میدونی چرا؟ چون الان سیستم رو تغییر دادن، به جای اینکه بعد از مدت کمی قطع بشه، بعد از مدت کمی سرعت در حد افتضاحی (نزدیک به صفر) میاد پایین.
در مجموع شدیم موش آزمایشگاهی، تبریک میگم
میدونی چرا؟ چون الان سیستم رو تغییر دادن، به جای اینکه بعد از مدت کمی قطع بشه، بعد از مدت کمی سرعت در حد افتضاحی (نزدیک به صفر) میاد پایین.
در مجموع شدیم موش آزمایشگاهی، تبریک میگم
oh oh
سروش امد بچه ها دربرید (شوخی)
ولی انگار همچنان مشکل پابرجاست میره هفته بعد
![]()
Last edited by italodance; 08-05-2013 at 15:25.
چی میره هفته بعد کجا میره ?اصلا چدا میره .دی مشکل ک هست فقط شدتش کم شده
مخابرات حل نکنه و به isp ها اعلام نکنه فردا تعطیلند میرند هفته بعد...
خوب اینجور که من فهمیدم مشکل لگ ماله خود سرور های بازی هست ربطی به نت ما نداره یه بازی دیگه رو تست کردم اوکی بود خود بازی هم اعلام کرده که سروراش مشکل داره ود دارن درستش میکنن ..نت منم کماکان اوکی هست و مشکلی نداره و دیگه تایم اوت نمیشم
دوستان مشکل همچنان پابرجاست در تهران
دوستم در استان گلستان هم مشکل رو داره و تایید کرد
اب از اب تکون نخورده
احتمال اینکه سرورهای بازی آنلاین رو در لیست سفید قرار داده باشند/دهند زیاده، اما مشکل سایرین پابرجا هست فقط شکلش عوض شده واگرنه همون مشکله.
حالا دوستان گیمر ممکنه بگن مشکل ما که حل شد، مشکل بقیه هم به خودشون مربوطه، ولی این دقیقا اشتباه کار ما ایرانیاست.
ﺗﻮ ﮊﺍﭘﻦ ﺳﺮﻋﺖ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺭﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺷﻮﮎ باید ﻧﺸﻮﻥ بدن...!
درسته دیگه تایم اوت نمیشه ولی بهتر نشده یعنی نمیشه بازی کرد وضعیتشون تغییر کرده به این صورت که وقتی به سرور اروپا وصل میشین پینگ میره بالا (حدودای 1000)و پکت لاست ( 20 درصد تا 40 درصد ) هم همینطور و به هیچ وجه نمیشه کاری کرد ..اینم از سیستم جدیدشون :| بعد اومدن کاری کردن که توی بازی پینگ فیک نشون میده یعنی من توی بازی هستم با پینگ 180 ولی توی تیم اسپیک با پینگ 1000 نشون میده
پس نتیجه این که به قول معروف اومدن کلک رشتی زدن!.دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)