تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 249 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان نگران این باختها نباشید.تیم تو دوران بدنسازی بوده و تقریباً تو ده روز 3 تا بازی انجام داده
    تو اینجور بازیها باید ببازیم تا ضعفها مشخص بشه.حالا خوبه ما مشکل قرار داد بستن نداشتیم و بازیکنها با هم تمرین کردن
    فقط من کمی نگران فورمیشن مورد علاقه دایی هستم یعنی 3 هافبک دفاعی این از بار هجومی تیم کم می کنه
    نه بابا ، نگران نیستیم
    من بیشتر نگران نکونام هستم که بره امارات آبروی هرچی ایران و ایرانی ببره

2. 4 کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

چرا اینقدر خشن بازی میکنن؟؟؟
    تو دوتا بازیه آخر بازیکنا کارت قرمز گرفتن...

4. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من بیشتر نگران نکونام هستم که بره امارات آبروی هرچی ایران و ایرانی ببره
    داداش نگران نباش موندنی شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض اعتراض دوباره پرسپولیس به برنامه‌ریزی لیگ

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس گفت: برنامه‌ریزی نیم فصل اول لیگ در چند مورد به ضرر پرسپولیس است.
    حسین قدوسی درباره اعتراض رویانیان به برنامه نیم فصل نخست فصل جدید لیگ برتر که به تازگی از سوی سازمان لیگ اعلام شده است، اظهار کرد: پس از اعلام برنامه نیم فصل اول لیگ و درخواست تاج مبنی بر اینکه باشگاه‌ها می‌توانند تا 31 تیر پیشنهادهای خود را درباره این برنامه به سازمان لیگ بدهند، بررسی‌های لازم از سوی روابط عمومی باشگاه انجام شد و نتایج آن در اختیار مدیریت باشگاه قرار گرفت و به تایید سرمربی تیم هم رسید.

وی ادامه داد: یک کنکاش ساده در برنامه نیم فصل اول لیگ نشان می‌دهد که پرسپولیس چقدر متضرر می‌شود. یکی از موارد این است که پرسپولیس قبل از هر دو داربی رفت و برگشت باید در شهرستان به میدان برود اما استقلال قبل از این بازی‌ها میزبان است.

قدوسی گفت: نکته دیگری که در فصل‌های قبل هم شاهد آن بودیم و امسال هم در برنامه‌ریزی لیگ تکرار شده این است که استقلال در اکثر هفته‌ها بعد از

پرسپولیس و با آگاهی از نتیجه این تیم به میدان می‌رود. ناراحتی رویانیان هم به همین خاطر است که چرا با وجود اعتراض پرسپولیس نسبت به این موضوع

در سالهای قبل باز هم چنین مساله ای تکرار می‌شود.

مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در ادامه گفت: از 15 هفته نیم فصل اول استقلال 9 بار دیرتر از پرسپولیس به میدان می رود و پرسپولیس فقط 5 بار

بعد از رقیب خود بازی می‌کند. یک هفته هم که متعلق به داربی است. همه می‌دانیم که با توجه به حساسیت هواداران روی بازی تیم رقیب، همه بازی‌های

پرسپولیس و استقلال در طول فصل اهمیت بالایی دارند و نتایج دو تیم خواسته یا ناخواسته روی سکوها، هواداران، بازیکنان و کادر فنی تاثیر می گذارند.

در سال های گذشته هم مدیران دو باشگاه همواره به این موضوع حساسیت نشان داده‌اند، اما در دو، سه فصل قبل برنامه لیگ از این جهت به سود استقلال

بوده است. موارد دیگری هم در برنامه نیم فصل اول وجود داشته که در نامه رسمی باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ اعلام می شود.

وی گفت: به هر حال تاج در سازمان لیگ خیلی زحمت می‌کشد اما نمی دانیم که چرا برخی برنامه‌ریزی‌ها به ضرر پرسپولیس رقم خورده است. رویانیان و
    باشگاه پرسپولیس این موضوع را با جدیت پیگیری می کنند، هرچند که فکر می‌کنیم این مشکل قابل حل است.

منبع: خبرگزاری فارس

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مخالفت دایی با مرخصی بازیکنان

فارس: کاروان تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مشکل بلیت هواپیما فردا در قالب دو پرواز عازم مشهد می‌شود.

با تصمیم علی دایی و مسئولان باشگاه پرسپولیس فردا کاروان پرسپولیسی‌ها برای زیارت امام رضا (ع) عازم مشهد می‌شود اما به دلیل مشکلات پروازی قرار است گروه اول پس از ریکاوری فردا ساعت 12 ظهر و گروه دوم ساعت 17 بعد از ظهر عازم مشهد شود و سپس ساعت 8 و 30 دقیقه جمعه به تهران بازگردند.

علی دایی نیز با هرگونه مرخصی بازیکنان مخالفت کرد و اعلام کرده که تمام بازیکنان باید در این سفر همراه پرسپولیس باشند.

----------------------------
    خوشم میاد از این اقتدار دایی.نمیزاره بازیکنها برای تیم بزرگ پرسپولیس ناز کنن...شاید این جمله مصداق کارهای دایی باشه که میگه"هدف، وسیله راتوجیه نمیکند"

خدا پدر عباسی و فدراسیون رو بیامرزه که نگذاشت یک بازیکن حالا به هر علتی(گرفتن پول-تهدید و...) با احساسات و غرور ملی یک کشور بازی کنه.ولی واقعا رو میخواد که بیای بگی رفتن به امارات یک تصمیم شخصی هست؟!!!
    امیدوارم وزارت کاری کنه که خلعتبری هم برگرده و گرنه خودش که ....
    Last edited by aluminum; 18-07-2013 at 00:33.

10. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دیشب توی اخبار ورزشی گفت که ممدوتال از پرسپولیس به فیفا شکایت کرده و یه بازیکن خارجی دیگه(اسمش رو یادم رفت) هم گفته از پرسپولیس طلب داره.
    هنوز بعد از چند سال باید طلب اینا رو مدیر عامل فعلی صاف کنه اونم بازیکنایی که یک درصد هم به درد پرسپولیس نخوردن و فقط هزینه اضافه روی دوش تیم گذاشتند.

12. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

عضو پیشین هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: من برای گرفتن یک پست مثل خیلی از آقایان مسائل اخلاقی را زیر پا نمی گذارم. محمدجعفر کامبوزیا در گفت و گو با خبرنگار اوج ، درباره جدایی اش از هیات مدیره پرسپولیس و انتخاب اعضای جدید این هیات اظهار داشت: من شخصا دوست نداشتم در هیات مدیره حضور داشته باشم. روز سه شنبه هم شفاهی از سمتم استعفا داده بودم. چهارشنبه نیز به صورت کتبی استعفایم را ارائه دادم. انتظار داشتم قبل از اعلام اسامی اعضای جدید هیات مدیره نامه استعفایم را که پس از تماس تلفنی با سجادی به وزارت ورزش فرستادم رسانه ای می کردند اما نمی دانم چرا این کار انجام نشد.
    وی ادامه داد: من برای گرفتن یک پست مثل خیلی از آقایان مسائل اخلاقی را زیر پا نمی گذارم و ارزش خودم را پایین نمی آورم. پست و مقام برای من ارزشی ندارد که اگر داشت مثل آقایان به در و دیوار می زدم تا صندلی ام را حفظ کنم.
    کامبوزیا در ادامه گفت: من صلاح دیدم جا را برای آقایانی که تشنه خدمت هستند باز کنم. آنهایی که فکر می کنند فقط خودشان به پرسپولیس عشق و علاقه دارند، من امیدوارم این عزیزان قلبا هم پرسپولیسی باشند. گذشت زمان همه چیز را نشان خواهد داد. من نمی خواستم مثل خیلی ها ادب و اخلاق را زیر پا بگذارم.
    عضو پیشین هیات مدیره پرسپولیس اظهار کرد: می خواهم بگویم افکار عمومی متوجه می شود که مشهور بودن دلیل بر مشروعیت نیست. همه باید یک نفر را از نظر اخلاقی و اجتماعی قبول داشته باشند. افرادی که اینطور نیستند به هیچ وجه موفق نخواهند بود.
    وی در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است با رویانیان صحبت کند، اظهار کرد: با کسی که فرق مار و پله و شطرنج را نمی داند و اسم من را بلد نیست بیان کند هیچ حرفی ندارم. من بروم داخل هیات مدیره با فردی که سواد ندارد، چه حرفی بزنم؟ اصلا راجع به چه حرف بزنم؟
    کامبوزیا در پایان افزود: من افتخار می کنم که در جامعه شطرنج حضور دارم و به دور از تمام کثیفی ها و ناهنجاری ها و بی اخلاقی ها کارم را می کنم. امیدوارم آقایان هم بتوانند راهی که به دنبالش هستند را طی کنند.آقایان،این شما و این پرسپولیس.
    ......................................
    اقا یکی اینو از برق بکشه خودشو به ** میده ها...
    با سردار مملکت اینجوری صحبت میکنن؟؟؟

......................................
    یه خبر بد:
    پزشک تيم فوتبال پرسپولیس گفت: پرسپولیس اولین تیمی بود که از بازیکنان تیمش تست پزشکی کامل گرفت.
    حقیقت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: در تاریخ هشتم خرداد از تمام بازیکنان پرسپولیس تست پزشکی گرفتیم و به برخی از سرخپوشان مشاوره تغذیه دادیم تا شرایطشان را به حالت اولیه بازگردانند در واقع باید بگویم که ما اولین تیمی هستیم که تست پزشکی گرفتیم.

وی افزود: پولادی در شرف انجام کارهای اولیه درمان خود است و برای بهبود وضعیت اين ملی پوش از چند نفر دیگر هم کمک گرفتیم تا هرچه زودتر او را به تیم بازگردانیم.

حقیقت ادامه داد: خود من هم نمی دانم برای پولادی باید چه کاری انجام دهم و تا زمانی که پروسه درمان او طی نشود و زخمش ترمیم نشود نمی توانیم تاریخ دقیقی برای بازگشت وی اعلام کنیم چون در حال حاضر پزشکان مشاور هر کدام برنامه ای دارند که مدت زمان آن متفاوت است مثلاً یک پزشک اعلام کرده سه ماهه و دیگری گفته که دو ماهه وضعیت مهرداد پولادی را به بهبودی می رساند با این حساب اگر به صحبت های پزشک پرسپولیس استناد کنیم احتمال دارد هافبک ملی پوش پرسپولیس تا نیم فصل اول از میادین دور باشد.
    Last edited by *IN*; 18-07-2013 at 13:42.

14. 4 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

عليرضا حقيقي به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست

عليرضا حقيقي به مدت نيم فصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.
    عليرضا حقيقي سنگربان تيم ملي فوتبال کشورمان پس از جلسه نهايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس، تاييد علي دايي و همچنين موافقت اوليه روبين کازاني‌ها به مدت نيم فصل به تيم فوتبال پرسپوليس پيوست.

به گزارش فارس،وي به زودي قرارداد خود را در هيئت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد.

حقيقي پيش از اين نيز از تيم پرسپوليس به روبين‌کازان منتقل شده بود.

16. 3 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

علیرضا حقیقی بار دیگر به تیم فوتبال پرسپولیس بازگشت، هرچند شاید با وجود نیلسون کم تر فرصت حضور در ترکیب اصلی را پیدا کند؛ البته اگر دائی در درون دروازه جوان گرائی نکند.

بالاخره علیرضا حقیقی، دروازه‌بان جوان تیم ملی ایران پس از دو فصل سکونشینی در تیم رابین کازان روسیه به باشگاه سابق خود پرسپولیس بازگشت.

حقیقی که زمزمه‌های پرسپولیسی شدن او از ابتدای پنجره‌ی نقل و انتقالات به گوش می‌رسید، پس از جلسه‌ی نهایی با مسئولان باشگاه پرسپولیس، تایید علی دایی و همچنین موافقت اولیه‌ی رابین کازانی‌ها به تیم فوتبال پرسپولیس پیوست.

وی به زودی قرارداد خود را در هیئت فوتبال استان تهران ثبت خواهد کرد.

+++++

چهارشنبه, 26 تیر 1392

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by M E S S I; 18-07-2013 at 12:02.

18. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

هواداران تراکتورسازی از شکست پرسپولیس بیشتر خوشحال می‌شوند یا استقلال؟
    هواداران تراکتورسازی در یک نظرسنجی به سوال جالبی پاسخ دادند.

به گزارش نامه،‌ یکی از سایت های هوادار تراکتورسازی از طرفداران این تیم خواسته در یک نظرسنجی شرکت کرده و به این سوال پاسخ دهند که از برد تیم محبوب خود مقابل پرسپولیس بیشتر خوشحال می شوند یا استقلال.

در این نظرسنجی 81 درصد هواداران تاکید کرده اند از برتری تراکتورسازی مقابل استقلال بیشتر خوشحال می شوند.

این در حالی است که بازیکنانی که با پرسپولیس به مشکل خورده و مجوز ادامه حضور دریافت نکردند از جمله علی کریمی، جواد کاظمیان و کریم انصاری فرد به تراکتورسازی رفته اند.

20. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •