ممنون
منم نگفتم باید مثل اونا رفتارکرد اما میگم اگر غیر از خودشون هم بخوای باهاشون رفتار کنی 100% سرت سوارن
چطوری درگیر رفتارشون نشی شما فکر کن محیط کار باشه و هر روز همچین آدمهایی با چنین رفتاری رو ببینی و اونها هم (منظورم از اونها حتی شاید یک نفر باشه) بخواد به کار خودش ادامه بده مطمئن باش که غیر از اینکه درگیرت میکنه ممکنه برات مشکل ساز هم باشه و ...
قاطع یعنی چی ؟ کسی که ببخشید بی ادب باشه مگه از قاطع بودن شما ترسی داره یا چیزی میفهمه که بخواد تغییر رفتار بده ؟ (شاید منظورتون از قاطع بودن اینه که بری زیر گوشش که اگر این باشه 100% جواب میده )
و توی اون محیطی که شما کار کردید منم بودم اما میدونی چی بوده آخرش بعد از اینکه ازت بیش اندازه بیگاری میکشیدند و اینکه کار اضافی بیش از حد رو هم وظیفت میدونستند هم میگفتن حق اعتراضی نداری هم آخر روز ازت تشکر که نمیکردند که ما هم دنبال تشکر نبودیم میگفتند تو اصلا بلد نیستی کار کنی پشت سرت هم که ... اینا مشکلات جامعه ماست که به شخصه خودم که شاید خیلی از موارد برام حل شده باشه تو این موارد هیچ راهی به ذهنم نرسیده شاید باورتون نشه من در مورد این موارد با مشاور هم صحبت کردم اما بعد از 2 ساعت بحث میدونی آخرش چی گفتش ؟ گفت آره حق با تو هستش اینا مشکلات جامعه هستش و جز تحمل و اینکه بتونی سر سری از کنارش رد شی راهی نداری اما خب یکی امثال دوست من که توهین بهش و یا خرد کردن غرور و شخصیتش به صورت دائم براش مهم نیست و البته شایدم اجبار زندگی از لحاظ اقتصادی هنوز داره همون جایی که گفتم کار میکنه ولی من و امثال من چند ماه یا چند سالی بیشتر نتونستیم همچین جایی کار کنیم نه اینکه همه هم از لحاظ اقتصادی قوی باشیم بلکه طاقت دیدن چنین رفتار هایی رو نداشتیم و ... و در مقابل این افراد جز همون کاریی که در پست های قبلی گفتم به نظرم راه دیگه ای وجود نداره
مستمع
راستش من ادبیاتم ضعیفه
درکل ممنون از شما