تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با ارسال نامه به رئیس جمهور موافقید یا خیر؟

راي دهنده
187. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تهیه این نامه موافقمو همکاری لازم را انجام میدهم

169 90.37%
  • با تهیه این نامه مخالفم،

18 9.63%
صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 144

نام تاپيک: بسیار مهم!! نظر سنجی از اعضای سایت برای تهیه یک نامه برای رئیس جمهور.!!

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من وظیفه خودم دونستم که این حرکت رو انجام بدن که نسب بعد نسل های بعد از ما نگن این نسل تو سری خور بود و هیچ کاری نکرد
    من خودم امشب همین متن رو بصورت کتبی با پست ارسال میکنم به دفتر ریاست جمهوری تا شاید فرجی بشه

2. 8 کاربر از mohammad2O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اول از همه افزايش پهناي باند.
    بعدش منطقي كردن ف ي ل ت رينگ( مثلا همين توييتر - چه آزاري داره مگه ؟ ف ي ل ترنيگ فقط و فقط بايد در زمينه سايت هاي غيراخلاقي بايد باشه )
    و در نهايت از بين بردن واژه حجم اينترنتي. (‌يعني بيان نامحدودش كنند.

البته :
    اشتباه نكنيد. رئيس جمهور همچين قدرتي رو نداره كه بخواد دستور اين موارد رو صادر كنه.
    اصل كار اونايي هستند كه خودتون هم ميدونيد كيا هستند.تا اونا صلاح ندونند اين كار شدني نيست. مثل اون زمان كه قنـــد رو حرام كردند.

4. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Eliminal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم موافقم...
    ولی الان باید چکار کنم؟ اون نامه ای که باس امضا کنیم کجاس؟!
    البته اون نامه ی قبلی رو توی یک اخباری نشون داد ، نمیدونم ایران بود یا خارج!

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم موافقم...
    ولی الان باید چکار کنم؟ اون نامه ای که باس امضا کنیم کجاس؟!
    البته اون نامه ی قبلی رو توی یک اخباری نشون داد ، نمیدونم ایران بود یا خارج!
    به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید کامل توضیح داده شده.

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

دوستانی که با اینکار مخالفن ، راه بهتری میشناسین ... نمیشه که دست رو دست گذاشت
    یادش بخیر فیلم شاوشنگ خیلی چیز ها رو درباره امید بهمون گفت :
      محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان  

"شخصیت اصلی ( الان اسم یادم نمیاد ) که توی زندان بود و کتابدار هم بود کاری رو کرد به نظر حتی خود رئیس زندان هم غیر ممکن بود ، با ارسال نامه های پی در پی در هر هفته به مدت 6 سال بالاخره توانست بودجه برای خرید کتاب های جدید برای زندان فراهم کند "

8. 2 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه crazyrobot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

رئیس جمهوری که ندونه وضع نت این مملکت چقدر خرابه باید بره بمیره
    بعلاوه اینکه حتی اگه ما هم نخوایم باید سرعت ها رو بهبود بدن، همین کشورهای کفار رو نگاه کنید که با همین اینترنت چه کاسبی های بزرگی راه انداختن
    البته من یکی که ایمیل نمیزنم چون میدونم این یارو کلید سازه هیچ غلطی نمیتوانه بکنه چون اصل کاری یه سر خر دیگه ست

10. 2 کاربر از crazyrobot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

"برخی امروز با گمانه زنی‌ ها هم خود و هم دیگران را خسته می ‌کنند و گاهی هم توقعات نابجا در جامعه به وجود می‌ آورند و گاهی برخی از سخنان و گفتارها خیلی با اخلاق اسلامی سازگار نیست، رسانه ای کسی را به عنوان کاندیدای یک وزارتخانه معرفی می ‌کند، رسانه ا‌ی دیگر آن را نقد می ‌کند، رسانه ا‌ی دیگر نیز برای او شرط و شروط می ‌گذارد، این جز خستگی ذهنی و فکری چیز دیگری نخواهد داشت
    این بخشی از اظهارات دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران بود که روز چهارشنبه گذشته در دیدار با علما و روحانیون بیان کرد.
    "

12. 3 کاربر از laxer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سر نخ :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دبیر شورایعالی فضای مجازی، می‎گوید: «شرکت دولتی زیرساخت یک Mb/s پهنای باند را 15 تا 16 دلار می‎خرد و 250 تا 260 هزار تومان به شرکت‎ها می‎فروشد.»

به گزارش خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دکتر مهدی اخوان بهابادی در سخنانی اظهار داشت: در حال حاضر فقط یک دستگاه دولتی به صورت رسمی پهنای باند خرید و فروش می‌کند که موجب بروز مشکلاتی در کشور شده است.

وی افزود: این مجموعه دولتی در حال حاضر یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند را با قیمتی نزدیک به 16-15 دلار از خارج خریده است و به قیمتی حدود 250 تا 260 هزار تومان به شرکت‌هایی توزیع کننده اینترنت در داخل کشور می‌فروشد؛ مقایسه این دو نرخ نشانگر این است که برای شرکت‌های ارائه کننده خدمات اینترنت قیمت تمام شده بسیار زیاد است.

اخوان گفت: با توجه به قیمت تمام شده و گرانی آن، مشترکان پول زیادی نمی‎توانند بپردازند پس توزیع کنندگان اینترنت در داخل کشور پهنای باند را بین عده‎ی زیادی تقسیم می‎کنند و به قولی آب داخل آن می‎بندند تا بتوانند این اختلاف قیمت را جبران کنند.

14. 2 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

"برخی امروز با گمانه زنی‌ ها هم خود و هم دیگران را خسته می ‌کنند و گاهی هم توقعات نابجا در جامعه به وجود می‌ آورند و گاهی برخی از سخنان و گفتارها خیلی با اخلاق اسلامی سازگار نیست، رسانه ای کسی را به عنوان کاندیدای یک وزارتخانه معرفی می ‌کند، رسانه ا‌ی دیگر آن را نقد می ‌کند، رسانه ا‌ی دیگر نیز برای او شرط و شروط می ‌گذارد، این جز خستگی ذهنی و فکری چیز دیگری نخواهد داشت
    این بخشی از اظهارات دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب ملت ایران بود که روز چهارشنبه گذشته در دیدار با علما و روحانیون بیان کرد.
    "

این متنی که قرار دادید چه ربطی به موضوع این تایپیک داشت؟
    رئیس جمهور و بقیه مسئولین همگی باید در خدمت منافع مردم قرار بگیرن.
    این نامه داره به رئیس جمهور این مملکت میگه ما کاربران اینترنت از وضعیت موجود اینترنت کاملا ناراضی هستیم و خواستار رسیدگی به این وضعیت هستیم.
    اینترنت:
    ابزار کار
    تحصیل
    تحقیق
    تفریح
    رسانه
    و مهمترین زیرساخت پیشرفت در تمام کشورهای دنیا هست.
    چرا باید وضعیتش در ایران به این شکل باشه؟
    چرا هیچکس این همه نارضایتی رو نمیبینه؟
    به نظرم این نامه قشنگ ترین کار ممکن هست در این زمینه و با وجود ناراحتی و نارضایتی که وجود داره نشون دهنده شعور این مردم هست.
    راه حل این مشکل اینه که صدای همه ما در کنار هم از این نامه به گوش اونی که باید برسه و نتیجه بده.

16. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان بعد از انتخاباته، سرعت اینترنت مخابراتی که من دارم یک دهم شده و غیر از چندتا سایت خودی ! هیچ صفحه ای باز نمیشه و عملا قطعه، خدا به داد بعدش برسه، سالی که نکوست از بهارش پیداست

18. این کاربر از farazfar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •