زمانه...زمانه خودش تقاص همه چیو و همه کسو میگیره![]()
زمانه...زمانه خودش تقاص همه چیو و همه کسو میگیره![]()
من فكر كردم دكتره ميگه خواهرتو مي خوام نگو مردك هيز ميگه خودتوحالا دكتره هم بد نيست
باباه هم كه بد بخت سكته رو زد، من نگران لندكروز بودم نره قاتي باقالياولي باباهه زنده ميمونه
اگه زنده نمونه که خوش به حال بهزاد بیشور میشه
اونوقت عدالت کجا میره؟
راستی چرا خواهر بهزاد انقدر مصنوعی گریه می کنه؟
مگه میشه زن باشی، ایرانی باشی گریه بلد نباشی؟
بازیگر نداشتیم مگه؟
با اینکه صحنه آتیش زدن ماشین خیلی تابلو بود اما ارغوان حیفش نیمد؟
آقا دکتر به زودی میمیره
باید پایان قصه برای همه قابل قبول باشه
اما خودمونیما
خواهر بهار بازیگر خوبیه
راستی بازیگرای این فیلم دماغشونو عمل نکردن چه جوری بازیگر شدن؟![]()
این دکتره یه بیماری لاعلاجی چیزی داشته خواسته آخر عمری خوش بگذرونه خودشم میدونه، ارغوان بازم گول خورد.
به نظرم خواست با ازدواجش با ارغوان . ارغوان رو از نظر مالی تامین کنه . و یه جورایی خوشبختش کنه .... با اینکه خودش میمیره ...
اگه دقت کرده باشی دیالوگ بین پدر و دختر در زندان ( ازغوان و باباش ) باباش پرسید دوستش داری طرفو ، ارغوان سرشو انداخت پایین و چیزی نگفت .
بازیگراش بعضیاشون واسه تئاتر هستند و به نظرم خیلی هم خوب بازی میکنن .... من عاشق چشم های بهار شدمخیلی نازه .
بهار خیلی شبیه اون بازیگر دختر توی سریال هتل پیاده رو هست، همون دختر محمود پاک نیت صاحب هتله.
راستی تا اندازه ای که هشدار مصرف بی رویه دگزا ، و خورشت قیمه بادمجون توی این سریال نقش داشتن اون خواهر بهار نداشتاگر هم نبود به نظرم لطمه ای به داستان نمیزد، بیشتر نقش نخودی رو داره.
Last edited by mojtaba2321; 05-02-2013 at 22:14.
تایید میشه
اما من رو واقعا نگران گرده مصرف دگزا
چرا یه فیلم خوب تا اخر خوب نمی مونه
اولش خوب شروع شد
البته اینکه فیلمهای ایرانی انقد از واقعیت دوره مسئله اسلامی بودنه
چون باید از طرف ارشاد تاییدیه بگیرن
مگه چند قسمت مونده تموم شه؟ فکر کنم تو قسمت های بعدی روند داستان بهتر بشه، به صورت بالقوه ظرفیت ماجراهای جدید رو داره؛ مریضی دکتر،اینکه عمه فاطمه از ماجرا خبر دار شده، هنوز بهار و خانواده ش هیچی از ماجرا نمیدونن. من فکر کنم سرآخر هم دکتر بمیره ،هم بهار طلاق بگیره. بعد دوباره ارغوان و بهزاد با هم رو به رو بشن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)