من خوندم که اون مشکل نداشتن تیر با یه ترینر حل میشه! لینک خواستین بدم بهتون! یکی کمک کنه من برم تو بازی!!!
من خوندم که اون مشکل نداشتن تیر با یه ترینر حل میشه! لینک خواستین بدم بهتون! یکی کمک کنه من برم تو بازی!!!
این کرک جدید و اصلاح شده اسکیدرو هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق کامنت ها فقط برای مرحله اول کار می کنه و ابتدای مرحله دوم از بازی خارج میشه.
مثل اینکه بازم باید صبر کرد.
Last edited by IceLord; 23-02-2013 at 10:52.
خوب منم بازی رو اجرا کردم اول همه تنظیمات رو گذاشتم رو حداکثر تازه میخواستم 3d رو هم فعال کنم![]()
بعد رفتیم تو مرحله اموزشی دیدیم فریم خوبه بازی اصلی که شروع شد فریم رو دیدیم اینجوری شدیم( 15 تا 20 بود) تازه فن گرافیک داشت جون میکند این وسط
فعلا که بازی رو گذاشتم کنار چون میخوام 3d بازی کنم که فکر کنم 680 sli بخواد
اونهایی هم که ناراحتند چرا فقط روی Dx11 اجرا میشه باید بگم اصلا این بازی رو با گرافیک های متوسط رو به بالا مثل 660ti 7870 هم نمیشه خوب بازی کرد دیگه کارت هایی مثل 9800 و سری 200 و سری 4000 amd تکلیفشون روشنه
پ.ن راستی یادم رفته بود درایور جدید رو نصب کنم حتما درایو 314.07 رو نصب کنید خیلی تاثیر زیادی داره
590 خیلی جاها از 680 هم قوی تره 660 ti که دیگه جای خود داره![]()
Last edited by farzan311; 23-02-2013 at 11:22.
این antialiasing به چه دردی میخوره؟اونم تو رزولوشن کامل مانیتور((هیچ تاثیری تو گرافیک نداره ))فقط فریم رو قورت میده.هر جایی که خاموشش میکنم کم کمش 8 تا افزایش فریم دارم.پیشنهاد میکنم اگه این بازی هم داره خاموشش کنین اگرم نه تو درایور گرافیک حتماً این کارو بکنین.
AA باعث صاف شدن لبه های اشیا تو بازی می شه. و روی فریم به شدت تاثیر گذاره و فشار زیادی رو روی گرافیک تحمیل می کنه. بهتره برای کارت های متوسط به پایین خاموش بشه. و یا میشه از FXAA استفاده کرد که با توجه به کیفیت فریم رو زیاد پایین نمی یاره.
اصطلاحا گوشه های تصویر را می گیره و حالت انحنا را جایگزین می کنه که تصویر به واقعیت تبدیل بشهاین antialiasing به چه دردی میخوره؟اونم تو رزولوشن کامل مانیتور((هیچ تاثیری تو گرافیک نداره ))فقط فریم رو قورت میده.هر جایی که خاموشش میکنم کم کمش 8 تا افزایش فریم دارم.پیشنهاد میکنم اگه این بازی هم داره خاموشش کنین اگرم نه تو درایور گرافیک حتماً این کارو بکنین.
این قابلیت در رزلوشن های پایین کارایی و کیفیت مناسبی به بازی میده ولی در فول hd یا بالاتر خیلی به چشم نمیاد چون تعداد پیکسل ها زیاد میشه و گوشه ها خود به خود محو میشن
داخل هر بازی ای که امتحان کردم با گذاشتن aa روی4x و رزولوشن 1024*768 ((کیفیت به مراتب کمتر از رزولوشن کامل مانیتور)) فریم کمتری میگرفتم نسبت به رزولوشن کامل.
طبق تجربه اول aa رو خاموش میکنم.
بعدش میرم سراغ سایه ها.
بعدشم af
آخرشم tessellation.
با کاهش اینا فریم به شدت افزایش پیدا میکنه و کیفیت تصویر هیچ فرقی که به چشم بیاد نداره.
اینا فقط کارشون قورت دادن فریم هست و دیگر هیچ.
اسکیدرو سایت ندارد و ان جعلی است
یکی گفته بود proper مید خیر این هم اشتباه هست
بله اینجور که کرک بازی خیلی سخته و همانند fifa 13 هست حداقل 1 ماهی طول میکشد ولی شاید 3 هفته
دوست عزیز به نظر شما روی 8 گیگ رم و گرافیک 660 ti با مانیوتور 1600*900 و سی پی یو x4 b55 amd جواب میده ؟ آخه توی پنچمارکش گرافیک من با اینکه جدید از 560 gtx کم آورده بود دلیلش چیه
داخل بنچمارک که گرافیک شما بالاتر از 560 قرار گرفته؟!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)