تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 141

نام تاپيک: تغییر شیوه محاسبه سرویس‌ ADSL از هفته آینده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کاری ندارم با این طرحِ داغون کننده ولی اگر همون قانون نامحدود های سازمانی tra رو میتونستن کامل و سالم اجرا کنن همه اینترنت های نامحدود و ارزان و خوب داشتیم ولی الان اصلا پهنای باند کشور معلوم نیست کجاست! کارمون شده اینکه پول 1 مگ بدیم نت 128 بگیریم تازه مقایسه هم نمیکنم با کشور های خارجی مستقلا کشور خودمون رو میگم

یعنی هرچقدر به طرف نامحدودیتی شدن تعرفه ها بریم بهتره و به نظر من پیشرفت حساب میشه حتی با این اوضاع پهنای باند و مصرف و تقاضای بالا و نداشتن شبکه داخلی و...! این حجم و گیگ وقتی حرفش میاد وسط که مثلا بیان نت چند 10 مگ بدن بعد روش ترافیک بفروشن یا مثل بعضی سیستم های خارجی که دوستان گفتن که تا حدودی اجرا شده تو پارس انلاین بگن 128 نامحدود ببر تا 20 گیگ با 1 مگ مصرف کن بعدش سر همون سرعت اسمیت باشه...

هرجور حساب میکنم این قیمت ها و شیوه محاسبه با حساب کتاب های من جور در نمیاد! حالا هزینه نگه داری جای خود ولی هر گیگ 5000 تومن دیگه یه عدد غیر ممکنه! اگر بیان سیستم مزخرف شبانه رو حذف کنن (که مقدار خیلی زیادی مصرف پهنای باند رو کم میکنه) و بجاش ترافیک رو ارزون تر بدن اره میشد گفت بدک نیست برای اینکه بشه در اینده بهترش کرد ولی الان فوق العاده نابوده...
    نمیدونم چرا فکر میکنید که آی اس پی هزینه ایی بابت دانلود رایگان شبانه متحمل میشه. راحت بگم جریانش اینه که آی اس پی پول اجاره مثلا یک stm1 رو به مدت یک ماه یکجا پرداخت میکنه و شرکتی که به آی اس پی پهنای باند میفروشه اصلا کار نداره که 24 ساعت با حداکثر سرعت در حال فعالیت باشه یا اصلا استفاده نشه و به ترافیک مصرفی ماهیانه اصلا کاری نداره. حالا آی اس پی میاد میگه اگر ترافیک 24 ساعت روز رو بخوام حساب کنم و بفروشم، قیمت هر گیگ حدود 30 درصد کم تر از وقتی میشه که 5 ساعت رایگان داشته باشه، در حالی که چون مردم دیگه اجباری به مصرف ترافیک این 5 ساعت شبانه، همون ساعت های شبانه ندارن میان این ترافیک رو تو همون ساعت های روز مصرف کنن در نتیجه سرعت 30 درصد کم تر میشه. بنابراین میاد اون 5 ساعت رایگان رو واسه فروش حساب نمیکنه. درسته که این باعث میشه قیمت هر گیگ 30 تا 40 درصد گرون شه ولی در عوض مردم ترافیک روزانه رو تو ساعت خودشون مصرف میکنن و در نتیجه سرعت ها هم 30 تا 40 درصد اضافه میشه. از اون طرف دیگه 5 ساعت رایگان وجود داره و دانلود های سنگین میافته آخر شب و خیلی به حفظ سرعت آی اس پی کمک میکنه. در واقع هم مشتری نفع میکنه هم آی اس پی.
    پس این سیستم برای مواردی مثل ایران که هزینه ترافیک خیلی بالاست واقعا بهتره. چون اگه تو کشورهای اروپایی دانلود رایگان ندارن در عوض ترافیک 100 گیگ رو با قیمت معقول میفروشن تا حداقل طرف بتونه استفاده عادی خودش رو انجام بده ولی تو ایران با ترافیک 20 گیگ خداییش چیکار میشه کرد؟ از پس همون وبگردی سادش هم (اگه بخوای چند تا کلیپ با کیفیت خوب تماشا کنی) بر نمیاد وای به حال این که بخوای دانلود یا استفاده های دیگه هم بکنی.

خلاصه: دانلود رایگان شبانه باعث میشه مصرف کاربرا تو ساعات شبانه روز تقسیم بشه و کاربرا، همه استفادشون رو تو ساعات روز انجام ندن که باعث کم شدن 30 درصدی سرعت بشه.
    شما هم بهتره سعی کنی مصرف ترافیک سنگینت رو بندازی تو ساعات رایگان.
    Last edited by AliMirzaie; 05-02-2013 at 11:05.

2. 2 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

با این قیمت ها رسما باید نت رو بزاریم کنار مخصوصا برای ما که به نامحدود و دانلود رایگان شبانه عادت کردیم..
    Last edited by arshal\/\/; 05-02-2013 at 23:21.

4. این کاربر از arshal\/\/ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا عالی میشه از شر این ساعت دانلود رایگان راحت میشیم چون از موقعی که دانلود رایگان شورع میشه دیگه نت برای عملا میپوکه تا صبح حداقلش اینه که تو ساعات شب هم نت دیگه نمپوکه و واسه من که بازی آنلاین میزنم عالی میشه
    Last edited by omidtb; 05-02-2013 at 23:38.

6. این کاربر از omidtb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نمیدونم چرا فکر میکنید که آی اس پی هزینه ایی بابت دانلود رایگان شبانه متحمل میشه. راحت بگم جریانش اینه که آی اس پی پول اجاره مثلا یک stm1 رو به مدت یک ماه یکجا پرداخت میکنه و شرکتی که به آی اس پی پهنای باند میفروشه اصلا کار نداره که 24 ساعت با حداکثر سرعت در حال فعالیت باشه یا اصلا استفاده نشه و به ترافیک مصرفی ماهیانه اصلا کاری نداره. حالا آی اس پی میاد میگه اگر ترافیک 24 ساعت روز رو بخوام حساب کنم و بفروشم، قیمت هر گیگ حدود 30 درصد کم تر از وقتی میشه که 5 ساعت رایگان داشته باشه، در حالی که چون مردم دیگه اجباری به مصرف ترافیک این 5 ساعت شبانه، همون ساعت های شبانه ندارن میان این ترافیک رو تو همون ساعت های روز مصرف کنن در نتیجه سرعت 30 درصد کم تر میشه. بنابراین میاد اون 5 ساعت رایگان رو واسه فروش حساب نمیکنه. درسته که این باعث میشه قیمت هر گیگ 30 تا 40 درصد گرون شه ولی در عوض مردم ترافیک روزانه رو تو ساعت خودشون مصرف میکنن و در نتیجه سرعت ها هم 30 تا 40 درصد اضافه میشه. از اون طرف دیگه 5 ساعت رایگان وجود داره و دانلود های سنگین میافته آخر شب و خیلی به حفظ سرعت آی اس پی کمک میکنه. در واقع هم مشتری نفع میکنه هم آی اس پی.
    پس این سیستم برای مواردی مثل ایران که هزینه ترافیک خیلی بالاست واقعا بهتره. چون اگه تو کشورهای اروپایی دانلود رایگان ندارن در عوض ترافیک 100 گیگ رو با قیمت معقول میفروشن تا حداقل طرف بتونه استفاده عادی خودش رو انجام بده ولی تو ایران با ترافیک 20 گیگ خداییش چیکار میشه کرد؟ از پس همون وبگردی سادش هم (اگه بخوای چند تا کلیپ با کیفیت خوب تماشا کنی) بر نمیاد وای به حال این که بخوای دانلود یا استفاده های دیگه هم بکنی.

خلاصه: دانلود رایگان شبانه باعث میشه مصرف کاربرا تو ساعات شبانه روز تقسیم بشه و کاربرا، همه استفادشون رو تو ساعات روز انجام ندن که باعث کم شدن 30 درصدی سرعت بشه.

شما هم بهتره سعی کنی مصرف ترافیک سنگینت رو بندازی تو ساعات رایگان.
    بزرگوار شما کلا متوحه نشدی من چی گفتم و با فرضیات و حدثیات و جزئیات خودت یه چیزی گفتی در جواب من در صورتی که اصلا مربوط نیست! اولا در مورد اون تعرفه سازمانی که گفتم خبر داری؟ شرایطش و اینکه اون قانون چی بود رو اصلا میدونی؟ اگه بدونی باید متوجه بشی حرف من رو چون گفتم که سیستم شبانه بشدت مزخرف و بیهوده و بی استفاده است و غیر از از کار انداختن نت ایران تو ساعات شب چیزی نداره بگیر از بانک ها و نابودی پینگ و سرعت اکثر کاربرا بخصوص کسایی که تو شرایط خوبی برای دریافت سرعت بالا نیستن و...

حدث میزنم یا تازه وارد اینترنت شدی ! یا اوضاع شبانت خوبه و الان ترسیدی که مثلا از دستت بره و موقع تایپ خیلی هم عجله داشتی ظاهرا (ده ها مشابه این رو تو همون تاپیک تعرفه سازمانی دیدیم) در صورتی که اصلا نه باید شمایی که مصرف داری اوضاعت خراب شه نه اونی که پول میده و مصرف نمیکنه پول الکی بده و شب که شد نتش قطع شه و نه...

راحت گفتم که اگر سیستم دولا پهنای شبانه حذف بشه یعنی بتونن حذفش کنن بجاش خیلی راحت روزانش میاد با ترافیک بالا که عقلانی تر هم هست! بخوای یا نخوای این قانون یه روز باید اجرا بشه و میشه یه حساب ساده نشون میده که حذف شدن شبانه نه قراره مصرف پهنای باند کل isp رو کم کنه (که در نهایت سرعت کل کاربرا کم بشه) نه اینترنت کسی رو محدود کنه بلکه بهترش هم بکنه! الان نت ندارم نمیتونم زیاد بیام وگرنه کامل تر توضیح میدادم

با اجازه شما بالای سال رایگان دار استفاده میکردم و البته هر شب هر شب هم دانلود الکی نمیکردم بعدشم راضی بودم که الان نامحدود میگیرم

فقط قبل اینکه پست بدی یکم فکر کن به چیزی که میخوای بگی! البته با شما که حرفی ندارم و جوابی هم نمیخوام کلا میگم !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حرف شما رو با این طرز توضیح دادنتون، فقط خودتون ممکنه متوجه بشید.
    من هم نیازی ندارم که جواب شما رو بدم و همه چیز رو تو پست قبلی به واضح ترین شکل ممکن توضیح دادم.
    این رو بدونید که من تازه وارد اینترنت نشدم و از 6 سال پیش که ADSL به شهر ما اومده، از روز اولش تا حالا اینترنت پرسرعت داشتم.
    من حتی تا پای تاسیس آی اس پی جدید هم رفتم ولی به علت یکسری مشکلات از جمله انحصار پهنای باند توسط شرکت مخابرات استانی منصرف شدم. به همین خاطر از کل حساب و کتاب های آی اس پی ها خبر دارم.
    من اصلا نظری در مورد این که شما کی هستی از کجا اومدی و به کجا میری، ندادم. فقط خواستم مسئله دانلود رایگان شبانه رو براتون روشن کنم و فکر میکنم با خوندن پست شما و پست من، هر آدم عاقلی متوجه میشه که کی داره در مورد دیگری با پیش داوری و حدس و گمان فکر میکنه و نظر میده. پست شما هم بدون غلط نیست.
    حالا شما میخوای طرح دانلود رایگان رو برداری تلاش خودت رو تا جای ممکن ادامه بده.

شما هم خواهشا مراقب باش هر چیزی رو که به اشتباه به دیگران نسبت میدی، دقیقا تو همون پستت در مورد خودت صادق نباشه.
    Last edited by AliMirzaie; 06-02-2013 at 14:07.

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با این قیمت ها رسما باید نت رو بزاریم کنار مخصوصا برای ما که به نامحدود و دانلود رایگان شبانه عادت کردیم..
    منبع تصویرتون کدوم سایت هست چون دیدم یکی دیگه از بچه ها هم گذاشته بود ولی منبع رو ننوشته بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فکر نکنم ساعات رایگان رو حذف بکنن یعنی از نظر فنی ربطی نداره بلکه خودشون بخان با این کار مردم رو محدود کنن
    چون همین الانش هم حجم میفروشن مثلا ماهی 2 گیگ یا 4 گیگ یا هرچی ولی توی یه ساعاتی حساب نیست
    چون میدونن این کارشون باعث بیشتر شدن مشتریهاشون میشه چون با ماهی 4 گیگ تقریبا میشه گفت اینترنت نداری... بگذریم از اینکه این نوع اینترنت فروحتن به مردم هم دزدیه هم تحقیر که مثلا یارو ساعت 1 شب تازه باید بشینه دانلود کنه...
    ولی اینم میتونن همین طوری کنن هر چقدر حجم استفاده کردی پول بدی به غیر از یه ساعاتی در این صورت اگه قیمت اینترنت رو گرون نکنن و قیمت حجم هاشون هم مناسب باشه میشه گفت از الان بهتره
    ولی از اونجایی که عادتشونه همه چیزو خراب تر بکنن و نه بهتر من خوشبین نیستم حداقل از نظر قیمت ها...
    Last edited by mitraryan; 07-02-2013 at 17:35.

11. 2 کاربر از mitraryan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

منبع تصویرتون کدوم سایت هست چون دیدم یکی دیگه از بچه ها هم گذاشته بود ولی منبع رو ننوشته بود.
    من از سافت گذر عکس رو گذاشتم..

13. این کاربر از arshal\/\/ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parssis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این هم جواب شاتل
    ================================
    کاربر گرامی
    با سلام و احترام؛
    در مورد سوالی که مطرح فرمودید، به اطلاع می‌رساند این موضوع به درستی بیان نشده‌است. مطابق با کمیسیون 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    هزینه سرویس‌های اینترنتی بر اساس تعرفه پایه آنها و میزان ترافیکی است که در این سرویس‌ها تعریف شده، نه هزینه در ازای ترافیک استفاده شده! علاوه بر این، سرویس‌های شاتل و سایر شرکت‌های ارایه دهنده با توجه به قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی به صورت prepaid ارایه می‌شود.
    امید است پاسخ سوال خود را دریافت کرده باشید اما در صورت هر گونه ابهام و تمایل به ادامه مکاتبات، به این ایمیل پاسخ دهید.
    موفق باشید

15. 3 کاربر از parssis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصل مطلب همونی بود که توی تاپیک مخابرات تهران اشتباه نکنم گفتم , دعوای درون جناحی بوده یه طرف خواسته قدرتش رو به اون یکی توی تشویش اذهان عمومی نشون بده.اگه این مطلب صحت داشت و از هفته بعد قرار بود به اجرا گذاشته بشه (ما که حقوق خوندیم تا الان ندیدیم قوانین یک هفته ای تصویب و به اجرا گذاشته بشه حتی تو همین ج.ا.ا) خود وزیر صحبتش رو میکرد تو سایت ارائه دهندگان اطلاع رسانی میشد چندین خبرگزاری در طی چند نوبت اطلاع رسانی میکردند و مهمتر از اون دیگه سرویس نامحدودی وجود نمیداشت

17. 2 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •