اولا فکر نمیکنم خوردن روزی 10میلی زیاد اصولی باشه چون من که جایی ندیدن همچین چیزی و فکر نمیکنم درست باشه چون دارو اینطور نیست با تغییر دوزش حتما همون اتفاقی که ما میخوایم بیفته هر دارو با تغییر دوز حالات مختلفی ممکنه روی بده.
به نظرم اگه واقعا میخواین مصرف کنین همون که دکتر گفته مصرف کنین و با همون روش برین جلو تا نتیجه مطلوب بگیرین.
در مورد بیخیال کردن هم اصلا اینطور فکر نکنین چون این دارو به هیچ وجه مثل ارامبخش ها نیست که ارامش بده به ادم بلکه شاید برعکس پیش بیاد در اوایل مصرف، که حالا میگم چطور.
منظورم از سم زدایی این بود که مثلا من یه حالتی های برام پیش میاد مثلا استرس های بیخود یا فکرهای زیاد یا یه سری حالات که واقعا ازار دهنده شده............من توی روزهای اول مصرف به یه صورتی دقیقا همین موارد به جای اینکه از بین برن یا کمتر بشن بلکه خیلی شدیدتر شدن که حتی یه بار دیگه مجبور شدم قطع کنم مصرف رو به خاطر دلدرد و استرس وحشناک که این حالت دقیقا بعد این بود یه اتفاقی برام افتاد و حالم بد شد ولی اینبار خیلی بدی حالم شدیدتر بود از قبل.
حالا که دوباره شروع کردم بازم همون حالات برگشت ولی اینبار نه خیلی شدید ولی اینطور بود احساسم که انگار این مثلا استرسی که من دارم یه ماده توی بدنم هست که این ماده باید بیاد مشخص بشه و این استرس توی من به وجود میاد و بعد کم کم داره میاد بیرون از بدنم.............حالا نمیدونم همچین چیزی درسته یا غلط فقط این احساسی بود که من داشتم.
شما با شروع مصرف منتظر عوارضش هم باشید مثل استرس، دلدرد، سردرد، اختلال خواب، کم اشتهایی یا چیزای دیگه که بعده یه هفته کمتر میشه و از بین میره این عوارض و جای نگرانی نداره فقط باید تحمل کرد.