رم با فرکانس 2000 زیاد نیست ایا ؟1600 کفایت نمیکنه ؟
شنیدم ازراک مادر برد هایی روانه بازار کرده که با چیچ ست های معمولی سری H 87 که قابلیت اور تا 26 درصر هم داره
ولی حالا باز من وارد نیستم نمیدونم دقیقا چه چیز بهتره
رم با فرکانس 2000 زیاد نیست ایا ؟1600 کفایت نمیکنه ؟
شنیدم ازراک مادر برد هایی روانه بازار کرده که با چیچ ست های معمولی سری H 87 که قابلیت اور تا 26 درصر هم داره
ولی حالا باز من وارد نیستم نمیدونم دقیقا چه چیز بهتره
برای کاربرد گیمینگ فرکانس بیشتر از 1600 خیلی تفاوت محسوسی برای شما نخواهد داشت.
اگر پردازنده رو 3570K انتخاب کردین به نظر من ASrock Z77 Pro4 برای مادربورد انتخاب خوبیه.
شما پردازندتون رو از سری k سوکت 1155 انتخاب کردید و اون بوردی که فرمودید اصلا به پردازنده ی شما نمیخوره..پس در نتیجه شاید الان نخواید اوور کنید ولی ممکنه بعدا نظرتون عوض بشه.پس بهتره یک برد z77 اتخاب کنید.
برای این پردازنده ای که انتخاب کردید.ولی اگر سی پی یو رو از سوکت 1150 انتخاب کردید کلا کانفینگ عوض میشه.
فعلا شما پردازنده ی 3570k رو انتخاب کردید از سوکت 1155 پس باید یک بورد 1155 با قابلیت اورکلاکینگ تهیه کنید.((منظور بورد هایی با چیپ ست z77)) هستش.
حالا صلیقه ها متفاوته و ممکنه هر کس یه انتخابی داشته باشه.اکثر اوور کار ها که من هم باهاشون در تماس هستم کما بیش و در جریان تست هاشون هستم روی بورد های اسوس کار میکنن حتی برای سیستم شخصی خودشون که عالی هستن.
ولی من نظر خودم گیگا هستش.واس خودمم بخوام ببندیم گیگا میبندم.حالا نظر شخصی من اینه.وگرنه برند های معروف و با دوام و با کیفیت دیگه ای هم هستن مثل msi یا dfi و ...
ولی خوب معمولا کاربران گیمینگ یا اوور کار بوردشون رو اکثرا از برند اسوس انتخاب میکنن به خاطر کیفیت و دوامش و همچنین نسبت به قیمتش که یه مقدار بهتر از گیگا هستش.گیگا هم کما بیش در حد اسوس و بعضا بالا تر هست ولی قیمت هاش توی وطن عزیزمون یه مقدار نا مسلمونه.
ضمنا دوستمون پیشنهاد azrock دادن که اتفاقا مدل بالا یی هم پیشنهاد کردن ولی به نظر من با این بودجه حیفه که آدم بره پول بده جای بورد ازراک!حالا من دلایل و بحث های تخصیصش رو اینجا باز نمیکنم چون خیلی طولانی میشه و در قواره ی این تایپیک نیست.
فقط یک توجیه مختصر عرض میکنم که بی خود و بی دلیل نیبست که این همه کاربر دارن میرن سمت اسوس و گیگا!حالا چه اینتلی و چه ای ام دی!افراد و استفاده کننده ها هم الی ماشالاه کم نیستن از هر کی بپرسی از تجربیات شیرینش با اسوس یا گیگا میگه!همینطور گارانتی معتبرشون!ولی ازراک...من که چیزی ندارم در موردش بگم!
چنین بودجه ای واقعا حیفه که بدی جای ازراک.
بهتره از سری rog اسوس تهیه کنی راگ یعنی (repulic of game) بورد های مخصوص و اختصاصی برای گیمر های حرفه ای دنیا رو میزنه.یا برند گیگا که باز هم کیفیت بالایی دارن.مدل دقیق هم بستگی به خودت داره فقط دنبال z77 ها باش با این سی پی یو ای که انتخاب کردی.
ضمنا رم با فرکانس بالا برای اورر توصیه میشه که قطعا در آینده انتظار اوور تا حد بالایی اطز سیستمت خواهی داشت!شاید الان بگی نه ولش نمیخواد ولی بعدا قطعا پشیمون میشه و ممکنه برای تعویض دچار ضرر هم بشی.
فرکانس بالا دستت رو باز میزاره.مخصوصا رم هایی با تایمینگ پایین و ولتاژ دیفالت کم.
حتما این سیستم هم به زمانی خواهد رسید که توانایی اجرای بازی های دوران آینده رو نخواهد داشت و در نتیجه باید اوور منید تا لذت دو چندان ببرید.
با این پیشنهاد هایی که دادی بورد سری z77 z78 یه کم گرونه نمیدونم حالا اگه بخوام دقیقا این چیزی که شما میگی تهیه کنم نمیدونم به بودجه ام بخوره یا نه
قطعا نمیتونید بگی تو برد گیگا بهنره یا ایسوس ؟ قطعی 100% ؟
نظر علیرضا جان هم در مورد اینکه مین بورد ایسوس بهتره یا گیگا هم میخوام بدونم کلا کدوم به طور چشم گیری برتریت داره ؟ و استیبل هست ؟
تفاوت زيادى بين اين دو برند وجود نداره.
براى کاربردهاى نيمه حرفه اى و پايينتر برندهاى ديگه هم وجود دارن.
براى کاربردهاى اورکلاکينگ و حرفه اى من به شخصه بردهاى ايسوس رو مثل سرى rog پيشنهاد ميکنم که البته قيمتهاى خيلى بالايى دارن.
در مورد برند منم با علیرضا موافقم.گیگا و اسوس هر دو برند خوبین.مطمئن باش هر کدوم رو انتخاب کنی ضرر نکردی.من به شخصه اگه میخواستم سیستم جمع کنم از گیگا تهیه میکردم.ولی اسوس هم چه سری راگ و چه غیر راگ همگی بورد های خوبی ن.اسوس هم سری راگ ش عالیه.
حالا دوستمون میگن برای کاربر های نیمه حرفه ای و ...به نظر من این دلیل مناسبی نیستش.آدم حرفه ای باشه یا نباشه باید جنس خوب بخره.بنده شخصا اگه یه سیستم برای آفیس هم بخوام بخرم بازم از برند های خوب و با کیفیتی مثل اسوس و گیگا میرم.و به هیچ عنوان سمت ازراک و ...نمیرم.
حالا شما که تصمیم گرفتی بری سمت 1155 پس دیگه چرا صحبت از z87 میکنی؟z87 که مال سوکت 1150 هست.!!اگه فکر 1150 هستی با توجه به اهمیت کارت گرافیک یک گزینه بیشتر جلوت نمیمونه اونم بورد های میان رده h87 هستن که بازم تفاوت قیمت چشمگیری ندارن با z87 ها!.پس باید انتخاب کنی خودت یا 1150 یا 1155.
برای 1150 من پیشنهادمو دادم قبلا
ولی برای 1155 تا عصر یه بورد خوب معرفی میکنم بهت.
از بین بورد های گیگا که اکثرا بورد های حرفه ای ولی پرفورمنس هستن با بورد های سری معمولی و باز پرفورمنس اسوس از بین این دو من گیگا رو انتخاب میکنم.
ولی
از بین بورد های پرفورمنس و معمولی گیگا و بورد های سری راگ اسوس من سری راگ اسوس رو انتخاب میکنم.
اینم بگم معادل بورد های سری راگ اسوس رو بخوای توی گیگا پیدا کنی باید دنبال اسم sniper بگردی سری اسنایپر که وحشتناک هستن نسبت به راگ اسوس.و قیمت خیلی خیلی خیلی بالایی دارن مثلا جدید ترین مدلش G1-SNIPER 5 که با چیپست z87 و سوکت 1150 عرضه شده قیمتی حول و هوش 2 مییون و 200 هزار اشلوغ دارن.
ولی برد های سری راگ اسوس که به نظر من معادل سری اسنایپر گیگا هستن قیمت مناسب تری دارن.(مدل های معقول به خریدش از 800 تا 1300 موجوده)حالا با یکم خطا گفتم من ولی حدودش همینقدره
هر جوری که فکر میکنم از گرافیک به هیچ عنوان نمیشه زد
فکر اینم میکنم اگه همه سرمایه روی گرافیک بذارم بعد از سی پیو و مادر برد بزنم ارز پیسی ممکنه بعد 2 یا 3 سال خیلی بیاد پایین واقعا سر در گم هستم
خودم بدم نمیاد مین بورد سری گیم تهتع کنم ولی باید 1.300 فقط هزینه مین بکنم اینجوری سنگین در میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)