خوب امروز ریس رو کامل و زنده دیدم،ریس هیجان انگیزی بود،مخصوصا از دورهای آخر که سبقت زیاد شده بود..............
وتل که همون اول خودشو کشید بالا و با مدیریت و استراتژی خوب تو استفاده از تایرها و پیت استاپ با فاصله نسبتا زیادی قهرمان شد............
تیم فراری کلا بد شانس بود،اون از آلونسو که مجبور شد دوبار توی دو دور متوالی بره پیت تا مشکلات ماشین رو برطرف کنه و اونم از ماسا که لاستیک ترکوند،البته شانس آوورد نزدیک پیت بود و تایم زیادی از دست نداد...............
مرسدس هم خوب بود،با توجه به اینکه تیم مورد علاقه بنده هم هست این فصل،همیلتون که خیلی خوب بود و با اون پنالتی مسخره ای که خورده بود ناخواسته خوب خودش رو کشید بالا،رقابت آخرش هم با وبر بسیار عالی و هیجان انگیز بود،خوشم اومد آخرش هم وبر کم آوورد،تو یکی از دورا با DRS یه سبقت گرفت توی نقطه استارت من ناخواسته پریدم بالا...............
فقط برام عجیبه چرا این رزبرگ که پل پوزیشن هم داشت انقد بد عملکرد تو ریس اصلی،تا اونجایی هم که من متوجه شدم مشکلی پیش نیومد براش............
لوتوس هم با اتکا به مدیریت خوب و ماشین بسیار عالیش تونست دوم و سوم رو بدست بیاره،اون راننده فرانسویه،فکر کنم تلفظ اسمش روژِآن باشه،اونم خیلی خوب بود،البته مدیریت تایرها هم تو این مقاما خیلی تاثیر گذاشت براشون................
جنسن باتن هم این فصل خیلی افت کرده،شاید هم مشکل از کانفیگ مک لارن باشه.............
+
یکی از صحنه های جذاب ریس هم آن سیف ریلیز ون در گارد بود که نزدیک بود دوتا ماشین و دوتا پیت تیم رو به فنا بده.......................
رفتیم تا 12 می و کاتالونیا