سلام من با این روش ایدی خودمو از قفل دراوردم شمام امتحان کنین امیدوارم که جواب بده
به این نشونی برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار اول یوزر و پسورد رو میخواد بعدش دوباره پسورد رو میخواد بعدش از قفل در میاد.
سلام من با این روش ایدی خودمو از قفل دراوردم شمام امتحان کنین امیدوارم که جواب بده
به این نشونی برین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بار اول یوزر و پسورد رو میخواد بعدش دوباره پسورد رو میخواد بعدش از قفل در میاد.
سلام دوستان...منم چند وقتی هست که ایمیلم قفل شده و هر چقدر تلاش میکنم موثر نیست...میشه لطفا کمکم کنید و ادرس ایمیلی که برای مکاتبه با یاهو طراحی شده است رو برام بفرستید؟واقعا ممنون میشم اگر کسی بتونه کمکم کنه....![]()
سلام . مسیر فراموش کردنِ پاسورد رو ادامه بدین . ازتون سوالات امنیتی رو مبپرسه . جواب اشتباه بدین . بعدش بهتون میگه تماس با سرویس یاهو . وارد میشین و یک ایمیل برای تماس میدین و توضیح میدین مشکل چیه . یکی دو روز بعد باهاتون تماس میگیرند . فکر کنم لینکش رو یکی دو صفحه قبل درج کردم
ممنون از راهنمایی شما..من این راه رو امتحان کردم..ولی وقتی به مرحله دادن ایمیل یا شماره تلفتن میرسه دیگه جلوتر نمیره که من براشون توضیحاتی رو درج کنم....نمیدونم باید چیکار کنم....![]()
سلام . شاید برای ایران نمیشه با yahoo customer care تماس گرفت . از فیلـتـرشکن استفاده کنین تا آی پیتون عوض بشه و امتحان کنین .اين لینک رو هم امتحان کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-03-2014 at 08:57.
سلام.ممنون از راهمایی شما.بله.حق با شما بود.با ای پی ایران جواب نمیداد.درخواستم رو ارسال کردم.یک کد به من داد و همیچنین نوشته که بقیه خدمات به ایمیلی که دادم ارسال میشه...حدودا چقدر طول میکشه؟..بازم ممنونم.
سلام . معمولاً دو روزه جواب میدند و دو سه روز هم بهتون فرصت میدند که بهشون جواب بدین و اگر جواب ندادین درخواستتون باطل میشه .
ممنون از راهمایی شما...بسیار سپاس گذارم.موفق باشید.![]()
من تمتم این راه ها رو رفتم. اون قسمت که میگید شبیه یه نامه اس برای من وجود نداره :((( تو رو خدا کمکم کنید . این ایمیل برای من خیلی مهمه :((((
من نمی تونم با یاهم مکاتبه کنم.تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوونه می شم. این ایمیل برای من خیلی مهمه... :((( هیچ جوره نمی تونم با یاهو مکاتبه کنم :(((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)