داداشه گلم یه زحمت بکش لینک این فول کرک رو یه جا بذار البته به صورت غیر تورنت (چون با تورنت خیلی سخت دانلود میشه ما که نتونستیم) تا همه بتونن دانلود کنن به خدا خیلی ثواب داره من که دیوونه شدم.مرسی ممنون
داداشه گلم یه زحمت بکش لینک این فول کرک رو یه جا بذار البته به صورت غیر تورنت (چون با تورنت خیلی سخت دانلود میشه ما که نتونستیم) تا همه بتونن دانلود کنن به خدا خیلی ثواب داره من که دیوونه شدم.مرسی ممنون
آقا گذاشتم تو Dropbox ام تا آپلود شه. این هم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان آپلود شد
موفق باشی
اگه مشکلی بود برمیگردم پستاتون رو میخونم
Last edited by علیرضا; 20-04-2013 at 23:27.
سلام
این بازی و بدون ارور نصب کردم،در بازی ، فیلم ها که میاد تصویر خرابه!!! مثلا بعضی از جاهای تصویر سیاه و یا خیلی جاها رنگ رنگی دیده میشه!!! ولی موقع بازی درسته.
میتونید بگید مشکل از چیه ؟؟؟
کسی نبود کمک کنه؟![]()
سلام
من هم این مشکل رو دارم اگه راه حل دارین بگین
مرسی
دوستان جیگرم
من مشکل FPS پایین در حد فجیع دارم !
چه با لپتاپم و چه با PC که کارت گرافیکش فقط از لپتاپم ضعیف تره
شنیدم بعضی ها هم همین مشکلو دارن
مشخصات سیستم هام هم بالا هستن فقط مشکل اینجاس که گرافیک لپتاپم نیم سوزه و نمیتونم مدت زیادی باهاش بازی کنم چون به طرز فجیعی داغ میکنه و چون چیپ گرافیکش نیم سوزه سیستم ناپایدار میشه. مجبورم با PC بازی کنم که تو اون هم همه تنظیمات گرافیکی رو یا خاموش کردم یا رو حالت Low گذاشتم ولی هنوز م مشکل فریم-ریت خیلی پایین رو دارم
بازی روون انجام نمیشه و اصن نمی چسبه
ممنون میشم اگه کسی راه حلشو میدونه یا از آپدیت های جدید این بازی خبر داره، به منم اطلاع بده
سلام نصب کردم اجرا هم میشه مرحله اول هم رفتم اونجایی که شخصیت بازی رو انتخاب میکنم استارت گیم رو میزنم یه نوشته میاد که داره بازی رو اجرا میکنه و همون جا گیر میکنه چیکارش کنم
باید offline رو انتخاب کنی نه online
سلام دوستان این بازی وقتی ران میکنم میگه فایل استیم مشکل داره چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)