پیشنهاد من کانفیگ core i7 از مدل 4540 hp هست . داغ نمیکنه چون فن قوی داره . صفحه نمایش 15.6 اینچی مات داره و برای وبگردی و تماشای فیلم مناسبه . وزنش سبکه . طراحی قشنگی داره. بدنه آلومینیومی و کیبورد خوب و ... قیمتشم 2600هست .
پیشنهاد من کانفیگ core i7 از مدل 4540 hp هست . داغ نمیکنه چون فن قوی داره . صفحه نمایش 15.6 اینچی مات داره و برای وبگردی و تماشای فیلم مناسبه . وزنش سبکه . طراحی قشنگی داره. بدنه آلومینیومی و کیبورد خوب و ... قیمتشم 2600هست .
دوستان عزیز، توجه کنید این مدل 4540s ظاهرا طبق نظر برخی تعمیرکاران خرابی زیاد داره
سلام
برای کارهای مهندسی و حتی انیمیشن دنبال یه لپ تاپ خیلی عالی و سبک هستم با حدود بودجه 5 تومن.
پیشنهاد شما چیه؟ اپل 13 خوبه؟ رتیناست دیگه؟
سلام . من دانش اموز سال دوم هنرستان رشته کامپیوتر هستم. می خواستم تو خرید لپ تاپ بهم کمک کنید . زیباییش و اندازه صفحه نمایشش برام مهمه . می خوام کم کم 15 اینچ باشه .. وزنش کم باشه بهتر اگرم نبود مهم نیست . core i7 باشه و کم کم 8 گیگ رم داشته باشه .. قیمتش تا مهم نیست .. ولی می خوام به صرفه و الکی بابتش پول ندم... کلاس شبکه می رم و می خوام بهم کمک کنه اگه میشه بهم کنید ممنون می شم
یک نفر جواب بده دیگه یک ماهه پست گزاشتم
من به تو که ÷ول واست مهم نیست lenovo y510pرو پیشنهاد میدم
i7 4700hq -16g ddr3-geforce gt 750
قیمتشم 3.7هست
برو cpubenchmark تمام بنچ مارکاشو نگاه کن .غولی هست واسه خودش
میتونید بهم لپتاپ پیشنهاد بدید
core i7 ترجیحا نسل چهارم بالای 2(سوم بالای 2.4 باشه) کش 6 مگ
رم که میشه ارتقا داد مهم نیست
15 اینچ باشه وزن و قیافه خیلی مهم نیست
ترجیحا بدنه فلزی
حتما فول HD
و باز هم ترجیحا anti glare
از کارت گرافیک هم چیزی سر در نمیارم ولی فکر نکنم زیر 2 گیگ جوابمو بده
من خودم به probook 4540 و envy 15t رسیدم هرچند نمیدونم مدل فول HD تو ایران هست یا نه
انوی بیشتر وسوسم کرده به خاطر پروسسور بهتر و اسپیکر و همینطور ظاهر جذابتر
ولی خب صفحه نمایش ضد نور پرو بوک بیشتر جذبم کرده
هرچند لپتاپ مورد علاقم (خیلی هم خارج از بودجمه) latitude E6540 هست
کاری هم که میکنم ادیت عکس هست (با فتوشاپ و لایتروم)
کتیا
فیلم و وب گردی زیاد
و بدمم نمیاد بشه بازی هم باهاش کرد
زیاد هم داغ نشه
سلام من یه سوال دارم بحثی برای مشکلات فنی لپ تاپ پیدا نکردم!با عرض معذرت اینجا مطرح میکنم!
لپتاپ Aspire 5737z Acer قسمت فنش به شدت داغ میکنه و یهو خاموش میشه !آیا مشکل از فن هس؟! تعمیر و تعویض فن چقد هزینه داره ؟!
![]()
ممنونم !
شما که به این نتیجه رسیدی یک سر به تاپیک 4540sبزن همه دارن از کارت گرافیکش گریه زاری میکنن
من اصلا اعتقادی به hp ندارم
برعکس این دوستم من به تو msi ge60رو پیشنهاد میدم
y510pرو فقط با دگمه turbo روش قورتش میده
روش کیف msi هست با lموس مخصوص msi
3590000تومن هم قیمتش که
به نظرم به صرفه هست
چون تو واسه y510pبخوای کیف بخری 150تومن باید بدی ,موس هم 100
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)