تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 113

نام تاپيک: مشکل مصرف ترافیک ویندوز 8 حل شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان در نوار Charms (وقتی گوشه سمت راست ویندوز میرین ظاهر میشه) برروی setting کلیک کرده و در پایین بر روی change pc setting کلیک کنید در قسمت users در بالا اگر اکانتتون live هست اون رو تبدیل به switch to a local account, ;local account کنید بیبنین مشکلتون حل میشه یا نه
    Last edited by lichson; 26-02-2013 at 22:57.

2. این کاربر از lichson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یک چیزه دیگه در ویندوز 8 این هست که ویندوز 8 20% از پهنای باند رو برای مصرف خودش رزرو میکنه یعنی شما در حالت عادی شما سرعتتون 80% حداکثر سرعتتونه برای همین run رو اجرا کنید و تایپ کنید Gpedit.msc سپس در پنجره ای که باز شد به این مسیر برین
    administrative templates>network>Qos packet scheulder> و در سمت راست فایل limit reservable bandwith ؤو باز کنید و مقدار اون رو Enabled قرار بدید و در کادر پایین عدد 100 رو وارد کنید بیبینین مشکلتون حل شد یا نه

4. 5 کاربر از lichson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برا من خیلی جواب داد...ممنون
    البته بازم در شرایطی که فقط مودم روشن باشه مقداری مصرف داره...
    بازم آپشنی هست که تاثیر گذار باشه؟

6. این کاربر از mahdi-xbox بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض ببخشید اشتباه نوشتم.دوباره از اول بخونید

سلام دوستان.همه راهارو رفتم.ولی باز بعداز ریستارت دوباره ترافیکم شروع میکنه به کم شدن اونم با سرعت نور.البته هر موقع اون گزینه Background Intellegent Transfer Service رو غیر فعالش میکنم حجم استفاده از ترافیکم به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه..خواستم با روش پست دوم که گفته شده جلو برم ولی بعد از انتخواب گزینه custom و زدن next و انتخواب this program path و انتخواب Background Intellegent Transfer Service پیغام خطا میاد.you must specity a program path .دیگه جلوتر نمیشه رفت.خواهش میکنم کمکم کنید.چند روزی هست 8 نصب کردم.ولی دارم بد جوری پشیمون میشم.
    Last edited by khaksaramir; 04-03-2013 at 00:02. دليل: اشتباه متنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid4mi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان.همه راهارو رفتم.ولی باز بعداز ریستارت دوباره ترافیکم شروع میکنه به کم شدن اونم با سرعت نور.البته هر موقع اون گزینه Background Intellegent Transfer Service رو غیر فعالش میکنم حجم استفاده از ترافیکم به 4 یا 5 کیلوبایت میرسه..خواستم با روش پست دوم که گفته شده جلو برم ولی بعد از انتخواب گزینه custom و زدن next و انتخواب this program path و انتخواب Background Intellegent Transfer Service پیغام خطا میاد.you must specity a program path .دیگه جلوتر نمیشه رفت.خواهش میکنم کمکم کنید.چند روزی هست 8 نصب کردم.ولی دارم بد جوری پشیمون میشم.
    منم دقیقا" همین مشکل رو داشتم.
    آنتی ویروس
    Internet Scurity avast نصب کردم و تمام نرم افزارها (ویندوز و همه مشتقاتش کلا" هر چیزی که بود!) در لیست فایر وال بلوک کردم.البته غیر از تک و توک نرم افزارهایی که نیاز به اینترنت داشتند. مثل گجت آب هوا یا فایر فاکس و ...
    مشکل حل شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    چطور میتونم
    Background Intelligent Transfer Service را در اینترنت سکوریتی کسپر بلاک کنم؟
    از ویندوز 8 استفاده میکنم و مصرف حجمم خیلی بالا رفته...کارهایی را هم که گفتید انجام دادم ولی معمولا بعد از چند بار خاموش و روشن کردن کامپیوتر قسمت
    Background Intelligent Transfer Service دوباره خودش فعال میشه!
    مرسی

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

جدیدا ویندوز 8 با آخرین آپدیت یعنی ماه مارچ هم ریلیز شده کسی از دوستان این نسخه رو تهیه یا دانلود کرده نصب کرده ببینه با آپدیت ماکروسافت مشکل حل شده یا نه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

جدیدا ویندوز 8 با آخرین آپدیت یعنی ماه مارچ هم ریلیز شده کسی از دوستان این نسخه رو تهیه یا دانلود کرده نصب کرده ببینه با آپدیت ماکروسافت مشکل حل شده یا نه ؟
    نسخه های اپدیتی هر ماه رو بیخیال بشین فقط باید منتظر اپدیت نهائی و رسمی مایکروسافت برای ویندوز 8 به اسم Blue باشیم با این اپدیت قول دادن بیشتر مشکلات برطرف میشه شکایتی هم که دوستان دارن واسه هدر رفتن ترافیک اینترنتشون بهتره از نرم افزار ویندوز منیجر 8 استفاده کنن و این ترافیک و کم شدن نت تقصیر ویندوز 8 نیست مشکل از کمبود سرعت و پهنای باند و میزان مصرف کم ماست

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با تشکر از دوست خوبمون Henry_2009

تمام 3 مرحله ای رو که گفته بودین انجام دادم، میزان دانلود به اندازه چشم گیری کم میشه.

فقط یک مشکل دارم. اون هم اینه که وقتی سرویس Background Intelligent Transfer Service رو به همون شیوه ای که گفته بودین استاپ میکنم، و در حالت استارت مجدد ویندوز هم disable میکنم اما متاسفانه مجدد

بعد از ریست ویندوز این سرویس استارت میشه!

اگه راه حلی دارین ممنون میشم ارائه بدین.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

نسخه های اپدیتی هر ماه رو بیخیال بشین فقط باید منتظر اپدیت نهائی و رسمی مایکروسافت برای ویندوز 8 به اسم Blue باشیم با این اپدیت قول دادن بیشتر مشکلات برطرف میشه شکایتی هم که دوستان دارن واسه هدر رفتن ترافیک اینترنتشون بهتره از نرم افزار ویندوز منیجر 8 استفاده کنن و این ترافیک و کم شدن نت تقصیر ویندوز 8 نیست مشکل از کمبود سرعت و پهنای باند و میزان مصرف کم ماست
    اسم رسمی ویندوز بلو اعلام شد
    ویندوز 8.1
    قراره تابستون بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •