تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 152

نام تاپيک: برنامه نود | سال ۹۲-۹۳

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

حاجی مایلی قبلن هم از این اظهار فضل ها درباره علی دایی کرده بود فقط دایی بزرگواری کرد بعد محکوم شدن مایلی کهن در دادگاه این بشر بخشید به این آدم ترحم نیومده بی صبرانه منتظر نتیجه شکایت دایی از مایلی کهن هستماین وصله ها به علی دایی نمیچسپه حالا بعضی ها میخوان این وسط از این آب گل آلود به نفع خودشون ماهی بگیرن اون بحثش جداست
    Last edited by clau; 08-10-2013 at 11:33.

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

چیزی که در برنامه دیشب مشخص شد این بود که یکجور پای نمایندگان دایی یا به قول حاجی مایلی کارچاق هاش هم در این پرونده وجود داره اما به خاطر اسم دایی نمیتونن بهش ورود کنن و دارن یکجور قضیه را ماست مالی میکنند

مولایی هم خوب دست علیپور را رو کرد این آقا که در همه زمینه ها ورود میکنه می گفت که در زمان تارتار این پول داده شده بعدا مشخص شد که در زمان بازی راه اهن و آلومنیوم که دایی مربی راه اهن بوده پول داده شده

فهمیدن اینکه دایی کاملا از این داستانها جداست کار خیلی ساده ایه
    دایی اینقدر احمق نیست که خودش ماجرایی رو شروع کنه که آخرش سر خودش بره زیر آب
    دایی چیزهایی رو که توی این سالها اطرافش گذشته و متوجه شده بدون تعارف رفته و گفته و حالا یه عده که منافعشون به خطر افتاده مثل همیشه دنبال وارونه کردن اتفاقات هستن
    از هر 100 نفری که به فوتبال ایران شناخت دارن بپرسی 80 نفرشون میگن فوتبال ما دچار فساد خیلی عمیقی هست
    اما چرا یه عده همچنان دارن از داورا حمایت میکنن اونم به صورت شعاری و سعی میکنن همه چیز رو خوب و آروم جلوه بدن جای سوال هست

به این قسمت از مصاحبه جناب عابدینی توجه کنید:
    عابديني درباره مسئله تباني داوران و صحبت‌هايي که در اين باره در اين جلسه مطرح شده است، خاطرنشان کرد: حيف است که فوتبال‌مان را به خاطر اشتباه داوران زير سوال ببريم. روز گذشته بحث‌هاي ريز و درشتي صورت گرفت و عنوان کرديم زير 3 درصد مشکلات و گرفتاري در فوتبال‌مان وجود دارد. در داوري هم 99 درصد هم به اشتباهات داوري برمي‌گردد.
    وي ادامه داد: در اين جلسه برخي نمي‌پذيرفتند که زير 3 درصد مشکل داريم و معتقد بودند بالاي 30 درصد در فوتبال ما اشکالاتي وجود دارد. من و امير قلعه‌نويي اين مسئله را رد کرديم و ادعاي آنها را قبول نداشتيم.

چرا این آقایون برخلاف نظر عموم نمیخوان به این مسائل رسیدگی بشه و چرا تیم علیپور برای هر کسی که میخواد بیاد پشت پرده رو لو بده پیام تهدید آمیز ارسال میکنن؟
    دایی اگر دستی پشت پرده داشت توی دربیهاش اینقدر داورا بر علیهش سوت نمیزدن
    اگر با داورا رفاقت داشت اینجوری بازیای 6 امتیازی رو بر علیهش سوت نمیزدن
    اگر با امثال مرتضی کریمی کمک داور معروف دربی سر و سری داشت الان گل سالم و واضح نوری پذیرفته شده بود و احتمالا توی تاریخ نمینوشتن که اون بازی رو استقلال با گل مجیدی برنده شده

دایی خیلی واضح گفت اگه مردین راه رو برای کسایی که از پشت پرده خبر دارن باز کنید و وزارت اطلاعات ورود کنه تا بعضی آقایون گناهان دوره نوجوانیشون رو هم اعتراف کنن
    کسی که از دقیقه اول تا دقیقه آخر بازی ذکر میگه اینقدر پلید نیست که قبلش برای بردن زد و بند کنه
    Last edited by +ali; 08-10-2013 at 14:17.

4. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

خدایی از تک و تکو ادمای سالم توی فوتبال ایران یکیش هین علی دایی هست ! خوشم میاد تا ته این مس.له بره ببینیم چی میشه .. پای کیا میاد وسط ....

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

فهمیدن اینکه دایی کاملا از این داستانها جداست کار خیلی ساده ایه
    دایی اینقدر احمق نیست که خودش ماجرایی رو شروع کنه که آخرش سر خودش بره زیر آب
    عزیزم منم گفتم که پای کارچاق کن دایی در میانه معلومه خودش مستقیما وارد این مسائل نمیشه

خود مولایی یکی از یاران دایی و دوستانشه پس وقتی اون محروم میشه معلومه یک کارهایی انجام شده دیگه

در بازی با سپاهان هم قهرمانی به مولایی میگه که پول عقب مونده من برای بازی که براتون در آوردم را بدهید در غیر اینصورت بازی را به نفع سپاهان میگیرم

به نظرتون قهرمانی میاد پولو از کی میخواسته؟ از مدیر عامل پیشین راه اهن!! پس چرا به رفیق دایی پیغام داده؟ پس چرا ضد دایی سوت زده؟

من خودم اصلا نمیتونم قبول کنم که دایی در این مسائل دست داشته باشه اما همانطور که گفتم از برنامه میشد استناد کرد که یه جور میخوان مسئله را در فضای محدود ماست مالی کنند و با محروم کردن مولایی که هیچ کاره و یک رابط بوده

صورت مسئله را پاک کنند

7. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خدایی از تک و تکو ادمای سالم توی فوتبال ایران یکیش هین علی دایی هست !
    زیادم مطمئن نباش !

9. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

عزیزم منم گفتم که پای کارچاق کن دایی در میانه معلومه خودش مستقیما وارد این مسائل نمیشه

خود مولایی یکی از یاران دایی و دوستانشه پس وقتی اون محروم میشه معلومه یک کارهایی انجام شده دیگه

در بازی با سپاهان هم قهرمانی به مولایی میگه که پول عقب مونده من برای بازی که براتون در آوردم را بدهید در غیر اینصورت بازی را به نفع سپاهان میگیرم

به نظرتون قهرمانی میاد پولو از کی میخواسته؟ از مدیر عامل پیشین راه اهن!! پس چرا به رفیق دایی پیغام داده؟ پس چرا ضد دایی سوت زده؟

من خودم اصلا نمیتونم قبول کنم که دایی در این مسائل دست داشته باشه اما همانطور که گفتم از برنامه میشد استناد کرد که یه جور میخوان مسئله را در فضای محدود ماست مالی کنند و با محروم کردن مولایی که هیچ کاره و یک رابط بوده

صورت مسئله را پاک کنند
    یعنی دایی و کار چاق کنهاش(خیلی خوبه که اصطلاح مایلی کهن به دلتون نشسته و استفاده میکنید) توی بازیای معمولی داورا رو میخرن بعد پولشونو که برای دایی پول خورد هم نیست نمیدن تا توی بازیای حساس مثل دربی و بازی با سپاهان بر علیه تیم دایی سوت بزنن؟!!!
    یعنی دایی نمیتونه به قهرمانی بگه به جای 15 تومن بهت 30 تومن میدم بازی سپاهان رو برام در بیار؟!!!
    یعنی کارچاق کنهای دایی نمیتونن تشخیص بدن دربی و بازی با سپاهان مهمتره نه بازیای معمولی؟!!!

بابا جون کسی که میاد خطر میکنه ریسک میکنه وارد این ماجراها میشه حداقل برای بازیی وارد میشه که ارزشش رو داشته باشه

کسی که توی فیفا جایگاه داره نمیاد همچین کاری بکنه شخصیت و جایگاهی رو که سالها براش زحمت کشیده به خطر نمیندازه
    ولی کسایی که همه افتخاراتشون صرفا محدود به مرزهای ایران میشه و بیرون از ایرن رییس فدراسیون عمان و یمن هم شناختی ازشون ندارن چرا

ماجرا خیلی جالب و ساده هستش:
    دایی اومده مسائلی رو لو داده که در نهایت خودش رو محکوم کنه
    مرغ پخته هم دیگه خندش نمیگیره

11. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

یعنی دایی نمیتونه به قهرمانی بگه به جای 15 تومن بهت 30 تومن میدم بازی سپاهان رو برام در بیار؟!!!
    یعنی کارچاق کنهای دایی نمیتونن تشخیص بدن دربی و بازی با سپاهان مهمتره نه بازیای معمولی؟!!!
    از این به بعد به جای واژه کارچاق کن از واژه نماینده استفاده میکنیم

اولا اون بازی دربی اشتباه داوری بوده شما نباید اشتباه داوری را با درآوردن بازی یکی کنی

دوما در یک تورنمنت همه بازی ها 3 امتیاز داره و هیچ آدم عاقلی نمیاد بازی دربی را به داور بگه برام در بیار چون هم خیلی چشمها دارن اون بازی را میبینند هم هیچ داوری قبول نمیکنه که این بازی مهم را دربیاره و کار خودشو انجام میده

سوما دایی هرچقدر معروف باشه که رییس فدراسیون عمان و یمن را بشناسنش دیگه از مدیران و سرمربی یوونتوس معروفتر نیست که بر اثر تبای سقوط کردند

در نهایت من اصلا نمیتونم حتی تصور کنیم که دایی در این مسائل ورود کرده باشه اما از شواهد و مدارکی که در برنامه دیشب 90 ارائه شد میشد حدس زد که نمایندگان دایی باز هم میگم نمایندگانش در زمانی که در راه آهن بوده یه کارهایی انجام دادند

در هر صورت امیدوارم که با متخلفان کما اینکه علی دایی هم باشه برخورد جدی بشه ا افراد ضعیفی مثل مولایی را سپر بلا نکنند هرچند اینطور که معلومه افراد کوچک دارن قربانی میشن

13. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض دلالی در فوتبال ایران / کاریکاتور

صلوات بفرست

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

از این به بعد به جای واژه کارچاق کن از واژه نماینده استفاده میکنیم

اولا اون بازی دربی اشتباه داوری بوده شما نباید اشتباه داوری را با درآوردن بازی یکی کنی

دوما در یک تورنمنت همه بازی ها 3 امتیاز داره و هیچ آدم عاقلی نمیاد بازی دربی را به داور بگه برام در بیار چون هم خیلی چشمها دارن اون بازی را میبینند هم هیچ داوری قبول نمیکنه که این بازی مهم را دربیاره و کار خودشو انجام میده

سوما دایی هرچقدر معروف باشه که رییس فدراسیون عمان و یمن را بشناسنش دیگه از مدیران و سرمربی یوونتوس معروفتر نیست که بر اثر تبای سقوط کردند

در نهایت من اصلا نمیتونم حتی تصور کنیم که دایی در این مسائل ورود کرده باشه اما از شواهد و مدارکی که در برنامه دیشب 90 ارائه شد میشد حدس زد که نمایندگان دایی باز هم میگم نمایندگانش در زمانی که در راه آهن بوده یه کارهایی انجام دادند

در هر صورت امیدوارم که با متخلفان کما اینکه علی دایی هم باشه برخورد جدی بشه ا افراد ضعیفی مثل مولایی را سپر بلا نکنند هرچند اینطور که معلومه افراد کوچک دارن قربانی میشن
    مشکل شما اینه که کل فساد فوتبال ایران رو در حال حاضر زیر سر دایی میدونید
    فلان بازی راه آهن رو داور برای راه آهن در آورده. چرا؟
    چون دایی یا نمایندگانش بهش پول دادن
    داور با یه اشتباه واضح بازی رو برای سپاهان در میاره. چرا؟
    چون از دست دایی یا نمایندگانش ناراحت بود

یعنی کلا مشکل دایی و نمایندگانش هستن!!!

میگم وقتی کمک داوری که عالم و آدم فهمیدن چیکارس و اینقدر کارش آشکار بود که بی سر و صدا داوری رو کنار گذاشت اون گل سالم نوری توی دربی رو که تماشاگرا هم توی همون صحنه اول فهمیدن آفساید نیست رو آفسیاد میگیره برای شما جای تامل نداره؟

وقتی جناب قهرمانی توی دو بازی راه آهن و استقلال و پرسپولیس و استقلال مجموعا 6 پنالتی برای راه آهن و پرسپولیس نمیگیره برای شما جای تامل نداره؟

بازی با راه آهن اگر به یاد داشته باشید که واقعا پنالتیها واضح بود

البته برام مشخص هست که شما اینا رو اشتباه داوری میدونید و مثل عابدینی و قلعه نویی معتقدین زیر 3 درصد فوتبال ایران مشکل داره
    اونم دایی و کارچاق کناش هستن که خودشون دارن مثل پت و مت خودشون رو جیز میکنن
    کلا فوتبال ما پاکه و فقط یکی دو تا انگشتش خاکی شده که با یه بطری آب معدنی هم شسته میشه
    Last edited by +ali; 08-10-2013 at 15:10.

16. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه دايي تنها نيست!خيليا هستن كه درگيرش شدن و اگر واقعا ميشد محدوده اين دايره در گستره ايران باشه خيليا پاشون گير هست!!برملا كردن دست
    اينا هم معلوم كار حاج اقا نيست حاج آقا بهتره برن مسجد يه محله اي و مشكلات اهالي رو در يه دايره اي محدود حل كنند

18. 2 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •