غیبت ایلکای گوندوگان تا ماه سپتامبر

ستاره آلمانی در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل پاراگوئه ازناحیه کمر مصدوم شد
سایت گل- ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی تیم ملی آلمان و باشگاه بوروسیا دورتموند تا ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
او در جریان دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه که روز 4شنبه برگزار و با تساوی 3-3 دوتیم به پایان رسید از ناحیه کمر مصدوم شد.
تست های به عمل آمده حکایت از آن دارد که او تا اوایل ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود و بازیهای تیمش در بوندس لیگا مقابل اینتراخت برائونشیوگ و وردربرمن را از دست خواهد داد. در بیانیه منتشره در وب سایت بوروسیا دورتموند می خوانیم:« ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی بوروسیا دورتموند برای دو هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود. دلیل این غیبت مصدومیت او در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه است. او از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند و این را دکتر مارکوس براون، پزشک دورتموند نیز تائید کرده.»
گوندوگان امیدوار است تا بتوانددر بازی دورتموند مقابل اینتراخت فرانکفورت که درروز اول سپتامبر برگزار می شود به اوج آمادگی بازگردد تا بتواند بعد از آن هم تیم ملی آلمان را در بازیهای ملی همراهی کند.
__________________________________________________ _____________________________________
وایندفلر: حاضرم دروازه بان سوم آلمان در جام جهانی باشم
دروازه بان 33 ساله بوروسیا دورتموند امیدوار است تا بتواند پیراهن تیم ملی کشورش را برتن کند
سایت گل- رومن وایدنفلر، دروازه بان بوروسیا دورتموند در صحبت هایی اعلام کرده که از پیشنهاد حضور در اردوی تیم ملی آلمان درجام جهانی 2014 به عنوان دروازه بان سوم تیم استقبال می کند.
این دروازه بان 33 ساله تا پیش از این هرگز به اردوی تیم ملی کشورش دعوت نشده ولی اخیرا از سوی یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مورد ستایش قرار گرفته و لو اعلام کرده که عملکرد وایدنفلر را زیر ذره بین دارد
دراین میان وایدنفلر در گفتگو با کیکر گفت:« من واقعا خوشحالم که سرمربی تیم ملی به عملکرد من توجه دارد. اگر اتحادیه فوتبال آلمان به کمک من نیاز داشته باشد، خوشحال می شوم که بتوانم به تیم کمک کنم.هر زمان که مرا بخواهند، من آماده ام. خوشحال می شوم که پیراهن شماره سه دروازه بانان تیم ملی آلمان برای جام جهانی سال آینده را برتن کنم.»
وایدنفلر بیش از یک دهه است که در سیگنال ایدونا پارک فوتبالش را دنبال می کند و سالها پیش به اردوی تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان دعوت شده بود
__________________________________________________ ________________
لعنت به فیفا دی!
نویر هم اون شب دوتا گل بد خورد ، وایدنفلر امیدوار شده