تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 39 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب باید بگم کمی خوش شانس بودیم که بازی اول به آگس خوردیم.شاید اگه تیم سنگین تری روبه رومون قرار میگرفت نتیجه چیز دیگه ای میشد.

خط دفاع
    به معنای واقعی کلمه ناهماهنگ سردرگم و گیج بود.گل سرسبدشون هوملس که به شدت افت کرده این پسر.
    سوبوتیچ مثل همیشه خوب و موثر.
    اشملزر از باقی مدافعان بهتر عمل کرد!مسعود من برعکس شما اعتقاد دارم دفاع دورتموند به مراتب بهتر از بایرنه.هم وسطش هم کنارش
    گروسکروتزز معمولی
    لانگراک خوب بود و مسلط نشون داد میتونه جانشین خوبی برای فیلر باشه.اگه حمایت بشه چیزی از "نویر" کم نداره.(خوشکلتر هم هست)

خط هافبک
    بندر ضعیف بود و ناآماده!
    رویس معمولی
    گوندوگان معمولی
    نوری شاهین بگم خدا چه کار کنه رئال رو که زد این بچه رو به این روز انداخت...جا داره که به اوج برگرده.
    هوفمن فقط یه جمله بگم و خلاص "موش" رو از ما دزدیدن و "گربه" رو خدا به ما هدیه داد.عالی و با شکوه.
    کوبا معمولی

خط حمله
    میانگ اون یه نمونه از مهاجم خوب هستش که کمی باید مراقب باشه،بیماری توهم شهرت نیاد سراغش.
    هر چقدر که میانگ خوب و عالی بود لوا بی انگیز و مزخرف بازی کرد.در حین بازی فقط برای بایرن ترانه "دوستت دارم لیلی" نخوند.
    انگار نه انگار که 3فصل قبل داشت توی تیم "لخ پوز" تباه میشد و این کلوپ بود که به اون راه رفتن توی زمین رو یاد داد.
    یادم نمیره 2سال قبل رو که دهنمون رو مورد عنایت قرار میداد تا گل بزنه! الان تقی به طوق خورده آقا فکر کرده میره بایرن براش فرش قرمز پهن میکنن؟؟؟
    بایرن تیمیه که به کلوزه با اون قابلیت هاش رحم نکرد.گومز رو با اون آمار عالی(cl - بوندس لیگا) نخواست!! تو که جای خود دای لوا خان.
    نمیدونم ندید چه بلایی سر شاهین اومد؟
    نمیدونم نمیبینه "شینجی" چطور داره موت موت میکنه برگرده به تیم؟

نتیجه گیری:هیچی دیگه ما قهرمانیم
    Last edited by yuseph; 11-08-2013 at 17:20.

2. 9 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آئوبامیانگ: اگر دورتموند همین روند را ادامه بدهد، فصل فوق العاده ای خواهد داشت

این ستاره گابنی که در این تابستان با انتقالی 13 میلیون یورویی از سن اتین به دورتموند پیوست، در اولین بازی اش در رقابت های بوندس لیگا، نمایشی خیره کننده داشت
    سایت گل- پیر- امریک آئوبامیانگ، پس از هت تریک در اولین بازی اش برای این تیم در بوندس لیگا، این اتفاق را یک رویا دانست.
    این ستاره گابنی که در این تابستان با انتقالی 13 میلیون یورویی از سن اتین به دورتموند پیوست، در اولین بازی اش در رقابت های بوندس لیگا، نمایشی خیره کننده داشت و نقشی اساسی در پیروزی 4-0 تیمش ایفا کرد.
    او در گفتگو با بیلد گفت:" این هت تریک برای من مانند یک رویاست؛ یک احساس فوق العاده. در دورتموند کاملا احساس راحتی می کنم.
    بوندس لیگا خیلی پرفشارتر از لیگ فرانسه است. ضرباهنگ بازی بیشتر است و باید در کارهای دفاعی هم شرکت کنم اما مشکلی نیست.
    اگر بتوانیم همین روند را ادامه بدهیم، فصل فوق العاده ای خواهیم داشت. گل اول برای من واقعا ویژه بود و می خواستم آن را به شکل ویژه ای جشن بگیرم."
    دورتموند هفته آینده در خانه میزبان آینتراخت برانشوایگ خواهد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ____________________________

کلوپ: از این پیروزی احساس غرور می کنم

زردها که در سوپرکاپ آلمان با نتیجه 4-2 بایرن را شکست داده بودند، در دیدار شب گذشته هم مقابل آگسبورگ نمایشی دیدنی ارائه دادند
    سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند، پس از پیروزی 4-0 تیمش مقابل آگسبورگ در هفته اول بوندس لیگا، شاگردانش را مورد ستایش قرار داد.
    زردها که در سوپرکاپ آلمان با نتیجه 4-2 بایرن را شکست داده بودند، در دیدار شب گذشته هم مقابل آگسبورگ نمایشی دیدنی ارائه دادند و با درخشش پیر- امریک آئوبامیانگ، توانستند حریف را درهم بکوبند.
    کلوپ تاکید کرد که اگر می خواهند عنوان قهرمانی بوندس لیگا را از بایرن پس بگیرند، باید این روند را حفظ کنند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من به بازیکنانم گفته بودم که باید در همیشه دیدارها با جدیت و قدرت ظاهر شویم؛ مانند دیدار سوپرکاپ.
    این دیدار برای هر دو دشوار بود زیرا شرایط زمین بد بود. آگسبورگ تکل های خشنی می زد و وقتی ما با جدیت بازی نمی کردیم، دچار مشکل می شدیم.
    حریف ما بسیار قدرتمند بود اما ما در نیمه دوم بیشتر توپ را به دست آوردیم و فضاهای بیشتری برای مان ایجاد شد. ما گل های فوق العاده ای به ثمر رساندیم و با اعتماد به نفس بازی را به پایان بردیم.
    بازی های زیادی نیست که 4-0 به پایان برسد و ما از این نتیجه احساس غرور می کنیم."
    دورتموندی ها هفته آینده میزبان تیم تازه صعود کرده آینتراخت برانشویگ خواهند بود.

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اشملزر از باقی مدافعان بهتر عمل کرد!مسعود من برعکس شما اعتقاد دارم دفاع دورتموند به مراتب بهتر از بایرنه.هم وسطش هم کنارش
    شاید دفاع های وسط شما بهتر باشن که البته آمار فصل قبل یه چیز دیگه رو میگه : دی
    ولی دفاع های کناری دورتموند خیلی با آلابا و لام فاصله دارن.

نتیجه گیری:هیچی دیگه ما قهرمانیم
    فصل قبل می خواستین اون آخرا کاسه رو سر بکشین که یوپ با کف گیر زد رو دستتون
    امسال ولی نبرد دیدنی تر میشه .. خدا کنه پپ از خر 4-1-4-1 بیاد پائین
    +
    لوا هم قابل درک هست
    یکم باید بهش فرصت داد تا بشه همون بازیکن فصل قبل

6. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نه دیگه مسعودی لام رو قبول دارم اما آلابا رو بی خیال حتی عبود مربی تیم عیندو (روستای کنار اهواز) هم میتونه تشخیص بده آلابا ضعیف تر از اشملزر هستش.
    +
    میدونی از همه چی بیشتر میسوزونه آدم رو؟
    اینی که خودت صاحب سبک،موفق و یگانه باشی بعد بیان بزنن همه چیز رو عوض کنن تا با سبک و صیاق تیم دیگه ای موفق بشی.
    باورکن 3گانه رو هم که ببرین(عمرا)میگن:
    "کسب سه گانه توسط بایرن به شیوه بارسا"
    این افتخارات از سقوط به دسته3 لیگ آلمان هم خفت بار تره......

8. 5 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

نام تجاری بروسیا دورتموند به عنوان برترین برند در میان باشگاه های فوتبال آلمان انتخاب شد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
    به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند، بروسیا دورتموند بار دیگر به عنوان برند شماره یک بوندس لیگا معرفی شد.
    دورتموند با ۷.۱ امتیاز در صدر لیست رده بندی نشان های تجاری بوندس لیگا قرار گرفت. این رتبه بندی توسط شرکت مشهور تحقیقات بازار Mafo انجام شده است. این گروه مستقر در هامبورگ ۱۸ باشگاه ردیف اول فوتبال آلمان را بر مبنای ۲۵ معیار مختلف مورد ارزیابی و تجزیه و تحلیل قرار دادند.این مطالعه با نگاه به معیارهایی نظیر هوشیاری و تداوم فعالیت، وجهه برند( بر اساس پارامتر هایی چون: کیفیت، همبستگی یا پویایی)، صحت مطالبات، اعتبار و منحصر به فرد بودن برند، انجام شد.
    W&V یک مجله تخصصی ارتباطات، در نسخه آنلاین خود درباره دورتموند میگوید:" باشگاه مذکور تقریبا در همه زمینه ها از رقبای خود فاصله گرفته است".کارستن کرامر مدیر فروش و بازاریابی دورتموند عنوان کرد:" ما از نتیجه این ارزشیابی مسروریم و بودن در این جایگاه را وظیفه خود میدانیم. بروسیا دورتموند یک باشگاه سنتی، اصیل و پر احساس با نیروی همبستگی عمیق است و ما می خواهیم در این سطح بمانیم".جدول رده بندی برندهای برتر سال ۲۰۱۳ آلمان:

به نظر می‌رسد طبق نظر یوفا بروسیا دورتموند باز هم در سید سوم قرعه‌ کشی لیگ قهرمانان جای گرفته است.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
    به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند، به احتمال فراروان طلایی پوشان امسال نیز در سید سوم قرعه‌کشی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا خواهند بود.
    قرعه‌کشی مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 29 آگوست 2013 در موناکو فرانسه برگزار می‌شود و تیم بروسیا دورتموند که با توجه به ارزیابی پنج ساله ی اخیر یوفا، علیرغم درخشش فوق‌العاده و حضور در فینال رقابت‌های فصل قبل، نتوانسته جایگاه در خور نام خود پیدا کند، احتمالا" در سید سوم این رقابت‌ها قرار خواهد گرفت که این ناشی از عملکرد نه چندان مناسب این تیم در فصول 2008-2009 و 2009-2010 می‌باشد.
    این سبک سیدبندی یوفا که با انتقادات بسیاری نیز همراه است، با توجه به عملکرد 5 سال اخیر تیمها محاسبه می شود و نه نام و آوازه و افتخارات باشگاههای اروپایی و حتی قدرت و عملکرد کنونی آنها.
    گفتنی است؛ از میان سایر تیم‌های آلمانی حاضر در این رقابت‌ها تیم بایرن مونیخ، قهرمان فصل 2012-2013 در سید اول و به عنوان تیم اول قرار داده‌ شده‌ است. تیم‌های شالکه که باید منتظر دیدار حذفی مرحله پلی آف برابر متالیست اوکراین باشد در صورت حضور در مرحله گروهی در سید دوم و بایر لورکوزن نیز احتمالا در سید چهارم قرار خواهند گرفت.
    لازم به ذکر است؛ هزینه‌ها و پاداش‌های اقتصادی این رقابت ها نسبت به فصل گذشته بدون تغییر است.

10. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لواندوفسکی: دورتموند نسبت به فصل قبل بهتر شده است

دورتموندی ها در این تابستان گوتزه را به بایرن مونیخ واگذار کردند اما در مقابل، بازیکنانی مانند هنریخ میختاریان، پی یر امریک آئوبامیانگ و سوکراتیس پاپاستوپولوس را به خدمت گرفتند
    سایت گل- روبرت لواندوفسکی، مهاجم دورتموند، معتقد است این تیم، نسبت به فصل قبل که توانست به فینال چمپیونزلیگ راه پیدا کند، بهتر شده است.
    دورتموندی ها در این تابستان ماریو گوتزه را به بایرن مونیخ واگذار کردند اما در مقابل، بازیکنانی مانند هنریخ میختاریان، پی یر امریک آئوبامیانگ و سوکراتیس پاپاستوپولوس را به خدمت گرفتند.
    لواندوفسکی که خود سخت به دنبال جدایی از زردها و پیوستن به بایرن بود، به بیلد گفت:" من معتقدم که دورتموند، در مجموع، نسبت به فصل گذشته در شرایط بهتری قرار دارد."
    دورتموند در هفته اول فصل جدید، با هت تریک آئوبامیانگ، مقابل آگسبورگ به پیروزی رسید و به همین دلیل، لواندوفسکی هم تیمی جدیدش را مورد ستایش قرار داد.
    " آئوبامیانگ سریع ترین بازیکنی است که من تا به حال دیده ام. با پیوستن او به تیم، ما اکنون گزینه های بیشتر و بهتری در اختیار داریم."
    آئوبامیانگ در این تابستان با قراردادی 5 ساله، از سن اتین به دورتموند پیوست. او در 96 بازی برای تیم فرانسوی، 41 گل به ثمر رسانده بود.

12. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

غیبت ایلکای گوندوگان تا ماه سپتامبر

ستاره آلمانی در دیدار دوستانه تیم ملی کشورش مقابل پاراگوئه ازناحیه کمر مصدوم شد

سایت گل- ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی تیم ملی آلمان و باشگاه بوروسیا دورتموند تا ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود.
    او در جریان دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه که روز 4شنبه برگزار و با تساوی 3-3 دوتیم به پایان رسید از ناحیه کمر مصدوم شد.
    تست های به عمل آمده حکایت از آن دارد که او تا اوایل ماه سپتامبر از میادین ورزشی به دور خواهد بود و بازیهای تیمش در بوندس لیگا مقابل اینتراخت برائونشیوگ و وردربرمن را از دست خواهد داد. در بیانیه منتشره در وب سایت بوروسیا دورتموند می خوانیم:« ایلکای گوندوگان ستاره خط میانی بوروسیا دورتموند برای دو هفته از میادین ورزشی به دور خواهد بود. دلیل این غیبت مصدومیت او در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل پاراگوئه است. او از ناحیه کمر احساس ناراحتی می کند و این را دکتر مارکوس براون، پزشک دورتموند نیز تائید کرده.»
    گوندوگان امیدوار است تا بتوانددر بازی دورتموند مقابل اینتراخت فرانکفورت که درروز اول سپتامبر برگزار می شود به اوج آمادگی بازگردد تا بتواند بعد از آن هم تیم ملی آلمان را در بازیهای ملی همراهی کند.

__________________________________________________ _____________________________________
    وایندفلر: حاضرم دروازه بان سوم آلمان در جام جهانی باشم

دروازه بان 33 ساله بوروسیا دورتموند امیدوار است تا بتواند پیراهن تیم ملی کشورش را برتن کند

سایت گل- رومن وایدنفلر، دروازه بان بوروسیا دورتموند در صحبت هایی اعلام کرده که از پیشنهاد حضور در اردوی تیم ملی آلمان درجام جهانی 2014 به عنوان دروازه بان سوم تیم استقبال می کند.
    این دروازه بان 33 ساله تا پیش از این هرگز به اردوی تیم ملی کشورش دعوت نشده ولی اخیرا از سوی یواخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مورد ستایش قرار گرفته و لو اعلام کرده که عملکرد وایدنفلر را زیر ذره بین دارد
    دراین میان وایدنفلر در گفتگو با کیکر گفت:« من واقعا خوشحالم که سرمربی تیم ملی به عملکرد من توجه دارد. اگر اتحادیه فوتبال آلمان به کمک من نیاز داشته باشد، خوشحال می شوم که بتوانم به تیم کمک کنم.هر زمان که مرا بخواهند، من آماده ام. خوشحال می شوم که پیراهن شماره سه دروازه بانان تیم ملی آلمان برای جام جهانی سال آینده را برتن کنم.»
    وایدنفلر بیش از یک دهه است که در سیگنال ایدونا پارک فوتبالش را دنبال می کند و سالها پیش به اردوی تیم ملی زیر 21 ساله های آلمان دعوت شده بود
    __________________________________________________ ________________

لعنت به فیفا دی!

نویر هم اون شب دوتا گل بد خورد ، وایدنفلر امیدوار شده

14. 3 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نویر هم اون شب دوتا گل بد خورد ، وایدنفلر امیدوار شده
    نوئر رو گل ها تقصیری نداشت
    دفاع آلمان خیلی افتضاح بود، خیلی
    امیدوارم تا جام جهانی لو یه فکری بکنه !
    +
    البته اینکه یه رقیب برای نوئر باشه خیلی تو عملکرد خود نوئر هم تاثیر گذار هست

16. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب 2-1 جلو هستیم.

این هافمن عجب اعجوبه ای بشه! یه گل زد یه پنالتی گرفت! صحنه ای که پنالتی شد ، یه توپ ربایی عالی انجام داد و رفت جلو دریبل زد و روش خطا شد!

به نظرم بازی بهتری میتونستیم انجام بدیم با توجه به اینکه حریفمون تازه وارد بود به لیگ و ما هم تو خونه بازی میکردیم...

لوا...............

روی گلی که خوردیم کاملا مقصر بود! یار گیری نا مناسب بعدشم که توپ خورد بهش و رفت تو گل ، یه جورایی شاید بشه گل به خودی هم حسابش کرد!!

چند صحنه که توپ دستش می اومد هو میشد و یه صحنه هم که دیگه خیلی تعلل کرد حسابی تماشاچیا بهش اعتراض کردن!!

اقا این شالکه که بد جوری باخت !!!!

18. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تونستم یکمی از نیمه دوم بازیو ببینم
    این هافمن عجب بازیکنیه یعنی شده تعویض طلایی کلوپ!
    توی بازی قبلی که تا اومد یه پنالتی گرفت توی این بازی هم یه گل زد و یه پنالتی گرفت

روی گلی که خوردیم کاملا مقصر بود! یار گیری نا مناسب بعدشم که توپ خورد بهش و رفت تو گل ، یه جورایی شاید بشه گل به خودی هم حسابش کرد!!
    میشه گفت گل به خودی بودش
    توی بعضی سایت ها هم نگاه کردم گل رو به نام لواندوفسکی ثبت کردن
    کلا لواندوفسکی آمار جالبی فعلا داشته. 2 تا بازی 1- گل!

20. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •