دوست عزیز نظر هر کس برای خودش محترمه یکی از این سریال بدش میاد(مثل من) یکی هم طرفدارش میشه(مثل شما!!) چون شما ازش خوشت اومده دلیل نمیشه دیگران حق انتقاد از سریال رو نداشته باشن!!!الکی هم نمیخواد دربارش بد بگید...
دوست عزیز نظر هر کس برای خودش محترمه یکی از این سریال بدش میاد(مثل من) یکی هم طرفدارش میشه(مثل شما!!) چون شما ازش خوشت اومده دلیل نمیشه دیگران حق انتقاد از سریال رو نداشته باشن!!!الکی هم نمیخواد دربارش بد بگید...
چشم منتظر دستور شما بودیم
دو قسمت اولش خیلی باحال بود. لهجه حسین سلیمانی هم خیلی معرکه س. تربتی و مشدی و نیشابوری رو مخلوط کرده با هم : دی
حسین سلیمانی کدومه؟
اگه همون سرگرده است که بهش میگن سروان، که کرمانشاهی حرف میزنه.
نه اون سربازه که دم در کلانتری شکلات میده به مردم .
من این سریال رو دنبال میکنم از طریق سایت ایرانپراد و قسمتهای 5مش رو هم دانلود کردم...
به نظرم باحال بود و میشد دیدش...
کلا اون سروان!( البته هرچند رو دوشش قپه داره، ولی به قپه نیست!! توی نظام همه چی به جربزهي طرف بسته هستش...!!) خیلی باحاله و من کرمانشاهی حرف زدنش رو خیلی دوست دارم... از اونجایی که واقعا کرمانشاهی حرف میزنه و تقلید به نظر نمیرسه، اگر کرمانشاهی نیست، باید گفت احتمالا بهترین بازیگر ایران همین بابا باشه!) شایدم گلزار باشه من که نمیدونم!
...
همچنین این دختره دانشمنده رو خیلی دوست دارم... خوشکله و میشه یه سریال رو به خاطر دیدنش تماشا کرد!! کاش نقشش بیشتر بشه!![]()
خیلی جالبه!....
داستان فیلم به نظرم زیاد قابل پیشبینی نیست و معلوم نیست چی به چیه و همینجوری تند تند داره میره جلو تا ببینیم چی میشه...!!!
نکتهی خیلی زیبای سریال از نظر من، استفاده از سرباز ها برای گفتن واقعیت هایی در جامعه هستش... مثلا سربازی که هر شعری! رو به هم میبافه تا ملت رو به این باور برسونه که سرگردش واقعا همه فن حریفه! یا سرباز دیگهای که برای هر چیزی نظری داره و خلاصه میتونه حرف بزنه!... در مورد همه چیز خاطره داره و کلا باحاله...
قسمتهاش چند روز به چند روز میاد ؟
خدا عالمه!...
من که هر وقت حسش بود میرم ایرانپراد دانلود میکنم...!! فک کنم شما هم همین کار رو بکنین بهتره!![]()
ولی من متاسفانه میخرم! کلا فیلم دانلود نمیکنمولی الانم پول ندارم قسمت 6 بخرم
![]()
سایت دوستیها بهتره با حجم کم هم میزاره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)