تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 332 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هنوز تکلیف جام باشگاههای اسیا مشخص نشد؟ ضمنا هنوز خبر از لیسانس تیما نیست؟ بی صبرانه منتظریم..
    جام باشگاه های آسیا که لایسنسش به طور کامل گرفتن و اگه منظور شما معرفی تیم هاش هستش به هر حال تیم هایی که در این جام شرکت دارن صد در صد گنجونده میشن حال باید ببینیم تیم های ایرانی لایسنس پیرهن و چیزای دیگشون چی میشه . درباره لایسنس هم گفتن خبر ها رو در آینده نزدیک میگیم ولی مثل این که لیگ شیلی و آرژانتین اضافه شده ولی هنوز در حد شایعه هستش و خبر قطعی نیستش ............... فعلا باید صبر کرد
    Last edited by romell; 17-06-2013 at 19:01.

2. 4 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

همه تریلر ها و گیم پلی ها رو دیدم .. بازی خیلی تغییر کرده.انیمیشنها خیلی زیادتر و نرم تر و روون تر شدن.مثل تکل زدن و پرش و هد زدن و برخورد بازیکنا بهم دیگه شده مثل فیفا.گرافیک هم جالب شده یه حالت خاصی داره بازی.پیراهن بازیکنا کاملا از بدنشون جداست.مدل سازی بازیکنا مثل همیشه عالیه.
    تنها ابهاماتی واسم پیش اومده:
    هنوز آزادی عملی رو که از فیفا دیدیم رو اینجا حس نکردم.نمیدونم شاید اشتباه میکنم ....
    هوش مصنوعی توی چند صحنه ضعیف دیده شد.
    عکس العمل دروازبانها امیدوارم خوب کار بشه.یعنی نه خیلی ضعیف باشن نه خیلی فضایی.فیفا در این قسمت یعنی دروازبان خیلی عالی کار کرده.بنظر من ساخت هوش مصنوعی برای دروازبان خیلی خیلی مشکله و با تجربه بدست میاد.PES همیشه در این قسمت ضعیف عمل کرده.امیدوارم امسال بهبود پیدا کنه.
    البته هنوز تا ساخت کامل بازی وقت هست.
    تنها تردید من از PES 14 هوش مصنوعیه.
    از سال 2010 که کنسول گرفتم تا حالا نسخه کامل PES رو نگرفتم و همیشه دموشو بازی میکردم و پشیمون میشدم.امیدوارم امسال یه بازی در خور طرفداران قدیمیش عرضه کنه.نصف خاطرات نوجوونی من از کونامیه ...

......

به به امین جان هم که اومد.سلام دوست عزیزم.چطوری؟

Last edited by JUSTIN11; 15-06-2013 at 15:25.

4. 6 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اول به justin 11 گرامی درود بفرستم و امیدوارم همیشه پاینده باشی .

درباره دیدن گیم پلی های pes که من همشون رو با بالاترین کیفیت از یوتیوب دانلود کردم و بار ها و بار ها دیدم . کوچکترین جزئیات رو بهش توجه کردم تا ببینم بازی چه تغییراتی کرده . اول این رو بگم درباره انیمیشن های بازی صحبت کنم و توضیحاتی بدم . دوستان شما به یک نکته توجه داشته باشین اصولا هر انسانی وقتی چشمش به یک چیزی اون هم در زمان طولانی عادت میکنه مثل انیمیشن های عالی فیفا و به این انیمیشن ها انس میگیری در ذهنت میگی مگه انیمیشن های از فیفا بهتر هم مگه میشه .

من وقتی از سال 2008 دارم فیفا بازی میکنم تا امسال همیشه از انیمیشن های عالی فیفا راضی بودم و وقتی بازی pes که سال های بعد میومد انیمیشن هاش مقابل فیفا شبیه به یک شوخی بود تا رسید به امسال و تغیرات اساسی موتور گرافیکی بازی که خیلی ازدوستان فکر میکنن موتور گرافیکی فقط برای جلوه های بصری و تکنیکی ساخته شده و ساخت انیمیشن هیچ ربطی به موتور گرافیکی نداره و همین طور هوش مصنوعی که البته اصلا این طور نیست و موتور گرافیکی یک رابطه مستقیم با کیفیت انیمیشن ها داره و البته موتور فیزیک هم در کیفیت انیمیشن ها دخیل هستش به عبارتی هر دو عنصر یعنی موتور گرافیکی و موتور فیزیک هر دو نقش اساسی و مساوی در نمایش کیفیت انیمیشن های یک بازی داره .

دوستان موتور گرافیکی و موتور فیزیک از لحاظ ادغام ترکیب انیمشن ها با هم همش در پردازش کیفیت انیمشین ها ی موشن کپچر شده در تماس هستن. کونامی با اشتباه وحشتناکی که در رابطه با این نسل کرد و موتور گرافیکی خودش رو عوض نکرد دچار صدمات جبران ناپذیری در رابطه با این نسل شد . به عبارتی وقتی سازندگان PES اومدن برای اولین بار از سیستم موشن کپچر استفاده کنن فکر کنم از سال 2010 یا 2011 بود که سیستم انیمیشن دستی به سیستم موشن کپچر تغییر پیدا کرد ولی باز هم پس از عرضه بازی شاهد بی کیفیت بودن و رباتیک بودن انیمیشن های بازی بودیم . دلیل این موضوع چی بود ؟ خوب مشخص هستش سازندگان اومده بودن یک موتورنسل قبلی که توانایی پردازش سیستم موشن کپچر پیشرفته رو نداشت استفاده کرده بودن .

موتور گرافیکی و فیزیک پیر و فرسوده PES اصلا و ابدا توانایی پردازش رو نداشت یعنی فقط توانایی پردازش حرکات کپچر شده رو در زانو ،آرنج دست و پا ،موچ دست و پا و کلا قسمت هاییی که قابلیت خم شدن رو داشت فقط میتونست کپچر کنه تازه همین موارد هم بسیار خشک و بی روح کپچر میشدن که این عامل مربوط به موتور فیزیک میشد . ولی در انیمیشن های فیفا سیستم کپچر قابلیتش بسیار پیشرفته و عالی بود که حتی بالای تنه بازیکنان بسیار نرم و روان حرکت میکرد و پاهای بازیکنان قابلیت چرخش چندین درجه ای به نقاط مختلف رو داشت که انیمیشن هارو بسیار نرم و روان جلوه میداد .

خوب کونامی اومده بازی قبلی رو به کل ریخته دور و همه چیز رو عوض کرده یک موتور گرافیکی پیشرفته به نام فاکس و یک موتور فیزیک فوق پیشرفته استفاده شده که به گفته خود سازندگان هر دو عنصر تازه وارد قابلیت نمایش دادن انیمیشن های عالی و همچنین میتونن انیمیشن های بیشتری وارد بازی کنن بله درست هستش حتی تعداد ریختن انیمیشن ها در یک بازی و نحوه پردازششون هم به موتور گرافیک و فیزیک ربط داره که بتونه همگی رو در بازی پردازش و رندر کنه . من بار ها انیمیشن ای بازی رو دارم میبینم به جرات به همگی شما دارم میگم وقتی بازی اومد و PES 2014 رو بازی کردین و چشم هاتون عادت کرد یقین داشته باشین دیگه طرف فیفا نمیرین . عکس العمل دروازه بان ها و پرتاب توپ با دست و پاشون و شیرجشون واقعا عالیه یک نکته ای رو که pes 2014 بهش توجه ویژای شده ادغام انیمیشن های 360 درجه هستش یعنی حرکت یک بازیکن در هنگام دویدن و تغییر جهتش انیمیشن حرکتی همزمان با اون حرکت رو داره که این موردش از فیفا به شدت بیشتر و چشم گیر تر هستش .

درباره وزن بازیکنان و افتادنشون روی زمین در همین گیم پلی که من دیدم واقعا عالی بود و وزن بازیکن های مختلف رو کاملا میشه احساس کرد . نحوه حرکت توپ هم که بسیار عالی هستش . باری من در قسمت های دیگه در مورد هوش مصنوعی بازی صحبت میکنم ولی خودتون هم میدونید از 3 گیم پلیی که متشر شده یکیش مسابقه یوزر با یوزر بوده و دوتاش مسابقه یوزر با سی پی یو که اون هم در درجه آسان بوده و نظری نمیشه داد و لی در همین دو مسابقه یوزر با سی پی یو من مورد هایی شگفت انگیزی از هوش مصنوعی دیدم که با عکس براتون میزارم و توضیح دربارش میدم ................شما ببینین pes 2014 پس از چند سال چه جوری من رو هایپ کرده که فقط دوست دارم اطلاع رسانی کنم و توضیحات بیشتری از این بازی که ذهن خیلی ها نسبت به این بازی سیاه هستش رو بتونم عوض کنم . پاینده باشین .
    Last edited by romell; 29-06-2013 at 23:27.

6. 14 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با درود ..............

1 : خوب من عکس هایی که از صحنه های گیم پلی هایی از بازی که اومده رو براتون میزارم و توضیحاتی هم دربارش میدم . اولین عکس مربوط میشه به صحنه تونل ورزشگاه آلیانز آرنا که بازیکنان تیم رو نشون میده . نکته جالب این هستش که تونل ورزشگاه کاملا طراحی واقعی تونل آلیانز آرنا رو داره و و واقعا گرافیک در این قسمت و چهره بازیکن ها و جنب و جوش و روح در این صحنه به وفور دیده میشه . از نور پردازی عالی بر روی دیوار و خلاصه واقعا در این بخش همه چیز عالی هستش .

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

2 : میرسیم به بخش ورود بازیکنان به ورزشگاه که باز هم واقعی طراحی شده ،به عبارتی امسال تمامی ورزشگاه ها در بازی با طراحی واقعی تونل و ورود بازیکنان به زمین الگو برداری شده و ورود بازیکنان در هر ورز شگاهی با هم فرق داره و حتی شکل تونل ها .

3 : عکس بعدی نشان دادن ورزشگاه آلیانز آرنا هستش که واقعا جای تقدیر داره ،انگاری حس جنب و جوش و روح فوتبال در این عکس حس میشه . عکس خود گویایی همه چیز هستش

4 : در عکس بعدی مربوط به player ID هستش که در شماره قبل این بازی 50 بازیکن طراحی شده بودن ،خوب
    player ID چی هستش ؟ player ID مربوط میشه به سیستم شخصی سازی یک بازیکن از قبیل نحوه راه رفتن و انیمشین های اختصاصی مربوط به یک بازیکن و رفتار و اخلاق او در بازی که میشه به طور واضح از دور حتی از نحوه دویدن یک بازیکن اون رو تشخیص داد در این عکس توماس مولر نشون داده شده که حتی نحوه استایل منحصر به فرد این بازیکن رو طراحی شده که یک حالت قوز گرفتگی همیشه در استایلش دیده میشه

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

5 : خوب میرسیم به هوش مصنوعی که در بحث های قبلی گفتم نظر دادن به این قسمت هنوز یکم زود هستش . اصولا تا آدم خودش بازی نکنه هیچ وقت به کیفیت هوش مصنوعی نمیتونه پی ببره ،ولی به هر حال میشه در نمایش های گیم پلی چیز هایی رو حس کرد و با چشم دید و بتونه یک تجریه تحلیلی حتی کوچک داشته باشه . همگی دوستان میدونن هوش مصنوعی سری فیفا در این نسل در کل خب بوده و ایراداتی داشته که البته عجیب نیست بازی بدون نقص وجود نداره ولی مهم این هستش که آدم ببینه هوش مصنوعی بازی در مجموع در چه جایگاهی هستش و حالت باگز نداشته باشه .

سری فیفا یکی از ایراداتی که بهش وارد هستش هوش مصنوعی ماشینی این سری هستش البته هر سال هوش مصنوعی رو تا تونستن به هوش انسانی نزدیک کردن ولی در مجموع بعضی اوقات آدم حس میکنه داره با یک ماشین خالص بازی میکنه به طور مثال بازی با تیم های ضعیف رو به یادتون بیارید .

بگذریم صحبت من درباره این عکسی هستش از گیم پلی مربوط به pes 2014 در صحنه ای تیم یوزر داشت سی پی یو رو تحت فشار خودش قرار میداد و پرس شدید میکرد دانته پاس میده به بواتنگ و بواتنگ هم وقتی میبینه در فشار هستش از وسط زمین توپ رو میده به نویر و نویر هم با کمال خونسردی توپ رو پخش میکنه لازم به ذکر هستش که بازیکن ها هر کدوم میدونن که هم تیمیش چه قابلیتی داره و بواتنگ میدونه که نویر بازی با پاش عالیه به همین جهت توپ رو با خیال راحت به نویر میده ،نکته ای رو بگم اگه یک دروازه بانی که کار با پاش خوب نبود و در دروازه بایرن بود احتمال زیاد بواتنگ به زیر توپ میزد البته این موضع همیشه صدق نمیکنه و حالت تکراری نداره و شاید هم در بعضی مواقع حتی به دروازه بانی که کار با پاش خوب نباشه پاس به عقب بده البته در صد این احتمال بسیار کم تر میشه .

واقعا باید به این جزئیاتی که به نظر کوچک میاد و کونامی توجه بهش کرده باید تبریک گفت چون همین جزئیات کوچک هستش که در کنار هم یک بازی رو عالی جلوه میده ............

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

در وقت های بعدی عکس ها و توضیحات بیشتری میزارم ........... پاینده باشید .
    Last edited by romell; 17-06-2013 at 19:04.

8. 12 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ضمن تشکر از تحلیل های خوب جناب romell .
    یه پیشنهاد داشتم : شمایی که داری زحمت میکشی و مطالب و تحلیل هاتون رو میزارید . لطف کنید بین نوشته هاتون کمی فاصله بزارید یا رنگ های متفاوتی براش در نظر بگیرید که آدم بتونه دقیق بخونه .
    هم باعث زیبایی در نوشته میشه و هم آدم حوصلش میگیره که مطالب و تحلیل ها رو تا ته بخونه .

امیدوارم از پیشنهاد بنده ناراحت نشی . بازم تشکر میکنم . یاعلی

10. 5 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

این سایت مدعی شده که اولین دمو بازی در 24 جولای عرضه میشه!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نوشته دموی اول در 24 جولای میاد ....
    یعنی میخواد 2 دمو منتشر شه ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

نوشته دموی اول در 24 جولای میاد ....
    یعنی میخواد 2 دمو منتشر شه ؟
    2013 که دوتا دمو عرضه شد.اینو نمیدونم.باید کونامی تایید کنه.
    +
    امین میگم اون استیج دمو گیم پلی رو دیدی؟ بازی سانتوس-بایرن .... دقیقه 4:24 که ماندزوکیچ تک به تک میشه ... عملکرد دروازبان خیلی ضعیف بود ... در حد نسل بعد نیست.

15. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ضمن تشکر از تحلیل های خوب جناب romell .
    یه پیشنهاد داشتم : شمایی که داری زحمت میکشی و مطالب و تحلیل هاتون رو میزارید . لطف کنید بین نوشته هاتون کمی فاصله بزارید یا رنگ های متفاوتی براش در نظر بگیرید که آدم بتونه دقیق بخونه .
    هم باعث زیبایی در نوشته میشه و هم آدم حوصلش میگیره که مطالب و تحلیل ها رو تا ته بخونه .

امیدوارم از پیشنهاد بنده ناراحت نشی . بازم تشکر میکنم . یاعلی
    به روی چشم ، حتما در نوشته های بعدیم این کار رو انجام میدم سپاس از این که نظر و انتقادتون رو به من گفتین ..........پاینده باشی .
    Last edited by romell; 16-06-2013 at 19:05.

17. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

2013 که دوتا دمو عرضه شد.اینو نمیدونم.باید کونامی تایید کنه.
    +
    امین میگم اون استیج دمو گیم پلی رو دیدی؟ بازی سانتوس-بایرن .... دقیقه 4:24 که ماندزوکیچ تک به تک میشه ... عملکرد دروازبان خیلی ضعیف بود ... در حد نسل بعد نیست.
    دقیقا درست میگی . البته یک چیزی بگم فکر کنم یوزر دکمه ایگرگ یا همون مثلث رو نگه داشته بود تا دروازه بان رو بیاره جلو به همین خاطر فکر کنم دروازه بان قاطی کرد بعضی اوقات حتی در نسخه های فیفا دکمه جلو آوردن دروازه بان رو نگه میداریم اشتباهاتی انجام میدن که البته من هیچ وقت این کار رو نمیکنم دوست دارم هوش مصنوعی خود دروازه بان عکس العمل انجام بده البته خیلی ها هم هستن که دروازه بان رو جلو میارن و از این کار لذت میبرن . به هر حال این کد 60 درصدی بازی هستش و صد در صد اشکالات داره و شما به نکته کاملا درستی اشاره کردی . سعی میکنم در عکس های بعدی اگه جایی اشتباهاتی هم دیدم بزارم تا بازی رو به دور از هر تعصبی نقد کنیم .
    Last edited by romell; 16-06-2013 at 19:08.

19. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •