وای چ گرون شده یعنی هر ازمون چقدر میافته نمیدونم شک دارم از اول مهر برم یا بزارم زمستون
وای چ گرون شده یعنی هر ازمون چقدر میافته نمیدونم شک دارم از اول مهر برم یا بزارم زمستون
من که نمیتونم شب ییداری بکشم
تو ديگه چرا ؟؟ فكر ميكردم درصدات خوب بشن
چيز خاصي براي امسال تغير نكرده يه سري دوم ها پارسال تغير كردن البته ربطي به كنكور 93ندارن مثلا خود عناصر آكتان و لانتان هم جزء آكتانيد ها و لانتانيدها حساب خواهند شد براي 93
احتمال تغير براي دروس تخصصي خيلي خيلي كمه به نظر اگه ميخواي از الان كتاب تست بگيري زودتر بگير بعدا تغيراتش رو اعمال ميكني.
خيلي كمه كه. براي اكثر شهرها از تابستون ثبت نام كني حدودا 500 درمياد ( تازه بدون بن كتاب )
اگر میخوای از مهر بری الان ثبت نام کن. اینجا که آزمونای تابستون رایگانه!
سلام عليرضا خوبي داداش ...امسال نشد اون چيزي كه ميخواستم ...
كتاب تست هام مال كنكور 92 هست ...يعني ميگي هيچ كتابي انقدري تغييري نكرده كه كتاب تست هامو عوض كنم ..ها ؟
داداش همچين هم رايگان نيست. اگه 430 داده باشي پول آزموناي تابستون هم دادي
آره هيچ كتابي عوض نكن مگه اينكه كتابهاي پيش در حد دين و زندگي پارسال تغير پيدا كرده باشن
منم همین کار رو می کردم ولی دو سال پیش ...سال پیش منتظر جواب بودم خیلی خوب نیست ولی بدم نیست
یکوقت نشینی دینی و ادبیات بخونی! زیست اگر از محدوده ی سوم دوم خارج شدی وارد چهارم هم شدی هیچ عیبی نداره (خیلی هم خوبه) ...فقط سعی کن مطالب را تا می تونی بهم مربوط کنی...پس سال چهارم دوباره باید از اول بخونی
در ضمن فیزیک پایه هم اگر بخوای بخونی اگر بخوای مباحث دینامیک و حرکت شناسی رو بخونی هیچ فایده ای نداره چون سال پیش خیلی تخصصی تر می خونید ...
من اگر جای شما بودم فقط فیزیک این دو مباحث رو می خوندم دنبال این هم نباشید که کتاب دوم باز کنید یا سوم ... کتاب جامع بخونید...نشر الگو یک کتاب درباره ی این مباحث توضیح داده اگر فقط این رو بخونید + فیزیک سه ،، تقریبا فیزیک تمومه
Last edited by After4Ever; 12-07-2013 at 04:20.
جل الخالق!تو این یه سال چه علم پیشرفت کرده!
![]()
کسایی که میخوان قلمچی برن یه چیزایی هست که باید بدونن ...
آزمون های تابستون قلمچی ، آزموناش اهمیت خاصی نداره ولی اگه قبلا قلمچی نرفتید و باشیوه ی کار قلمچی آشنا نیستید توصیه میکنم آزمون های تابستون رو برید تا اول مهر خوب راه بیافتید .
پارسال یه سری برنامه های قلمچی بود که حالت مجله داشت ، میزان بودجه بندی اون قسمت که دارید امتحان میدید رو مینوشت ، مثلا مینوشت آزمون فلان صفحه ی یک تا ده ، بودجه بندی کنکور 2 تست مثلا !! اگه بود بگیرید ...
کتابهای قلمچی فقط فیزیک پیش و حساب دیفرانسیلش یکم خوبه ، باز حساب دیفرانسیلشم بیشتر به درد تابستون و پاییز میخوره ... اصل کتابهای قلمچی کتابهای زردشه که اونا رو هم ماه های آخر باید استفاده کنید ، پس بهتره کتاب ثبت نام نکنید ...
کسی در قلمچی موفقه که به این آزمون تا آزمون بعدی فکر کنه ، نه از الان تا آخر سال ... اگه دوهفته بعد آزمون دارید فکر کنید الان دوهفته ی آخر ساله و شما هم همین بودجه بندی کوچیکی که دادن بهتون رو باید آزمون بدید ....
توی آزمون های قلمچی ، رد کردن سوال و وقت اضافه آوردن رو حتما یادبگیرید ، حالا یکم باکلاس ترش کردن گفت تکنیک زمانهای نقصانی ....
این تجربیات بنده بود ...
موفق باشید ...
Last edited by کاربر شماره ی یک; 12-07-2013 at 09:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)