تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 167

نام تاپيک: تقويت صداي V3x !

داره خودمونی میشه borzoei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من تمامی این مراحل ( نسب نرم افزار و درایور مودم گوشی ) را بارها انجام دادم حتی تا حالا چندین ویندوز نسب کردم ( بیش از سه بار و هر بار برای اطمینان از تداخل با نرم افزارهای دیگر اوّل به سراغ مراحل کار تقویت صدا رفتم ) حتی ویندوز ویستا هم نسب کردم و برای آن هم درایور مودم گوشیمو که مخصوص ویندوز ویستا بود پیدا و دانلود و نسب کردم ولی بازم افاقه نکرد . ضمنا برنامه flex editor من همیشنه در کنار دکمه نرمال not connected میزنه . تا حالا و تو این چند سالی که کامپیوتر دارم با چنین برنامه ناسازگاری برخورد نرده بودم . حسابی حالم رو گرفته مثل کسیکه که صاحبخونه جوابش کنه .

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

ببین این برنامه اصلا ناسازگار نیست تقریبا همه ما مثل شما این مشکل رو داشتیم ... ولی اگه روش کار دستت بیاد خیلی راحته ... ببین اول از همه تمام درایور ها و برنامه های مربوط به موتورولا رو پاک کن. ( مخصوصا برنامه motorola phone و درایورهایی که از سی دی خود گوشی نصب کردی...

بعد سیستم رو ریست کن و گوشیتو به سیستم وصل کن ( رو حالت data connection ) ... خوب حالا ویندوز گوشی رو میشناسه و از تو درایور میخواد. تو باید آدرس اون پکیج درایورهایی که دانلود کردی ( MotPCSDrivers ) بدی تا خود ویندوز سرچ کنه و درایور مناسب رو نصب کنه. بعد از اتمام نصب حالا برنامه leader gl رو باز کن. باید برنامه رو حالت modem mode باشه...

خوب اگه مراحل بالا رو انجام دادی و هنوز برنامه رو حالت modem mode نرفته بود مشکل احتمالا از کابل یو اس بیه...

اگه برنامه رو حالت modem mode بود.دکمه normal رو بزن. بعد از چند ثانیه دوباره ویندوز یه درایور دیگه واسه نصب میخواد که بازم باید آدرس اون پکیج رو بدی تا خودش سرچ کنه ... فکر کنم سه تا درایور نصب بشه که برای هر سه تا باید همون آدرس پکیج رو بدی و اجازه بدی خودش سرچ کنه.

بعد از اینکه نصب هر سه تا تموم شد برنامه رو حالت normal mode میره و میتونی باهاش کار کنی ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خیلی ممنون واقعاً شرمنده ام ، تمام مراحلی که فرمودید رو مو به مو اجرا کردم ولی بازم برنامه حالت modem mode رو نشون نداد شاید اشکال از کابلم باشه ( یک made in CHIINA گنده روش نوشته ) باید بگردم یک کابل بهتر پیدا کنم . البته در تمامی درایورهایی که من دارم ( تقریباً 20 سری ) هیچکدوم بنام MotPCSDrivers نیست آیا این اسم فایل درایور است یا فقط یک اصطلاح برای درایورهای موتورولا . آدرس و سایتی که شما برای گرفتن درایور استفاده می کنید و جواب گرفتید چیه . ( البته بغیر از آدرسی که تو این توضیحات و در ابتدای آن دادن ، چون هر چی میرم اشتباه است و به سایتی نمیره )

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

البته یادم رفت بپرسم آیا ممکنه مشکل از ویندوز باشه ؟ ، روشن بودن آنتی ویروس اشکال نداره ؟ کابل خوب در بازار هست به چه مارکی ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

MotPCSDrivers مجموعه ای از چند درایور برای گوشی های نوکیاس... p2kdriver هم یه چیزی تو این مایه هاس... من یه سوال دارم ازت ... وقتی که کامپیوتر گوشیتو میشناسه و میخواد درایورش رو نصب کنه تو چیکار میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام من در منوی اولی گزینه yes this time only رو انتخاب می کنم و بعد next در منوی بعدی گزینه دوّم رو انتخاب مکنم بعد next سپس در پنجره بعدی گزینه دوّم رو انتخاب می کنم و بوسیله browse آدرس فولدری که قبلاً درایور رو توش ریختم ( بیشتر از طریق دانلود ) را انتخاب کرده ( یاد تعلیم آشپزی افتادم ) بعد ok می کنم و سپس next و بعد از شناختن مودم گوشی که معمولاً بعد از چند لحظه و با کپی شدن فایلها همراه است در پنجره آخر که اعلام اتمام نسب درایور است گزینه finish را انتخاب می کنم . امیدوارم درست رفته باشم .

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام مجدد ، در تکمیلش باید بگم در device manager مودم یو اس بی گوشیم درست کنار مودم کامپیوتر نمایش داده میشه و موقع قطع و وصل کردن گوشی به کامپیوترم اونم همراه با آن ظاهر یا ناپدید میشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

کدوم درایور رو توش ریختی ؟

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

ببین دوست عزی شما باید این درایورها رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    روی درایور اصلی که از روی cd نصب کردی اپدیت کنی بعد گوشیت رو هم date conection و هم memory card به کامپیوتر وصل کنی که در هر کدوم چند درایور نصب میشن باید ادرس همین درایورهایی که لینکشو گزاشتم رو بدی
    در نهایت برنامه P2kCommander-V3.3.0 هم میتونه در تبدیل به حالت نرمال کمک کنه به این صورت که این برنامه رو هم موقعاتصال به کامپیوتر اجرا کن که بصورت ستاره قرمز رنگ در systemtry قابل مشاهده است که وقتی گوشی نرمال بشه به رنگ زرد در میاد.
    Last edited by amir2011; 12-04-2007 at 02:29.

آخر فروم باز labkhand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    روی لب های شما

پيش فرض

من V3i دارم و تمام اين كارها رو كردم حتي حالت MODEM MODE نيز فعال ميشود اما گوشي نرمال نمي شود .
    به نظر من به زحمتش نمي ارزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •