تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 59 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

البته حرف دوستمون کاملا درست هست که در این نسل، حس چندانی که برای تغیر نسل پیدا میشه رو حس نخواهیم کرد!
    نسل قبل وقتی اومد، جهش نزدیک به ۱۰ برابر داشت نسبت به نسل قبلش، اما این نسل چندان جهشی نخواهد داشت! گرافیک خیلی بهتر خواهد بود،‌اما اونطورم نه... اگر میخواست باشه قیمتش نجومی میشد!
    این حرف من نیست!
    حرق EA و Bioware هست!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

3. 11 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالا خیلی دقیق و حساب شده نمی شه گفت
    اما سر انگشتی شاید بشه گفت قدرت ps4 برابر با یه pc با یه cpu قوی از amd و یه کارت ' گرافیک قوی از سری 7ooo یا نهایتش 8000 که amd هنوز به بازار نداده که اینها کاملا با

هم مچ و هماهنگن
    حالا اگه یکی دو سال دیگه که تازه ps4 می خواد تو بازار جا بیفته
    یه نفر یه pc با یه پردازنده قوی از اینتل ویه کارت گرافیک قوی از سری 8000 یا 9000 یا 10000 یا سری 700 یا 800 انویدیا ببنده که بازیها رو راحت در حالت 4k با فریم بالا اجرا کنه اون

موقع بازیها رو با کیفیت کاملا برتر از کنسولهای نسل جدید می تونه ببینه و اجرا کنه

دیگه فکر کنم (نظر شخصی من اینه) هزینه سنگین رقابت با رقیب سمج و گردن کلفتی مثل مایکروسافت سونی رو خسته کرده ( وبا توجه به تورم جهانی و جیب مشتریها در سطح حتی خود اروپا) و دیگه سونی از این که با ابتکار و خلاقیت بیاد یه کنسول خاص طراحی کنه

که کاملا متفاوت از پی سی باشه دست کشیده مثل ps2 که پردازنده 128 بیتی داشت یا ps3 که پردازنده استثنایی cell رو در دل داشت حالا سونی هم اومده و کار خود شو مثل مایکرو سافت (که در اصل یه شرکت نرم افزاریه و ظرافتهای کار سخت افزاری در

تخصصش نیست) راحت کرده و یه کنسول مثل پی سی داده بیرون حالا نهایت برخی ترفندها ی خاص و ویژه نرم افزاری و سخت افزاری هم در این کنسولها (به اضافه برخی تکنولوژیهایی که در آینده به بازار میاد) وجود داره که در مجموع اونقدرها هم تعیین کننده نیست .
    و نکته دیگه این که گول برخی قدرتهای نجومی هم که در مورد توانایی این کنسولها ارائه می شه رو هم نخورید کنسولها در واقع یه بورد گرافیکین (یه کارت گرافیکن) که یه cpu هم به اونها ضمیمه شده بر خلاف پی سی که بورد گرافیکی یکی از ضمائم اونه اگه بیاید اون

قدرتها رو با قدرت یه کارت گرافیک قوی مقایسه کنید می بینید که چندان مالی هم نیست
    در واقع حرف اصلی کنسول در بازی اختصاصی ،دسته ، مچ بودن و برخی امکانات انحصاریشه و راحتی کار با اون و نه قدرت برتر گرافیکی یا پردازشی که درا ین مورد واقعا در برابر یه سیستم گیمینگ حتی در زمان تولید ش حرفی برای گفتن نداره
    Last edited by mhdt199; 06-03-2013 at 02:45.

5. 4 کاربر از mhdt199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

حالا خیلی دقیق و حساب شده نمی شه گفت
    اما سر انگشتی شاید بشه گفت قدرت ps4 برابر با یه pc با یه cpu قوی از amd و یه کارت ' گرافیک قوی از سری 7ooo یا نهایتش 8000 که amd هنوز به بازار نداده که اینها کاملا با

هم مچ و هماهنگن
    حالا اگه یکی دو سال دیگه که تازه ps4 می خواد تو بازار جا بیفته
    یه نفر یه pc با یه پردازنده قوی از اینتل ویه کارت گرافیک قوی از سری 8000 یا 9000 یا 10000 یا سری 700 یا 800 انویدیا ببنده که بازیها رو راحت در حالت 4k با فریم بالا اجرا کنه اون

موقع بازیها رو با کیفیت کاملا برتر از کنسولهای نسل جدید می تونه ببینه و اجرا کنه

دیگه فکر کنم (نظر شخصی من اینه) هزینه سنگین رقابت با رقیب سمج و گردن کلفتی مثل مایکروسافت سونی رو خسته کرده ( وبا توجه به تورم جهانی و جیب مشتریها در سطح حتی خود اروپا) و دیگه سونی از این که با ابتکار و خلاقیت بیاد یه کنسول خاص طراحی کنه

که کاملا متفاوت از پی سی باشه دست کشیده مثل ps2 که پردازنده 128 بیتی داشت یا ps3 که پردازنده استثنایی cell رو در دل داشت حالا سونی هم اومده و کار خود شو مثل مایکرو سافت (که در اصل یه شرکت نرم افزاریه و ظرافتهای کار سخت افزاری در

تخصصش نیست) راحت کرده و یه کنسول مثل پی سی داده بیرون حالا نهایت برخی ترفندها ی خاص و ویژه نرم افزاری و سخت افزاری هم در این کنسولها (به اضافه برخی تکنولوژیهایی که در آینده به بازار میاد) وجود داره که در مجموع اونقدرها هم تعیین کننده نیست .
    و نکته دیگه این که گول برخی قدرتهای نجومی هم که در مورد توانایی این کنسولها ارائه می شه رو هم نخورید کنسولها در واقع یه بورد گرافیکین (یه کارت گرافیکن) که یه cpu هم به اونها ضمیمه شده بر خلاف پی سی که بورد گرافیکی یکی از ضمائم اونه اگه بیاید اون

قدرتها رو با قدرت یه کارت گرافیک قوی مقایسه کنید می بینید که چندان مالی هم نیست
    در واقع حرف اصلی کنسول در بازی اختصاصی ،دسته ، مچ بودن و برخی امکانات انحصاریشه و راحتی کار با اون و نه قدرت برتر گرافیکی یا پردازشی که درا ین مورد واقعا در برابر یه سیستم گیمینگ حتی در زمان تولید ش حرفی برای گفتن نداره
    سلام

جاش اینجا نیست ولی دوست عزیز میشه در مورد اون قسمتی که رنگی کردم بیشتر توضیح بدید؟

بر اساس کدوم منبع شما میگید PS2 پردازنده 128 بیتی داشته !!؟

ما همین الان هم پردازنده 128 بیتی نداریم !

7. 4 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام

جاش اینجا نیست ولی دوست عزیز میشه در مورد اون قسمتی که رنگی کردم بیشتر توضیح بدید؟

بر اساس کدوم منبع شما میگید PS2 پردازنده 128 بیتی داشته !!؟

ما همین الان هم پردازنده 128 بیتی نداریم !
    سلام

پردازنده کنسول PS2 تنها Processor بر پایه معماری 128 بیتی بود که اون زمان تعجب همه رو برانگیخت !

البته پایه ی پردازشی از 64bit متشکل شده که به خاطر داشتن 2 واحد پردازشی پهنا به 128 ارتفا پیدا میکنه
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Ashampoo_Snap_2013.03.07_15h53m58s_002_.jpg  

9. این کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

پردازنده کنسول PS2 تنها Processor بر پایه معماری 128 بیتی بود که اون زمان تعجب همه رو برانگیخت !
    سلام

البته این یه فرضه !

حتی توی ویکی پدیا هم میشه به این جمله استناد کرد :

CPU: 64-bit "Emotion Engine" clocked at 294.912 MHz (299 MHz on newer versions), 10.5 million transistors
    اما مورد بعد :

البته پایه ی پردازشی از 64bit متشکل شده که به خاطر داشتن 2 واحد پردازشی پهنا به 128 ارتفا پیدا میکنه
    با یک مثال این قسمت از حرفت را نقض میکنم!

یعنی اگه یه CPU بر پایه 64 بیت باشه و 4 هسته داشته باشه در کل میشه بر پایه 256 بیت !؟

اصلا همچین چیزی ممکنه!؟

11. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام

البته این یه فرضه !

حتی توی ویکی پدیا هم میشه به این جمله استناد کرد :

اما مورد بعد :

با یک مثال این قسمت از حرفت را نقض میکنم!

یعنی اگه یه CPU بر پایه 64 بیت باشه و 4 هسته داشته باشه در کل میشه بر پایه 256 بیت !؟

اصلا همچین چیزی ممکنه!؟
    فرض ؟ پس ما بعد از معرفی PS4 فرض رو بر این میگیریم که سونی 8GB رم از نوع GDDR5 رو خالی بسته و احتمالا یه DDR1 میکنه تو پاچه ملت کسی چه میفهمه ؟

در مورد Wiki که واقعا حرف استناد براش کمی زیاده چون افراد نویسنده و تکمیل کننده میتونه هر کسی باشه , الان با زبان های مختلف همین مقاله رو سرچ کنی تفاوت اعداد رو میبینی مثل همین لینکت :

و به غیر از لینک بالا باز لینک پایین هم هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت CPU Core

و

128-bit processor as it does not process a single 128-bit value, but a group of four 32-bit values that are stored in one 128-bit register

در نهایت خروجی داده همون 128بیت حساب میشه مثل اینکه 128 قسمت رو بشکونی و از طریق 4 لاین 32 تا رو همزمان عبور بدی
    البته چیزی که واسش مطمئن هستم همین 128 بیتی بودنه و در رابطه با 2*64 یا 4*32 هنوز شماتیک سخت افزاری و Datasheet دقیقی ندیدم

ویرایش :

فکر کنم این شماتیک گویا تر باشه

و این سوال مطرح میشه که اگر خروجی داده نهایتا روی 64bit محدود میشه استفاده از BusLine های 128 بیتی برای چیه ؟!

بابت منحرف کردن تاپیک هم معذرت خواهی
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Ashampoo_Snap_2013.03.07_17h25m56s_004_.jpg  
    Last edited by SamGun; 07-03-2013 at 21:46.

13. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

فرض ؟ پس ما بعد از معرفی PS4 فرض رو بر این میگیریم که سونی 8GB رم از نوع GDDR5 رو خالی بسته و احتمالا یه DDR1 میکنه تو پاچه ملت کسی چه میفهمه ؟

در مورد Wiki که واقعا حرف استناد براش کمی زیاده چون افراد نویسنده و تکمیل کننده میتونه هر کسی باشه , الان با زبان های مختلف همین مقاله رو سرچ کنی تفاوت اعداد رو میبینی مثل همین لینکت :

و به غیر از لینک بالا باز لینک پایین هم هست :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت CPU Core

و

128-bit processor as it does not process a single 128-bit value, but a group of four 32-bit values that are stored in one 128-bit register

در نهایت خروجی داده همون 128بیت حساب میشه مثل اینکه 128 قسمت رو بشکونی و از طریق 4 لاین 32 تا رو همزمان عبور بدی
    البته چیزی که واسش مطمئن هستم همین 128 بیتی بودنه و در رابطه با 2*64 یا 4*32 هنوز شماتیک سخت افزاری و Datasheet دقیقی ندیدم

ویرایش :

فکر کنم این شماتیک گویا تر باشه

و این سوال مطرح میشه که اگر خروجی داده نهایتا روی 64bit محدود میشه استفاده از BusLine های 128 بیتی برای چیه ؟!

بابت منحرف کردن تاپیک هم معذرت خواهی
    سلام

ببین تو هیچ منبع معتبری نوشته نشده که پردازنده از نوع 128 بیتی ! حتی توی فرومهای مختلف هم اگر بری و جست و جو کنی میبینی که اکثرا گفتن پردازنده 64 بیتی هست. البته گویا Dreamcast پردازندش 128 بیتی بوده ولی باز میگن چیز در حدود 90 بیت تنها خروجی داشته !

در هر صورت حیف که مثل گزشته حال و حوصله بحث ندارم ( پیر شدیم رفت )

عذر میخوام که تاپیک را بهم ریختم.

15. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام

ببین تو هیچ منبع معتبری نوشته نشده که پردازنده از نوع 128 بیتی ! حتی توی فرومهای مختلف هم اگر بری و جست و جو کنی میبینی که اکثرا گفتن پردازنده 64 بیتی هست. البته گویا Dreamcast پردازندش 128 بیتی بوده ولی باز میگن چیز در حدود 90 بیت تنها خروجی داشته !

در هر صورت حیف که مثل گزشته حال و حوصله بحث ندارم ( پیر شدیم رفت )

عذر میخوام که تاپیک را بهم ریختم.
    اینم پست آخر بنده در این رابطه

طبق تجربه شخصی معتبر ترین اطلاعات سخت افزاری به صورت شماتیک روی لایه های سطح پایین یک چیپ تعریف میشه و الان مقالاتی که از datasheet های پردازنده این کنسول و به صورت کلی خوده کنسول بیرون داده شده همگی معرف ۱۲۸ بیتی بودن کنسول هستن

و از اونجا که شما خودت میگی منبع معتبری ندیدی پس باز هم نمیشه توصیفات کابران رو مصداق قرار داد و در آخر طبق سابقه ای که اخیرا از جنابعالی پیش من هست شما حتی سره قیمت ps3 در زمان عرضه با من کلی بحث کردی که کی گفته سونی در زمان عرضه قیمت کنسول رو بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار گذاشته !!؟؟ که شما قبول نداشتی حرف بنده رو و از من سند منگوله دار میخواستی ! (همگی پست ها هم موجوده)
    اما الان تو روزنامه ی همشهری هم این موضوع ذکر شده چه برسه به نشریات تخصصی این نیز بگذرد موفق باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت

پيش فرض

اینم پست آخر بنده در این رابطه

طبق تجربه شخصی معتبر ترین اطلاعات سخت افزاری به صورت شماتیک روی لایه های سطح پایین یک چیپ تعریف میشه و الان مقالاتی که از datasheet های پردازنده این کنسول و به صورت کلی خوده کنسول بیرون داده شده همگی معرف ۱۲۸ بیتی بودن کنسول هستن

و از اونجا که شما خودت میگی منبع معتبری ندیدی پس باز هم نمیشه توصیفات کابران رو مصداق قرار داد و در آخر طبق سابقه ای که اخیرا از جنابعالی پیش من هست شما حتی سره قیمت ps3 در زمان عرضه با من کلی بحث کردی که کی گفته سونی در زمان عرضه قیمت کنسول رو بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ دلار گذاشته !!؟؟ که شما قبول نداشتی حرف بنده رو و از من سند منگوله دار میخواستی ! (همگی پست ها هم موجوده)
    اما الان تو روزنامه ی همشهری هم این موضوع ذکر شده چه برسه به نشریات تخصصی این نیز بگذرد موفق باشید
    سلام

خوب من که منبع معتبری آخر از شما ندیدم !

با چهار تا عکس هم نمیشه چیزی را اثبات کرد!

=======================

اما...

من کی سره قیمت PS3 این اواخر با شما بحث کردم !!؟ اون پستی که به گفته شما بنده با شما در مورد قیمت PS3 بحث کردم را لطفا قرار بدین ( حرف باید با مدرک باشه در غیر این صورت حرف از یک دروغ هم کمتره !!) گویا منو با کس دیگه ای اشتباه گرفتین !

بنده نزدیک 6 ماه اصلا توی فروم فعالیت نمیکردم !

جالبه توی دنیای مجازی کاربرا خیلی زود فراموش میشن !!
    Last edited by shab_2008; 08-03-2013 at 14:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •