ممنون حتما اما به كارم نمياد انصافا Y580 با Geforce gtx660m رقيب نداره منم سعي ميكنم يا اين مدل رو بگيرم يا اينم كه اصن نگيرم چون ديوونه نسيتم اين همه پول بدم 2 روز ديگه فلان بازي رو نياره![]()
ممنون حتما اما به كارم نمياد انصافا Y580 با Geforce gtx660m رقيب نداره منم سعي ميكنم يا اين مدل رو بگيرم يا اينم كه اصن نگيرم چون ديوونه نسيتم اين همه پول بدم 2 روز ديگه فلان بازي رو نياره![]()
امیدوارم هرچی که میگیری ازش راضی باشی.به سایت digi kala یک سر بزن اونجا همه چیزو نوشته.البته به احتمال خیلی زیاد به اونجا سر زدی.موفق باشی...![]()
ممنون دوست عزيز بلـــــــــــــــــــــــ ه من يه پام Digikala يه پامم p30world اما متاسفانه Digikala اصن Lenovo Y580 رو تو ليست محصولاتش نداره شايدم من پيدا نكردم![]()
این y580 فول اچ دی نداره ؟ شما تحقیق کردین مدلی زیر 3 تومن با گرافیک 650 نمی شناسین ؟
ال دیجیتال ge70 رو زده 3690 از لحاظ قیمت نزدیک لنوو هستش
چرا فكر كنم FHD هم پيدا بشه اما مثل همون قضيه Backlight كيبورد اطمينان ندارم باشه يا نباشه.در مورد سوال دومتون هم تو تايپك خودتون يه سري توضيحات دادماین y580 فول اچ دی نداره ؟ شما تحقیق کردین مدلی زیر 3 تومن با گرافیک 650 نمی شناسین ؟
بله جالبه با اين قيمت اگه شما قصد خريد داريد و پول دستتون هست GE70 رو با اين قيمت بگيريد زير 3800 خيلي خوبهال دیجیتال ge70 رو زده 3690 از لحاظ قیمت نزدیک لنوو هستش![]()
سلام
خدایا منو هم مثل lionf3 داری امتحان میکنی؟! باید خوشحال باشم که ge70 رو 3300 خریدم ؟!!! قراره درعوضش چه بلائی سرم بیاریولی خدائیش 3300 هم کم پولی نیست برادر من چرا بازم هی گرونترش میکنید؟!
آقایون گلم متاسفانه با نزدیکتر شدن به ایام عید دوباره همه چیز نجومی بالا خواهد رفت لذا اگه قصد جدی برای خرید دارین دست دست نکنید هرچی که خواستین رو ظرف این چندروز بخرین و تمومش کنید. مخصوصا اوضاع گرونی روز به روز بدتر هم میشه! مدلهائی که تو این تاپیک بچه ها اسمشو آوردند همشون خوبن و زیاد وسواس به خرج ندید. فقط کارت گرافیکیتون در اولویت اول gt660 باشه اگه نشد در اولویت دوم gt650 دیگه به پائین تر از این رضایت ندین مگر اینه گیم معیار اصلیتون نباشه و معیارهای دیگه ای هم مثل اندازه و وزن هم داشته باشین که از گیم مهمتر باشه. اونوقت gt640 هم جوابتونو میده.
نمویدونم جریان این ge70 چیه که اگه شانس بیارین و خوب بگردین میتونین با قیمتهای پائینتر از ماتریس هم بخریدش درحالیکه گارانتی خود ماتریس رو هم داره! کاملا نو و توی کارتن باز نشده! البته جای خاصی رو الان نمیشناسم بهتون معرفی کنم اما پیشنهاد می کنم حتما چندتا پاساژ رو زیرو رو کنید. مثلا علت اینکه digikala یکم ارزونتر میده میتونه این باشه که از قبل موجود داشته لذا از این جور فروشنده ها که موجودی قبلی دارند اگه بگردین پیدا میشه. مخصوصا که این مدل لپتاپ ها مشتریان خاصی داره و شاید طرف نخواد پولش بخوابه و به قیمت کمتر از ماتریس رضایت بده هرچند که چون خرید قبلیش بوده بازم کلی سود کرده.
یه نکته :
ge70 با اینکه خیلی سنگین نیست اما چون ابعادش یکم از 15 اینچی ها بزرگتره به همین راحتی ها توی هر کیفی جا نمیشه و باید با کوله مخصوص همراه خودش اینور و اونور ببرین. البته بچه هائی که این لپ تاپو میخرن بیشتر تو خونه رو این لپ تاپ خیمه زدند و تکون نمی خورن! به همین دلیل اگه قراره هر روز با خودتون اینور و اونور ببرینش یکم اذیت میشین. منم که واسه هرچیزی راهکار پیدا میکنم ، یه کیف پیدا کردم که توش جا میشه و پر رو پررو با خودم اینور و اونور میبرمش !!! کی خفتم کنن خدا میدونه.
Last edited by parsicola; 10-01-2013 at 17:26.
من امروز قیمت گرفتم تو پاساژ ایران ge70 رو 3400 میدادند خودم رفتم بگیرم لب تاب خوبیه ولی 17 اینچی بودنش یکم دو دلم کرد اگه 15 بود تو خریدش شک نمی کردم
تو این حین چشم خورد به یه مغازه که n56 vz هم داشت البته مدل اچ دیشو خدایی از لحاظ طراحی ایسوز خیلی بهتره ولی خوب از لحاظ کانفیگ حرفی در مقابل ge70 نداره منم احتمالا یکشنبه بگیرم چون سری جدید احتمالا با قیمت 3900 عرضه بشه
میشه بگید با چه کانفیگیه ؟ این امتحان نیست ! این نتیجه ی عملیه که گذشتگان کردن و ما باید بسوزیم (خودتون میدونید منظورم چیه دیگه!) و البته تاحدودی هم تقصیر خودمون هم هست.
میشه بگید با چه کانفیگی ؟
این امتحان خدا نیستنتیجه ی عملیه که گذشتگان کردند و ما باید بسوزیم
!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)