تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 108

نام تاپيک: کارهایی که باید یاد بگیریم تا یه جایی سوتی ندیم!!!

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی دیگه!
    میگم آدم تو یه جمع می شینه و حرفاش تموم می شه سریع! باید چه موضوع هایی رو مطرح کنیم که یکم محیط گرم صحبت شه؟! (قیمت مرغ!قیمت دلار،چی؟!...)مخصوصا که مهمون ازمون بزرگتر باشه راستش خودم زیاد صحبت کردنو دوست ندارم ولی خوب کم صحبت کردنم بده.مهمون فک می کنه به طور داری به زور تحملش می کنی.با این که این تو دلم نیست. (فک کنم یه مدتی باید بین این زنا بشینم بیشتر تجربه کنیم از کجا این همه حرف می زنن و بازم کم نمی یارن تو موضوع آوردن ،مزاح بود)

2. 2 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

من که با هر جمعی برخورد کردم شدیدا این طوری بودن پس ناچارا به نتیجه گریزان بودن باید رسید ؟ با فاصله یعنی چی ؟
    نه دوست عزیز.همه چی بستگی به برخورد خودت داره.اگه دیدی تو یه جمعی هستی که بویی از شعور و ادب ندارن نمی خواد خودتو ناراحت کنی که واسم احترام قائل نشدن.
    بهترین کار اینه که بزاری تو همون دنیای خودشون باشن و ازشون دور شی و کمتر رابطه برقرار کنی. می تونی با آدما برخورد خوب داشته باشی و مودبانه ج بدین (ولی به هیچ وجه تظاهر و دورویی نداشه باش).
    خودم همیشه سعی کردم همیشه خوش برخورد و خوش صحبت باشم و اینم بگم شوخ طبع هم هستم البته تا حدی که احتراممو از بین نبرم .
    در کل اینکه لازم نیست همرنگ جماعت شد.

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی دیگه!
    میگم آدم تو یه جمع می شینه و حرفاش تموم می شه سریع! باید چه موضوع هایی رو مطرح کنیم که یکم محیط گرم صحبت شه؟! (قیمت مرغ!قیمت دلار،چی؟!...)مخصوصا که مهمون ازمون بزرگتر باشه راستش خودم زیاد صحبت کردنو دوست ندارم ولی خوب کم صحبت کردنم بده.مهمون فک می کنه به طور داری به زور تحملش می کنی.با این که این تو دلم نیست. (فک کنم یه مدتی باید بین این زنا بشینم بیشتر تجربه کنیم از کجا این همه حرف می زنن و بازم کم نمی یارن تو موضوع آوردن ،مزاح بود)
    مرسی از سوال فنی و بجایی که پرسیدین
    منم دارم دنبال یه راه حل میگردم واسه همین موضوع .......... الان وقتی میرم دانشگاه و توی یه جمعی قرار میگیرم
    یا وقتی تنهایی دارم با کسی صحبت میکنم ( چه دختر چه پسر ) وقتی حرفامون تموم میشه دیگه نمیدونیم چی بگیم
    من دوست دارم این قدرت را داشته باشم تا بتونم ازش استفاده کنم
    کسی راه حلی نداره ؟!

5. 2 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

نه دوست عزیز.همه چی بستگی به برخورد خودت داره.اگه دیدی تو یه جمعی هستی که بویی از شعور و ادب ندارن نمی خواد خودتو ناراحت کنی که واسم احترام قائل نشدن.
    بهترین کار اینه که بزاری تو همون دنیای خودشون باشن و ازشون دور شی و کمتر رابطه برقرار کنی. می تونی با آدما برخورد خوب داشته باشی و مودبانه ج بدین (ولی به هیچ وجه تظاهر و دورویی نداشه باش).
    خودم همیشه سعی کردم همیشه خوش برخورد و خوش صحبت باشم و اینم بگم شوخ طبع هم هستم البته تا حدی که احتراممو از بین نبرم .
    در کل اینکه لازم نیست همرنگ جماعت شد.
    دوست عزیز نه اینکه اصلا بی شعور شدید باشند اما منظورم همون احترامی که شما گفتی و یا رعایت جزئی ادب که گفتید در کار نیست باور کن و اگر قرار باشی ازشون دور شی باید از همه دور شی باور کن همه جا همین طوره و اگر قرار باشه کمی مودب و محترمانه تر و افتاده تر رفتار کنی حتی جایی مثل محیط کاری که مجبور این طوری رفتار کنی سریع میخوان سرت سوار بشن این یه واقعیت و برام خیلی عجیبه که شما ها تا حالا با این افراد در سطح جامعه از دوست تا محیط کار و دانشگاه سربازی و فامیل و ... برخورد نکردید .

7. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوست عزیز نه اینکه اصلا بی شعور شدید باشند اما منظورم همون احترامی که شما گفتی و یا رعایت جزئی ادب که گفتید در کار نیست باور کن و اگر قرار باشی ازشون دور شی باید از همه دور شی باور کن همه جا همین طوره و اگر قرار باشه کمی مودب و محترمانه تر و افتاده تر رفتار کنی حتی جایی مثل محیط کاری که مجبور این طوری رفتار کنی سریع میخوان سرت سوار بشن این یه واقعیت و برام خیلی عجیبه که شما ها تا حالا با این افراد در سطح جامعه از دوست تا محیط کار و دانشگاه سربازی و فامیل و ... برخورد نکردید .
    فک کنم بحث داره خط روانشانسی می گیره (شوخی می کنم)
    برخورد که چه عرض کنم .متاسفانه خیلی هم برخورد داشتم ولی سعی نکردم مثل اونا باشم و رفتارمو مثل اونا کنم و برخوردم مثل اونا باشه .راستش تو جامعه ما اینطور موارد زیاده ... واس ههمینه می گم زیاد نباید ادم خودشو درگیر رفتارای اونا کنه که چرا اینطورین؟ در مورد سوار شدن هم فک نکنم اینطور باشه . مطمعناً اگه با سادگی با این طورآدما برخورد کنی سوار آدم می شن ولی اگه تو برخوردت با اونا قاطع (گفتم قاطع نه خشک و بد اخلاق)باشی مطمعنا اونم حالیش می شه با کی طرفه...
    یه مثالی می زنم : خودم تو یه محیطی بودم که آدماش واقعا آدم مغرور و خشک و پر ادعا بودن.یه مدت برخوردمو باهاشون مناسب کردم.سعی می کردم کمکشون کنم تو کاراشون.احترام براشون قائل می شدم (البته به هیچ وجه به خاطر ترس یا اینطور موارد باشه نبود) و... بعد یه مدت دیدم دارن اخلاقشون بهتر می شه باهام و با هم رابطه خوب داریم.البته همه اینطور نشدن( که متاسفانه به دلیل غرور و خودخواهی بیش از حدشون بود.خودم هم سعی کردم رابطمو باهاش کمرنگتر کنم)

9. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

مرسی از سوال فنی و بجایی که پرسیدین
    منم دارم دنبال یه راه حل میگردم واسه همین موضوع .......... الان وقتی میرم دانشگاه و توی یه جمعی قرار میگیرم
    یا وقتی تنهایی دارم با کسی صحبت میکنم ( چه دختر چه پسر ) وقتی حرفامون تموم میشه دیگه نمیدونیم چی بگیم
    من دوست دارم این قدرت را داشته باشم تا بتونم ازش استفاده کنم
    کسی راه حلی نداره ؟!
    اصلا سخت نیست! وقتی حرفتون تموم شد و سوژه ای ندارید بهترین کار اینه که شروع کنید در مورد مطلب یا موضوعی که میدونید اون دوستتون اطلاعات داره یک سوال بپرسیدازش! با اینکار اون شروع میکنه به توضیح و شما میتونید در میان صحبتهاش جایی برای سوال داشته باشید و همینطور ادامه پیدا میکنه و حتی حتی ممکنه در میان حرفاتون زمینه صحبت جدید هم پیدا بشه!! اونوقت هست که شما میتونید سکان سخنوری رو بدست بگیرید

به شخصه همیشه حرف دارم برای گفتن اون هم زیاد!!! تازه وقت هم کم میاد
    مثال میزنم فرض کنید دوست شما خیلی اهل فیلم دیدنه ازش در مورد فیلم و سریال جدید بپرسید یا از بازیگر خاصی بعد ناخوداگاه یکسری موضوعات پیش میاد یا خودتون یادتون میاد که شروع به تعریف کردن خواهید کرد!
    در جمع هم همینطور یکی از حضاری که میدونید اگرچیزی ازش بپرسی خوب توضیح میده و کوتاه پاسخ نیست رو انتخاب نموده! و از او سوالی یا نظری بپرسید

11. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون که جواب دادید

منم موافقم که آدم نیازی به تظاهر نداره ولی منظورم این بود که توی برخورد با جمع آدمهایی که از نظر رفتاری و گفتاری طوری هستند که برخورد محترمانه یا رعایت ادب حتی در حد معمول رو به باد مسخره میگرن و اصلا براشون این طور رفتار کردن معنی و مفهوم خاصی نداره و چه بسا باعث سوژه خنده شدن در چنین جمعهایی خواهیم شد چطور میشه با ادب تر و محترمانه تر برخورد کرد !!؟

که من این حرف رو در پی صحبت های دوستمون که گفته بود :

(
    مودبانه حرف زدناو مرتب پوشیدنا تو زندگی خودمون هم می شه یه عادت خوب که واسه آیندمون خیلی بهتره هم تو برخورد دیگرون با ما و هم تو زندگی متاهلی که قراره داشته باشیم.)

من که با هر جمعی برخورد کردم شدیدا این طوری بودن پس ناچارا به نتیجه گریزان بودن باید رسید ؟ با فاصله یعنی چی ؟

تعجب میکنم! چون برعکس من در جمع هایی که قرار میگیرم اکثرا برعکس هستند و احترام طلبند((حالا شاید لفظ جالبی بکار برده نباشم))
    با فاصله یعنی اینکه بیشتر مستمع باشید!
    متوجه حرفاتون شدم در موقعیتش قرار نگرفتم نمیدونم چه میتوان کرد!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان این روزها خواستید برید خرید از سوپرمارکت...قبلش هر چیزی که مد نظرتون هست قیمت کنید بعد خرید کنید....من امروز رفتم نسکافه دونه ای بخرم که هفته پیش 300 تومن بود گفتم 10 تا بدید...درآورد داد بعد 3 تومن دادم گفتم مرسی خداحافظ...

یهو گفت آقا ببخشید دونه ای 600 شده 6 تومن میشه ....منم نداشتم دیگه پول...5 تاشو در آوردم برگردوندم...

14. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

فک کنم بحث داره خط روانشانسی می گیره (شوخی می کنم)
    برخورد که چه عرض کنم .متاسفانه خیلی هم برخورد داشتم ولی سعی نکردم مثل اونا باشم و رفتارمو مثل اونا کنم و برخوردم مثل اونا باشه .راستش تو جامعه ما اینطور موارد زیاده ... واس ههمینه می گم زیاد نباید ادم خودشو درگیر رفتارای اونا کنه که چرا اینطورین؟ در مورد سوار شدن هم فک نکنم اینطور باشه . مطمعناً اگه با سادگی با این طورآدما برخورد کنی سوار آدم می شن ولی اگه تو برخوردت با اونا قاطع (گفتم قاطع نه خشک و بد اخلاق)باشی مطمعنا اونم حالیش می شه با کی طرفه...
    یه مثالی می زنم : خودم تو یه محیطی بودم که آدماش واقعا آدم مغرور و خشک و پر ادعا بودن.یه مدت برخوردمو باهاشون مناسب کردم.سعی می کردم کمکشون کنم تو کاراشون.احترام براشون قائل می شدم (البته به هیچ وجه به خاطر ترس یا اینطور موارد باشه نبود) و... بعد یه مدت دیدم دارن اخلاقشون بهتر می شه باهام و با هم رابطه خوب داریم.البته همه اینطور نشدن( که متاسفانه به دلیل غرور و خودخواهی بیش از حدشون بود.خودم هم سعی کردم رابطمو باهاش کمرنگتر کنم)
    ممنون

منم نگفتم باید مثل اونا رفتارکرد اما میگم اگر غیر از خودشون هم بخوای باهاشون رفتار کنی 100% سرت سوارن

چطوری درگیر رفتارشون نشی شما فکر کن محیط کار باشه و هر روز همچین آدمهایی با چنین رفتاری رو ببینی و اونها هم (منظورم از اونها حتی شاید یک نفر باشه) بخواد به کار خودش ادامه بده مطمئن باش که غیر از اینکه درگیرت میکنه ممکنه برات مشکل ساز هم باشه و ...

قاطع یعنی چی ؟ کسی که ببخشید بی ادب باشه مگه از قاطع بودن شما ترسی داره یا چیزی میفهمه که بخواد تغییر رفتار بده ؟ (شاید منظورتون از قاطع بودن اینه که بری زیر گوشش که اگر این باشه 100% جواب میده )

و توی اون محیطی که شما کار کردید منم بودم اما میدونی چی بوده آخرش بعد از اینکه ازت بیش اندازه بیگاری میکشیدند و اینکه کار اضافی بیش از حد رو هم وظیفت میدونستند هم میگفتن حق اعتراضی نداری هم آخر روز ازت تشکر که نمیکردند که ما هم دنبال تشکر نبودیم میگفتند تو اصلا بلد نیستی کار کنی پشت سرت هم که ... اینا مشکلات جامعه ماست که به شخصه خودم که شاید خیلی از موارد برام حل شده باشه تو این موارد هیچ راهی به ذهنم نرسیده شاید باورتون نشه من در مورد این موارد با مشاور هم صحبت کردم اما بعد از 2 ساعت بحث میدونی آخرش چی گفتش ؟ گفت آره حق با تو هستش اینا مشکلات جامعه هستش و جز تحمل و اینکه بتونی سر سری از کنارش رد شی راهی نداری اما خب یکی امثال دوست من که توهین بهش و یا خرد کردن غرور و شخصیتش به صورت دائم براش مهم نیست و البته شایدم اجبار زندگی از لحاظ اقتصادی هنوز داره همون جایی که گفتم کار میکنه ولی من و امثال من چند ماه یا چند سالی بیشتر نتونستیم همچین جایی کار کنیم نه اینکه همه هم از لحاظ اقتصادی قوی باشیم بلکه طاقت دیدن چنین رفتار هایی رو نداشتیم و ... و در مقابل این افراد جز همون کاریی که در پست های قبلی گفتم به نظرم راه دیگه ای وجود نداره

تعجب میکنم! چون برعکس من در جمع هایی که قرار میگیرم اکثرا برعکس هستند و احترام طلبند((حالا شاید لفظ جالبی بکار برده نباشم))
    با فاصله یعنی اینکه بیشتر مستمع باشید!
    متوجه حرفاتون شدم در موقعیتش قرار نگرفتم نمیدونم چه میتوان کرد!
    مستمع راستش من ادبیاتم ضعیفه

درکل ممنون از شما

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون

منم نگفتم باید مثل اونا رفتارکرد اما میگم اگر غیر از خودشون هم بخوای باهاشون رفتار کنی 100% سرت سوارن

چطوری درگیر رفتارشون نشی شما فکر کن محیط کار باشه و هر روز همچین آدمهایی با چنین رفتاری رو ببینی و اونها هم (منظورم از اونها حتی شاید یک نفر باشه) بخواد به کار خودش ادامه بده مطمئن باش که غیر از اینکه درگیرت میکنه ممکنه برات مشکل ساز هم باشه و ...

قاطع یعنی چی ؟ کسی که ببخشید بی ادب باشه مگه از قاطع بودن شما ترسی داره یا چیزی میفهمه که بخواد تغییر رفتار بده ؟ (شاید منظورتون از قاطع بودن اینه که بری زیر گوشش که اگر این باشه 100% جواب میده )

و توی اون محیطی که شما کار کردید منم بودم اما میدونی چی بوده آخرش بعد از اینکه ازت بیش اندازه بیگاری میکشیدند و اینکه کار اضافی بیش از حد رو هم وظیفت میدونستند هم میگفتن حق اعتراضی نداری هم آخر روز ازت تشکر که نمیکردند که ما هم دنبال تشکر نبودیم میگفتند تو اصلا بلد نیستی کار کنی پشت سرت هم که ... اینا مشکلات جامعه ماست که به شخصه خودم که شاید خیلی از موارد برام حل شده باشه تو این موارد هیچ راهی به ذهنم نرسیده شاید باورتون نشه من در مورد این موارد با مشاور هم صحبت کردم اما بعد از 2 ساعت بحث میدونی آخرش چی گفتش ؟ گفت آره حق با تو هستش اینا مشکلات جامعه هستش و جز تحمل و اینکه بتونی سر سری از کنارش رد شی راهی نداری اما خب یکی امثال دوست من که توهین بهش و یا خرد کردن غرور و شخصیتش به صورت دائم براش مهم نیست و البته شایدم اجبار زندگی از لحاظ اقتصادی هنوز داره همون جایی که گفتم کار میکنه ولی من و امثال من چند ماه یا چند سالی بیشتر نتونستیم همچین جایی کار کنیم نه اینکه همه هم از لحاظ اقتصادی قوی باشیم بلکه طاقت دیدن چنین رفتار هایی رو نداشتیم و ... و در مقابل این افراد جز همون کاریی که در پست های قبلی گفتم به نظرم راه دیگه ای وجود نداره

مستمع راستش من ادبیاتم ضعیفه

درکل ممنون از شما
    یعنی شنونده
    -----------------------------------------
    دوستان گاهی پیش میاد که از اقوام یا دوستامون طرف یک چیز تابلویی رو اشتباه تلفظ میکنه! مثلا فرض کنید تبلت رو بگه tabe let!!!
    ((باور کنید پیش اومده)) خب من از سر دلسوزی و نه برای مسخره کردن و ضایع کردن دوست دارم بهش بگم اشتباهش رو تا دیگه جلوی دیگران ضایع نشه(قبول دارید حرفمو؟)
    شما فکرمیکنید برای جلوگیری از سوتی دادن دوستمون چجوری باید حالیش کنیم قضیه رو؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •