راستش من زياد اطلاعاتي راجع به هسته هاي مجازي ندارم
اما يه مك بوك پرو داشتم i5
دو تا هسته واقعي و دو تا مجازي داشت
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
راستش من زياد اطلاعاتي راجع به هسته هاي مجازي ندارم
اما يه مك بوك پرو داشتم i5
دو تا هسته واقعي و دو تا مجازي داشت
برای من بعد گرافیک وزن و بعد اون کیفیت تصویر مهمه،وزنش خیلی واسم مهمه چون همینجوریش میخواستم k46cb بگیرم اونم به خاطر وزنش بود،ولی چون دیدم صفحه نمایشش ضعیفه اومدم سراغ n46vz.
الانم که منتظرم بیشتر واسه سخت افزارش و همینطور گرافیک 750ش هستش،اما نمیدونم مثلا ضخامت n550 و وزنش دقیقا چقدر بیشتر از n46jv که 2.4 کیلو وزنشه هستش.
هسته مجازی سرعت کار رو بالا میبره اصلا پردازنده ci5 بدون هایپرتردینگ بی معناست .قدرت مک پرو در مقایسه با لپ تاپ های هم رده خودش تو سیستم عامل ویندوز چطور بود؟میگن مک با اینکه سخت افزارش نسبت به قیمتش ضعیفه اما تو عمل بهتر از سخت افزار مشابه ش در لپ تاپ های ویندوزیه!
هم سيستم عامل مك نسبت به ويندوز روان تر زيباتر و سريع تره هم سخت افزار هم بهتر از نمونه هاي هم رده عمل ميكنه
فقط مشكل گرافيك بود كه اون مدل من 13 اينچي بود و گرافيكش آنبورد كه براي بازي تصميم گرفتم به برندهاي ديگه مهاجرت كنم
طول سايت ايسوس كه وزن همه مدل ها به همراه طول عرض و ضخامت هست
فکر کنم ضخامت n46jv هم 28میلی متر باشه وزنش هم 2.4کیلو گرمه که حدود 150 گرم از n550 سبکتره!صفحه نمایشش هم hd .انتخاب با خودته حاضری بخاطر 150 گرم صفحه نمایش با کیفیت رو بی خیال شی؟ برای اطلاعات بیشتر همونطور که دوستمون گفتن میتونی تو سایت ایسوس مشخصاتش رو ببینی!
خوب نه،بعد الان قیمت n550 تو آمازون حدود 1000 دلاره،بیاد تو ایران که دیگه میره رو 3500 3600 ؟!!!
بعدم یه سوال دیگه اونم اینکه تو سایت ایسوس حرفی از core i5 نبود،چون مثلا n46vz رو تمام آپشن هاش بود،یعنی بعدا اضافه میکنن ؟
دوستان تنها تفاوت و برتری n550 نسبت به n46JV به صفحه نمایشش هست ..درسته ؟
ولی در n46JV مورد برتری به باطری 6Cells 5200 mAh 56 Whrs هست..
بجز صفحه نمایش ، کانفیگ بهتر و پردازنده کم مصرف تری داره که گرمای کمتری تولید میکنه و اون باتری که گفتین رو جبران میکنه!
دوست من جفتشون از پردازنده هانسول استفاده میکنند.. کانفینگ هم اگه گرافیک و رم رو میفرمایید یکی هستند تقریبا..
N46JV
Intel® Core™ i7 4700HQ Processor
NVIDIA® GeForce® GT 750M 2GB/4GB DDR3 VRAM
DDR3L MHz SDRAM, 2 x DIMM socket for expansion up to 16 GB SDRAM
N550JV
Intel® Core™ i7 4700HQ Processor
NVIDIA® GeForce® GT 750M
DDR3 MHz SDRAM, DIMM Up to 16 G
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)