این دوستمون که z500 رو معرفی کردند خودشون این مدل رو دارن .کیفیت تصویرش بد نیست...
این دوستمون که z500 رو معرفی کردند خودشون این مدل رو دارن .کیفیت تصویرش بد نیست...
سلام واقعا چیزایی مثل Apple Sony asus اسم دارن و قسمتشون 2 براره من خودم Apple ZONM0003x داریم هیچ فرقی ندارن الان بهترین لپ تابی که میتونی بخری Acer و Hp هست اگه هزینه بیشتر کنی میتونی ACER S7 بگیری که حرف نداره الان ACER 5742 i7 با گرافیک 2 انویدیا 2 تومنه بهترین انتخابه
از راهنمایی همه ممنون...زد 500 آی 7 رو سفارش دادم ...رنگ شکلاتی اش واسه اینکه بک لایت داشته باشه ...فردا میرسه ..از همه دوستان ممنون !![]()
ولی یه ضررره بیشتر تحقیقمیکردی بهتر نبود به نظر من انتخاب های بهتری هم میتونسی انجام بدی
تو این رنج قیمت بهترین انتخاب رو کردی .
مبارک باشه
وای نه دیگه ...دودل بودن رو دوست ندارم...از این انجمن هم واقعا ممنونم ...راستش واسه خرید تلویزیونم هم از اینجا کمک گرفتم و نهایتش سامسونگ خریدم و خیلی خیلی راضی هستم...این مدل هم انشاء الله که خوبه...وقتی اکثریت راضی باشن نمیشه بخاطر بدشانشی یه تعداد محدود دودل شد !![]()
بعللللله دیگه...واسه یه ریزه بهتر بودن یه میلیون باید بیشتر میدادم ....![]()
با توجه به اینکه گرافیک برات مهمه و یه پردازنده خوب میخوای که حالا حالاها جواب بده برو سراغ hp 4540s با کانفیگ core i7اش . یکم کمیاب شده ولی هنوزم میشه توی بعضی از نمایندگی ها پیداش کرد . حدود 2600 تومان باید باشه .
ممنون ...زد 500 رو خریده ام ...چند روزی میشه ...بازم ممنون !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)