تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    شما برای دیدن آن قسمت نیاز به کنترول مخصوص دارید که برای ساخت آن به این تایپیک بروید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از راهنماییتون، از روی منوی مخفی تلویزیون داداشم عکس گرفتم و اعداد کالیبراسون رو تنظیم کردم و فعلا تصویرش بهتر شده.
    می خواستم بدونم که با توجه به اینکه مدل ال ای دی من UA46D5500RR هست که از قشم خریدم، میشه فریمور مدل UA46D5500RM رو از سایت سامسونگ ایران دانلود کنم و نصب کنم. و اگه بشه امکانش هست که دیجیتالش راه بیفته، چون میدونی که تلویزیون من در منو داخلی جستجوی دیجیتال داره ولی کانالی رو پیدا نمی کنه.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون، از روی منوی مخفی تلویزیون داداشم عکس گرفتم و اعداد کالیبراسون رو تنظیم کردم و فعلا تصویرش بهتر شده.
    می خواستم بدونم که با توجه به اینکه مدل ال ای دی من UA46D5500RR هست که از قشم خریدم، میشه فریمور مدل UA46D5500RM رو از سایت سامسونگ ایران دانلود کنم و نصب کنم. و اگه بشه امکانش هست که دیجیتالش راه بیفته، چون میدونی که تلویزیون من در منو داخلی جستجوی دیجیتال داره ولی کانالی رو پیدا نمی کنه.
    دوست عزیز
    همانطور که قبلا گفتم تلویزیون شما اصلا دیجیتال ندارد و با آبدیت فریمور هم دیجیتال تان فعال نمی شود

و اینم سایت تلویزیون شما برای دیدن مشخصات و دانلود فزیمورتان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    همانطور که قبلا گفتم تلویزیون شما اصلا دیجیتال ندارد و با آبدیت فریمور هم دیجیتال تان فعال نمی شود

و اینم سایت تلویزیون شما برای دیدن مشخصات و دانلود فزیمورتان
    مرسی از راهنمایتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من رفتم منو مخفی متاسفانه عکس نگرفتم درست کاری شد
    الا تلوزیون رنگش ریخته بهم مثل قبل نیست سه بعدی هم اصلا خوب نشون نمیده
    es6960
    کسی میتونه عکس منو مخفی رو بده یا بگه رو چیا تنظیم کنم متاسفانه همش ریخته شده بهم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من رفتم منو مخفی متاسفانه عکس نگرفتم درست کاری شد
    الا تلوزیون رنگش ریخته بهم مثل قبل نیست سه بعدی هم اصلا خوب نشون نمیده
    es6960
    کسی میتونه عکس منو مخفی رو بده یا بگه رو چیا تنظیم کنم متاسفانه همش ریخته شده بهم
    سه بعدی خوب نشون نمیده یعنی اصلا نشون نمیده
    وقتی دکمه سه بعدی میزنی بعد که خاموشش میکنی تلوزیون دیگه نشون نمیده مثل نگاتیو میشه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سه بعدی خوب نشون نمیده یعنی اصلا نشون نمیده
    وقتی دکمه سه بعدی میزنی بعد که خاموشش میکنی تلوزیون دیگه نشون نمیده مثل نگاتیو میشه
    دوست عزیز
    حتما پست اول این تایپیک را مطالعه کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    حتما پست اول این تایپیک را مطالعه کنید.
    من اصلا بلد نیستم باید چکار کنم ؟
    میشه راه حلتون را بگید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من اصلا بلد نیستم باید چکار کنم ؟
    میشه راه حلتون را بگید
    دوست عزیز

گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.

2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود یک دقیقه صبر کنید. تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. سپس دوباره به منوی مخفی برگشته و اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید در قسمت OPTION وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- حالا دیگر نیازی نیست که به منوی مخفی بروید به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز

گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.

2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود یک دقیقه صبر کنید. تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. سپس دوباره به منوی مخفی برگشته و اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید در قسمت OPTION وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- حالا دیگر نیازی نیست که به منوی مخفی بروید به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.
    ریسک نداره ؟
    TYPE FRONT COLOR را دستکاری کردم اولیه را نمیدونم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اگر به درستی تمام موارد را انجام دهید خیر چون خودم چندین بار این کار را انجام دادم و مشگلی بوجود که نیامد هیچ بلکه سیستم مشگلاتی که از قبل بخاطر دستکاری بوجود آمده بود هم حل شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •