تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا با اوتانازی موافق هستید ؟

راي دهنده
53. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

23 43.40%
  • خیر

13 24.53%
  • نمیدونم

17 32.08%
صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 90

نام تاپيک: نظر شما درباره ی اوتانازی (مرگ آسان، مرگ انتخابی) چیست؟

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

شما این مبنا رو به من نیشانش بده ....
    خسته نباشید، کلی توضیح دادیم که! بحث سر همواره ارجحیت نداشتن مرگ بر زندگی هست. دلایلش هم گفتیم و اینم اشاره کردیم که اون گزاره‌ی شما مبنائی نداره مگه اینکه با ایدئولوژی/مذهب بخواین اثباتش کنید، خلاصه تکرار مکررات هست.

اصول رو با نظرات شخصی نمیسنجند ، به نظر من این یک اصله ، که زندگی بهتر از مرگ هستش .... نه بر مبنای مذهبی که اگه بر مبنای مذهبی بریم نظر شما درسته و مرگ میتونه بهتر از زندگی باشه .... اما از نظر من یه متغییر همیشه قدرمطلقش همیشه بزرگتر مساوی صفره .... یه سهامی که حتی داره ضرر میکنه بهتر از سهامی هستش که بسته میشه و تا ابد دیگه معامله نمیشه ....
    خوب حرف من هم همینه دیگه! چیزی که شما گفتین به عنوان یک اصل مطرح شد. اصول رو هم نمیان استنتاج کنن تازه ازشون استفاده می‌کنن که به نظریات و گزاره‌های دیگه برسن. وقتی اصلی پذیرفته میشه خوب یعنی دربست قبول میشه و حرف من هم همین بود که این اصل شما ازونجائی که به قول خودتون اصل از قبل پذیرفته شده هست پس مبنای مذهبی داره. وگرنه شما که اینو تا بحال دلیلی نیاوردین که بله به این دلیل (اصولو دلیل نمیارن،‌ با ایمان قبول می‌کنن) هست. من و چندتا از دوستان هم سعی کردیم مثال‌هائی رو نشون بدیم که در اون موارد ادامه ندادن شرایط بر ادامه دادن ارجحیت داره (البته با نظر و معیارهای خود فرد).

راجع به نظر شخصی، خوب دوست من همه‌ی نظرات شخصی هستن مگه نظر غیرشخصی هم داریم؟ اگر هم نظرتون objective/subjective هست (که معادل فارسی نداره) خوب نظر من تا حد امکان سعی کردم همه‌ی حالت‌ها رو در نظر بگیرم و یکدفعه یک حکم کلی ندم که بله کلا مردود هست این قضیه یا بعکس. هدف بحث بیشتر راجع به شرایطش بود که این مسئله کامل نشده در تایپک و ما فعلا اول کار هستیم یعنی توی این مسئله که اصولا چنین چیزی وجود داشته باشه یا نه حالا که در شرایط خاصی وجود داشته باشه، اون شرایط چی می‌تونه باشه؟ و خب به نظر میاد بعضی از دوستان مثل شما نظرشون بر باطل کل قضیه است.

راجع به قضیه‌ی سهام هم خوب وارد نیست دیگه یکی از معمول‌ترین و مشهورترین مغالطات قیاس مع‌الفارق هست. اصولا هیچ مثالی نمی‌تونه یه گزاره‌ی کلی رو ثابت کنه. در رابطه با روشن کردن نقطه نظرتون بله روشن شد.

به نظر شما تصمیم خودکشی تحت فشار شدید روحی کار درستی هست (بدون هیچ فشار جسمی )؟

شخص تحت فشار روحی ، قادر به گرفتن تصمیم درست هست یا نه ؟
    خیر کار درستی نیست. شخص هم تحت فشار روحی (استرس شدید) قادر به گرفتن تصمیم نیست. البته فشار روحی یک حالت گذرا هست قطعا هیچ کسی نمی‌تونه مثلا ۱۰ سال مداوم زیرفشار روحی باشه (خودبخود بدنش از بین میره) ولی من متوجه منظورتون هستم. اوتانازی فکر می‌کنم در ۱۰ کشور اجرا میشه و خوب معمولا کشورهائي هستن که سابقه‌ی خیلی خوبی توی مسائل مربوط به حقوق بشر دارن (البته این دلیل نمیشه فقط در قیاس با اون کشورهائي گفتم که چنین چیزی قابل قبول نیست و فلان و بهمان هست ولی چپ و راست اعدام می‌کنند...) قطعا ارائه دادن خدمات اوتانازی در این کشورها مراحل و پروسه‌ی سخت‌گیرانه و دقیقی رو باید داشته باشه. دادن خدمات روانی و اطمینان از گرفته شدن تصمیم در شرایط روانی متناسب از اولین قدم‌های این مسئله است. مثال افرادی بود که ۱۰ ساله که فقط شکنجه‌ی جسمی می‌شن یا به مرحله‌ی بی‌بازگشتی رسیدند (بی‌بازگشتی متاسفانه فقط از معیار پزشکی روز قابل بررسی هست نه پزشکی آینده)‌ درمانی وجود نداره و فرد خودخواسته پس از طی اون پروسه طولانی (که ما هنوز اینجا بحث نکردیم و با کم و کیفش هم آشنا نیستیم چون در اصل وجودی این خدمات مخالفت داریم) این خدمات دریافت بشه.

کسی‌های فراوانی بودند که بیمار سرویس پزشکی رو رد کرده و بعدا با همکاری یک پرستار یا اعضای خونواده مرگ رو انتخاب کرده بعد کلی پیچیدگی‌های اخلاقی/حقوقی سر این قضیه ایجاد شده....

....نا امیدی یعنی از دست دادن باور به وجود اومدن شرایط مثبت .....

به نظر شما بیمار باید صرف داشتن یا نداشتن این باور ، بمیره یا زندگی کنه ؟
    عزیزم خدا نکنه بمیره، شما دارین چندتا مغلطه رو با هم مطرح می‌کنید. اول اینکه یک نتیجه‌ی دلخواه رو کلی و همواره درست می‌گیرید بعد اونو به من نسبت می‌دین و ازم درخواست اظهار اخلاقی/بی‌اخلاقی می‌کنید...
    ما می‌گیم باور به شرایط مثبت که مدتهاست از دست رفته. کار به جائی رسیده که هیچ‌کس به بهبود اوضاع امیدی نداره. فرد داره شکنجه می‌شه و خوب وقتی داره شکنجه میشه چه باوری؟ باید بین شکنجه‌ی مداوم (حالا محدود یا نامحدود) و خدشه دار نشدن ایمان(باور) یا اصول فلانش یکی رو انتخاب کنه. شما دارین می‌گین نه شما باید به این اصل که مرگ بر زندگی ارجحیت نداره باور داشته باشی و این شکنجه رو تحمل کنی

قطعا من شخصا با موردی که فرد قابلیت حتی درمان هم نداره ولی میشه آلامش رو تسکین داد مخالفم که اوتانازی بشه ولی این درد، درد من نیست معیار من نیست درد اون هست و نباید قوانین حتما مطابق با اصول و باورهای ایدئولوژیک خدشه‌ناپذیر من باشه.

بعضی از کشورها یا سیاست‌گزاری‌ها هم اصولا حق جان رو حق خصوصی خود فرد می‌دونن (تا اینجا که کسی مخالف نیست ان‌شاءالله) اما سیاستشون اینه که مسئولیت این جان مثل مسئولیت باقی دارائی‌ها به عهده‌ی خود فرد هست و اگر خود فرد ازین دارائي که مهمترین دارائیش هست (و بعدش سلامتی) استفاده‌ی نادرست بکنه یا بخواد بره به جهنم به عهده‌ی قوانین نیست که بگیر و ببند راه بندازه و مانع بشه. قوانین باید به طور غیرمستقیم عمل کنه (البته من قصد دفاع از این پاراگراف رو ندارم ولی بد نیست با رویکرد لیبرال هم آشنا بشیم)

2. 4 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

مواردي هست كه دوست دارم روشن بشه كه ايا ميتونن اوتانازي باشن يا نه؟

شخصي درخواست اهدا عضو رو پر ميكنه، بعد از مدتي بر اثر اتفاقي به شرايطي مي رسه كه ادامه ي زندگي به صورت معمول براش امكان پذير نيست و خودش هم نمي تونه در اون زمان براي زنده موندن يا رفتن تصميم بگيره.

حالا ايا پر كردن اين درخواست (اهدا عضو) به نوعي اوتانازي از پيش تعيين شده براي فرد محسوب ميشه؟

مواردي كه فرد همچين درخواستي رو قبلا پر نكرده ولي در شرايطي مثل كما، مرگ مغزي،زندگي نباتي و ... باز هم نمي تونه خودش تصميم بگيره ايا درخواست خانواده و نزديكان فرد براي پايان دادن به زندگيش براي بخشيدن اعضاش مي تونه نوعي اوتانازي باشه؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مواردي هست كه دوست دارم روشن بشه كه ايا ميتونن اوتانازي باشن يا نه؟

شخصي درخواست اهدا عضو رو پر ميكنه، بعد از مدتي بر اثر اتفاقي به شرايطي مي رسه كه ادامه ي زندگي به صورت معمول براش امكان پذير نيست و خودش هم نمي تونه در اون زمان براي زنده موندن يا رفتن تصميم بگيره.

حالا ايا پر كردن اين درخواست (اهدا عضو) به نوعي اوتانازي از پيش تعيين شده براي فرد محسوب ميشه؟

مواردي كه فرد همچين درخواستي رو قبلا پر نكرده ولي در شرايطي مثل كما، مرگ مغزي،زندگي نباتي و ... باز هم نمي تونه خودش تصميم بگيره ايا درخواست خانواده و نزديكان فرد براي پايان دادن به زندگيش براي بخشيدن اعضاش مي تونه نوعي اوتانازي باشه؟
    اوتانازی تعریف صریح خودش رو داره
    اوتانازی یعنی کمک به مرگ یک انسانی که زنده هست ولی در شرایط خاص زندگی هست که براش مرگ ترجیح داده میشه به زندگی

ولی داستان اهدای عضو کاملا متفاوته
    اهدا عضو یعنی در صورت مرگ فرد اجرایی از بدن استفاده بشه و این در صورتی هست که فرد اتفاقا دچار حادثه ای بشه
    اولا حتی فرم اهدا عضو پر بشه بازم موافقت خانواده ملاک هست و فرم اهدا عضو هیچ ارزش قانونی نداره و فقط یک اطلاعات هست از خواسته خوده فرد
    دوما برای اهدای عضو باید تایید بشه که فرد در عمل مرده حساب میشه مثل مرگ مغزی و کسی حتی یک هزارم درصد احتمال برگشتش هست اعضاش اهدا نمیشه مثل حالت کما
    سوم علت حادثه که باعث مرگ فرد شده باید غیر عمد باشه و مواردی مثل خودکشی حتی شرایطش کاملا مناسب باشه اعضاش اهدا نمیشه

در کل اوتانازی اگر به تعریفش واقعیش دقت بشه خیلی از مسائل روشن میشه و اونو با خودکشی یا قتل اشتباه نمیگیرن

5. 5 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر اينجوري به قضيه نگاه كنيم كه فرد احتمال وقوع شرايطي رو براي خودش در نظر بگيره(امكان وقوع حادثه اي كه در پايان مرگش رو در پي داشته باشه) و اگاهانه اقدام به اهداي عضو كنه (نه با هدف اخلاقي عضو بخشيدن به نيازمند عضو) اونموقع باز هم شامل قضيه نميشه؟ (امكان رضايت خانواده ش رو هم در نظر بگيره)

7. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

باز هم اون اوتانازی نمیشه و اون خودکشی هست
    چون پیششرط اوتانازی داشتن مشکلاتی هست که شرایطی ایجاد کنه که فرد مرگش بر زندگی در اون شرایط ترجیه داده باشه

ولی فردی که اگاهانه دست به خودکشی بزنه که قرار بر این باشه اعضاش اهدا بشه ربطی به شرایطش نداره
    ولی خب امکان همچین کاری که خوده فرد کاری کنه دچار مرگی بشه بدنش قابلیت اهدا داشته باشه خیلی خیلی سخته و تا حدودی غیرممکن چون برای تیم پزشک خودکشی فرد میتونه مشخص میشه

9. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

از نظر عقلانی که فرمودین به نظرم بیشتر شما جنبه های دینی و عقیده ای رو دخیل دونستین .
    شما در نظر بگیر که یک نفر مجبور باشه به مدت 30 سال بدترین امراض رو تحمل کنه ... حالا خود فرد بیمار از این مسئله رنج زیادی میبره و از طرف دیگه اطرافیانش هم در نگهداری از اون دچار مشکل شدن و زمان و هزینه زیادی رو برای نگهداری از این شخص متحمل شدن . (جنبه اخلاقی و بایدها و نبایدهای نگهداری از والدین و روایط بین فرزند و پدر/مادر رو فاکتور گرفتم}
    حالا این شخص یک جایی و یا یک وقتی دیگه توانش رو نداره که ادامه بده ... یا شخص بیمار از این وضعیت خسته میشه یا این که فرزندانش دیگه کشش گذشته رو ندارن.

اوتانازی هم به عنوان مرگ ترحمی و یا مرگ آسان و برای همچین شرایطی در نظر گرفته شده .

ادیان سامی همچین چیزی رو قبول نمیکنن و از اونجایی که اسلام هم جزو این ادیانه و ایران کشوری مسلمانه که ستون اصلی قوانین کشوری روی دستورات دینی بنا شده و در هر موردی پای دین وسط هست , حتی موارد پزشکی .
    پس مشخصه که توی ایران همچین موردی در حال حاضر انجام نخواهد شد.
    بهزاد جان !
    بنده صحبت های شما رو متوجه شدم و میدونم منظورتون چیه !!
    اینکه طرف درد میکشه ، هم برای خودش و اطرافیانش دردسر ساز شده و خودشم رنج فراوانی رو تحمل میکنه !
    با تمامی این توصیفات ، این کار خارج از این کلمات ( قتل یا خودکشی ) نیست !
    یاعلی.
    Last edited by Eblis 2011; 16-07-2013 at 15:27. دليل: تصحیح

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خسته نباشید، کلی توضیح دادیم که! بحث سر همواره ارجحیت نداشتن مرگ بر زندگی هست. دلایلش هم گفتیم و اینم اشاره کردیم که اون گزاره‌ی شما مبنائی نداره مگه اینکه با ایدئولوژی/مذهب بخواین اثباتش کنید، خلاصه تکرار مکررات هست.

خوب حرف من هم همینه دیگه! چیزی که شما گفتین به عنوان یک اصل مطرح شد. اصول رو هم نمیان استنتاج کنن تازه ازشون استفاده می‌کنن که به نظریات و گزاره‌های دیگه برسن. وقتی اصلی پذیرفته میشه خوب یعنی دربست قبول میشه و حرف من هم همین بود که این اصل شما ازونجائی که به قول خودتون اصل از قبل پذیرفته شده هست پس مبنای مذهبی داره. وگرنه شما که اینو تا بحال دلیلی نیاوردین که بله به این دلیل (اصولو دلیل نمیارن،‌ با ایمان قبول می‌کنن) هست. من و چندتا از دوستان هم سعی کردیم مثال‌هائی رو نشون بدیم که در اون موارد ادامه ندادن شرایط بر ادامه دادن ارجحیت داره (البته با نظر و معیارهای خود فرد).

راجع به نظر شخصی، خوب دوست من همه‌ی نظرات شخصی هستن مگه نظر غیرشخصی هم داریم؟ اگر هم نظرتون objective/subjective هست (که معادل فارسی نداره) خوب نظر من تا حد امکان سعی کردم همه‌ی حالت‌ها رو در نظر بگیرم و یکدفعه یک حکم کلی ندم که بله کلا مردود هست این قضیه یا بعکس. هدف بحث بیشتر راجع به شرایطش بود که این مسئله کامل نشده در تایپک و ما فعلا اول کار هستیم یعنی توی این مسئله که اصولا چنین چیزی وجود داشته باشه یا نه حالا که در شرایط خاصی وجود داشته باشه، اون شرایط چی می‌تونه باشه؟ و خب به نظر میاد بعضی از دوستان مثل شما نظرشون بر باطل کل قضیه است.

راجع به قضیه‌ی سهام هم خوب وارد نیست دیگه یکی از معمول‌ترین و مشهورترین مغالطات قیاس مع‌الفارق هست. اصولا هیچ مثالی نمی‌تونه یه گزاره‌ی کلی رو ثابت کنه. در رابطه با روشن کردن نقطه نظرتون بله روشن شد.
    اصول رو استنتاج نمیکنن؟ اصول نیاز به اثبات ندارند ؟
    مع الفارق بودن مثال رو نمیدونم با چی سنجیدین چون سود سهام هم یه چیز متغییر هست که اگه تا ابد بسته بشه ، دیگه از حالت متغییر بودن درمیاد و به یه عدد ثابت صفر تبدیل میشه یعنی درست مثل مثال قبل از اون .
    راجع به نظر شخصی، خوب دوست من همه‌ی نظرات شخصی هستن مگه نظر غیرشخصی هم داریم؟
    نه خیر ، منظورم هم همین بود که روی اصول ، بحث و اظهار نظر نمیکنند و همونجور که فرمودید از اصول برای اثبات سایر مسائل استفاده میکنن.

خیر کار درستی نیست. شخص هم تحت فشار روحی (استرس شدید) قادر به گرفتن تصمیم نیست. البته فشار روحی یک حالت گذرا هست قطعا هیچ کسی نمی‌تونه مثلا ۱۰ سال مداوم زیرفشار روحی باشه (خودبخود بدنش از بین میره) ولی من متوجه منظورتون هستم. اوتانازی فکر می‌کنم در ۱۰ کشور اجرا میشه و خوب معمولا کشورهائي هستن که سابقه‌ی خیلی خوبی توی مسائل مربوط به حقوق بشر دارن (البته این دلیل نمیشه فقط در قیاس با اون کشورهائي گفتم که چنین چیزی قابل قبول نیست و فلان و بهمان هست ولی چپ و راست اعدام می‌کنند...) قطعا ارائه دادن خدمات اوتانازی در این کشورها مراحل و پروسه‌ی سخت‌گیرانه و دقیقی رو باید داشته باشه. دادن خدمات روانی و اطمینان از گرفته شدن تصمیم در شرایط روانی متناسب از اولین قدم‌های این مسئله است. مثال افرادی بود که ۱۰ ساله که فقط شکنجه‌ی جسمی می‌شن یا به مرحله‌ی بی‌بازگشتی رسیدند (بی‌بازگشتی متاسفانه فقط از معیار پزشکی روز قابل بررسی هست نه پزشکی آینده)‌ درمانی وجود نداره و فرد خودخواسته پس از طی اون پروسه طولانی (که ما هنوز اینجا بحث نکردیم و با کم و کیفش هم آشنا نیستیم چون در اصل وجودی این خدمات مخالفت داریم) این خدمات دریافت بشه.
    سابقه ی خوب درباره ی حقوق بشر ، از نظر من و شما متفاوته ، نمونش همین ، به نظر من همین کار خودش نقض یکی از حق های بشر به نام زنده بودنه .
    معیار های این " مرحله ی بی بازگشتی " خودش متغییره . شما زنده بودن یا مرگ یک فرد رو دارین با یه معیار متغییر میسنجین .
    صحبت سر همین کم و کیف قضیه است چون کلیت موضوع از نظر من مبهمه ، گفته میشه که در یه شرایط خاص باید امکان خودکشی برای فرد محیا بشه ، حالا این شرایط خاص یا همون جزئیات قضیه خودش مبهم ترین قسمت کلیات این عمله .

قطعا من شخصا با موردی که فرد قابلیت حتی درمان هم نداره ولی میشه آلامش رو تسکین داد مخالفم که اوتانازی بشه ولی این درد، درد من نیست معیار من نیست درد اون هست و نباید قوانین حتما مطابق با اصول و باورهای ایدئولوژیک خدشه‌ناپذیر من باشه.
    اینجا هم سوال نظر شماست ، نه نظر فرد دیگه . برای سوال این تاپیک مهم نیست شما به کی چه حقی میدی ، در درجه ی اول این مهمه که شما به خودت این حق رو میدی یا نه .

************************************************** ************************************************

من مذهبم رو معرفی کردم که بدونید حداقل در مذهب من ، مرگ و جهان بعد از مرگ از زندگی بالاتره که چپ و راست نگید نظرات مذهبی .

حداقل چهل روز سال رو واسه این صرف میکنن در مذهب بنده که بگن مرگ از زندگی بهتره .

اگه بحث هم مذهبی بشه من مذهبی نکردم بحث رو ، شما که چپ و راست به من میگید نظراتم مذهبی هستش دارید این کار رو میکنید ، همش هم اشاره به اسم خدا در مذهب من میکنید و به جای این که بدیهی دونستن این قضیه توسط من رو به خودم ربط بدید مستقیما به مذهب من ربطی میدید و نظر من رو به عنوان یه نظر اشتباه برجسته کرده و مستقیما به مذهبم ربط میدید که در نوع خودش توهین به من و مذهبم حساب میشه ، درحالی که نظرات من راجع به این موضوع من از عبارت " زندگی بهتر از مرگ" میاد که اساسا توی مذهب من باهاش مخالفت میشه .

به طور شخصی برای بنده با ارزشتر بودن زندگی نسبت به مرگ به طور منطقی در هر حالتی بدیهیه . (سوال هم در مورد نظر شخصی بود دیگه )

مثال هم زدم ، توضیحاتم رو هم دادم .

ادامه ی بحث وپاسخ شما رو مطالعه خواهم کرد ولی با اجازه ی دوستان دیگه تو ادامه ی بحث شرکت نمیکنم چون دیگه چیز جدیدی واسه گفتن ندارم ....
    منتظر شنیدن شرایط خاص انجام گرفتن این عمل هم توسط دوستان هستم . چون گرچه شاید من حق این کار رو به خودم ندم ولی بقیه اختیار این کار رو دارن ....
      محتوای مخفی: آخرین حرف من در تایپیک خخخ 
    ما مذهبی نبودیم اگر مذهبی بودیم تاپیکهایتان را می بستیم ، کیبرد هایتان را می شکستیم

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من یه نوعی دیگه میخوام بحث رو باز کنم چون فکر میکنم دوستان فقط فکرشون رفته سمت مرگ و زندگی

من توی پستهای قبلی توضیح دادم که کاملا درسته که زندگی از مرگ برتره ولی توضیح هم دادم که تعریف زندگی یعنی چی و چه زندگی از مرگ برتره
    ولی دوستان یا توجه نکردن یا دوست ندارن توجه کنن و بازم فقط شعار برتری زندگی از مرگ رو میدن

من اینطور مثال میزنم تا ببینم دوستان نظرشون چیه
    فردی در نظر بگیرین که دچار یه حادثه شده که تمام بدنش از کار افتاده و فقط قادر به صحبت کردن هست و حتی نمیتونه سرش رو تکون بده
    حالا با فرض اینکه تمام امکانات هم در اختیارش هست ولی در عمل هیچ میلی به زندگی نداره و چون خودش قار نیست خودش رو بکشه از دیگران میخواسد اینکارو بکنن
    بعد از گذشت 1سال بازم حتی غذا رو خودش نمیخوره مجبور هستن با لوله بهش غذا بدن و سرم بهش وصل کنن
    5سال میگذره و باز هم همین شرایط وجود داره و فرد با ابنکه میتونه صحبت کنه اواز بخونه کتاب بخونه و ... هزاران کار دیگه ولی خودش مایل به این کار نیست و 100برابر بیشتر از مشکلی که براش پیش اومده این خودش هم که خودشو عذاب میده
    بعد گذشت 10سال در این شرایط که بجز عذاب جسمی که داره عذاب روحی هم داره فرد و عملا خودش رو از زندگی در شرایط خاصش که میتونه داشته باشه هم جدا کرده

حالا شما چه نظری میدین؟ایا میگین که اگر این فرد50سال دیگه هم زنده باشه مشکلی نیست وباید در عذاب و درد جسمی و عذاب روحی 100برابری قرار داشته باشه
    یا اینکه بخواستش احترام گذاشته بشه و عمل اوتانازی براش اجرا بشه؟

14. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به قول مولوي:
    زندگي در مردن و در محنت است
    آب حيوان در درون ظلمت است

بعد از سختي، آساني و آسايش است. زندگي پر درد و رنج انسان مي تواند در صورتي كه توأم با جزع و فزع و ناسپاسي و خودكشي نباشد، نتيجه اي شيرين و لذّت بخش به دنبال داشته باشد
    خودكشي يا درخواست قتل خود از طرف ديگران، امري ناستوده و خلاف حقيقت زندگي و فلسفه ي حيات است.

كمك كردن به فردي كه در اثر بيماري يا حادثه زندگي اش در معرض خطر قرار گرفته است، مي تواند در مفهوم زنده كردن انسان جاي گيرد و پاداش آن را نصيب هر كس نمايد كه از هر رشته و يا هر مقامي از پزشك گرفته تا پرستار و ديگر عوامل، دخيل در درمان است. در مقابل، هر گاه تلاشي در جهت گرفتن جان كسي و به مخاطره انداختن زندگي يك فرد صورت گيرد، عنوان قاتل جان را به عامل داده .

محتوای مخفی: ...... 
    اوتانازي در همه ي اشكال آن، اعم از فعّال، غير فعّال و غير مستقيم و نيز داوطلبانه و غير داوطلبانه، از نظر دين مبين اسلام و جهان بيني الهي حرام است.اوتانازي در حالت داوطلبانه خودكشي است و در حالت غير داوطلبانه ديگر كشي و در هر دو حالت جرم بوده و مستوجب عقاب است.از منظر اسلام، بيمار اگر دين دار و مؤمن باشد، تحمّل درد و رنج و صبر و بردباري در برابر آن، موجب بخشش گناهان و تزكيه ي نفس و تخفيف مجازات يا افزايش درجات و رسيدن به ثواب هاي بيشتري اخروي مي شود و اگر غير مؤمن باشد چه بسا درد و رنج موجب گردد از رفتار و زندگي گذشته ي خود پشيمان شده و توبه كند و با حال ايمان از دنيا برود.

کلا قبول یا رد این عمل ، بستگی به ایمان طرف داره ./

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قرار بر این بود جدا از مسائل مذهبی به این مسئله نگاه بشه

اگر دید مذهبی و این نوع تفکرات رو کنار بزارید و با دید انسانی بهش نگاه کنید کاملا به عمق مسئله پی میبرین
    ولی متاسفانه مذهب همیشه یکجانبه و کاملا سطحی و بی ارزش با مسائل انسانی برخورد میکنه و هیچ حقی که بوجود انسانی نمیده بلکه بدتر فقط اونو زیر سوال میبره

در هر حال فقط کافیه درک شرایط کرد تا فهمید چقدر این عمل در شرایط خاص خودش با ارزش و مفید برای یه انسان میتونه باشه

18. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •