تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 34 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 333

نام تاپيک: آرشیو / FORMULA 1 فصل 2013

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

خوب امروز ریس رو کامل و زنده دیدم،ریس هیجان انگیزی بود،مخصوصا از دورهای آخر که سبقت زیاد شده بود..............
    وتل که همون اول خودشو کشید بالا و با مدیریت و استراتژی خوب تو استفاده از تایرها و پیت استاپ با فاصله نسبتا زیادی قهرمان شد............
    تیم فراری کلا بد شانس بود،اون از آلونسو که مجبور شد دوبار توی دو دور متوالی بره پیت تا مشکلات ماشین رو برطرف کنه و اونم از ماسا که لاستیک ترکوند،البته شانس آوورد نزدیک پیت بود و تایم زیادی از دست نداد...............
    مرسدس هم خوب بود،با توجه به اینکه تیم مورد علاقه بنده هم هست این فصل ،همیلتون که خیلی خوب بود و با اون پنالتی مسخره ای که خورده بود ناخواسته خوب خودش رو کشید بالا،رقابت آخرش هم با وبر بسیار عالی و هیجان انگیز بود،خوشم اومد آخرش هم وبر کم آوورد،تو یکی از دورا با DRS یه سبقت گرفت توی نقطه استارت من ناخواسته پریدم بالا...............
    فقط برام عجیبه چرا این رزبرگ که پل پوزیشن هم داشت انقد بد عملکرد تو ریس اصلی،تا اونجایی هم که من متوجه شدم مشکلی پیش نیومد براش............

لوتوس هم با اتکا به مدیریت خوب و ماشین بسیار عالیش تونست دوم و سوم رو بدست بیاره،اون راننده فرانسویه،فکر کنم تلفظ اسمش روژِآن باشه،اونم خیلی خوب بود،البته مدیریت تایرها هم تو این مقاما خیلی تاثیر گذاشت براشون................

جنسن باتن هم این فصل خیلی افت کرده،شاید هم مشکل از کانفیگ مک لارن باشه.............

+
    یکی از صحنه های جذاب ریس هم آن سیف ریلیز ون در گارد بود که نزدیک بود دوتا ماشین و دوتا پیت تیم رو به فنا بده.......................

رفتیم تا 12 می و کاتالونیا

2. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

چه میکنه این تایرای پیرلی !
    تبریگ میگم به طرفدارای ردبول و وتل خیلی عالی روند و البته بدون مشکل اول شد ولی پشت سرش چه خبر بود!
    یعنی به جز وتل که امروز قشنگ ردبول رو زده بود به بدن و خیلی سریع تر بود بقیه همه از هم سبقت گرفتن ، جلو افتادن ، جا موندن یعنی معلوم نمیکرد کی به کیه؟ کی سریعتره ؟ وقتی راننده ویلیامز هم از ماسا سبقت گرفت فهمیدم پیرلی رسما مسابقه امروز رو کرده خر تو خر
    میگن فوتبال غیر قابل پیش بینیه ولی پیرلی فرمول یک رو از این نظر چند قدم انداخته جلو
    ولی در کل اگر کسی بیخیال نتیجه گرفتن تیم یا راننده محبوبش میشد واقعا داشت ریس بسیار زیبا و هیجان انگیزی رو تماشا میکرد. من که دیگه از دور 15 تکلیف مسابقه برام روشن شد و نشستم عین یه آدم بیطرف ریس رو نگاه کردم و لذت بردم اصلا فکر نمیکردم بحرین امسال اینقدر قشنگ بشه

لحظات هیجان انگیز کم نداشت اولش با رانندگی انتحاری وتل و گرفتن جایگاه یک از رزبرگ بود ، یکی دیگه رقابت مکلارنا بودن با رزبرگ بعدیش مکلارنا بودن باهم که البته داشتن کار دست خودشون میدادن و نزدیک بود جفتشون همدیگرو حذف کنن
    لحظات دیگه هم رقابت آلونسو با مکلارنا مخصوصا پرز بود و همچنین همیلتون با وبر که نفسگیر بود و چند بار جابه جا شدن ولی آخر همیلتون و پرز بودن که سبقت آخر رو گرفتن .
    در کل نصف لحظات قشنگ رو مکلارنا رقم زدن که نقش پرز خیلی توش پرررنگ بود و یجورایی داشت خوشو رو ثابت میکرد و خیلی جنگنده ظاهر شد یه جاهایی هم زده بود به سیم اخر

فراریا هم که دو کلمه "خیلی بد "
    فکر کنم نصف زمان مسابقه رو تو پیت استاپ بودن مشکل آلونسو و ماسا با تایرا و مشکل بالچه دی آر اس آلونسو کاملا برنامه ریزی پیت استاپشون رو بهم زده بود و کاملا دیگه ریس رو از دست دادن و در کل روز خیلی بدی داشتن
    ستاپ ماشین فراری هم خوب نبود یعنی ستاپی نبود که تو ریس جواب بده قشنگ معلوم بود ماشین یه مرگیش هست اینقدر تایر مصرف میکنه و اون طور که انتظار میرفت رقابتی نبود . آلونسو از پس پرز که ازش تو تمرینات و تععین خط سریعتر بود هم بر نیومد چه برسه به وتل و رایکونن
    تو جدول امتیازات هم داره عقب میوفته از وتل و رایکونن و باید حتما یکی دو تا گرندپری رو ببره با این وضع تا بتونه برگرده به رقابت قهرمانی
    شاید اگر مشکل آلونسو نبود و تو 8 دور اول دو بار پیت نمیرفت میتونست رو پودیوم باشه. ماسا هم عین پارسالش شده بود تو اوایل فصل که عین رانند ه های بی انگیزه میومد دور دور میزد تو پیست رو میرفت خونشون

رزبرگ هم روز بدی رو داشت و تقریبا همه جلوییا ازش سبقت گرفتن و اصلا رقابتی نبود ماشینش همیلتون خیلی بهتر کار کرد تو شرایط سخت
    لوتوس هم عالی بود هم راننده ها و هم ماشین. ستاپ ماشینشون کاملا مناسب بود و تغییراتی که دادن جواب داد مصرف تایرشون بهتر از خیلیا بود و مزد کارشون رو هم گرفتن

دیگه رفت تا پیست کاتالونیا اونجا دیگه تیما با تغییرات و آپگریت ها بیشتری میان و بعد از مسابقه دیگه عیار تیمای مدعی مشخص میشه
    Last edited by PSYCHO_MAN; 22-04-2013 at 00:23.

4. 3 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

به به چه کرد سباستین . افرین پسرم الحق خون ژرمن ها تو رگاشه . یکم اون رزبرگ یاد بگیره

دوستان به خوبی صحنه های قشنگ رو توضیح دادید .

حیف شد الونسو اون مشکل براش به وجود امد وگرنه رقابت الونسو و فتل خیلی جذاب می شه و به نظرم ثانیه ها قهرمان رو می تونست تعیین کنه .

فتل بعد از مسابقه رفت تو اون اتاقه از رایکونن و اون یکی یار رایکونن پرسید چه بلای سر رزبرگ امد . همه متعجب بودند به نوعی .

یه جا هم وقتی که رایکونن رفت پیت نمی دونم اعتراض می کرد پرسش می کرد هر چی . که تیم جواب داد نگران نباش پسرم استراتژیت خوبه و انصافا جواب هم داد و به خوبی دوم شد .

راننده های مکلارن هم حسابی از خجالت هم داشتند در می امدند . چه کاری بود خب ؟ تیم باید هر دو رو تنبیه بکنه و مثلا تو مسابقه بعدی تو پیت چرخهای جفتشون رو درست نبنده

و وبر که اخر مسابقه کم اورد . یک صحنه هم برخورد داشت وسطای مسابقه . پنالتی چیزی که دریافت نکرده هنوز ؟

اون راننده که توی پیت نزدیک بود بزنه خودشو و همه چیز رو داغون کنه ، اون پنالتی گرفته ؟

6. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

با سلام بر دوستان!

ابتدا عذر خواهي مي كنم كه به اينجا سري نمي زنم، چرا كه خيلي مشغول هستم!

اما بر خلاف گفته بقيه دوستان براي من مسابقه بسيار خسته كننده اي بود! پيست بحرين يكي از پيست هاي نزديك به مدرن فرمولا وان هست كه رانندگي در اين پيست مستلزم داشتن اتومبيلي با تنظيم خوب هست، بيشتر به خاطر تفاوت سكتور 2 كه نسبت به دو سكتور ديگر كند تر هست، به خصوص با اون هير پين خاص...در هر صورت.

فراري ها! اتومبيل آلنزو دچار ايراد فني DRS بود و مشكلي هم در چرخ هاي فليپه بود، اصلا نتيجه خوبي هم نداشتند. اما در كل من خوش بين هستم، امسال عملكرد تيم به مراتب بهتر از سالهاي گذشته هست، فقط تيم بايد استراتژي بهتري در مسابقه اصلي داشته باشه.

قبول دارم كه تاير ها نقش حياتي دارند، به خصوص كه انتخاب صحيح مي تونه در برنده شدن يا نشدن تاثير داشته باشه، اما باز به نظر من موتور و ضريب اطمينان اتومبيل نقش اساسي رو ايفا مي كنه.

تا به اينجا ردبوا يكي از بهترين ها بوده ولي تيم لوتوس كم كم داره قوي تر ميشه و حتي من تعجب نمي كنم كه اگر كيمي رايكونن بتونه اين بار با اين تيم قهرماني جهان رو كسب كنه. تيم مرسدس نياز به سرعت بيشتري داره تا بتونه به رده هاي بالاتر در جدول برسه.

و تا گراند پري اسپانيا كه خانه آلنزو هم به حساب مياد!

8. 4 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

سباستین وتل، راننده تیم ردبول، اولین راننده فرمول 1 لقب گرفت که در پیست سوچی در روسیه رانندگی کرد.

طبق گزارش سان از انگلیس، وتل اولین راننده ای بود که برای تماشای یک تور در مجموعه ی این پیست، که در سال 2014 برای اولین بار روسیه را میزبان فرمول 1 خواهد کرد، دعوت شد

این مجموعه همچنین سال آینده میزبان المپیک زمستانی نیز خواهد بود. پروژه ی ساخت این پیست در حال انجام است که یک پیست 3.7 مایلی خواهد بود و بعد از سیلوراستون و اسپا، طولانی ترین پیست تقویم فرمول 1 خواهد شد.

10. 2 کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    بعد از 3 هفته ریس پنجم فصل هم از راه رسید. ریس اسپانیا با توجه به اینکه تست های پیش فصل در اون انجام شده از اهمیت زیادی برای تیمها برخوردار هست و اولین آپگریدهای اساسی ماشینها اصولا از این ریس روی ماشینها اعمال میشه. باید منتظر بود و دید که تیمها چقدر تونستن وضعیت ماشیناها رو بهبود ببخشن.
    پیرلی هم ترکیب لاستیک هارد رو از این ریس یه مقدار تغییر داده تا دوام بیشتری داشته باشن. لاستیکها مورد استفاده هم مدیوم و هارد هستن.

زمان برگزاری گراندپری اسپانیا-کاتالونیا 2013 به وقت ایران

جمعه 1392/02/20
    تمرین اول ساعت 12:30
    تمرین دوم ساعت 16:30

شنبه 1392/02/21
    تمرین سوم ساعت 13:30
    تعیین خط ساعت 16:30

یکشنبه 1392/02/22
    مسابقه ساعت 16:30

12. 3 کاربر از ZEOS 59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیرلی بیچاره چشش ترسیده دیگه جرات نمیکنه فعلا از سافت یا سوپر سافت استفاده کنه .
    راستی پیست کاتالونیا چقدر به لاستیکا فشار میاره؟ فکر کنم در حد مالزی یا بحرین باشه

14. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

غافلگیر کننده بود مرسدس !

شاید بعد از تمرینات دو روز اخیر و حتی Q1 پیش بینی پول پوزیشن برای آلونسو ، رایکونن و تا حدی وتل خیلی راحت تر بود تا رزبرگ ولی عملکرد مرسدس از آخر q2 و اون تایمی که همیلتون زد و ادامه و اوجش که تو Q3 بود همه رو غافلگیر کرد.
    ماشینشون تو تک دور و به خصوص تو سکتور 3 پیست خیلی سریع بود خیلی. انگار ماشین هرچی انرژی داشت تو سکتور 3 آزاد میکرد به قدری سریع بودن که عقب افتادگی تو سکتور 1 و 2 رو با اختلاف تو سکتور 3 جبران کردن.
    البته طبق تمرینات و Q1 بخوایم جلو بریم بازم فراری و لوتوس با تایر هارد سریعتر از بقیه رقباشون هستن ولی با مدیوم حداقل تو تک دور که باید گفت مرسدس سریعتر از بقیس ولی تایمای شبیه سازی ریس و دورای طولانی رو من نمیدونم اوضاع تیما چجوریه
    در هر صورت کار آلونسو که فردا باید از 5ام استارت بزنه سخته امیدوارم یه استراتژی خوب بتونه کمکش کنه تو خونه قهرمان بشه و از کورس قهرمانی عقب نیفته.

نتایج تعیین خط گرندپری اسپانیا 2013 _ پیست کاتالونیا :

Last edited by PSYCHO_MAN; 11-05-2013 at 17:57.

16. 2 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام.
    گوتیرز به خاطر مسدود کردن راه رایکونن در Q1 و ماسا هم به همین دلیل و بستن راه وبر در Q2 سه رده پنالتی خوردن و فردا ریس رو از مکان نوزدهم و نهم استارت میکنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تبریک به فراری دوستان

ایمان داشتم آلونسو میره رو پودیوم ولی واقعا عالی روند و با شایستگی اول شد ماسا هم خیلی خوب بود و اگر پنالتی نمیخورد احتمال بالایی داشت فراری امروز 1 و 2 تموم کنه.
    رایکونن هم مثل همیشه پای ثابت پودیوم هست و با این روند کم نوسانی که داره یکی از شانس های مسلم قهرمانی این فصل حساب میشه

اما مرسدس باز هم نشون داد فقط توی کوالیفایینگ شاخن و تو ریس نباید ازشون انتظار زیادی داشت و رقباشون هم کاملا اینو فهمیدن و دیروز اکثراً تو مصاحبه هاشون هم میگفتن روی افت مرسدس حساب میکنن
    حتی مکلارنی که امسال وضعش خوب نیست هم کاملا خطرناکه برای مرسدس تو ریس

ردبول و وتل هم تلاششون رو کردن ولی خوب امروز روز فراری و لوتوس بود ولی هنوزم خودشون تو صدر جدول تثبیت کردن هم وتل و هم ردبول

نتایج دور اصلی گرندپری اسپانیا 2013 - پیست کاتالونیا :

19. 4 کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •