میشه شمارشو بدی منم زنگ بزنم؟
تاکی وقت داریم فرمو بفرستیم؟
.
.
میشه شمارشو بدی منم زنگ بزنم؟
تاکی وقت داریم فرمو بفرستیم؟
چشم دوست عزیز فقط قبلش بگم که من نتونستم وارد بشم چون حد اقل باید فوق دیپلم داشته باشی اگه داری زنگ بزن
یعنی کلا باید تمام نکات بالا رو داشته باشی که تو تاپیکها قبل نوشتم
این سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برای فرستادن و پر کردن فرم تقاضی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن:
03113915320
موفق باشید
مدرک آموزش از راه دورو جایی قبول دارن من از چند نفر پرسیدم میگن مدرکش به درد نمیخوره؟
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون
سلام دوست عزیزم
به نظر من که نیای خیلی بهتره
من خودم دانشجوی رشته کامپیوترصنعتی هستم (البته روزانه) اصلا هم راضی نیستم . به نظر من که فقط وقتتو تلف می کنی ؛ حالا خودت میدونی . بشین دوباره درس بخون . همین !
اگه بیای هم رشته ای میشیممهندسی نرم افزار خوبه بد نیست.البته از راه دور فکر نکنم معافیت تحصیلی بدن . مگر اینکه به دلایلی معاف باشی .
نه عزیز من مشکل معافی ندارم فقط میخوام بدونم مدرک از راه دور به درد میخوره یا نه؟
موهومات!!! ديگه نبينم اينو بگي.
تو رو خدا ديگه تعريف دكتر جبه دار رو در مورد علم مهندسي برق نگين.... خسته شديم
بيبين تو دانشگاههاي سراسري تا سال سوم همه يك جور درس ميخونن بعد ازسال سوم به بعد نسبت به امكانات دانشگاه و علايق شما و نظر اساتيد گرايشتون رو با انتخاب درسهاي اختياري انتخاب ميكنين
تو ايران مهندسي الكترونيك واقعي نداريم ...
از لحاظ سواد ابتدا مخابرات بعد كنترل بعد الكترونيك بعد قدرت
از لحاظ كاري مهندس الكترونيك و مهندس مخابرات كار بقيه گرايش ها رو انجام ميتونن بدن
من تا به حال مهندس برق قدرتي نديدم كه بتونه كار مهندس كنترل الكترونيك يا مخابرات رو انجام بده
تو دانشگاه آزاد گرايش از همون اول مشخصه و مهندس هاي برق مخابرات دانشگاه آزاد شهر ري از بقيه مهندسي هاي برق با سواد ترن .من اينو تو كار به عينه ديدم
طرز فكر مهندسي برق الكترونيك با بقيه گرايش ها متفاوته
برق كنترلي ها رياضيات خيلي قوي دارن
برق قدرتي ها چيزي براي گفتن ندارن... نقل از دكتراي برق قدرت و استاد دانشگاه
منظور تحقيقات و توسعه تكنولوژي و بيشتر كار يدي ميكنن به قول اون مهنس برق واقعي
من رو هيچ گرايش با تعصب صحبت نمي كنم خودم كارشناس ارشد مكاترونيكم
يا علي
در حال حاضر رشته مخابرات در دنيا حرف اول رو ميزنه.
اما در ايران براي رشته مخابرات امكانات بسيار كم است.
علاوه بر اين يك مهندس مخابرات از خود مهندسين الكترونيك بيشتر درباره مدارات الكترونيكي اطلاعات دارد .
(در بيشتر دانشگاهها اصلا اساتيدي كه مدرك الكترونيك دارند نمي توانند دروسي مانند الكترونيك3 را تدريس كنند)
در حال حاظر بازار کار قدرت از بقیه گرایشها بهتره
به همین دلیل هم الان رتبه های اول آزمون کارشناسی ارشد.این گریش رو انتخاب میکنن
من خودم دانشجوی ارشد قدرت هستم و با اطلاع کامل از این موضوع صحبت میکنم.
البته کنترل رو هم فراموش نکنید
بعد از قدرت
تکلیف مارو روشن کنید آخر چی خوبه من خودم الکترونیکو دوست دارم ولی شنیدم کار قدرت بهتره ولی مخابرات قشنگ تره پس ترجیح می دم برم قدرت چون علاقه رو می شه خود ادم دنبالش رفت ولی پولو نه حالا درست می گم نمی دونم!!!!!!!! درضمن بدون تعصب و علاقه حرف بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)