من وظیفه خودم دونستم که این حرکت رو انجام بدن که نسب بعد نسل های بعد از ما نگن این نسل تو سری خور بود و هیچ کاری نکرد
من خودم امشب همین متن رو بصورت کتبی با پست ارسال میکنم به دفتر ریاست جمهوری تا شاید فرجی بشه
با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم
با تهیه این نامه مخالفم،
من وظیفه خودم دونستم که این حرکت رو انجام بدن که نسب بعد نسل های بعد از ما نگن این نسل تو سری خور بود و هیچ کاری نکرد
من خودم امشب همین متن رو بصورت کتبی با پست ارسال میکنم به دفتر ریاست جمهوری تا شاید فرجی بشه
اول از همه افزايش پهناي باند.
بعدش منطقي كردن ف ي ل ت رينگ( مثلا همين توييتر - چه آزاري داره مگه ؟ ف ي ل ترنيگ فقط و فقط بايد در زمينه سايت هاي غيراخلاقي بايد باشه )
و در نهايت از بين بردن واژه حجم اينترنتي. (يعني بيان نامحدودش كنند.
البته :
اشتباه نكنيد. رئيس جمهور همچين قدرتي رو نداره كه بخواد دستور اين موارد رو صادر كنه.
اصل كار اونايي هستند كه خودتون هم ميدونيد كيا هستند.تا اونا صلاح ندونند اين كار شدني نيست. مثل اون زمان كه قنـــد رو حرام كردند.![]()
منم موافقم...
ولی الان باید چکار کنم؟ اون نامه ای که باس امضا کنیم کجاس؟!
البته اون نامه ی قبلی رو توی یک اخباری نشون داد ، نمیدونم ایران بود یا خارج!
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید کامل توضیح داده شده.
دوستانی که با اینکار مخالفن ، راه بهتری میشناسین ... نمیشه که دست رو دست گذاشت
یادش بخیر فیلم شاوشنگ خیلی چیز ها رو درباره امید بهمون گفت :
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
رئیس جمهوری که ندونه وضع نت این مملکت چقدر خرابه باید بره بمیره
بعلاوه اینکه حتی اگه ما هم نخوایم باید سرعت ها رو بهبود بدن، همین کشورهای کفار رو نگاه کنید که با همین اینترنت چه کاسبی های بزرگی راه انداختن
البته من یکی که ایمیل نمیزنم چون میدونم این یارو کلید سازه هیچ غلطی نمیتوانه بکنه چون اصل کاری یه سر خر دیگه ست![]()
"برخی امروز با گمانه زنی ها هم خود و هم دیگران را خسته می کنند و گاهی هم توقعات نابجا در جامعه به وجود می آورند و گاهی برخی از سخنان و گفتارها خیلی با اخلاق اسلامی سازگار نیست، رسانه ای کسی را به عنوان کاندیدای یک وزارتخانه معرفی می کند، رسانه ای دیگر آن را نقد می کند، رسانه ای دیگر نیز برای او شرط و شروط می گذارد، این جز خستگی ذهنی و فکری چیز دیگری نخواهد داشت
این بخشی از اظهارات دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران بود که روز چهارشنبه گذشته در دیدار با علما و روحانیون بیان کرد.
"
یه سر نخ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبیر شورایعالی فضای مجازی، میگوید: «شرکت دولتی زیرساخت یک Mb/s پهنای باند را 15 تا 16 دلار میخرد و 250 تا 260 هزار تومان به شرکتها میفروشد.»
به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دکتر مهدی اخوان بهابادی در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک دستگاه دولتی به صورت رسمی پهنای باند خرید و فروش میکند که موجب بروز مشکلاتی در کشور شده است.
وی افزود: این مجموعه دولتی در حال حاضر یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند را با قیمتی نزدیک به 16-15 دلار از خارج خریده است و به قیمتی حدود 250 تا 260 هزار تومان به شرکتهایی توزیع کننده اینترنت در داخل کشور میفروشد؛ مقایسه این دو نرخ نشانگر این است که برای شرکتهای ارائه کننده خدمات اینترنت قیمت تمام شده بسیار زیاد است.
اخوان گفت: با توجه به قیمت تمام شده و گرانی آن، مشترکان پول زیادی نمیتوانند بپردازند پس توزیع کنندگان اینترنت در داخل کشور پهنای باند را بین عدهی زیادی تقسیم میکنند و به قولی آب داخل آن میبندند تا بتوانند این اختلاف قیمت را جبران کنند.
این متنی که قرار دادید چه ربطی به موضوع این تایپیک داشت؟
رئیس جمهور و بقیه مسئولین همگی باید در خدمت منافع مردم قرار بگیرن.
این نامه داره به رئیس جمهور این مملکت میگه ما کاربران اینترنت از وضعیت موجود اینترنت کاملا ناراضی هستیم و خواستار رسیدگی به این وضعیت هستیم.
اینترنت:
ابزار کار
تحصیل
تحقیق
تفریح
رسانه
و مهمترین زیرساخت پیشرفت در تمام کشورهای دنیا هست.
چرا باید وضعیتش در ایران به این شکل باشه؟
چرا هیچکس این همه نارضایتی رو نمیبینه؟
به نظرم این نامه قشنگ ترین کار ممکن هست در این زمینه و با وجود ناراحتی و نارضایتی که وجود داره نشون دهنده شعور این مردم هست.
راه حل این مشکل اینه که صدای همه ما در کنار هم از این نامه به گوش اونی که باید برسه و نتیجه بده.
الان بعد از انتخاباته، سرعت اینترنت مخابراتی که من دارم یک دهم شده و غیر از چندتا سایت خودی ! هیچ صفحه ای باز نمیشه و عملا قطعه، خدا به داد بعدش برسه، سالی که نکوست از بهارش پیداست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)