تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: خواندن کتاب جعفر نژاد ++c

داره خودمونی میشه shekoofeh14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخر کتاب چندتا منبع نوشته! مثل how to program دایتل اند دایتل.

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم حل المسائل

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شکوفه جان. اینجوری که میگم برنامه نویسی رو بخون
    برنامه ها رو یکی یکی تریس کن. برای هر برنامه یک روز وقت بذار. سعی کن الگوریتم جدید برای برنامه ها بنویسی.
    از هر فصلی 3 تا تمرین اینطوری حل کنی راه میفتی.

نکته ها را خیلی منظم جمع آوری کن. اینجوری بگم باید دست به کد بشی.

3. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samasara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

من نمی خواستم داخل این بحث شرکت کنم اما بهترین منبع برای یاد گیری c++ 2 تا کتاب هست یکی دایتل و دیگری++ structured programming with c هست . که یکی از دوستان حدود 2 سال پیش(که در حال طراحی گیم انجین هستند) به من توصیه کرد
    اما اگر داری برای مسابقات acm اماده میشید بهتره همین اول کتاب Art of Programming Contest SE for uva شروع کنید چون بعدا دچار مشکلتو میکنه حد اقل که برای ما اینجوری بود.

5. 3 کاربر از samasara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تو صفحه اصلی c سوالی پرسیدم (فرق endl با n\) که با جواب هایی که دوستان دادن زیاد قانع نشدم یکی از جواب ها رو هم زیاد نگرفتم چی به چیه ، کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنن یه نگاهی به اون پست بندازن و لطفا جواب بدن.
    اما یه سوال ریز:(وقتی cin.get() استفاده میکنم صفحه ی اجرا سریع بعد از اجرای "you entered :" << str بسته میشه در حالی که با getch() مشکلی پیش نمیاد)
    #include<iostream>
    #include<string>
    #include <conio.h>
    using namespace std;
    void main()
    {
    string str;
    cin >> str;
    cout << "you entered :" << str;
    _getch ???? cin.get();
    }

کاربر فعال انجمن عکاسی sara_program's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست گرامی بین getch با cin.get کلی فرق وجود داره
    حتی بین getch با getche هم تفاوت وجود داره

پیشنهاد من به شما کتاب برنامه نویسی مدرسان شریفه. تمامی نکات را طبقه بندی کرده

8. این کاربر از sara_program بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست گرامی بین getch با cin.get کلی فرق وجود داره
    حتی بین getch با getche هم تفاوت وجود داره

پیشنهاد من به شما کتاب برنامه نویسی مدرسان شریفه. تمامی نکات را طبقه بندی کرده
    اگه یه توضیحی در مورد getch و cin.get بدید ممنون میشم(getch و getche رو میدونم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Hotel EJB

پيش فرض

تو صفحه اصلی c سوالی پرسیدم (فرق endl با n\) که با جواب هایی که دوستان دادن زیاد قانع نشدم یکی از جواب ها رو هم زیاد نگرفتم چی به چیه ، کسایی که تو این تاپیک شرکت میکنن یه نگاهی به اون پست بندازن و لطفا جواب بدن.
    اما یه سوال ریز:(وقتی cin.get() استفاده میکنم صفحه ی اجرا سریع بعد از اجرای "you entered :" << str بسته میشه در حالی که با getch() مشکلی پیش نمیاد)
    #include<iostream>
    #include<string>
    #include <conio.h>
    using namespace std;
    void main()
    {
    string str;
    cin >> str;
    cout << "you entered :" << str;
    _getch ???? cin.get();
    }
    فرق endl با /nدر نحوه ي پياده سازي است./n چهار الي ١٠ برابر سريعتر كامپايل و اجرا ميشه.قبلا مفصل تر در تاپيك سوالات مبتديان توضيح دادم .
    منابع زبان سي هم زياد هستند و هركسي يك منبعي رو ترجيه ميده.
    كتاب آقاي جعفر نژاد تقريبا جم و جور شده ي سي رو با بياني تقريبا واضح! در كتابش توضيح داده.دايتل كاملتر و مفصلتر وارد مسائل شده.منابع كاملتري هم هستند ولي دايتل ترجمه ي آقاي زماني منبع خوبي براي شروع هست.
    در ضمن،اين تاپيك مختص سوالات كتاب جعفر نژاد قومي درست شده،پس وارد حاشيه لطفا نشيد.

Mehrdad Sh.

11. 2 کاربر از mehrdad_joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Algo.Bits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من نمیدونم چه موقع از توابعی که مقداری برمیگردانند استفاده کنم و چه موقع توابعی که هیچ مقداری را برنمگردانند!! لطفا راهنماییم کنید!
    مثلا این سوال ساده! برنامه ای بنویسید که دو مقدار را برحسب فوت و اینچ دریافت کرده معادل آنرا برحسب متر و سانتی متر بیان کند.حداقل از 3 تابع استفاده کنید،یکی برای ورودی یکی برای انجام محاسبات و دیگری برای خروجی.
    اینجا نمیدونم مثلا خروجی چه تابعی میخواد
    شما مبحثی که دارید می خونید الان یعنی توابع، اهمیتش دقیقا به اندازه جدول ضرب در ریاضی هست، درسته که جدول ضرب اولش سخته اما دونستنش هم خیلی ضروریه هم به طور روزمره استفاده میشه و هم پایه و اساس ریاضیه، شما اگر خوب تابع رو یاد بگیرید بعدا مفهوم کلاس و شی گرایی و نوشتن متد ها هم براتون راحتتر میشه و در واقع یاد میگیرید که چجوری ماژول بنویسید و برنامه تون رو به قطعات و کامپونت های کوچکتر و قابل استفاده در برنامه های آینده تبدیل کنید، بنابراین نهایت سعی رو باید در این مبحث بکنید. در عین حال اگر دانشجوی کامپیوتر هستید یادگیری توابع بازگشتی خیلی جاها می تونه در ابدعا کردن الگوریتمها بشما کمک کنه پس تا این فصل رو یاد نگرفتین فصل بعدی نرید.

ببینید بذارید اینجوری بگم شما دوتا چیز رو دارید با هم اشتباه میکنید اول مفهوم خروجی داشتن، دوم تعریف تابع ریاضی و تفاوت آن با تابع در برنامه نویسی سی.

در مورد اول، خروجی داشتن تابع به معنی چاپ کردن یک مقدار نیست و یا انجام صرفا یک سری کار نیست، مفهوم خروجی در تابع دربرنامه نویسی سی در واقع یا محاسبه کردن یک مقدار و برگرداندن آن مقدار محاسبه شده به برنامه یا انجام دادن یک نوع عملیات روی یک داده هست که اون داده را با تغیرات اعمال شده توسط تابع به برنامه بر میگردنیم، اینها یعنی خروجی نه خروجی رو مانیتور. در واقع تابع یک دستگاهه که یه چیزایی رو بهش میدین و حتما بهتون یک چیز رو تحویل میده که می تونید با اون کاری رو انجام بدین.

و دوم اینکه شما نباید تابع به مفهوم تعریف ریاضی اش ،یعنی چیزی که یک سری ورودی میگیره و حتما حداقل یک خروجی دارد، با تابع در برنامه نویسی C اشتباه کنید در برنامه نویسی سی بعضی توابع خروجی ندارند که این با تعریف تابع در ریاضی در واقع نمی خونه و این مشکل از تعریف گذاری سی هست زبانهای دیگه در واقع اینطور نیستند، پس بذارید اینجوری تعریف کنم:

ما در واقع دوجور قطعه کد یا Subroutine داریم قطعه کد ها یا Subroutine ها یکسری وظایف خاص را برای ما انجام میدن و ما بر اساس نیازمون اونها را می نویسیم و فراخوانی میکنیم و خوبی این قطعات کد اینه که میتونیم بعدا اونها در برنامه های دیگه استفاده کنیم و از چند بار نوشتن قطعات کد خوداری کنیم (مثلا اگر شما یک قطعه کد نوشتین که یک عدد رو میگیره و فاکتوریل رو محاسبه و بر میگردونه می تونید این قطعه کد رو بعدا در یک برنامه که میخواد از عدد 1 تا عدد 5 فاکتوریل رو بگیره استفاده کنید)، فرق اصلی این دوجور قطعه کد در واقع در مقدار بر گرداندن یا بر نگرداندن و خروجی داشتن یا نداشتن اونهاست(خروجی رو هم که بالا توضیح دادم منظور چاپ کردن صرفا نیست)، در واقع اونی که یک سری کار رو انجام میده و حتما خروجی داره(یعنی مقداری را بر می گرداند) تابع (Function) هست و اونی که یک سری کار رو انجام میده اما مقداری رو بر نمیگرداند را بهش میگیم روال(Procedure) در واقع سئوال شما باید اینطور باشه که چه موقعه باید روال بنویسم و چه موقعه باید تابع بنویسم؟ جواب اینه که هر وقت شما نیاز به انجام محاسبه یا اعمال تغیرات روی یک داده رو دارید و باید این نتایج رو قطعه کد شما پس بده بصورت یک متغیر به متن اصلی برنامه اید تابع بنویسید، مثلا محاسبه قدر مطلق یا ()abs یا محاسبه توان توسط تابع ()pow ،هر وقت قطعه کد باید یکسری کار روتین و یا تکراری و پشت سر هم رو باید انجام بده بدون اینکه در قالب یک متغیر مقداری رو به متن اصلی برنامه بر گردونه، میشه روال ( یا همون تابع بدون خروجی void) مثل همین cin یا cout یا clrscr که صفحه رو پاک میکنه.

حالا می تونید یک برنامه بنویسید که با استفاده از تابع و روال n عدد از ورودی گرفته معدل اونها رو حساب کنه.

13. 2 کاربر از Algo.Bits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اما در مورد جزوه (مثلا کتاب) جعفر نژاد قمی، خوشبختانه چون دانشگاه ما دانشگاه بود این جزوه ایشون، کتاب درسی دانشگاه ما نبود! و من بعدا فهمیدم که در تمام دانشگاه های آزاد و غیر دولتی این جزوه متاسفانه شده کتاب مرجع، ایشون تا جاییکه که من شنیدم زحمت ترجمه کتاب رو دادند به دانشجویان بابلی شون من بر حسب اتفاق ده سال قبل یعنی سال 82 این کتاب رو خریدم که یک کتاب فارسی هم داشته باشم در کامل تعجب بعد از چند صفحه دیدم تمرینات کتاب این نویسنده(!) محترم در واقع مثالهای کتاب انگلیسی بود که من اون زمان میخوندم!!! اتفاقا یکی از دوستان من هم یک چاپ قدیمی تر از کتاب ایشون که ناشر جهاد دانشگاهی بود رو داشت من اون کتاب رو هم که مقایسه کردم دیدم حتی اون کتاب چاپ قدیمی تر هم بعضی از مثال هاش تبدیل به تمرینات کتاب جدید ایشون شدن، دلیلش هم ساده است براینکه این اثر ترجمه شده توسط دانشجویان ایشون بشه کتاب درسی نیاز به داشتن تمرینات آخر فصل بوده خب ایشون هم احتمالا وقت طراحی سئوال نداشتن بنابراین مثال های ویرایش قبلی رو کردن تمرین اینجوری حجم کتاب هم کمتر شد! طبعا کسی خودش کتاب رو نمی نویسه تمرینش هم طراحی نمیکنه.

در مورد منبع خوب برای یادگیری ++C ، باید دید هدف و کاربرد نهایی آموزنده چیه و سطح آموزنده چقدره، در کل تا جایی که من میدونم سه دسته ممکنه بخواهند برند به سمت ++C دسته اول کسانی که میخواهند در مسابقات برنامه نویسی شرکت کنند و بچه های المپیاد و سمپاد که online judge اونا شاید ++C هست، دسته دوم کسانی که برنامه نویسی بلد هستند یا بخاطر کامپایلر یا بخاطر سرعت و engine بازی یا بخاطر کار های سیستمی صرفا تغیر syntax بدن به ++C و می دونن که قراره استاندارد ++C به زودی تغیر کنه و دسته سوم کسانی که میخوان برنامه نویسی رو تازه شروع کنند و شاید دانشجوی کامپیوتر هستن، خب بالطبع برای هر دسته منبع جداگانه ای هست.

برای دسته اول، خوب این دسته وقتشون رو بیشتر باید برای مسائل تئوری المپیاد باید بذارن و چون وقتشون کمه باید یک کتاب خیلی کم حجم اما مثال دار و کاربردی بخونن کتاب فقط250 صفحه است و میشه تو یک هفته کلکش رو کند
    Accelerated C pluse pluse practical programming by example
    این کتاب از سری ++C انتشارت Addison Wesley هست که ادیتور این سری کتابها خود سازنده ++C یعنی Bjarne Stroustrup هست؛ در کنار این کتاب The Practice of Programing هم پیشنهاد میشه به نوعی هم مکلمل چیزای تئوری المپیاد اما در عمل هست، مثل تمیز نوشتن کد، طراحی، دیباگ کردن، تست کردن، الگوریتمها و ... اینم خیلی کم حجمه در حدود 200 صفحه بیشتر نصیحت و توصیه هست، نویسنده این کتاب Brian Kernighan استاد دانشگاه پرینستون و یکی از سازنده های C هست

دسته دوم، خب این دسته برنامه نویسی بلد هستن اما نیاز به یک کتاب رفرنس برای ++C دارند یا اینکه برای یک کار خاص نیاز به ++C دارند یا با STL کار دارند:
    برای رفرنس کلی دوتا کتاب بنظرم خوبن یکی The C++ programming langauge که نوشته خود سازنده این زبان یعنی Bjarne Stroustrup هست این کتاب گرامر هم داره که برای بعضی دانشجو ها ممکنه توی درس کامپایلر مفید باشه.
    یکی کتاب The complete refrence C++ نوشته Herbet Schildt طبعا این کتابها رفرنس تکنولوژیک هستن و تمرین و ... ندارند.
    برای STL هم STL Tutorial and refrence guide از انتشارت Addison Wesley ،یک کتاب دیگه هم بود که متاسفانه الان اسمش یادم نیست ولی تو آمازون سرچ کنید قاعدتا باید بیاد.
    برای کاربرد های خاص هم همین Addison Wesley یک سری داره به اسم C++ in depth که ادیتورش Bjarne Stroustrup و تقریبا برای هر موضوع مرتبطی با این زبان برنامه نویسی یه کتاب کوچیک دارند.

اما دسته سوم دانشجویان و افرادی که تازه میخوان یاد بگیرن، خب اگر راستش رو بخواید برای شروع برنامه نویسی اصلا ++C زبان خوبی نیست بنا به دلایل فراوان که جاش اینجا نیست، اما اگر مجبورید هیچ مساله ای نیست حالا افراد دو دسته هستند: یا انگلیسی بلد هستن و یا قوی نیست انگلیسشون ولی اراده قوی دارند! و دسته دوم اینکه به هیچ وجه نمیخوان کتاب انگلیسی بخونند، برای دسته اول کتاب How to program نوشته دایتل و دایتل خیلی خوبه و حتما تمریناتش رو هم حل کنید این کتاب رو اگر واقعا مچاله کنید راحت هم برنامه نویسی ها رو بیست میگیرید هم تا حدی ساختمان داده ها رو حداقل تا لینک لیست ها.
    اما دسته دوم خب شما می تونید یک کتاب فارسی مثل ترجمه دایتل یا کتاب دکتر معینی دکتر پورپاک دانشگاه تهران و فیلم کلاس برنامه نویسی دانشگاه اصفهان رو ببینید هم فارسیه هم سطحش بد نیست، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به همراه تمرینات میشد دانلود کرد اما مثل اینکه کپی شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برای دسته سوم خوندن یک کتاب الگوریتم و فلوچارت مثل کتاب ایرج صادقی هم پشنهاد میشه.

نکته مهم اینه که هیچ وقت با دیدن فیلم های آموزشی lynda یا چندین کتاب خوندن برنامه نویسی یاد نمی گیرید با برنامه نوشتن برنامه نویسی یاد میگیرید.

15. 2 کاربر از Algo.Bits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

.برنامه ای بنویسید که دو مقدار را برحسب فوت و اینچ دریافت کرده معادل آنرا برحسب متر و سانتی متر بیان کند حداقل از 3 تابع استفاده کنید،یکی برای ورودی یکی برای انجام محاسبات و دیگری برای خروجی.
    خب صورت مساله رو که بخونید می بینید که برنامه ما سه کار اصلی داره، پس حداقل سه بخش داریم، سعی میکنیم این سه کار رو به سه تا سابروتین Subroutine بدیم و تشخیص بدیم هر روتین مقدار برگشتی داره و باید تابع باشه یا نه باید فقط روال باشه(تابع void)،
    اول دریافت اطلاعات رو داریم که این توسط یک روال(متغیر و مقدار خروجی نداریم پس تابع voidست)باید باشه.
    دوم نوشتن تابع محاسبه و تبدیل مقدار فوت به متر، سوم نوشتن تابع محاسبه و تبدیل مقدار اینچ به سانتی متر(طبیعه هر دو اینها مقادیر ورودی دارند و محاسبه و تبدیل میکنند و طبعا مقدار و متغیر برگشتی دارند)

حالا شما این سه تا رو بنویسد و اینجا کد بگذارید، اگر تونستید در اول برنامه از کاربر بپرسید که میخواد فوت رو به متر تبدیل کنه یا اینچ رو به سانتی متر بعد طبق خواست کاربر سابروتینهای لازم رو فراخوانی کنید، تمام برنامه هایی که نوشتید رو هم یکبار با تابع بنویسید.

17. این کاربر از Algo.Bits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •