تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 23 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 221

نام تاپيک: سوال در مورد مصرف سیتالوپرام

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون و سپاسگزار

من حالا که میگند خود سر فلانه یا ... پس همون 20میلی روزی نصفیشو که میشه 10 میل میخورم

ببینیم چی میشه

فک کنم از لحاظ روحی هم یکم بی خیالم کنه

فقط دوست عزیز کاربر havzhini تو جملاتتون فرمودین این قرص سم زدایی روحی انجام میده دقیقا یعنی چی ؟
    اولا فکر نمیکنم خوردن روزی 10میلی زیاد اصولی باشه چون من که جایی ندیدن همچین چیزی و فکر نمیکنم درست باشه چون دارو اینطور نیست با تغییر دوزش حتما همون اتفاقی که ما میخوایم بیفته هر دارو با تغییر دوز حالات مختلفی ممکنه روی بده.
    به نظرم اگه واقعا میخواین مصرف کنین همون که دکتر گفته مصرف کنین و با همون روش برین جلو تا نتیجه مطلوب بگیرین.

در مورد بیخیال کردن هم اصلا اینطور فکر نکنین چون این دارو به هیچ وجه مثل ارامبخش ها نیست که ارامش بده به ادم بلکه شاید برعکس پیش بیاد در اوایل مصرف، که حالا میگم چطور.

منظورم از سم زدایی این بود که مثلا من یه حالتی های برام پیش میاد مثلا استرس های بیخود یا فکرهای زیاد یا یه سری حالات که واقعا ازار دهنده شده............من توی روزهای اول مصرف به یه صورتی دقیقا همین موارد به جای اینکه از بین برن یا کمتر بشن بلکه خیلی شدیدتر شدن که حتی یه بار دیگه مجبور شدم قطع کنم مصرف رو به خاطر دلدرد و استرس وحشناک که این حالت دقیقا بعد این بود یه اتفاقی برام افتاد و حالم بد شد ولی اینبار خیلی بدی حالم شدیدتر بود از قبل.

حالا که دوباره شروع کردم بازم همون حالات برگشت ولی اینبار نه خیلی شدید ولی اینطور بود احساسم که انگار این مثلا استرسی که من دارم یه ماده توی بدنم هست که این ماده باید بیاد مشخص بشه و این استرس توی من به وجود میاد و بعد کم کم داره میاد بیرون از بدنم.............حالا نمیدونم همچین چیزی درسته یا غلط فقط این احساسی بود که من داشتم.

شما با شروع مصرف منتظر عوارضش هم باشید مثل استرس، دلدرد، سردرد، اختلال خواب، کم اشتهایی یا چیزای دیگه که بعده یه هفته کمتر میشه و از بین میره این عوارض و جای نگرانی نداره فقط باید تحمل کرد.

2. 2 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

داروهای ضد افسردگی و آرامبخش اگر چه احساس بهتری در ما ایجاد می کنند ولی مشکلاتی که باعث می شوند احساس بدبختی کنیم را حل نمی کنند. دکتر ویلیام گلسر

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خوب اسم اون قرص هایی که عوارضش کمتره و میشه برا این مورد بفرمایید
    والا من برای این مشکل شما تا حالا دارو مصرف نکردم و زیاد اطلاعاتی ندارم.
    من هم این مشکل رو داشتم قبلا ولی بعد از یه سری خوددرمانیهای فکری و تمرینهایی که بود تونستم برطرفش کنم.

شاید دوستان دیگه دارویی بشناسن بتونن معرفی کنن.

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من تغریبا عوارضش برام رفع شده فقط یه مورد هست اونم سیاهی دور چشم که خیلی هم زیاد هست، بنظرتون چقدر ممکنه طول بکشه تا از بین بره این سیاهی دور چشم؟؟؟یا راهی هست یا دارویی که اینو برطرف کنه؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من تغریبا عوارضش برام رفع شده فقط یه مورد هست اونم سیاهی دور چشم که خیلی هم زیاد هست، بنظرتون چقدر ممکنه طول بکشه تا از بین بره این سیاهی دور چشم؟؟؟یا راهی هست یا دارویی که اینو برطرف کنه؟
    همچين موردي اصلا نداشتم
    مطمئني بخاطر مصرف اين دارو هستش ؟؟؟

{حذف شد}
    Last edited by A M ! N; 01-01-2013 at 22:06. دليل: تجویز

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

همچين موردي اصلا نداشتم
    مطمئني بخاطر مصرف اين دارو هستش ؟؟؟
    من داروی دیگه ای مصرف نمیکنم..........تغییر خاصی هم توی غذا یا مورد دیگه ای نداشتم فقط مصرف این دارو هست که از این هفته شروع کردم و اینطوری شده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سيتالوپرام كمترين عوارض رو داره . بقيه به مراتب بدتر هستند . فقط و فقط بايد مصرف رو ادامه بديد و دارو رو قطع نكنيد تا عارضه ها رفع بشن . كه بعد از تقريبا 20 روز بايد همه عوارض رفع بشه .

سيتالوپرام و داروهاي مشابه روحيه رو تثبيت مي كنن . يعني از نوسانات روحيه مثل همون حالت هايي كه ذكر كرديد جلوگيري مي كنند .
    من برا همون مشکل غیر افسردگی میخوام ها
    پس همون سیتالوپرام کمترین عوارض و داره دیگه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من برا همون مشکل غیر افسردگی میخوام ها
    پس همون سیتالوپرام کمترین عوارض و داره دیگه ؟
    واسه اون مشكل " {حذف شد}" بهتره . البته به نظرم از يه دكتر هم بپرسي بد نيست . تاثيرش رو هم سريعتر نشون ميده . 2 هفته اي !!!
    من داروی دیگه ای مصرف نمیکنم..........تغییر خاصی هم توی غذا یا مورد دیگه ای نداشتم فقط مصرف این دارو هست که از این هفته شروع کردم و اینطوری شده.
    {حذف شد}
    Last edited by A M ! N; 01-01-2013 at 22:08. دليل: تجویز

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

{حذف شد}هم هست كه بهتره و تقريبا واسم هيچ عارضه اي نداشت بجز بي اشتهايي كه بعد از يه هفته رفع شد . ولي خيلي گرونه و يه ورق ده تايي تقريبا 6500 در مياد . واسه زود انزالي هم معجزه ميكنه !!
    دوره اثر این دارو چه مدته؟؟؟
    Last edited by A M ! N; 01-01-2013 at 22:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوره اثر این دارو چه مدته؟؟؟
    واسه من 2 هفته اي خودشو نشون داد . عوارض هم فقط بي اشتهايي . كه اونم با ادامه مصرف رفع شد . ولي واسه تثبيت روحيه عاليه . چون تركيبات ضد استرس هم داره ، با مصرف اين دارو از پروپرانولول هم بي نياز ميشيد . البته باز هم ميگم كه من مدام تحت نظر پزشكم .
    Last edited by PLAΨMID; 01-01-2013 at 15:42.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •