2 کیلو از دفعه ی قبل کمتر شدم .
بدنم به وزن متناسب رسید ...
2 کیلو از دفعه ی قبل کمتر شدم .
بدنم به وزن متناسب رسید ...
من اینطوری وزنم رو کم کردم
1. صبحونه رو مفصل و قشنگ میخورم البته از مربا اصلا استفاده نمی کنم
نیمرو، املت تند، پنیر و گردو، بعضی وقتام عسل و یه کمی خامه
2. ناهار هر روز ساعت 12:30 در حد 5-4 لقمه میخورم بعد دوباره ساعت 14:30 بازم 5-4 لقمه
اینطوری چون مدام معده پر میشه اصلا احساس گرسنگی بهم دست نمیده و در نتیجه جلوی پرخوری گرفته میشه
قبلا صبحانه میخوردم، دیگه چیزی نمیخوردم تا ناهار، وقت ناهار که میشد به اندازه 2نفر غذا میخوردم اما الان کل غذایی
که در ناهار و شام میخورم نهایتا به 1بشقاب میرسه
3. شیرینی جات رو کلا حذف کردم، حتی چایی بدون قند میخورم. چربی رو حذف نکردم ولی کمش کردم
قند و شیرینی خیلی سریعتر و بیشتر از چربی آدمو چاق میکنن
4. واسه میان وعده هم معمولا چندتا دونه بیسکوئیت ساقه طلایی یا پتی بور میخورم
چون الان بخاطر کم خوردن اشتهام کم شده مشکلی ندارم ولی اوایل عصر که میشد از گرسنگی رو به قبله میخوابیدم
5. هرروز از ساعت 6 تا 7 میرم باشگاه و فقط با دوچرخه ثابت تمرین می کنم و پدال میزنم
بطرز چشمگیری تو کاهش وزن و افزایش آمادگی بدنی بهم کمک کرده مثلا الان پله های خونه رو دوتادوتا میپرم میرم بالا
ولی قبلا عین حلزون بالا میرفتم
6. شامم همیشه بین ساعت 19:30 الی 20 میخورم، اونم در حد 6-5 لقمه + میوه مخصوصا سیب، گلابی، پرتقال که هضمشون طولانیه
و معده رو برای یکی دوساعت درگیر خودش میکنه، در نتیجه بازم گرسنه نمیشم
البته بعضی وقتا پیش میاد که آدم مهمونی میره، یا بدتر از همه به جشن تولد دعوت میشه و مجبور میشه کیک بخوره
که در اینصورت مجبور میشم فرداش یه کمی شدت تمرینات با دوچرخه ثابت رو زیاد کنم
کلا به این نتیجه رسیدم، حذف وعده غذایی اشتباه بزرگیه، مقدار غذا در هر وعده رو باید کم کرد ولی تعداد دفعات رو اگه زیاد کنیم
هیچوقت گرسنه نمیشیم و در نتیجه الکی غذا نمیخوریم
در کنار این ورزش های هوازی مثل پیاده روی سریع، دوچرخه زدن، طناب زدن باید باشن تا کمک کنن به کاهش وزن
دوستان یه راهکار بدین من بتونم همسرم رو از نوشابه جدا کنم.
به نسبت قد هیکلی که داره غذا نمیخوره.ولی امان از این نوشابه و دلستر.
خیلی خیلی چاق شده .ینی هر کسی ببینه فکر میکنه هر وعده 1 دیس غذا میخوره ولی واقعا 1 بشقاب معمولی بیشتر نمیخوره.تازه من کلی غر میزنم یه ذره خورده نوشابه رو کم کرده ولی چشم منو دور میبینه میخوره.از این نوشابه های بدون قند هم بدش میاد.کلا عاشق شیرینی و نوشابه و کیک هست.
دوغ و ابمیوه هم میخوره.ولی اصلا به شیرینی جات یه علاقه خاصی داره
کارش هم جوریه که دیگه وقتی برای ورزش براش نمیمونه
شما جایگزین نوشابه چیزی میشناسید؟نوشیدنی که هم شیرین باشه هم چاق کننده نباشه.
آب معدنی گاز دار طعم دار
این همون آب معدنی هست که با گاز کربنیک گازدار شده و تاثیر مضری در زمینه چاقی نداره (اگر هم باشه به مراتب کمتره)
به مراتب از ابمیوه و دلستر سالمتر هست اما مصرفش به افرادی که دچار مشکل معده و سوزش سر دل هستند به دلیل خاصیت اسیدی که داره توصیه نمیشه و کودکان زیر 5سال
ولی بهرحال بین بد و بدتر میشه بد رو تحمل کرد![]()
متاسفانه بخاطر کافئین بالای نوشابه ها (مخصوصا کوکا و پپسی) همسر شما به نوشابه وابسته شده
یعنی اگه نخوره حس بدی بهش دست میده یا اینکه در مواقعی از روز ناگهانی احساس نیاز میکنه به نوشابه
منم یه مدت همین وضعیت رو داشتم، در حین کار یهو به سرم میزد نوشابه تگری بخورم!
به هر قیمتی هم که شده میزدم بیرون و تا نوشابه رو نمی خوردم آروم نمیشدم ولی بعدا دیدم وضعیت گوارشی و بدنیم ریخته بهم
خودمو مجبور کردم بذارمش کنار
شما هم بنظرم با صحبت کردن و آوردن دلایل منطقی و استدلال محکم سعی کنید غریزه اراده همسرتونو تحریک کنید تا مصرف نوشابه
رو کم کنه ، اگه بخواید کلا بذاره کنار تلاشتون بی فایدس ولی سعی کنید کمش کنه
من جدیدا همین مشکل برام پیش اومده ، یکم بی اشتهایی داشتم ، نوشابه و دلستر میخوردم با ناهار و شام و حتی گاهی با صبحانه ، الان معتاد شدم رفت ...
خوب دیگه منم رسما بعد از حدود 9 ماه اصلاح رفتار غذایی (همون رژیم) و کاهش 23 کیلویی به وزن مناسب ( bmi=24.9
) رسیدم
باشد که تمام افراد دارای اضافه وزن به وزن مناسب برسند![]()
من نمیدونم چرا ولی حدس میزنم به خاطر گرمی بودن طبعم باشه...
سریع لاغر میشم و خیلی دیر وزن اضافه میکنم، یعنی توی ماه رمضون اگر خیلی زیاد بخورم، باز 2 کیلو کم میکنم.
تقریبا میشه گفت همیشه وزنم بین 64-66 هستپیش دانشگاهی به 72 هم رسیدم ولی دیگه اصلا نمی تونم به اون وزن برسم.
به نظر من اگر نوشابه رو بخاطر تر کردن دهان میخورن، بهتره از دوغ استفاده کنن دوستان.
من الان فقط با بعضی غذاهای خاص نوشابه میخورم و نه بیشتر از یک لیوان.
ولی دوغ محلی خیلی خیلی زیاد میخورم.![]()
وای رزیم !
من از موقعی که بنا به شرایط مجبور شدم ورزش و بزارم کنار ی چیزی تو مایه های توپ گرد شدم
از امروز هر چی خوردم ومینویسم تا یک روز قبل عید
من رسما به فنا رفتم ..
امروز تا این لحظه 2 تا حبه قند + 4 تا دونه های بای
شنبه 23 اسفند ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)