چقدر خوب صحبت میکردن چه قلبهای بزرگی داشتن
بعضیا با چه شرایطی زندگی میکنن اونوقت ماها سر چه مسائلی غر میزنیم ...
خدایا شکرت بخاطر همه چی خدایا شکرت بخاطر سلامتی خانوادم و کسایی که دوسشون دارم و خودم
چقدر خوب صحبت میکردن چه قلبهای بزرگی داشتن
بعضیا با چه شرایطی زندگی میکنن اونوقت ماها سر چه مسائلی غر میزنیم ...
خدایا شکرت بخاطر همه چی خدایا شکرت بخاطر سلامتی خانوادم و کسایی که دوسشون دارم و خودم
کسی برنامه ی دیروز رو توضیح میده؟
من ندیدم.این طور که میگید خیلی قشنگ بوده.
ممنون میشم.
به نظر منم توی این چند سالی که برنامه ماه عسل پخش میشه امروزش واقعا خاص بود (خصوصا برای کسایی مثل من که از چهره صورتم گاهی پیش میاد راضی نباشم )
موضوعش درباره زیبایی چهره بود و دو تا مهمون آخر برنامه بودن که برنامه رو خاص کردن ، اگه وقت داری ببینی سرچ کن برای دانلود هست
گزارش متنی قسمت ششم ماه عسل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود قسمت ششم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راجع ب امشب چرا چیزی نمیگه
فقط در مورد قسمت دوم بگم که اقای علیمردانی عزیز اومده بود ،انقراض رو که خیلیا شنیدن و اکثریت دوسش دارن چون خیلی بامزسو دوبله های دیگه ایشون هم همینطوره
من یه تئاترم دیدم که با کاوه افاق باهم بازی میکردن اونجام خیلی خوب بود و واقعن دیدم که هنرمنده هم توی بازیگری و هم در تقلید صدا و دوبله ولی اصلن نمیدونستم که همچین اتفاقی براش افتاده در گذشته و تونسته با صبر و بردباری و پشتکار به اینجا برسه ایشالا هر روز موفق تر از قبل بشه![]()
دیروزم خیلی جالب بود برنامه برعکس پریروز که اشکم در اومد دیروز خوشحال شدم که مهمونای اول با اینکه نابینا بودن ولی اونقدر هنرمند بودن که فرشی بافته بودن که صد تا بینا هم نمیتونستن درست کنن و مسئله عجیب تر که شاخ در اوردم لیسانس هم گرفته بودن! خودمم دانشگاه میرم دیگه میبینم بچه ها واسه یه واحد پاس کردن خودشون میکشن بازم نمیتونن![]()
مهمون دومی هم کسی که بچگی به خاطر بد صدا بودن مسخرش میکردن ولی بزرگ میشه همون ادم میاد دوبلور میشه!!! جالبم اونجا بود که یکی از کسایی که صداشو خیلی دوست داشتم هم بود به خصوص اون صداش که تو سریال سقوط یک فرشته هم زیاد به کار میبرد
خدا بخواد از فرش به عرش میرسی و برعکس
همين حرفهاي اين دوستمون رو بايد به اونهايي نشون داد كه ميگن مناسب افطار نيست...
ما هم هر جور مجري كه بگيد ديديم و احسان يكي از بهترين هاشونه.
امشب نمیدونم فقط من حس کردم که احسان علیخانی رو مخه یا شمام حس کردین؟
هی میپرید وسط حرفشون بحث رو عوض میکرد اخراشم که گیر داده بود پول ادمو عوض میکنه اخه این بدبختا که هنوز چیزی نگرفتن اینجوری میگه دستش به فوتبالیستا نمیرسه ازاینا ایراد میگیره
بچشونم خیلی بامزه بود هی میپرید جلو احسان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)