قبلا هم گفتيم كه سايت ارتباطات سيار يا همون سايتي كه نوشته شده است در بالا. من هم دوباره مي زنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم گفتيم كه سايت ارتباطات سيار يا همون سايتي كه نوشته شده است در بالا. من هم دوباره مي زنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگار كه هيچ خبري نيست. من كه تصميم رو گرفتم. ديگه ميرم فيش رو ميدم و يه سيم ميگيرم. ديگه حوصله ندارم كه الاف اين مخابرات درپيتي مون بشم. ديگه بسه. اشتباه كردم كه زودتر تصميم نگرفتم.
سلام عرض مي كنم خدمت همه ي دوستان و كساني كه دراين تاپيك شركت كردن و ديدن.
من كه امروز صبح رفتم و اين فيش لعنتي رو پس دادم. اي كاش كه زودتر اين كارو مي كردم. اما معتقدم كه الان هم خوب وقتيه. ان شاالله بعدازظهر ميرم و يك خط مي گيرم. مي مونه گوشي جديدم كه نمي دونم چه كار كنم. حالا مي رم سيم رو مي گيرم تا اون موقع هم يه فكري مي كنم.
در ضمن قابل توجه همه ي بازديدكنندگان عزيزم اين كه اين تاپيك رو تنها نذاريد. و خبراتونو بگيد و با هم در ارتباط باشيد.تاپيك به دردبخوري است. ميتونه كه يه خبرگذاري خوبي باشه.
قیمت این سیمکارتهای رند رو کی دیده
0912222222222
30 میلیون تومن
0912123456789
70 میلیون تومن
كسي باور نكنه همش حرفه مال من مرداد بود تو شهريور دادن
تازه کارشناسا گفتن اون 70 میلیونی تا 110میلیون هم بالا میره
ميگم مهيار جون، اين شماره هايي كه گفتي مال كدوم كشوره؟!! 13 رقميه كه!!!نوشته شده توسط samsung_d600
![]()
![]()
![]()
نترس عزيز دلم، 3 سوته روو هوا ميزنن همه خطهاي رند رو! مطمئن باش ما تو كشورمون اينقدر آدم مايه دار داريم كه نميدونن با پولشون چي كار كنن، كسايي كه رقمهاي ميلياردي براشون پول خرده! تو همين اصفهان خودمون كسي رو ميشناسم كه گوشيه موبايلش 27 ميليون تومنه!( 18 سالشه) حالا خطش ديگه بماند!!!نوشته شده توسط ahmadatom
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)