سلام و خسته نباشید به همتون Tمن هم موافقم که اگر ممکنه در مورد تاچ پد این مدل هم توضیحی داده بشه،شندیدم به اون کیفیتی که تعریف میشه نیست![]()
سلام و خسته نباشید به همتون Tمن هم موافقم که اگر ممکنه در مورد تاچ پد این مدل هم توضیحی داده بشه،شندیدم به اون کیفیتی که تعریف میشه نیست![]()
Last edited by joodij; 26-07-2013 at 15:26.
در برنامه easy setting گزینه eco mode را فعال کنید
سلام خسته نباشید.من ویندوز 8 نصب کردم ولی این آیکونهای ناملاک و اینها رو نشون نمیده و برای کم و زیاد کردن نور صفحه نمیتونم از دکمه فانکشن استفاده کنم...ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
چرا دیگی کسی نیست اینجا
پست تعطیله؟؟؟؟
متاسفانه بخاطر عدم پشتیبانی این مدل از نرم افزار setting در ویندوز 8 هست در ویندوز 7 هیچ مشکلی نیست![]()
سلام دوستان
من چند ماهی هست که این لپ تاپو گرفتم .متاسفانه کانفیگشو چک نکردم و بعد از مدتی فهمیدم که گرافیکش بجای 2گیگ، 1گیگه
الان چیکار کنم ؟؟؟ جچوری میتونم ارتقاش بدم ؟ هزینش چقدر میشه ؟!!
ممنون میشم اگه پاسخ بدین ، چون این موضوع منو خیلی ناراحت کرده .![]()
نرم افزار Setting با ویندوز 8 هیچ مشکلی تداره عکساش رو هم گذاشتم یه کم بگردی پیدا میکنی
یکی میگه مشکل داره شما میگی مشکل تداره! که فک کنم منظورت نداره بود!
گشتم بین پست ها عکساشم ندیدم، پیلیز لینک :
کلا تا الان لپتاپ ِ اذیت نکرده ؟؟
من هنوز منتظرمهیچ کس نمی خواد جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
بله منظورم همین بوده اگه شما متوجه نشدی
این هم اون پستی که پیدا نمیشد پست های بیشتر هم توی تاپیک لپ تاپ سامسونگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اصلاً مودری نداشتم من با لپ تاپ های زیادی سرو کار داشتم و روی این هم تعصب خاصی ندارم اتفاقاً لپ تاپ خیلی آروم و بی سر و صدایی هست و راحت کارش رو انجام میده. چند تا بازی سنگین رو راحت اجرا کرد یک مدت هم باهاش کار ادیت فیلم میکنم که خیلی راحت جواب میده
Last edited by nimakh; 09-09-2013 at 08:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)