تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 25 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 249

نام تاپيک: کلوپ msi GE60 & GE70

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

fogh oladast to kafesham.man khastam GE60 begiram hala yekam nazaram avaz shod ehtemalan chand rooze dge GE70 begiram

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطف کنین قیمت الان ge60 , ge70 رو بهم بگین؟؟؟؟؟؟
    ge70 که گیر نمیاد
    ge60 هم باید حدود 3400 باشه

3. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsanx13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من 8 ماهه که GE 70 دارم و فقط میتونم بگو عالیه ! تو هیچ زمینه ای کم نمیاره !
    8 گیگ رم 1600 + CPU 4 هسته ای ( که همزمان میتونه به 8 هسته مجازی تقسیم بشه ) + GTX 660m
    گرافیک این نوتبوک تو هیچ بازیی کم نمیاره ! البته نباید ازش انتظار 680و داشته باشید ولی مثل بولدوزر BF3 رو روی تنظیمات Medium تا Ultra اجرا میکنه با 40-60 فریم !!!
    صفحه نمایش مات که اگه یه پروژکتور 5000 واتم مستقیم نور بندازه داخلش هیچ انعکاسی نداره !!
    کارت شبکه Killer e2200 مخصوص بازی آنلاین ! هارد 7200 ! دیسپلی FHD !! کیبورد Steelseries !!
    ولی بی عیب که نمیشه !
    جنسش از پلاستیک زد خشه که من یکم باهاش مشکل دارم . خیلی لک میگیره ! البته تاثیر خیلی زیادی تو سبک شدنش داشته ! 2.7 کیلو !!!!!!!! 2 کیلو سبکتر از وزن متوسط لپتابای همردش !
    فقط من یه مشکل باهاش دارم ! چند مدت پیش 6 تا dead pixel اومد رو صفحه !! اعصابمو خورد کرده ! به نظرتون گارانتی درستش میکنه ؟
    در ضمن نمیدونم چرا یه مدت درایو DVD اینقدر سرعتش اومده پایین ! موقع کپی اطلاعات از رو دیسک به زور سرعت به 5 میرسه ؟
    من که تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم غیر از همون dead pixel !
    اگه پول GE70 دارین به هیچ وجه GE60 یا نمیدونم Y580 و اینا نخرین ! این یه چیز دیگس !

5. 3 کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من 8 ماهه که GE 70 دارم و فقط میتونم بگو عالیه ! تو هیچ زمینه ای کم نمیاره !
    8 گیگ رم 1600 + CPU 4 هسته ای ( که همزمان میتونه به 8 هسته مجازی تقسیم بشه ) + GTX 660m
    گرافیک این نوتبوک تو هیچ بازیی کم نمیاره ! البته نباید ازش انتظار 680و داشته باشید ولی مثل بولدوزر BF3 رو روی تنظیمات Medium تا Ultra اجرا میکنه با 40-60 فریم !!!
    صفحه نمایش مات که اگه یه پروژکتور 5000 واتم مستقیم نور بندازه داخلش هیچ انعکاسی نداره !!
    کارت شبکه Killer e2200 مخصوص بازی آنلاین ! هارد 7200 ! دیسپلی FHD !! کیبورد Steelseries !!
    ولی بی عیب که نمیشه !
    جنسش از پلاستیک زد خشه که من یکم باهاش مشکل دارم . خیلی لک میگیره ! البته تاثیر خیلی زیادی تو سبک شدنش داشته ! 2.7 کیلو !!!!!!!! 2 کیلو سبکتر از وزن متوسط لپتابای همردش !
    فقط من یه مشکل باهاش دارم ! چند مدت پیش 6 تا dead pixel اومد رو صفحه !! اعصابمو خورد کرده ! به نظرتون گارانتی درستش میکنه ؟
    در ضمن نمیدونم چرا یه مدت درایو DVD اینقدر سرعتش اومده پایین ! موقع کپی اطلاعات از رو دیسک به زور سرعت به 5 میرسه ؟
    من که تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم غیر از همون dead pixel !
    اگه پول GE70 دارین به هیچ وجه GE60 یا نمیدونم Y580 و اینا نخرین ! این یه چیز دیگس !
    فکر کنم تقریبا با هم خریدیم

به نظر من ببر گارانتی , ماتریکس خدماتش خیلی خوبه احتمالا برات درستش کنن
    مگه بلو ری نداره ؟ فکر میکردم همشون بلو ری دارن
    تنها عیبش همینه که بدنه لک گیره

7. 2 کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

فکر کنم تقریبا با هم خریدیم

به نظر من ببر گارانتی , ماتریکس خدماتش خیلی خوبه احتمالا برات درستش کنن
    مگه بلو ری نداره ؟ فکر میکردم همشون بلو ری دارن
    تنها عیبش همینه که بدنه لک گیره
    نمیدونم . من اولای مهر خریدم واسه تو دانشگاه گیم بزنم !
    چرا اتفاقا ! blue-ray-DVD combo هست . ولی نمیدونم چرا سرعت خوندن دیسک های DVD ش اینقدر پایینه ؟! با blue-ray ش مشکلی ندارم . ولی اگ بخوام یه بازی نصب کنم بعضی وقتا هر دیسک یه نیم ساعتی طول میکشه !
    بزار امتحانا رو بدم برم خونه , همون شیراز میدمش گارانتی .

9. این کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــمــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک !!!!!!
    من امروز داشتم کیبوردو تمیز میکردم ورداشتم یه خلال دندون کردم زیر دکمه ها که زیرشونم تمیز کنم همه چی داشت خوب پیش میرفت که یهو خلال زیر دکمه " دبلیو /\/\ " شکست !!! هرکاریم میکنم درنمیاد ! لا مسب بدجوری گیر کرده ! الان بدون اون دکمه اثلا ( س ثابون ندارم ) نمیشه بازی کرد !
    زیر نوت بوک دو تا پیچ هست که عکس کیبورد بغلش کشیده . بازشون کردم ولی کیبورد باز نمیشه ! میخواستم بدونم کسی نمیدونه باید چجوری بازش کنم بدون اینکه بخوام اخو نوتبوکو باز کنم و او برچسب گارانتیو پاره کنم؟!؟ باو خیلی واجبه ! فردا تو بتل match داریم !

11. این کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــمــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ک !!!!!!
    من امروز داشتم کیبوردو تمیز میکردم ورداشتم یه خلال دندون کردم زیر دکمه ها که زیرشونم تمیز کنم همه چی داشت خوب پیش میرفت که یهو خلال زیر دکمه " دبلیو /\/\ " شکست !!! هرکاریم میکنم درنمیاد ! لا مسب بدجوری گیر کرده ! الان بدون اون دکمه اثلا ( س ثابون ندارم ) نمیشه بازی کرد !
    زیر نوت بوک دو تا پیچ هست که عکس کیبورد بغلش کشیده . بازشون کردم ولی کیبورد باز نمیشه ! میخواستم بدونم کسی نمیدونه باید چجوری بازش کنم بدون اینکه بخوام اخو نوتبوکو باز کنم و او برچسب گارانتیو پاره کنم؟!؟ باو خیلی واجبه ! فردا تو بتل match داریم !
    آخه این چه کاری بود عزیز دل داداش! حداقل از یه چیز فلزی با احتیاط استفاده می کردی ( البته کلا توصیه نمی شود! )

با جاروبرقی امتحان کردی ؟؟ بلکه قورتش بده!

13. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آخه این چه کاری بود عزیز دل داداش! حداقل از یه چیز فلزی با احتیاط استفاده می کردی ( البته کلا توصیه نمی شود! )

با جاروبرقی امتحان کردی ؟؟ بلکه قورتش بده!

آره دیروز به جارو برقی گذاشتم کل کیبورد رو تمیز کردم اونم درومد ! البته تونستم کیبورد رو باز کنم ولی فایده نداشت چون از پشت بسته بود !
    ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص ص
    W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W WW
    چه حالی میده !!!!!!!!!!!

15. 2 کاربر از Ehsanx13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آره دیروز به جارو برقی گذاشتم کل کیبورد رو تمیز کردم اونم درومد ! البته تونستم کیبورد رو باز کنم ولی فایده نداشت چون از پشت بسته بود !
    W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W W WW
    چه حالی میده !!!!!!!!!!!
    خدارو شٌکر..

کلا برای تمیز کردن بیشتر قطعات کامپیوتر و لپتاپ ( البته و اگر تقریبا زود به زود انجام بشه ) از یک دمنده! استفاده می کنن..

چون مثلا ممکن بود جارو برقی چندتا از کلیدهارو میل نمایند!

17. این کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چه حالی میده !!!!!!!!!!!
    خوب خدا رو شکر که مشکلت حل شد
    من از روز اول یکی از این keyboard protector ها خریدم تا الان هیچ مشکلی نداشتم
    الان هم کیبوردم مثل روز اوله

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •