تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 17 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 161

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نتیجه چندان راضی بخش نبود.
    اما توز در نیمه اول خیلی جذاب بود.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من یجورایی نگرانم، بعد از بازی با لاتزیو به نظرم تیم تا الان در حد متوسط کار کرده، نمیدونم شاید انگیزه ی کمتری دارن در حالی که اینتر و ناپولی امسال خیلی خطرناک نشون دادن. امیدوارم در ادامه بهتر بشیم مخصوصا تو لیگ قهرمانان.

3. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینتر که فقط توی سری آ بازی میکنه و بهش فشاری وارد نمیشه ! بازیهای ناپولی و یووه توی چمپیونزلیگ سنگینه و مطمئنم ناپولی وسط فصل کم میاره !

ناپولی کلا یه ترکیب بیشتر نداره و همین باعث میشه بازیکناش وسط فصل ، وقتی دارن توی 3 تا جام رقابت میکنن ، خسته بشن و آمار مصدومیتشون بره بالا !

اینتر هم که خیالش راحته ، فقط داره داخل ایتالیا بازی میکنه و خبری از پروازهایی که یووه به کشورهای دیگه انجام میده نیست ! بنابراین این فصل اصن نباید عملکرد اینتر را با یووه مقایسه کرد

5. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

آرش جان شما که این دو تا تیم را نابود کردی! پس باید حواسشون باشه که به سری ب سقوط نکنن
    الان شاید برای قضاوت زود باشه هم برای یووه هم برای بقیه.
    بازی بعدی با تورینو فکر نکنم زیاد آسون باشه.

7. این کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمیدونم دیگه چی بگم به این مدافع ها ! هرچقدر توی هافبک و حمله خوب هستیم توی دفاع افتضاح ظاهر میشیم !

بونوچی هم که دیگه برای همه ثابت شده ، توی یه بازی سوتی نده نمیشه

بیخودی داریم امتیازها را از دست میدیم و مطمئنا آخرش حسرت همین بازیها را میخوریم

9. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

لبخـند می زنیـم و می جنگیـم
    شنبه ۱۳ مهر ۱۳۹۲

juventus. ir: آنـتونیو کونته در شرایطی که در روزهای اخیـر انتقادهای زیادی نسبت به تاکتیک و سیستم بازی یووه می شود در آستانه بازی حساس با میلان در مقابل خبرنگاران قرار گرفـت .

" من فکر می کنم که بازیکنانم 2 سال فوق العاده را پشت سر گذاشتند و اکنون در حال طی کردن سومین سال هستند. زمانی که شما 2 سال خوب را می گذرانید ممکن است در سال سوم تحت تاثیر بعضی چیزها قرار بگیرید و تحت فشار باشید "

" چیزی که من از بازیکنانم خواسته ام این است که راحت و آزاد باشند. من نمی خواهم تحت فشار قرار بگیرند و بازی خود را انجام ندهند. اشتباه در هر چیزی ممکن است رخ دهد اما نباید آن را چندین بار تکرار کرد "

" من می دانستم که در این فصل بازی های سختی خواهیم داشت و از 1 ما و نیم قبل گفته بودم که راه سختی در پیش است. اما ما با این حال این فصل را خوب شروع کردیم و موفق بودیم. ما متحمل شکستی نشدیم اما همیشه حریف در کمین ما و پشت سر ِ ما قرار دارد و باید آگاه بود "

" ما آرامش داریم. ما باید آرام باشیم. زیرا ما در حال تلاش هستیم و زمانی که شما به سختی کار می کنید شما نباید از چیزی شکایت کنید. ممکن است شما برنده باشید ممکن است بازنده باشید و شاید مساوی کنید .. این فوتبال اسـت و همیشه نمی توان پیروز بود . اما ما در حال ار هستیم تا به بهترین صورت نتیجه بگیریم و سعی می کنیم که بهترین باشیم. اما فشار و خستگی بازی ها تاثیر زیادی بر روی بازیکنان ما دارد "

" در این فصل شگفتی های زیادی وجود دارد. برای مثال تیم رم که خود را به عنوان یکی از مدعی های بالا بردن جام معرفی کرده و از 6 بازی 6 برد را کسب کرده که این واقعا فوق العاده است و من به آن ها تبریک می گویم "

" من حافظه خوبی دارم . در فصل قبل در دور اول مسابقات ما در مقابل سیه نا و حتی جنوا سختی زیادی کشیدیم. در بازی هایی داوری به ضرر ما بود و حتی باعث اخراج نا درست بازیکن ما شد. اما من آرام بودم زیرا من یک ورزشکار و یک فرد حرفه ای هستم و سعی می کنم شرایط را درک کنم "

" کسانی که در گذشته از یووه تعریف می کردند اکنون به شکل ِ عجیبی انتقاد می کنند. البته انتقاد حق ان هاست و من می خواهم که همه بازیکنانم صبور باشند و لبخند بزنند اما گاهی چیزهای عجیبی درمورد یووه شنیده می شود "

" ما برای اینکه موفق باشیم نیاز به آرامش داریم. عده ای خواهان آرامش داشتن ما نیستند که من بازیکنانم را از این مسائل آگاه کردم. من انتقادات را قبول می کنم و دوست ندارم بر روی اشکالات تیم پافشاری کنم "

" ما می دانیم که برای بهتر شدن باید تغییراتی کنیم و در طول فصل رو به بهتر شدن حرکت کنیم. اما برای این نیاز به زمان داریم . ما در این فصل به ندرت اجازه دادیم که شوتی به سمت دروازه ما زده شود ولی 4 گل دریافت کردیم که این عجیب است "

" در مقابل کپنهاگن و گالا نیز در اروپا بازی را با تساوی تمام کردیم که البته موقعیت های بسیار زیادی را داشتیم و استفاده نکردیم. این آمار در ابتدا برای ما خوب و مثبت است اما باید برای صعود از فرصت ها نیز استفاده کنیم "

" در بعضی از بازی های این فصل اشتباهات فردی مشکلاتی را برای ما ایجاد کرد. من باز هم می گویم که تیم من نیاز به آرامش بیشتر و رهایی از فشار دارد "

" من یک گروه خوب را در اختیار دارم و به تمام بازیکنانم اعتماد کامل دارم . می دانیم که باید در انجام کار بهتر باشیم اما کمی نیز بدشانس بودیم ولی اطمینان دارم که یوونتوس مانند فصل گذشته روند خوب و مثبتی را خواهد داشت "

" اما باز هم تکرار می کنم که این فصل, فصلی سخت خواهد بود و در بسیاری از مقاطع حساسیت بالایی وجود خواهد داشت اما بازیکنان من می خواهند که همه را دوباره شگفت زده کنند و راه ِ این را هم می دانند "

"روزنامه ها برای تحریک مردم و هواداران تیترهای مختلفی می زنند تا ان ها روزنامه را باز و خریداری کنند . من برای الساندرو ماتری بهترین آرزوها را دارم. زیرا او یک بازیکن بزرگ است اما ما نمی خواهیم فردا با دریافت یگ گل دوباره از خواب بیدار شویم "

" من می دانم که ما مانند فصل گذشته موفق خواهیم بود. ما در فصل گذشته نیز سختی های زیادی متحمل شدیم. ابتدا با نتایج خوبی که کسب کردیم تحسین شدیم اما بعد از آن با محکوم کردن من شرایط پیچیده تر شد. من از داخل BOX بازی را دنبال می کردم اما در نهایت نتیجه گیری ما همه چیز را تحت تاثیر خود قرار داد و پوشاند "

" نتایج ما در شروع فصل خوب بود اما همچنان انتظارات از یووه زیاد است زیرا ما با تجربه تر شدیم و فکر می کنم که چیزهای زیادی به نسبت فصل قبل بهتر هم شده . اما کماکان همه از یووه نمایش بهتری می خواهند زیرا نام یوونتوس بزرگ است "

" اما من شرایط یووه را خوب می بینم. من شرایط سخت امسال را از گذشته پیش بینی می کردم و اکنون دلیلی برای استرس و نگرانی وجود ندارد و همه چیز خوب است. ما باید با این شرایط در لیگ قهرمانان و کالچو مبارزه کنیم "

" من فکر می کنم که یووه در 2 سال گذشته بر فوتبال ایتالیا سلطه کامل داشته است و به همین دلیل میلان تلاش می کند به شرایط خوب برسد و بار دیگر در ایتالیا قهرمان شود. یووه در 6 بازی گذشته تنها یک بار در مقابل میلان شکست خورده است که به نظرم این آمار خوبی برای من و تیمم به حساب می آید "

" میلان یک تیم بزرگ است که همیشه جز بهترین ها بوده . همیشه بازیکنان برتر دنیا را داشته و اعتقاد آن ها این است که می توانند از هر تیمی بهتر باشند. ما باید مراقب باشیم زیرا آن ها به دنبال اسکودتو و پیروزی هستند و می خواهند بهترین نتیجه را در مقابل ما بگیرند. من از بازیکنان میلان زیاد شنیده ام و می دانم که آن ها با کیفیت هستند و شانس بردن اسکودتو را هم دارند "

" فردا 2 تیمی بازی خواهند داشت که هر دو در این فصل با هم برای قهرمانی و پیروزی مبارزه خواهند کرد "

وضعیـت میرکو ؟

" میرکو ووچینیچ دچار مشکل و ضعف عضلانی است و ممکن است از او برای این بازی استفاده نکنیم. زیرا نمی خواهیم در این شرایط حساس ریـسک کنیم "

لختشتاینر ؟

" او نیز دچار مشکل است و فعلا برای بازی با میلان در دسترس نیسـت "

11. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

سلام به دوستان گلم
    میخواستم بدونم پیرلو با این فصل چند ساله در یوونتوس حضور داره؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من بازهم راضی نیستم. با تیم دوم میلان تو زمین خودمون بازی داشتیم. خیلی بهتر میتونستیم باشیم.

+
    سلام به دوستان گلم
    میخواستم بدونم پیرلو با این فصل چند ساله در یوونتوس حضور داره؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنین...
    امسال فصل سومش میشه، به عبارتی دو سال و نیم.
    مطمئنا تا وقتی هم که بازی کنه یووه قهرمان سری آ میشه

14. 2 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas3500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    همین دورو برا

پيش فرض

من بازهم راضی نیستم. با تیم دوم میلان تو زمین خودمون بازی داشتیم. خیلی بهتر میتونستیم باشیم.

+

امسال فصل سومش میشه، به عبارتی دو سال و نیم.
    مطمئنا تا وقتی هم که بازی کنه یووه قهرمان سری آ میشه
    ممنون دمت گرم

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

. . . و باز هم یار دوازدهم تیم حریف کسی نبود جز آقای بونوسوتی اون از بازی با گالا اینم از میلان

روی گل اول میتونست توپ را دور کنه که میاد پاس میده به نوچرینو ، روی گل دوم هم که کاملا مقصر بود ! نمیدونم این چندمین گل بود که وقتی بازیکن حریف میشوته

ایشون پاشو میاره جلوی توپ . کمونه میکنه میره تو گل ! نمیدونم چرا کونته به اوگبونا بازی نمیده ؟! چرا خریدتش پس ؟!

توز وقتی 80 دقیقه کاری نکرده خب سریعتر بیارش بیرون ، نه که دقیقه 85 تازه یورنته رو میاره ........ پس اینا رو خریده واسه چی ؟!

کونته گفه بود من به یورنته نیاز دارم ، پس چرا ازش استفاده نمیکنی ؟!

17. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •