vb که گارانتی ش سازگار هست و کیف و موس داره و 3420 هست
    از تفاوت های سخت افزاری این دو مدل هم میشه به این موارد اشاره کرد :
    گرافیک لنوو 650 هست و dd5 و از اسوس 740 هست و ddr3
    صفحه اسوس فول اچ دی هست ولی از لنوو نیست
    وزن اسوس 100 گرم سبکتره
    نور صفحه کلید رو لنوو داره ولی اسوس رو مطمئن نیستم . آل دیجیتال گفته داره
    لنوو وین 8 داره روش ولی اسوس سیتم عامل نداره
    لنوو اینجا نیس و باید از سفارش بدم ولی اسوس رو از شهر خودمون هم میتونم بخرم
    لنوو امکان اضافه کردن ssd و یا کارت گرافیک دوم یا فن داره که البته فکر کنم فعلا ssd واسم مهمه که بهش بشه اضافه کرد ولی اسوس رو نمیدونم که میشه ssd روش گذاشت یا نه ؟

واقعا در کل کدوم میارزه ؟
    ببین دوست عزیز منم دقیقا مثل شما گیج شده بودم و نمیدونستم کدومو انتخاب کنم...اول از همه بهت بگم اگه من برگردم عقب بازم همین لپ تاپو انتخاب میکنم...اگه با صفحه 14 اینچ مشکلی نداری اصلا شک نکن در خریدش (اگه به مغازه های شهرتون بگی ، به احتمال خیلی زیاد قبول میکنند که از تهران براتون سفارش بدن...به نظر من اینترنتی نخر...من جای شما باشم اصلا جنسی مثل لپ تاپو اینترنتی نمیخرم)
    بعدش از بین اون دوتا ، مسلما y500 سخت افزار قوی تری نسبت به n56vb داره...گزینه دومم y500 هست و درانتها n56 ... درسته ان56 فول اچدیه اما سخت افزار وای500 میچربه به ان 56...اینم بگم که صفحه وای500 هم خیلی خوبه ها.فکر نکن که صفحش ضعیفه.

7. این کاربر از Amir_051 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

... (تو سبک IGI2 هم اگه بازی باشه دوست دارم...یادش بخیر اون قدیما که IGI2 تازه اومده بود ، دو سوته تمومش کردم...هنوزم عاشق این بازی هستم)...
    ایول به شما
    عجب دوره ای بود! یادش بخیر ... سری بازی Delta force ها هم خیلی باحال بودند. پیر شدیم رفت پی کارش...

صدای خفیف هارد طبیعیه. اما اگر میخوای از شرش راحت شی و سرعت هاردت هم حداقل 5 برابر بشه با ssd باید جایگزین کنی.

9. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایول به شما
    عجب دوره ای بود! یادش بخیر ... سری بازی Delta force ها هم خیلی باحال بودند. پیر شدیم رفت پی کارش...

صدای خفیف هارد طبیعیه. اما اگر میخوای از شرش راحت شی و سرعت هاردت هم حداقل 5 برابر بشه با ssd باید جایگزین کنی.
    اون موقع گرافیک igi2 خدا بود و تقریبا اولین بازی بود که وقتی تیر میخورد به بازیگرش ، صورتش خونی میشد
    خوبه همین میسازم باهش دیگه پول ندارم بدم اس.اس.دی بگیرم.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون موقع گرافیک igi2 خدا بود و تقریبا اولین بازی بود که وقتی تیر میخورد به بازیگرش ، صورتش خونی میشد
    خوبه همین میسازم باهش دیگه پول ندارم بدم اس.اس.دی بگیرم.
    ولی در کل دوست عزیز درسته که خیلی گرونه ولی اگر یه بار با این هارد های جامد کار کنید واقعا لذت میبرین چون هم دارای سرعت خیلی عالی و هم بی صدا هم دارای وزن کم و هم اینکه مثل هاردهای معمولی مشکل داغ شدن نداره اما در کل حالا که بودجشو ندارین پس با همون سر کنید و اصلا هم از اینکه لپ تاپتون SSD نداره ناراحتی نداره و به این نگاه کنید که یکی از بهترین ها رو خریدین که تو رنج قیمت خودش و حتی تو رنج های قیمت بالاتر هم عالیه در کل باز هم مبارک باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اولش آدم یه مدلی رو در نظر داره بعد میره تحقیق میکنه بهش میگن اگه یکم بزاری رو پولت یه مدل بهتر میتونی بگیری که مشکلات قبلی هم نداره ، بعد هم دوباره این داستان واسه یه مدل دیگه به وجود میاد و بعد از چند مرحله یهو میبینی رفتی سراغ یه مدلی که حدود 1 میلیون گرونتر از لپتاپ اولی هستش
    حالا واقعا باید چیکار کرد ؟
    انتخاب اول z500
    دوم aspire v3
    سوم y500 lenovo
    چهارم n56 vb

فعلا تو مرحله چهارم هستم ولی خودم احتمال میدم پنجم و ششم هم به ترتیب y 510 و n550 باشن
    آخه هرکدومش حدود 200- 300 فرقشونه . با خودت میگی بزار 200 بیشتر هزینه کنم اون یکی که بهتره رو بگیرم

اینطوری شاید بیخیال شم و برگردم سر پله اول
    نظرتون چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •