البته بهتره بفرمایید که این تیم,تیم منتخب براساس معیارهای کدوم وبسایت با کدوم کارشناس ها هستش....من به شخصه اگر تیم منتخب رو کسایی مثل گری نویل؛سید لو؛گیلم بالگ؛کوین همیلتون و البته البته البته استاد جانی ویلسون انتخاب کنند چشم بسته قبول میکنم...
البته بهتره بفرمایید که این تیم,تیم منتخب براساس معیارهای کدوم وبسایت با کدوم کارشناس ها هستش....من به شخصه اگر تیم منتخب رو کسایی مثل گری نویل؛سید لو؛گیلم بالگ؛کوین همیلتون و البته البته البته استاد جانی ویلسون انتخاب کنند چشم بسته قبول میکنم...
در تایید حرف دوستمون این اصلا شبیه تیم منتخب نیست بیشتر شبیه تیم منتخب ارسناله که چند تا بازیکن از تیمای دیگه هم توش هستنالبته بهتره بفرمایید که این تیم,تیم منتخب براساس معیارهای کدوم وبسایت با کدوم کارشناس ها هستش....من به شخصه اگر تیم منتخب رو کسایی مثل گری نویل؛سید لو؛گیلم بالگ؛کوین همیلتون و البته البته البته استاد جانی ویلسون انتخاب کنند چشم بسته قبول میکنم...
بدون شک دروازه بان برتر نیم فصل اول شزنی نیست... تیم هاوارد و کرول هر دوتا عملکرد های خیلی خوبی داشتن
استوریج هم اصلا تو این تیم جایی نداره چون حدود 6-7 بازی مصدوم بوده
تازه این دوتا اونایی هستن که اصلا بحث سرشون نیست
من منبع این دوستمون رو نمیدونم ولی تیم معرفی شده تیم منتخب سال 2013 هست نه نیم فصل فوتبالی
ضمن اینکه اگه از لحاظ آماری نگاه کنیم ژسنی در این نیم فصل با 8 کلین شیت و 60 سیو 18 گل خورده نسبت به مثلا هاوارد 17/48/8 یا مینوله با 23/66/5 کرول 24/57/6 چک 19/41/6 لوریس 23/51/8 یاسکلاینن 22/55/8 عملکردی خوب داشته
با این همه این تیم شامل عملکرد نیم فصل دوم فصل قبلی هم میشه
دربي لندن به ميزباني آرسنال
برنامه دور سوم جام حذفي انگليس
در دور سوم جام حذفي انگليس، آرسنال ميزبان تاتنهام است و منچسترسيتي در خانه بلکبرن رووز به ميدان ميرود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دور سوم جام حذفي فوتبال انگليس که قديميترين جام در دنياي فوتبال است از فردا (شنبه) آغاز خواهد شد.
به نقل از فارس، در اين روز 25 بازي انجام خواهد شد که در مهمترين آنها آرسنال ميزبان تاتنهام هاتسپر است و منچسترسيتي هم در خانه بلکبرن به ميدان خواهد رفت.
سيتي که اکنون در رده دوم ليگ برتر قرار دارد، با آرسنال صدرنشين تنها يک امتياز فاصله دارد و اميدوار است بتواند با پيروزي در ايوود پارک راهي مرحله بعد شود.
آرسنال هم که صدر جدول را با 45 امتياز از آن خود کرده در پي آن است که با پيروزي مقابل رقيب سنتي و همشهري خود بتواند راهي مرحله بعد شود. آرسن ونگر، سرمربي توپچيها که در جام حذفي همواره از بازيکنان جوان و آينده دار خود استفاده ميکند، اين بار نيز با ترکيبي جوان به ميدان رفته و اميدوار به شکست تاتنهام است. اسپرز هم که به تازگي آندره وياس بواس، سرمربي پرتغالي خود را اخراج کرده و به جاي وي تيم شروود، دستيار وياس بواس را به عنوان سرمربي معرفي کرده است، ميخواهد روند خوب کنوني خود را حفظ کرده و شمار پيروزيهاي پياپي خود را به عدد سه برساند. شروود در دو ديداري که هدايت تاتنهام را به دست داشته مقابل ساوتهمپتون و منچستريونايتد به پيروزي رسيده است.
در ديگر ديدار نيز اشکان دژاگه به همراه فولام به زمين نورويچ سيتي خواهد رفت. فولام که به دليل پيروزي مقابل وستهام به رده شانزدهم صعود کرده است ميخواهد با پيروزي در خانه قناريها راهي مرحله بعدي شود. به نظر ميرسد دژاگه به خاطر نيمکت نشيني در ديدار پيشين، در اين ديدار در ترکيب ثابت به ميدان برود.
برنامه ديدارهاي مهم به شرح زير هستند:
بلکبرن - منچسترسيتي
آرسنال - تاتنهام
ميدلزبرو - هال سيتي
وست برومويچ - کريستال پالاس
استوک سيتي - لسترسيتي
ساوتهمپتون - برنلي
نيوکاسل - کارديف سيتي
راچديل - ليدزيونايتد
نورويچ سيتي - فولام
اورتون - کويينز پارک رنجرز
//
بازی تاتنهام - آرسنال قشنگ خواهد شد
تاتنهام توسنت یونایتد رو شکست بده تو اولدترافورد
حالا باید با آرسنال بازی کنه
بازی جذابی خواهد شد
خب اون 20 روزی که گفتم گذشت و حالا میشه یه مقایسه خیلی خوب انجام داد.
تعداد و تفاوت ها واقعا خیلی جالبه.
در تاریخ قبلی کلا 79 بازیکن مصدوم بودن اما در عرض این 20 روز تعداد مصدومین به 115 نفر افزایش پیدا کرد! یعنی 36 بازیکن مصدوم بیشتر!
اضافه کنم که یه موردی رو که حتما باید در نظر گرفته بشه که تعداد زیادی از مصدومین در این مدت دوره مصدومیتشون تموم شده و از لیست خارج شدن و در واقع این اختلاف 36 نفری به معنای تعداد مصدومین جدید نیس بلکه مصدومیت های جدید بیش از این مقدار هست!
تاتنهام تیره بخت ترین تیم لیگ برتر هست در مورد مصدومین ، 6 مصدوم جدید اون ها رو رکورد دار این بخش کرده!مصدوم هایی هم که جز بازیکنان اصلی تیم هستن چندتاشون و میتونه کار رو برای شروود سخت کنه. از زمان تغییر مربی اسپورز بازی پر فشار تر و جنگنده رو انجام میده و هم اینکه بازکینان تیم برای نتیجه گرفتن واقعا تحت فشار هستن، قطعا وقتی مربی جدید روی کار میاد چند هفته اول رو با تمرینات متفاوت میخواد پیگیری کنه اما در این مورد کمترین تغییر رو شاهد بودیم چرا که خود شروود کمک مربی بواش بود تمرین دهنده اصلی تیم خودم شروود بوده ، و فکر کنم واسه همین این عامل تمرینات جدید واسه توجیه مصدومین زیاد تاتنهام صدق نکنه.
جنجالی ترین و یک از شدید ترین مصدومیت ها هم در این مدت نصیب تئو ولکات اومد که عاملی شد که این مهاجم بدشانس برای سومین بار جام جهانی رو از دست بده.
به هر حال مهم ترین انتقادی که باتوجه به این آمار به لیگ جزیره وارد میشه همون سلامت بازیکناست که در خطره.
فاکتور زیان آور بعدی که هم اسیب دیدن تیم ها از این مصدومیت ها و تاثیرش در نتایج و کیفیت بازی هاست .
و در درجه بعدی هم زیان مالی و اقتصادی این موضوع هست. درمان هر کدوم از این مصدومیت ها هزینه زیادی رو بر دوش تیم ها میگذاره ، عمل ها و جراحی های مختلف ، وسایل کمک درمانی (که سطح فوق العاده بالاش اصلا قابل مقایسه با لیگ ایران نیس) و حقوق بی ثمری که باید پرداخت شه همه و همه از ضرر های مالی هست که پیامد این مصدومیت هاست.
این هم لیست جدید مصدومین
برنامه مرحله يک هشنم نهايي جام حذفي انگليس:
منچسترسيتي – چلسي
آرسنال – ليورپول
فولام يا شفيلد- ناتينگهام يا پرستون
بريگتون – هال سيتي
کارديف – ويگان
شفيلد ونزدي – چارلتون
ساندرلند – ساوت همپتون
اورتون – سوانزي
/////////////////
بین این همه تیم فقط 4 تا تیم درست و حسابی هست که اونا هم دارن با هم بازی میکنن
شکست سنگين چارلتون در غياب قوچاننژاد
تيم فوتبال چارلتون بدون حضور مهاجم ايراني خود در خانه تيم لسترسيتي تن به شکست سنگيني داد. ورزش سه
در ادامه ديدارهاي هفته سيوسوم ليگ دسته اول فوتبال انگليس موسوم به چمپيونشيپ، امشب (شنبه) تيم فوتبال چارلتون اتلتيک بدون حضور رضا قوچاننژاد، مهاجم ايراني خود در خانه تيم لستر با نتيجه 3 بر صفر تن به شکست داد. جيمي واردي در دقيقه 9، دانيل درينکواتر در دقيقه 48 و ديويد نوگنت در دقيقه 64 گلهاي لسترسيتي را در اين بازي به ثمر رساندند.
به گزارش تسنيم، ياران قوچاننژاد با قبول اين شکست با 27 امتياز در رده بيست و دوم جدول 24 تيمي ليگ دسته اول فوتبال انگليس باقي ماندند.
استوريج بازيکن ماه ليگ برتر انگليس شدمهاجم 24 ساله ليورپول از سوي اتحاديه فوتبال انگليس به عنوان بهترين بازيکن ماه فوريه ليگ برتر شناخته شد.
اتحاديه فوتبال انگليس (FA) دنيل استوريج، مهاجم مليپوش تيم فوتبال ليورپول و سام آلاردايس، سرمربي وستهام را به ترتيب به عنوان بهترين بازيکن و بهترين مربي ماه فوريه 2014 ليگ برتر انگليس معرفي کرد.
به نقل از تسنيم، دنيل استوريج در ماه فوريه 5 گل براي ليورپوليها به ثمر رساند و 2 پاس گل هم براي همتيمهايش ساخت. استوريج با گلهايي که براي بندرنشينان به ثمر رساند باعث شد تا شاگردان برندان راجرز در 4 بازي خود در ماه گذشته ميلادي 3 پيروزي به دست بياورند. يکي از گلزنيهاي وي در پيروزي 5 بر يک ليورپول مقابل آرسنال در ورزشگاه آنفيلد بود.
اين مهاجم 24 ساله همچنين در ديدارهاي خارج از خانه ليورپول مقابل وستبرومويچ و فولام نيز موفق به گلزني شد و در بازي مقابل سوانزي هم 2 گل به ثمر رساند. گلهايي که وي در ماه گذشته براي ليورپول به ثمر رساند باعث شد تا بندرنشينان بار ديگر به کورس قهرماني بازگردند. شاگردان برندان راجرز در حال حاضر با يک بازي کمتر و 7 امتياز اختلاف در رده دوم جدول ردهبندي ليگ برتر انگليس و پشتسر چلسي 66 امتيازي قرار دارند.
سام آلاردايس هم در ماه فوريه به همراه وستهام 4 پيروزي متوالي کسب کرد. وستهام با هدايت اين سرمربي 59 ساله موفق شد تيمهاي سوانزي، آستونويلا، نوريچسيتي و ساوتهمپتون را شکست دهد و به رده دهم جدول ردهبندي ليگ برتر برسد.
![]()
![]()
یه آمار فوق العاده جالب: بهترین خرید های ژانویه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماتیچ یه جورایی فراتز از حد انتظار بود ، پختگی و آرامشش در بازی اونو شبیه هافبک دفاعی های 33-34 ساله کرده، شاید خیلی ها از جمله خودم پول ترنسفرش رو بیشتر از حد کیفیتش میدونستن که زمان ثابت کرد که همه مون اشتباه کردیم، بهترین خرید چلسی در کل این فصل بود به نظرم ، واقعا یه خرید بی نقص! چرا که دقیقا نقطه ای بود که بیشتر از هر جای دیگه چلسی نیاز به بازیکنی داشت که یتونه نه برای یکسال بلکه برای پروژه جدید مورینیو و چندین فصل عملکرد سطح بالایی رو ارائه بده.
بعد از اون شین لانگ به نظرم یه خرید خیلی خوب بود، بازیکنی که واقعا هوش بی نظیری داره و شاید بیشتر از اینکه استعداد فوتبالی داشته باشه ، هوش و ضمیر ناخوداگاه بسیار فعالی رو داره. همین هفته به تیم سابقش وست برم هم گل زد.
میتراوغلو ستاره سابق المپیاکوس هم که دوتا بازی هم بیشتر انجام نداده برای فولام ، شاید یکی از دلایل اینکه بعد ژانویه فولام نتونست دوباره پاشه همین بود که اونا برباتوف یکی از تاثیر گذارترین هاشونو زمانی از دست میدن که جانشین پر خرجش حتی 180 دقیقه هم نتونسته جای خالیش رو پر کنه.
اورتون مویس یا اورتون مارتینز؟
تندیس بزرگترین سیبل هدف گیری این روز های فوتبال جهان با اختلاف جزئی ضمن اعطای لوح یادبود به جامعه داوران تعلق میگیرد به ...دیوید مویس.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از مسائلی که مطرح میشه در نقد مویس همین عملکرد تقریبا بهبود یافته اورتون در این فصل هست که به قول خود انگلیسی ها مویس حتی دلتنگی هواداران اورتون رو هم نداره . آمار این دو فصل اخیر اورتون تقریبا پایاپای هست با برتری جزئی اورتون مارتینز. اما اگه عملکرد و آمار تقریبا هم سطح باشه ولی کسی شک نداره که امسال اورتون به مراتب فوتبال زیبا تر و جذاب تری رو ارائه میده. که البته بخشی از این موفقیت ها برمیگرده به اوج گیری بازیکنا و البته بخشی هم ثمره کار چندین و چند سال مویس در اورتون هست که حالا مارتینز داره سیب این درخت رو گاز میزنه.
نظر شخصی: اورتون مارتینز
واقعا لیورپول تیم دوست داشتنی ای هست.
من که دوست دارم لیورپول قهرمان بشه واقعا شایسته تر از بقیه تیم ها هم هست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)