مقدار درخششی که Cnet از این پنل پلاسما تو حالت پیک گرفته 83 فوت لامبرت هست که برای پلاسما تی وی رقم جالبی هست .
به عنوان مثال در قیاس با ال ای دی ها:
W900 سونی 100 فوت لامبرت.
DT60 پاناسونیک 106 فوت لامبرت.
550KD ویزیو 95 فوت لامبرت.
E650 شارپ 92 فوت لامبرت.
و در قیاس با پلاسماها:
ST50 پاناسونیک 61 فوت لامبرت.
فکر میکنم تنها پلاسما پنل خانگی که پیک برایتنس بالاتر از F8500 داشته G10 پاناسونیک هست با 92.2 فوت لامبرت که البته اون پنل ABL یا محدود کننده برایتنس خیلی بالایی داشت یعنی زمانیکه 25 درصد صفحه رنگ سفید نمایش میداد پیک برایتنس 92.2 فوت لامبرت بود ولی با زیاد شدن درصد رنگ سفید خیلی سریع برایتنس (رنگ سفید) افت میکرد ولی F8500 ظاهرا این مقدار درخشش رو تا حد زیادی و در درصدهای به مراتب بالاتری حفظ میکنه مضافا بر اینکه فیلتر کنتراست خیلی کارایی هم داره چیزی که G10 فاقد اون بود.
تنها چیزی که منو یک مقدار نگران کرده این هست که امیدوارم سامسونگ راه رفته پاناسونیک رو تکرار نکرده باشه چون ماجرای افت عمق رنگ مشکی G10 به مرور زمان یکی از دلایل اصلیش برایتنس بالای این پنل بود که با گذشت زمان ثابت میشه و امیدوارم تا قبل از رسیدن این پنل به ایران این مسئله هم روشن شده باشه که برایتنس بالا باعث عارضه جانبی مثل G10 بر روی این پنل نشده باشه.
یک نکته دیگه IR نسبتا زیاد بر روی این پنل هست که دیدم اکثر کسایی که این پنل رو خریدن توصیه کردن که حتما 100 ساعت Break in رو روی این پنل رعایت کنید و در بعضی مواقع تا 200 ساعت رو هم پیشنهاد دادن.
به هر حال سایز 51 اینچ این تی وی از الان تو لیست خرید من قرار گرفته و اگر مشکلاتی که هنوز جای سوال براشون باقی مونده وجود نداشته باشه فکر میکنم آلترناتیو خوبی تا قبل از ارزون شدن OLED ها باشه , فقط این دلار لعنتی...!!!
اعتبار این سایت در حد avforums و hdtvtest و cnet نیست ولی بنظرم دوستانی که مثل خود من قصد خرید این تی وی رو دارن بهتر است تا می تونن مقالات مختلفو بخونن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Shootout 2013 سامسونگ F8500 رو به عنوان بهترین تی وی سال 2013 انتخاب کرد خبر کاملش رو از لینک زیر میتونید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر input lag بالايي داره اين TV وحشتناكه :( بهترين حالتي كه تنظيم كرده شده 60ms اما توي كاليبره به 100ms هم ميرسه - همه چيزش عاليه جز input lag بالاش
البته ايشالا مدل 51 اش input lag بهتري داشته باشه
كلا input lag بالا به درد من gamer اصلا نمي خوره اونم وقتي كه ادم ميخواد tv براي next gen كنسول ها بخره :-|
ويرايش
اوه اوه الان ديدم كاتزماير عدد 107ms رو براي f8500 ثبت كرده كه كم از فاجعه نداره ( واژه poor براي tv با اين قيمت مناسبه )
براي مقايسه vt60 هم عدد 47.9رو ثبت كرده كه از اين crrapy خيلي بهتره اما هنوزم باسه گيم خيلي زياده
البته motion resolotion اين vt60 هم برابر 1200 كه خيلي با 700 سامسونگ f8500 فاصله داره.
اگر tv براي game ميخواين روي سري امسال samsung f8500 خط بكشيد شايد سري سال ديگه اين مشكلات رو برطرف كرد
Last edited by ramincybran; 17-06-2013 at 18:49.
خوب رفقا مثل اينكه مدل 50 اينچش خودش رو به 55ms هم رسونده كه انتخاب ايده الي براي gamer ها ميشه - عاشقشم : دي
همین الان با سام سرویس تماس گرفتم این طور که گفتن پلاسمای سری 8 سال 2013 ( F8xxx ) تا 2-3 هفته دیگه به بازار میاد که اگه اینطور باشه خیلی خوبه ، البته با توجه به اینکه خیلی از LED های 2013 هم هنوز وارد بازار نشدن فکر کنم بیشتر از این حرفا طول بکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)