تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 16 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 151

نام تاپيک: The Evil Within

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

امیر کیه البرز؟!
    داریم!؟
    نه،اصلا داریم امیر؟!
    از کی میگیری؟!
    قاطی داره،عوضش کن...........
    حالت خوبه اصلان؟
    محسن= امیر،نوید!

شخصا اصلا از این موجودات خوشم نمیاد و تنها مشکلم در این بازی همین موجودات عجیب غریبن.
    بر مبنای زیباشناختی موجودات ماورالطبیعیه یا شاخه های دگر اهرمن پرستی ظواهر این موجودات تنها زاییده ی فکر خالقان این دست از موجودات است.این ازین!

دوست عزیز روشن بودن چشمای زامبی دلیل و چ بسا دلایلی داره!
    اولین دلیل اینه که این بازی بخش اعظمی ازش در اعماق تاریکی طی میشه و شما نیاز دارید که دشمنان رو از این طریق شناسایی کنید!
    ایضا فی الواقع با تاکید بر این عنصر زیباشناختی میتوان ب ریشه هایی از روانکاوی ترس بصورت آکادمیک و کلاسیک دست یافت!

الا ایها الحال بنده به شخصه از زامبیان ملعونی که دوچَشم منور دارند به مراتب بیشتر مِی خوفم.

مُتُچَکرم.

یعنی زده مادر رئالیسم رو به عذای پدرش نشونده !
    یعنی: در بطن سورئال در پی رئال!!!!!!
    پسرک خندید
    ،
    ،
    ،یه روز خوب میاد.....

2. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

پسرک خندید
    ،
    ،
    ،یه روز خوب میاد.....
    سوررئالیسم به معنی گرایش به ماورای واقعیت یا واقعیت برتر است. فراواقع‌گرایی یا سوررئالیسم (به انگلیسی: Surrealism)‏ یکی از جنبش‌های معروف هنری در قرن بیستم است. زمانی که دادائیسم در حال از بین رفتن بود، پیروان آن به دور آندره برتون که خود نیز زمانی از دادائیست‌ها بود گرد آمدند و طرح مکتب جدیدی را ریختند این شیوه در سال ۱۹۲۲ به طور رسمی از فرانسه آغاز شد و فراواقع‌گرایی نامیده شد.این مکتب بازتاب نابسامانیها و آشفتگیهای قرن بیستم است.
    سوررئالیسم با جایگزینی مفهوم واقعیت برتر به جای عصیان و نفی موجود در دادائیسم شکل گرفت.

رئالیسم فلسفی : واقع‌گرایی یا رئالیسم، یک مکتب فلسفی است که مدعی است بین علم و معلوم قابلیت تطابق وجود دارد؛ یعنی علم می‌تواند جهان را چنان که واقعا هست توصیف کند.
    رئالیسم هنری : واقع‌گرایی یا رئالیسم در هنرهای تصویری و ادبیات، نمایش چیزها به شکلی است که در زندگی روزانه هستند، بدون هرگونه آرایش یا تعبیر افزون. این واژه همچنین برای شرح کارهای هنری که برای آشکارکردن راستی، چیزهایی چون زشتی و پستی را تایید کرده‌اند نیز به کار می‌رود.

4. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

سوررئالیسم به معنی گرایش به ماورای واقعیت یا واقعیت برتر است. فراواقع‌گرایی یا سوررئالیسم (به انگلیسی: Surrealism)‏ یکی از جنبش‌های معروف هنری در قرن بیستم است. زمانی که دادائیسم در حال از بین رفتن بود، پیروان آن به دور آندره برتون که خود نیز زمانی از دادائیست‌ها بود گرد آمدند و طرح مکتب جدیدی را ریختند این شیوه در سال ۱۹۲۲ به طور رسمی از فرانسه آغاز شد و فراواقع‌گرایی نامیده شد.این مکتب بازتاب نابسامانیها و آشفتگیهای قرن بیستم است.
    سوررئالیسم با جایگزینی مفهوم واقعیت برتر به جای عصیان و نفی موجود در دادائیسم شکل گرفت.

رئالیسم فلسفی : واقع‌گرایی یا رئالیسم، یک مکتب فلسفی است که مدعی است بین علم و معلوم قابلیت تطابق وجود دارد؛ یعنی علم می‌تواند جهان را چنان که واقعا هست توصیف کند.
    رئالیسم هنری : واقع‌گرایی یا رئالیسم در هنرهای تصویری و ادبیات، نمایش چیزها به شکلی است که در زندگی روزانه هستند، بدون هرگونه آرایش یا تعبیر افزون. این واژه همچنین برای شرح کارهای هنری که برای آشکارکردن راستی، چیزهایی چون زشتی و پستی را تایید کرده‌اند نیز به کار می‌رود.

خب منظورتان؟ آیا نمیدانستیم اینها را؟؟

مثه اینکه نگرفتی حاجی!!

نقل خودت:
    سوررئالیسم به معنی گرایش به ماورای واقعیت یا واقعیت برتر است.

رئالیسم هنری : نمایش چیزها به شکلی است که در زندگی روزانه هستند

به تصویر کشیدن زامبی،روح،لورا و باکسمن ماورای واقعیت است یا چیزی در زندگی روزانه؟!

چه از دیدگاه فلسفه و چه از دیدگاه هنر -که اصلا قابل تفکیک نیستن و رابطه ای تنگاتنگ دارند-فلسفه همیشه تاثیر خودش رو روی هنرهای نمایشی داشته! مکاتب مختلف نمایشی زاییده ی فلسفه هستن.

- شما:
    یعنی زده مادر رئالیسم رو به عذای پدرش نشونده !
    - البرز:

کنایه ای بس رندانه!
    بس عجیب است که در زیربنای خیال پردازی به دنبال واقعیات روزمره ی زندگی که همان رئالیسم هنری یا فلسفی است بود!
    در اگزیستانسیالیسم نمیتوان معانی سوسیالیستی و جمع گرایی به دست داد،در آنارشیسم نمیتوان سراغی از سازش یافت!

تضاد و کنتراست و جهان بینی حاصل از آن به طرق مختلفی دست مایه ی موضوعات نمایشی قرار میگیرد،اما در پی رنگی سورئال در پی رئالیسم جستن به واقع کاری بس ناشیانه است!

سوتی داده ای مرد جوان! حال سوتی از منظر فلسفه یا هنر!

بعنوان یک پاسیفیست:
    بازهم پسرک خندید....چشمهایش!
    Last edited by Turok-71; 06-08-2013 at 23:58.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چرا همیشه دوست داری کل کل کنی ؟! چرا دوست داری شمشیر بکشی تا اینکه صلح کنی ؟!

به عنوان یه کاربر این تاپیک که سهمی در اینجا دارم مراتب اعتراضم رو به شما دوست عزیز اعلام میکنم و امیدوارم دوباره تاپیک رو از مسیر اصلیش خارج نکنی .

سپاس

7. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

به عنوان یه کاربر این تاپیک که سهمی در اینجا دارم مراتب اعتراضم رو به شما دوست عزیز اعلام میکنم و امیدوارم دوباره تاپیک رو از مسیر اصلیش خارج نکنی .

سپاس
    بحث كردن با ايشون مثل مونولوگ با نوار از پيش ظبت شده ميمونه ، براي همين اون آخرين پاسخ من بهشون بود بدون توضيح و تفسير آن هم فقط براي باقي خوانندگان و نه براي خودشون . قضاوت در مورد دست و پا زدن هاي اضافي ايشون با دوستان .
    حتي پاسخشون رو هم نخوندم چون كاري بيهوده است ، به هر حال در مورد اين بازي من با شما موافقم . هيچ سنخيتي با واقعيت نداره بيشتر شبيه داستانهاي جن و پري ميمونه . ولي از محفي كاريش خوشم اومد مشخصا از من هانت قرض گرفته اون سبك مخفي كاري رو .

9. 5 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

سپاس
    کل کل؟
    چی میگی؟
    بحث كردن با ايشون مثل مونولوگ با نوار از پيش ظبت شده ميمونه ، براي همين اون آخرين پاسخ من بهشون بود بدون توضيح و تفسير آن هم فقط براي باقي خوانندگان و نه براي خودشون . قضاوت در مورد دست و پا زدن هاي اضافي ايشون با دوستان .
    حتي پاسخشون رو هم نخوندم چون كاري بيهوده است ، به هر حال در مورد اين بازي من با شما موافقم . هيچ سنخيتي با واقعيت نداره بيشتر شبيه داستانهاي جن و پري ميمونه . ولي از محفي كاريش خوشم اومد مشخصا از من هانت قرض گرفته اون سبك مخفي كاري رو .
    یه نفس عمیق....خونسردیتو حفظ کن!

قافیه چو به تنگ آید....
    +
    قبلنا موشکل ادبیات بود،حالا شده نوار و از پیش تعین شده و اینا!

بعنوان اعتراض از پستهاتون تشکر میکنم....

ب امید روزی که بتونید بحث داشته باشین و هرجا کم آوردید بپذیرید و سخن از کوچه علی چپ به میان نیاورید...
    Last edited by Turok-71; 07-08-2013 at 11:04.

11. 2 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ب امید روزی که بتونید بحث داشته باشین و هرجا کم آوردید بپذیرید و سخن از کوچه علی چپ به میان نیاورید...

ما به بحث کردن و کل کل فکر نمیکنیم اما شما انگار عاشق جنگ ،حاشیه سازی و جنجال و کم اوردن و نیاوردن هستی !!!. ما به دنبال صلح هستیم اما شما جنگیدن رو ترجیح میدی ! . رسیدن شمارو به این جایگاه تبریک میگم .

این شما هستی که هیچ اهمیتی برای حرفهای دیگران قائل نیستی و همه چیرو به تمسخر میگیری و خودتو به کوچه علی چپ میزنی.

بپذیرید
    من شخصا خودم پذیرفتم که دیگه با شما حرفی نزنم و جواب شما رو هم دیگه ندم بهترین کاره .
    Last edited by ™...; 07-08-2013 at 16:09.

13. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

محتوای مخفی: خوراک آواتار 

15. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

بالاخره ویدئوی کامل گیم پلی از بازی The Evil Within در کنفرانس QuakeCon لیک شد!

17. 6 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 September Keynote: Gameplay Trailer (Stream)

September Keynote: Gameplay Trailer (Stream)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد: p30world

19. 3 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •