دوست عزیز
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
دوست عزیز
قبل از اینکه سوالی مطرح کنید اول مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و بعد بگویید که چه کاری را می خواهید انجام دهید. تا شما را بدرستی راهنمایی کنیم.
مدل ال سی دی رو از کجا باید ببینم ؟؟
دوست عزیز
از روی بر چسب پشت تلویزیون و یا از روی کنترول در حالت خاموش این کدها را بزنید و در منوی آن مدل تلویزیونتان را ببینید ولی به هیچ آیتم دیگر دست نزنید و پس از آن تلویزیون را یک بار خاموش و روشن کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info> menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
کدمش مدل تلویزون؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
مدل تلویزیون شما ua46c6900 است
خیلی ممنون
دیجیتال داره ؟؟؟ میتونم فعالش کنم؟
دوست عزیز
در سایت گفته شده که دیجیتال ندارد ولی شما می توانید امتحان کنید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مدل تلویزیون من ua46f5300 لطفا راهنمایی کنید چطور م ی تونم تیونر دیجیتال رو فعال کنم درضمن منو مخفی رفتم ولی بعضی از گزینهها مثل local غیرفعاله و مدلش رو اونجا زده uf5300
دوست عزیز
تلویزیون شما قابلیت دیجیتال دارد و برای فعال سازی از این تایپک استفاده کنید.
و برای آبدیت کردن اگر نیاز بود از این سایت استفاده کنید.
سلام دوستان، نحوه فعال سازی دیجیتال تلوزیون و فارسی سازی سامسونگ مدل "ua55h6400" رو کسی می دونه؟
من با info> menu > mute > power تونستم وارد منوی مخفی بشم ولی کاملا متفاوته با اونی که در پست های قبل گفته شده!
در ضمن گزینه Region روی iran_av هستش که غیرفعاله
با نرم افزار "ruSamsungTVCommunicator" آخرین ورژنشم چک کردم ولی بعد از سه چهار دقیقه که خودش کار می کنه ارور میده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)