تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 33 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 329

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | مرحله شانزده تیم

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مربی پرتغالی می‌گوید دو تیم اوضاعی برابر با هم دارند.
    سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید فکر نمی‌کند منچستریونایتد با تساوی در خانه تیمش امتیازی داشته باشد و از آنها به صعود نزدیک‌تر باشد.
    بازی دو تیم در سانتیاگو برنابئو یک بر یک به پایان رسید و مورینیو پس از بازی گفت: «فابیو موقعیت بسیار خوبی داشت که توپش به تیر خورد. آنها در اولین فرصتی که داشتند از هیچ گل ساختند.
    این که یک بر صفر عقب باشیم اوضاع خوبی را برای ما رقم نمی‌زد. با این حال گل تساوی را زدیم.
    منچستریونایتد از این نتیجه راضی بود و دفاعش را عقب کشیده بود. به نظرم تساوی یک – یک نتیجه بدی نیست چون هر اتفاقی ممکن است و ما می‌توانیم در آن‌جا بیشتر از یک گل بزنیم.»
    او از عقب نشستن دفاع یونایتد شگفت‌زده است: «آنها روش بازی را عوض کردند و در نیمه دوم بسیار عقب رفتند. فکر نمی‌کنم ریو یا ایونز حتی یک بار قدم در نیمه ما گذاشته باشند. فکر می‌کنیم آنها می‌خواستند روی ضربات ایستگاهی ما ناگهان ضدحمله ترتیب بدهند، اما ما جلویشان را گرفتیم.
    نتیجه بازی اوضاع کاملا بازی را رقم می‌زند. اگر از من درصد بخواهید می‌گویم اوضاع 50-50 است.»

دیه‌گو لوپس چند بار موقعیت را از مهاجم هلندی منچستریونایتد گرفت.
    سایت گل – روبین ون‌پرسی، مهاجم منچستریونایتد ناراحت است که نتوانست تیمش را به برد در سانتیاگو برنابئو برساند.
    بازی یونایتد با رئال مادرید در اسپانیا یک بر یک مساوی شد ولی اگر ون‌پرسی سه موقعیت عالی را از دست نمی‌داد نتیجه دیگری رقم می‌خورد.
      محتوای مخفی: ادامه 

ون‌پرسی گفت: «سه موقعیت داشتم، به ویژه آن که به تیر برخورد کرد. آن فرصت بزرگی بود. باید آن را گل می‌کردم. ضربه من اندکی اشتباه داشت و پایم خوب روی توپ ننشست. با کمی بخت و اقبال می‌توانستیم پیروز شویم. اما نشد.
    در وقت‌های تلف‌شده هم دروازه‌بان حریف واکنش بسیار خوبی داشتم و من انتظار داشتم آن توپم هم گل شود.»
    داوید دخئا در این بازی عالی بود و ون‌پرسی گفت: «البته که ممکن بود نتیجه به سود آنها شود. آنها موقعیت‌های خوبی داشتند و به نظرم اگر پیش از بازی می‌گفتند نتیجه قرار است یک بر یک شود بسیاری از ما آن را می‌پذیرفتیم. این نتیجه در خانه حریف بسیار خوب است اما مردمی که بازی را تماشا کردند موقعیت‌های دو تیم را دیدند و برایشان بازی جذابی بود.»
    اکنون رئال باید در اولدترافورد گل بزند تا صعود کند: «ما اندکی اوضاع بهتری داریم. اما در این سطح فکر نمی‌کنم تیم‌ها برایشان مهم باشد که در خانه بازی می‌کنند یا خارج از خانه. برای ما که مهم نیست، برای آنها هم نیست و اکنون تازه به بین دو نیمه رسیده‌ایم و باید منتظر نیمه دوم بازی باشیم.»

مربی اسکاتلندی گفته با تساوی در سانتیاگو برنابئو امید بسیاری به صعود به دور بعد یافته.
    سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد مطمئن است که تیمش می‌تواند رئال مادرید را از لیگ قهرمانان کنار بزند.
    او پس از بازی دیشب دو تیم گفت: «بازی بسیار باز بود. به نظرم در اولدترافورد گل خواهیم زد. می‌دانیم که آنها تیمی خواهند بود که در ضدحملات فوق‌العاده عمل خواهد کرد.
    بازی آنها مقابل منچسترسیتی در ورزشگاه اتحاد را دیدم.
    رئال در نیمه اول مسلط بر بازی بود و اکنون ما وظیفه بزرگی داریم که باید انجام دهیم. اما صعود بی‌تردید در دستان ماست.»
      محتوای مخفی: ادامه 

منچستریونایتد چند فرصت خوب داشت: «در کل به نظرم فرصت‌های بسیاری ساختیم. ما بازی تهاجمی خوبی در دقایقی از بازی انجام دادیم اما آن طور که باید مالک توپ نبودیم.
    بدون تردید رئال در زمینه مالکیت توپ برنده بازی بود. اما هر چه باشد آنها در خانه خودشان بودند و بازی در این‌جا برای تیم‌های دیگر دشوار است. اما من از عملکرد بازیکنان راضی‌ام.
    به نظرم در این بازی رویدادهای بسیاری اتفاق افتاد. داوید دخئا دو، سه واکنش عالی داشت اما ما هم دو سه فرصت عالی را از دست دادیم.
    دروازه‌بان آنها در آخرین دقیقه دروازه‌اش را فوق‌العاده نجات داد و ضربه ون‌پرسی را دور کرد. همان ضربه‌ای که به تیر خورد. در کل بازی جذابی بود.»
    او درباره کریستیانو رونالدو که شش سال را در اولدترافورد گذراند گفت: «عجب ضربه سری زد. باورم نمی‌شد. نمی‌شد این ضربه را مهار کرد. آن پرش، آن نحوه ماندنش در ارتفاع و آن قدرتی که ضربه‌اش داشت عالی بود.
    بین دو نیمه به پاتریس گفتم: چرا او را مهار نکردی؟ بعد ویدیوی بازی را دیدم و گفتم خدایا، من چه انتظاری از پاتریس داشتم؟!
    او شش سال را با ما گذراند و حضورش در این بازی احساسات بسیاری را برانگیخت. اما او تهدید بزرگ رئال است. هنگامی که توپ را می‌گیرد بیش از هر کاری دست به دعا برمی‌دارید!»

Last edited by kasra_khan2003; 14-02-2013 at 12:58.

2. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کامنت یه یوونتوسیه از بازی دیشب..خوندنش ضرر نداره
    --- این گزارشگر بریتانیایی خیلی باحال بود. میگفت ایتالیاییها میدونن چطوری یبازی رو ببرن، با تاکتیکاشون تو رو اذیت میکنن ولی براشون مهم نیس، تو رو میکشونن تو زمین خودشون و میذارن جولون پولونتو بدی، بعد که همه فنونتو زدی و خسته شدی، زهرشون رو میریزن.بعد اون کارشناسشون تو استودیو هم گفت همه وقتی یه تورنمنتی میشه، میگن ایتالی که همین اول حذفه بابا، ولی آخرش اونارو تو فینال میبینید-----
    عجب کارشناس ها و مجری های خوبی دارند...این جاودانی که هنوز مسائل کالچوپولی رو ول نکرده!

انتظار نداشتم یووه با این نتیجه خوب ببره-باید به کونته تبریک گفت.خیلی خوب به تیمش روحیه میده.دیشب بعد گل سوم اونقدر خوشحال بود که پرید کمک داور چهارم رو بغل کرد.طوری که تابلوی وقت اضافه از دست داور بیچاره افتاد!

جذب این مهره ها بواسطه استعداد ذاتی لئوناردو توی خرید و کشف بازیکنه...همین وراتی رو کی توی ایتالیا میشناخت؟فصل پیش میلیون12 داد.الان ثمره اش رو داره می بینه.البته لئو در کنارش یه غولی مثل کارلتوست که خوب بلده استعدادها رو پرورش بده.. مجموع تیم مدیریت -فنی و بازیکنهای PSG کالکشن جالبی رو درست کردن.همه چیز درست سر جای خودشه
    و افسوس که میلان این آدمها رو چقدر راحت از دستشون داد!!
    اینکه تیم حریف رو خسته کنی بعد زهرتو بریزی که ضد فوتباله؛ تعریف نیست! اگه مودبانه نگیم میشه بازی کثیف.
    ضمن اینکه ایتالیا رو کی گفتن تو همین مرحله گروهی حذف میشه ولی تا فینال اومده؟هر موقع تا مراحل بالا اومدن تیم خوبی داشتن به جز یورو 2012 که تیم معمولی داشتن ولی تا فینال هم اومدن هر چند در اونجا سنگین ترین شکست در تاریخ فینال جام ملت ها و جام جهانی رو متحمل شدن با نتیجه 4 - 0 !!
    ولی مثلا تو جام جهانی 2010 که حتی نیوزلند رو هم نتونستن ببرن و تو همون مرحله گروهی حذف شدن کسی از این حرفا نزد؟

یوونتوس حتی مقابل تیمی مثل سلتیک هم رو به کاتاناچیو آورد و این هنر نیست!

مايکل اوون: سبک يوونتوس چندش‌آور بود

هر چند يوونتوس در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با سه گل برابر ميزبانش سلتيک به پيروزي رسيد با اين حال مايکل اوون به انتقاد از شاگردان کونته پرداخت و آنها را به بازي دفاعي و خسته کننده متهم کرد.

ستاره سابق رئال مادريد و منچستر يونايتد گفت: بازي سراسر دفاعي و خشن يوونتوس مانع از گلزني سلتيک شد. درگيرهاي گري هوبر با ليخشتاينر شاهدي گويا در اين زمينه است. بازيکنان سلتيک بازي هجومي را در دستور کار خود قرار دارند و شجاعانه بازي کردند. آنها شايسته پيروزي در اين ديدار بودند. سبک بازي تيم‌هاي ايتاليايي چندش آور و تحريک کننده است. يوونتوس هم از اين قاعده نيست. شاگردان کونته با بازي دفاعي و ضد حملات به پيروزي رسيدند.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

- به نظرم با بازی دیشب معیار خوب و نسبی ای بود برای درک بهتر اینکه سطح لالیگا بالاتر از پریمیر هست و البته آقای صدر هم اشاره ی درستی داشتند که این یونایتد که الان با 12 امتیاز اختلاف در صدر هست در جزیره ، اگر در لالیگا بود چندم میشد ؟
    نظر شما محترمه ولی من باهاش مخالفم ( این حرف از حمیدرضا صدر بعید بــود :-| ) . شرایط cl کاملا متفاوت با لیگ هستش و اصلا نمیشه از روی بازی های cl رو کیفیت لیگ ها قضاوت کرد . مثلا سال 2005 لیورپول تیم 5 ـم انگلیس قهرمان اروپا شد .... یا پارسال چلسی !!
    به شرایط خاص cl شرایط خیلی خاص رئال رو هم اضافه کن . اونا لیگ رو از دست دادن و تو جام حذفی هم وضعیت خوبی ندارن . همین مزید بر علت میشه که واسه این جام حداکثر تلاششون رو بکنن . تازه یه چیز دیگه ای که باعث انگیزه ی اونا میشه این هست خیلی از بازیکنای رئال تا حالا قهرمانی یا حتی نائب قهرمانی cl رو تجربه نکردن که خب همین هم یه عامل انگیزشی هست ...
    و در کل نتیجه گرفتن تو لیگ به نظر من به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره که SAF خیلی خوب اونا رو میدونه و این اختلاف امتیاز هم عمدتا به خاطر همونه !
    Last edited by *M!L4D*; 14-02-2013 at 13:55.

5. 7 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

- به نظرم با بازی دیشب معیار خوب و نسبی ای بود برای درک بهتر اینکه سطح لالیگا بالاتر از پریمیر هست و البته آقای صدر هم اشاره ی درستی داشتند که این یونایتد که الان با 12 امتیاز اختلاف در صدر هست در جزیره ، اگر در لالیگا بود چندم میشد ؟
    ولی من موافق نیستم.... سطح یه لیگ با یک یا 2 تا تیم سنجیده نمیشه.... بلکه لیگی معتبره که 6 7 تا تیم اول فصل براشون شانس قهرمانی قائل بشن.... نه 2 تا تیم.... اینو قبول دارم که رئال و بارسا واقعا توو سطح بالایی بازی میکنن اما در لیگ برتر حداقل 6 یا 7 باشگاه هستن که واقعا سطح بالایی دارن... تو این 7 8 سال اخیر حداقل یه تیم انگلیسی یه پای فینال بوده...

7. 3 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

نظر شما محترمه ولی من باهاش مخالفم ( این حرف از حمیدرضا صدر بعید بــود :-| ) . شرایط cl کاملا متفاوت با لیگ هستش و اصلا نمیشه از روی بازی های cl رو کیفیت لیگ ها قضاوت کرد . مثلا سال 2005 لیورپول تیم 5 ـم انگلیس قهرمان اروپا شد .... یا پارسال چلسی !!
    به شرایط خاص cl شرایط خیلی خاص رئال رو هم اضافه کن . اونا لیگ رو از دست دادن و تو جام حذفی هم وضعیت خوبی ندارن . همین مزید بر علت میشه که واسه این جام حداکثر تلاششون رو بکنن . تازه یه چیز دیگه ای که باعث انگیزه ی اونا میشه این هست خیلی از بازیکنای رئال تا حالا قهرمانی یا حتی نائب قهرمانی cl رو تجربه نکردن که خب همین هم یه عامل انگیزشی هست ...
    و در کل نتیجه گرفتن تو لیگ به نظر من به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره که SAF خیلی خوب اونا رو میدونه و این اختلاف امتیاز هم عمدتا به خاطر همونه !
    البته من وکیل مدافع سروش عزیز نیستم : دی
    ولی فکر می کنم منظور سروش از " به نظرم با بازی دیشب معیار خوب و نسبی ای بود برای درک بهتر اینکه سطح لالیگا بالاتر از پریمیر هست "نتیجه گرایی
    نیست، اگه از نظر صرف نتیجه در نظر بگیریم مسلما یونایتد نتیجه ی خوبی رو از بازی دیشب کسب کرد و با این نتیجه شانس خوبی برای صعود خواهد داشت
    ولی اگه از نظر بازی رو به جلو، نحوه ی گردش توپ و ایجاد موقعیت و نحوه ی رویکرد دو تیم به بازی نگاه کنیم به اون صحبت نزدیک میشیم، این سوء تفاهم پیش
    نیاد که یونایتد بد بازی کرده یا ... به هیچ وجه ، یونایتد با توجه به مهره هاش و نقاط قوت و ضعف خودش بازی کرد... با حضور فیل جونز و ولبک میشه گفت که
    ترکیب محافظ کارانه ای رو اتخاذ کرده بود، باز هم خرده ای نیست ولی وقتی بازی مستقیم و رو به جلوی دو تیم را مقایسه می کنید، آیا یونایتد از طریق بازی
    رو به جلو و نه ضدحملات یا ضربات شروع مجدد موقعیت آنچانی خلق کرد؟ گردش توپ و تعداد موقعیت های خطرناک خلق شده دو تیم یکسان بود؟ من طرفدار
    صحبت های دکتر صدر نیستم ولی خب آقای صدر به عنوان یک طرفدار یونایتد از سال های دور، بعد از بازی دیشب، بازی سال گذشته یونایتد با بیلبائو و بازی های
    دیگه یونایتد با بارسا در اون دو فینال خود به خود به این نتیجه رسیده که توی بازی رو در رو اختلافی دیده میشه که به طور طبیعی باعث میشه به تاکتیک های
    تدافعی تر و محافظ کارانه تری رو بیاره، باز هم میگم انتقادی به یونایتد از این بابت وارد نیست چون برای کسب نتیجه هر تاکتیکی قابل پذیرش هست ولی نمیشه
    کتمان کرد که حتما دلیلی برای اتخاذ چنین تاکتیک هایی وجود داره و اون دلیل هست که به چنین نتیجه گیری هایی منجر میشه.

مثال های دیگه هم که زدید مثل قهرمانی سال گذشته ی چلسی و ... هم همین مسئله رو نشون میدند، سال گذشته چلسی با توجه به مهره ها و نقاط قوت
    و ضعفی که داشت بازی کرد و تونست نتیجه دلخواهش رو کسب کنه و قهرمان شد ولی در عین حال نمیشه کتمان کرد که چلسی در بازی های خودش مقابل
    بارسا و بایرن موقعیت های کمتری داشت، رویکرد بسیار تدافعی داشت و چشم به تک فرصت ها که با حضور چهره های شاخصی مثل دروگبا و رامیرز موفق شد
    ولی با این حال احساس قوی ترین تیم مسابقات رو القا نمی کرد و عنوان موفق ترین تیم عنوان مناسب تری هست. و این باعث اختلاف دیدگاه ها شده.

البته از روی چند بازی نمیشه با قطعیت به این نتیجه رسید ... از اونجا که عده ای معتقدند چون رئال در خانه بازی می کرد طبیعی بود که بیشتر بازی رو در دست
    بگیره و یونایتد هم با احتیاط بیشتری کار رو دنبال کنه بهتره صبر کنیم تا بازی برگشت دو تیم در الدترافورد و رویکرد دو تیم به بازی از نظر بازی رو به جلو، خلق موقعیت
    و ... رو اونجا هم مشاهده کنیم تا بهتر بتونیم در این مورد نظر بدیم.

امیدوارم که بازی زیبا و مهیجی رو شاهد باشیم

9. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مثلا همین لیگ قهرمانان امسال... تیم دورتمند هم توو بازی رفت و هم توو بازی برگشت خیلی بهتر ا ز رئال بازی کرد... نمیشه نتیجه گرفت لیگ آلمان از لالیگا بهتره... هر بازی شرایط خاص خودشو داره .... 1000 عامل توش موثره مثل میزبانی میهمانی نیازی به امتیاز ... نیاز به دفاع نیاز به حمله.... برنامه ربزی هر بازی بسته به همون بازی داره.... این بازی رئال باید بازی رو میبرد ... نتیجه تساوی به ضررش بود پس باید توو زمین خودش هجوم میاورد... مطمئنا اگه جای دو تیم عوض میشد این منچستر بود که فشار میاورد....

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکه تیم حریف رو خسته کنی بعد زهرتو بریزی که ضد فوتباله؛ تعریف نیست! اگه مودبانه نگیم میشه بازی کثیف.
    ضمن اینکه ایتالیا رو کی گفتن تو همین مرحله گروهی حذف میشه ولی تا فینال اومده؟هر موقع تا مراحل بالا اومدن تیم خوبی داشتن به جز یورو 2012 که تیم معمولی داشتن ولی تا فینال هم اومدن هر چند در اونجا سنگین ترین شکست در تاریخ فینال جام ملت ها و جام جهانی رو متحمل شدن با نتیجه 4 - 0 !!
    ولی مثلا تو جام جهانی 2010 که حتی نیوزلند رو هم نتونستن ببرن و تو همون مرحله گروهی حذف شدن کسی از این حرفا نزد؟

یوونتوس حتی مقابل تیمی مثل سلتیک هم رو به کاتاناچیو آورد و این هنر نیست!

مايکل اوون: سبک يوونتوس چندش‌آور بود

هر چند يوونتوس در دور رفت يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا با سه گل برابر ميزبانش سلتيک به پيروزي رسيد با اين حال مايکل اوون به انتقاد از شاگردان کونته پرداخت و آنها را به بازي دفاعي و خسته کننده متهم کرد.

ستاره سابق رئال مادريد و منچستر يونايتد گفت: بازي سراسر دفاعي و خشن يوونتوس مانع از گلزني سلتيک شد. درگيرهاي گري هوبر با ليخشتاينر شاهدي گويا در اين زمينه است. بازيکنان سلتيک بازي هجومي را در دستور کار خود قرار دارند و شجاعانه بازي کردند. آنها شايسته پيروزي در اين ديدار بودند. سبک بازي تيم‌هاي ايتاليايي چندش آور و تحريک کننده است. يوونتوس هم از اين قاعده نيست. شاگردان کونته با بازي دفاعي و ضد حملات به پيروزي رسيدند.
    دوست عزیز ، دفاع خوب اسمش ضد فوتبال نیست ! چلسی با همین دفاع خوب تونست پارسال قهرمان اروپا بشه
    دلیلی نمیشه هرتیمی که دفاع کرد بشه ضد فوتبال ! پارسال چلسی ضد فوتبال نبود بلکه خیلی هم منطقی و کارشده داشت دفاع میکرد
    هر تیمی که قدرت حمله خوبی داشته باشه میشه بهترین تیم ولی هر تیمی که دفاع خوبی داشته باشه میشه ضد فوتبال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرتون این درسته ؟؟؟؟ بعدشم همین سلتیک برای بارسلونا شده بود عذاب ! رفت و برگشت بارسا را اذیت کرد
    من قبول دارم یووه دفاعی بازی کرد ولی این اسمش ضد فوتبال نیست
    به قول یکی از دوستان که میگفت یه تیمی حمله خوبی داره یه تیمی دفاع خوب و دلیل نمیشه به تیمی که دفاع خوبی داره بگیم تیم چندش آور یا ضد فوتبال
    اگه سلتیک تیم بود از همون موقعیت هاش استفاده میکرد نه اینکه از دقیقه 1 به داوری اعتراض کنه ...... داوری هم مشکلی نداشت
    کارهایی هم که لیختشتاینر روی هوپر انجام میداد خطا نبود ..... اگه از داوری چیزی میدونی ، حرفمو میفهمی !

12. 9 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_phd71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    omidiyeh

پيش فرض

فقط یوووووووووووووووووونتوووو وووووووووووس خیلی خیلی خوشحالم که کم کم داره به روزای اوووووجش برمیگرده ایول به کنته دم همشون گرم

14. 4 کاربر از ali_phd71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

يونتوس كجا چندش اور بازي كرد!!من تابحال بازيهايي تنفر بر انگيزتر از بازي سلتيك مقابل بارسلونا نديده ام!!!البته بازم ميگم اتفاقا يووه خيلي خوب

بازي كرد شايدم چون خيلي تيم دوست داشتني هست عيب و نقصش به چشم نمياد!دوستان هم گفتن بازياي سال پيش چلسي
    وقتي قيافه دي متئو رو مي ديدم !بايرن قهرمان ميشد خوشحال تر ميشديم البته به عنوان يك فوتبال زيبا پسند!اما همه ديدن كه جام رو

چلسي برد از اسمان هم سنگي نازل نشد!فوتبال ايتاليا زخم خوردس انقدر اذيتش نكنيد

16. 3 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز ، دفاع خوب اسمش ضد فوتبال نیست ! چلسی با همین دفاع خوب تونست پارسال قهرمان اروپا بشه
    دلیلی نمیشه هرتیمی که دفاع کرد بشه ضد فوتبال ! پارسال چلسی ضد فوتبال نبود بلکه خیلی هم منطقی و کارشده داشت دفاع میکرد
    هر تیمی که قدرت حمله خوبی داشته باشه میشه بهترین تیم ولی هر تیمی که دفاع خوبی داشته باشه میشه ضد فوتبال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرتون این درسته ؟؟؟؟ بعدشم همین سلتیک برای بارسلونا شده بود عذاب ! رفت و برگشت بارسا را اذیت کرد
    من قبول دارم یووه دفاعی بازی کرد ولی این اسمش ضد فوتبال نیست
    به قول یکی از دوستان که میگفت یه تیمی حمله خوبی داره یه تیمی دفاع خوب و دلیل نمیشه به تیمی که دفاع خوبی داره بگیم تیم چندش آور یا ضد فوتبال
    اگه سلتیک تیم بود از همون موقعیت هاش استفاده میکرد نه اینکه از دقیقه 1 به داوری اعتراض کنه ...... داوری هم مشکلی نداشت
    کارهایی هم که لیختشتاینر روی هوپر انجام میداد خطا نبود ..... اگه از داوری چیزی میدونی ، حرفمو میفهمی !
    کلا این گزارشگران و مجریان و مفسران شبکه سه تاثیر زیادی توی باب شدن کلمه ضد فوتبال داشتن .
    هر وقت تیم مورد علاقشون نمیتونه توی زمین بازی از مدافعان تیم حریف بگذره و مقابل تاکتیک های تدافعی شکست میخورن سریع واژه ضد فوتبال رو مطرح میکنن .
    در اصل میخوان خودشون رو دلداری بدن که با اصول فوتبالی شکست نخوردن و ناکام نبودن .
    در صورتی که همین دفاع منظم و منطقی هم جزئی از فوتباله و هنر به حساب میاد و از هر بازیکنی و هر تیمی بر نمیاد .

الان هر کسی تیمش نیمتونه به گل برسه سریع میاد میگه ضد فوتبال کردن و دفاع کردن !
    فکر کنم این افراد انتظار دارن مدافعان فضا رو باز کنن و بگن " بفرمایید برید گل بزنید " !!!

18. 12 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •