این به نظرم از همه بهتره ... آک آکه
شما قصد خرید آک دارین این بهترین گزینس ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این به نظرم از همه بهتره ... آک آکه
شما قصد خرید آک دارین این بهترین گزینس ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبق پیگیری هایی که از سایت آل دیجیتال داشتم باید عرض کنم جواب میل رو دادن ....
به نقل از آل دیجیتال :
این موبایل تولید میشود و انشالله هفته آینده آماده فروش خواهیم داشت
اگه واقعا قصد خرید این گوشی رو داری ... یک هفته دیگه صبر کن و به محض آماده شدن گوشی از همون سایت سفارش بده ...
دوستام چند تا خرید از این سایت داشتن و مطمئن می باشد .....![]()
از پیگیری هاتون واقعا ممنونخب طبق پیگیری هایی که از سایت آل دیجیتال داشتم باید عرض کنم جواب میل رو دادن ....![]()
گلکسی اس 3 قیمتش رسید به 1500 خیلی خوب قیمتش اومده پایین البته اگه قصد خریدش داشته باشین![]()
سلام دوستانگلکسی اس 3 قیمتش رسید به 1500 خیلی خوب قیمتش اومده پایین البته اگه قصد خریدش داشته باشین
جدی؟ خیلی عالی شد میتونم همینو بگیرم پس..اگه خدابخواد.....امیدوارم تا من ارده کنم فقط گرون نشه دوباره..یا ناموجود نشه..![]()
آره خدارو شکر قیمتش حسابی اومده پایین و فکر میکنم دیگه وقتشه کسانی که قصد خرید این گوشی رو دارن بخرن، خودم هم ایشالله همین چند روزه میخرمش، واقعا گوشی محشریه...![]()
چرا زودتر اقدام نمیکنین برای خرید الان که دیگه قیمتش خیلی خوب شده![]()
آخه یکم پول کم میارم..منتظرم جور شه بعداگه خدا بخواد بدون معطلی میخرم..چرا زودتر اقدام نمیکنین برای خرید الان که دیگه قیمتش خیلی خوب شده
بچه ها من امروز رفتم نمایندگی سامسونگ تو شهرستان که بخرم گقت 1570 رنگای بجز سفید و رنگ سفیدش 30 یا 40 تومنی بیشتره، بنظرتون گرون نمیگه؟
دیگه حوصلم سر رفت میخوام برم بخرم...
اس 3 رو میگی ؟
نه خوبه .... الان همین دوربراس .. البته با گارانتی یا بدون گارانتی هم تاثیر داره تو قیمت ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)