تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 39 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام آرمان عزیز

میبینم که بسیار پر انرژی به سوالات دوستان پاسخ میدی حتی در سری چهارم پنجم
    دستت درد نکنه
    تا اینجا از سوالای دوستان و جوابای تو واقعا استفاده کردم
    خلاصه خوشحالم که مثل سروش در شرایطی آرمانی هستی

1- مرزهای علاقه تو به بارسا تا کجا هستن؟
    آیا فقط تیم فوتبال بارسا رو دوست داری یا برد سایر تیمهای این باشگاه در سایر رشته ها هم برات واقعا مهمه؟
    آیا علاقه به بازیکنای بارسا رو فقط در دنیای فوتبال تعریف میکنی یا دغدغه های اجتماعی اقتصاسی اونا هم برات مهمه؟
    اگر یه نفر بهت بگه آخه یه تیم خارجی چه ربطی به ما داره که اینقدر براش وقت بزاریم جوابت چیه؟

2- خودت رو یک ایرانی میدونی؟
    اگر نمیدونی چرا؟ اگر میدونی تعریفت از میهن چیه؟
    خطوط قرمز تو یا مرزهای معنوی کشور تو تا کجا هستن؟
    در صورت عبور شخصی یا کشوری از این خطوط بر اساس ارزشهای خودت تصمیم میگیری یا بر اساس اینکه شخص یا کشور متجاوز کیه؟
    کلا برای تو فرقی میکنه که فرضا اگر حمله ای به ایران بشه کشور حمله کننده آمر*یکا باشه یا یه کشور مسلمون مثلا عربستان؟

3- اگر مشکلی نداری خیلی دوست دارم کمی از رابطه خودت با خدات حرف بزنی؟
    اصلا بهش اعتقاد داری؟
    شاید بهتره اول کمی در مورد رابطه خودت با خودت بگی بعد به سوال قبلی جواب بدی؟ البته میتونی به این سوال جواب ندی

4- مورینیو بارها مستقیم و غیر مستقیم اشاره کرد که گواردیولا در واقع یک انسان خوش اخلاق نیست بلکه یه آدم ریا کاره
    به نظرت میشه یک آدم در فضای فوتبال و فشار تماشاگر و جوی که بر زمین حاکم میشه خودِ حقیقیش رو پنهان کنه؟
    چنین انسانی برای کنترل خودش در این شرایط
    یا باید ذاتا چنین شخصیتی داشته باشه
    یا باید واقعا یک فرد باهوش و به نوعی روانشناس باشه
    یا به معنای واقعی و به قول هیتلر یک دروغگوی ماهر باشه
    چهار سال گواردیولا رو روی نیمکت بارسا دیدی فکر میکنی پپ جزء کدوم دسته از این آدمهاست؟

5- از جمادی مُردم و نامی شدم .......... وز نما مُردم به حیوان سرزدم
    مُردم از حیوانی و آدم شدم .......... پس چه ترسم کی ز مردن کم شدم
    حمله ی دیگر بمیرم از بشر .......... تا برآرم از ملائک بال و پر
    بار دیگر از ملک پران شوم .......... آنچه اندر وهم ناید آن شوم

به نظر تو هدف اصلی مولانا از سرودن این ابیات چی بوده؟ چه مفهومی رو میخواسته منتقل کنه؟
    بعضیا معتقدن داره درباره تناسخ حرف میزنه بعضیا معتقدن داره نظریه تکامل داروین رو صدها سال قبل از داروین مطرح میکنه
    تو چی فکر میکنی ؟

6- گواردیولا رو برای تاریخ بارسا مهمتر میدونی یا کرایف رو؟(فقط نگو هر دو)
    گواردیولا محصولی از لاماسیاست یا متولد کننده لاماسیا؟ یا هر دو (در زمان گواردیولا عملا بارسا 90 درصد تمرکزش رو روی شاگردان لاماسیا قرار داد تا جایی که پس از اون بارسا در یک بازی از 11 بازیکن لاماسیایی استفاده میکنه)
    نظرت در مورد لاماسیا چیه؟ نطرت در مورد اینکه در عصر تجارت فوتبال و انتقالهای میلیونی یک تیم از مزرعه خودش تغذیه کنه چیه؟
    چرا چنین ساختار منظمی در کشورهایی که از اسپانیا منظمتر و پیشرفته ترن مثل آلمان یا انگلیس شکل نگرفت؟
    لاماسیا یک اتفاق تاریخیه که قابل تکرار نیست؟ یا محصول یک رابطه درست بین اقتصاد سیا*ست و اجتماعه؟

برای سری اول کافیه

ویرایش: یه سوال به شکل شگفت انگیزی تکرار شده بود
    Last edited by گرافيكار; 04-12-2012 at 15:10.

2. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

یکی از دلایلی که گفتم این تاپیک رو بزنم، این پستی بود که الان میخوام بدم..
    یه سری عکس از لحظه های خاص فوتبال که نظرت رو دربارشون میخوام...
    خیلی هاشون قدیمی هستن و احتمالا ندیدیم اما کاملا مشهور هستن همشون...
    در مورد هرکدوم، توضیح دادم که مشخصا نظرات شخصیمه...(اونایی که لازم بوده، اسم بازی رو هم گفتم)
    کلی دیگه میتونست باشن که اینا رو گذاشتن...دوستان دیگه میتونن بذارن تا خاطرات مرور بشن...
      محتوای مخفی: ... 

بدون شرح؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برد با گل نزده، باخت با گل زده!(انگلیس-آلمان)

فوتبال 90 دقیقست..برای منچستر بیشتر از 90 دقیقه، نه؟! (منچستر-بایرن)

جنبه باخت؟!(بارسا-اینتر)

باجو، پنالتی نزن! (ایتالیا-برزیل)

فوتبال، بازی انواع تاکتیک ها(یونان-پرتغال)

نابغه؟!(رئال-لورکوزن)

بازی مرگ و زندگی(مرگ آنتونی پوئرتا، بازیکن سویا در حین بازی)

کانتونای دوست داشتنی؟!

شکست دیوار چین؟!(بارسا-چلسی)

موشک؟!(فرانسه-برزیل)

دست خدا...

ماموریت غیرممکن...!(لیورپول-میلان)

حرف دهنت رو بفهم!(ایتالیا-فرانسه)

پولکی-ه بی غیرت!(بارسا-رئال)

فتوشاپه؟!

4. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با عرض پوزش بابت تاخیر... امروز حسابی کار داشتم.

سری بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز

خوب سوالاتی کمی تا قسمتی جدی تر

اوکی

1-ده تا از شخصیت هایی که ازشون تنفر داری رو نام ببر ، البته سه چهارتایی میتونی سانسور کنی....

ایرانی:
    1. سانسور شد!
    2. سانسور شد!
    3. سانسور شد!
    4. سانسور شد!

بقیه هم حسش نیست!
    [دور از شوخی، از کسی تنفر ندارم]

2-نظرت در رابطه با Ruud Van Nistelrooy تموم نشدنی چیه؟

کجایی تو تموم شد بازیافت هم شد

مهاجم خیلی فرصت طلبی بود و فوق العاده موقعیت شناس و خونسرد. یکی از بهترین مهاجم های سال های اخیر فوتبال.

3-کلا به نظر میرسه Nvidia Fan باشی درسته؟ دلیل عدم موفقیت Nvidia نسبت به AMD رو چی میدونی؟ یا بهتره بگیم چرا اینقدر AMD باید زحمت بکشه یک گرافیک هم سطح Nvidia بده که حتی 1/3 اونهم براش زحمت نکشیده؟

نه نیستم اتفاقا گرافیک قبلیم هم AMD بود (PowerColor Radeon HD 5770).

اگه به گزارش های مالی AMD و NVIDIA نگاه کنیم می بینیم که هزینه R&D انویدیا بسیار بالاتره، این 1/3 زحمت کشیدن و ... اصلا صحیح نیست. ما از داخل این کمپانی ها خبر نداریم و نمیشه همینطوری یه چیزی بگیم.

4-Timing رم چقدر برات مهمه؟ فرکانس رو به تایمینگ ترجیح مدیدی با توجه به پراکندگی Performance تایمینگ / فرکانس در App های مختلف؟

مسلما مهمه و قبلا خیلی روی این مسئله حساس بودم حتی وقتی کارم نیاز به فرکانس/تایمینگ داشت می رفتم و تنظیمات اورکلاک رو تغییر می دادم ولی الان خیلی مهم نیست چون در نهایت تاثیرشون در 99 درصد مواقع اصلا محسوس نیست.

رو سیستم بعدی 32 گیگ از این ها رو می اندازم:

5-چرا سیستم 4-2-3-1 رو کاملترین سیستم میدونی؟ به نظرت 4-3-3 فضاهای بهتری و بیشتری رو داخل زمین پوشش نمیده و دست مربی رو برای تغییر تاکتیک کلی تیم و انتخاب بازیکن باز تر نمیذاره؟

در یه دنیای ایده آل 3-3-4 در کل مناسب تر از 1-3-2-4 هست ولی قدرت پوشش نقاط ضعف تیم در 3-3-4 ضعیفه و نیازمنده که هر 10 بازیکن در سیستم واقعا بازیکن های خوبی باشن. بازیکن هایی هم که در 3-3-4 استفاده میشن باید بازیکن های خاصی باشن و هر بازیکنی رو نمیشه همینطوری برداشت و گذاشت در یه سیستم 3-3-4 ولی تقریبا اکثر بازیکن ها رو کم و بیش میشه در 1-3-2-4 قرار داد. کامل ترین سیستم، سیستمی نیست که روی رئال و بارسا عالی جواب بده و روی بقیه تیم ها هیچ.

یکی از دلایلی که وقتی می بینیم یه مربی جدید در میانه فصل به تیمی میاد رو میاره به 1-3-2-4 همینه.

6-اینو دیدی؟ توضیح بده به عنوان بارسلونایی ؟

این حرف ها همیشه هست و همیشه بوده. همچین ویدیو هایی رو برای هر تیمی میشه درست کرد و برعکسش رو هم همینطور. بارسا موفق ترین تیم چند سال اخیر دنیا بوده و خیلی واضحه طرفداران بقیه تیم ها دل خوشی ندارن و یوتیوب هم دنیایی آزاده برای انتشار عقاید! بد نیست وقتی این فکر ها خطور می کنه به ذهن، بازی هایی مثل بارسا-اینتر یا بازی رفت بارسا-چلسی 2009 رو هم یادمون بیاد، که هیچ وقت در این ویدیو ها نمیان.

من با این ایده که یک تیم خاص داره از داورها سود می بره به کل مخالفم. اشتباهات داوری همیشه رخ می ده و اگه بطور کلی و با همه جوانب با هم نگاه کنیم همیشه همه تیم ها تقریبا به طور مساوی سود و ضرر بردن، بعضی وقت ها ممکنه تیمی خوش شانس باشه و سود هاش بعضی وقت ها در بازی حساسی باشه و ضرر هاش مثلا زمانی که 0-5 جلو بوده از یک تیم ته جدولی که اصلا به چشم نمیاد. ولی معمولا جبهه های پروپگاندا علیه یک تیم درست می کنن فقط یک طرف قضیه رو می بینن.

یک نکته دیگه قضیه های آفساید های میلی متری است که بعضی وقت ها هم می بینیم دوستان با خط کشی های پیکسل به پیکسل سعی می کنن توجیه کنن فلان صحنه آفساید بوده یا نبوده. واقعیت اینه که این آفساید های نزدیک حدودا یک چهارم مواقع اشتباه تشخیص داده میشن و کاملا منطقی هم هست، تشخیصشون بسیار دشواره برای یک انسان (بگذریم که حتی خیلی مواقع با آنالیز های کامپیوتری هم همه افراد هم عقیده نمیشن!) و خیلی واضحه که اگه سه بار فرضا داور تصمیم درست رو گرفت، یک بار هم اشتباه می کنه. این برای تیم هایی که پاس های در عمق زیادی میدن و روی اشتباهات آفساید گیری حریف تمرکز می کنن خیلی پیش میاد و یک عده همینطوری جو میدن که داوری ها به نفع بارساست ولی این نوع بازی تیمه که چنین موقعیت هایی رو زیادتر ایجاد می کنه و این اشتباهات زیاد تر میشن، و اگه باز هم به طور کلی به همه موقعیت ها نگاه کنیم می بینیم به همون تعدادی که آفساید های مشکوک برای بارسا گرفته نشده و بارسا گل زده، آفساید های مشکوک هم گرفته شده و موقعیت گل بارسا از بین رفته! ولی اون رو کسی نمی بینه، یک گل رو همه می بینن.

باید فوتبال رو با دید حرفه ای نگاه کرد.

7-شما به عنوان یک مربی ترجیح میدی برای دفاع مرکزی از یک هافبک دفاعی استفاده کنی یا از یک دفاع مرکزی برای هافبک دفاعی و تخریبی؟

بستگی به بازیکن هام داره، نوع بازی و تیم حریف. مسلما بازی دادن یه مدافع در 3-3-4 بارسا به جای بوسکتس کار بسیار خنده داریه ولی بازی دادن په په به عنوان بازی خراب کن جلوی بارسا کار منطقی. در کل پاسخ یک کلمه ای: هافبک دفاعی در دفاع.

8-به نظرت اگه مورینیو از رئال بره ، بهترین جایگزین کیه؟ همچنین رونالدو اگه رئال رو ترک کنه؟

یه مربی از خود اسپانیا مثل بیلسا. گرث بیل هم به جای رونالدو.

9-آیا عمر تیکی تاکا بارسلونا به پایان رسیده؟ یا خواهد رسید؟

خیر عمر هر چیزی به پایان خواهد رسید.

10-و در نهایت آیا مخ زن خوبی هستی؟

نسبتا

6. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،

سلام آرمان عزیز

میبینم که بسیار پر انرژی به سوالات دوستان پاسخ میدی حتی در سری چهارم پنجم
    دستت درد نکنه
    تا اینجا از سوالای دوستان و جوابای تو واقعا استفاده کردم
    خلاصه خوشحالم که مثل سروش در شرایطی آرمانی هستی

سلام علیرضا جان.
    خوشحالم که اومدی و سوال پرسیدی

1- مرزهای علاقه تو به بارسا تا کجا هستن؟

علاقه به یه تیم فوتبال مرزی نداره چون مرز بندی یه پروسه عقلی است و اصلا نفس طرفداری تیمی از نظر عقلی خیلی کار منطقی نیست
    واقعا همونطور که خودت هم گفتی ما هیچ سودی ازش نمی بریم و ضرر هم می کنیم، چون وقت می گذاریم، هزینه می کنیم بازیهاشو ببینیم یا محصولاتشو بخریم و ...

آیا فقط تیم فوتبال بارسا رو دوست داری یا برد سایر تیمهای این باشگاه در سایر رشته ها هم برات واقعا مهمه؟

اکثر علاقه به تیم فوتباله ولی مثلا وقتی می شنوم تیم بستکتبال بارسا، رئال رو برده حس خوبی بهم دست می ده

آیا علاقه به بازیکنای بارسا رو فقط در دنیای فوتبال تعریف میکنی یا دغدغه های اجتماعی اقتصاسی اونا هم برات مهمه؟

مسلما خارج از فوتبال هم مهم هست ولی کاری که خارج از زمین می کنن به من هوادار ارتباطی نداره. ما شخصیت واقعی این افراد رو نمی شناسیم و در مکانی هم نیستیم که مثلا درباره شرایط اجتماعیشون بخوایم دربارشون قضاوت کنیم همونطور که دوست نداریم کسی درباره ما اینکار رو انجام بده.

اگر یه نفر بهت بگه آخه یه تیم خارجی چه ربطی به ما داره که اینقدر براش وقت بزاریم جوابت چیه؟

خب این تاکید روی خارجی بودن یعنی فرضا اگه تیم ایرانی بود به ما ربط داشت؟ بحث هواداری یه بحث منطقی و عقلی نیست که براش دلیل منطقی بیاریم. اصولا ما چون از چیزی لذت می بریم بهش علاقمند می شیم و چون رقابتی وجود داره خود به خود بنا به دلایل خیلی مختلف از رنگ لباس گرفته تا علایق اطرافیان و ... به سمت یک تیم کشیده می شیم.

2- خودت رو یک ایرانی میدونی؟

در پاسپورتم نوشته ایرانی. من در ایران با فرهنگ ایرانی بزرگ شدم و هویت ایرانی دارم ولی ملیت ایرانیم برام مهم نیست و برای این مرز های قراردادی ما انسان ها ارزش خاصی قائل نیستم.

اگر نمیدونی چرا؟ اگر میدونی تعریفت از میهن چیه؟

میهن جاییه که با مردم و فرهنگ و آداب و رسومش احساس آرامش داشته باشی. هر جا که باشه، یکی ممکنه میهن واقعیش اون سر دنیا باشه و یکی ممکنه در کشور خودش، یکی هم ممکنه تا آخر عمر در کشورش زندگی کنه ولی اون کشور میهنش نباشه.

خطوط قرمز تو یا مرزهای معنوی کشور تو تا کجا هستن؟

مرزی وجود نداره، مرز رو قرارداد ها ایجاد می کنن برای راحت کردن کنترل و اجرای قوانین. باید دید فرهنگ ها و آداب و رسوم چطور تغییر می کنن فرضا شخصی که در سیستان و بلوچستان هست به کسی که در پاکستان هست خیلی نزدیک تره نسبت به کسی که در تبریز هست.

[نکته: ایده های جدایی طلبی از صحبت های من گرفته نشه لطفا. اصلا منظورم این نیست ]

در صورت عبور شخصی یا کشوری از این خطوط بر اساس ارزشهای خودت تصمیم میگیری یا بر اساس اینکه شخص یا کشور متجاوز کیه؟

مسلما شخص/کشور متجاوز گر ولی باید همیشه همه قضیه رو دید و بعد تصمیم گرفت. اینکه صرفا شخص یا کشور متجاوز کی بوده اهمیتی نداره باید دید چه اتفاق هایی افتاده در اون مورد مشخص.

کلا برای تو فرقی میکنه که فرضا اگر حمله ای به ایران بشه کشور حمله کننده آمر*یکا باشه یا یه کشور مسلمون مثلا عربستان؟

مسلما فرق می کنه، نه به خاطر اینکه کشور مسلمون بوده یا نه، آمریکا خیلی متفاوت با عربستانه.

3- اگر مشکلی نداری خیلی دوست دارم کمی از رابطه خودت با خدات حرف بزنی؟
    اصلا بهش اعتقاد داری؟
    شاید بهتره اول کمی در مورد رابطه خودت با خودت بگی بعد به سوال قبلی جواب بدی؟ البته میتونی به این سوال جواب ندی

من اعتقادی به خدا ندارم چون دلیلی برای وجودش ندیدم و اثباتی هم وجود نداره. بعضی از افراد بطور قبلی این قضیه رو می پذیرن ولی این اعتقاد قبلی به بعضی چیزها در من هیچ وقت وجود نداشته.

(در صندلی داغ قبلی چند نفر از دوستان سوالات گسترده پرسیدن در این باره + من مشکلی درباره پاسخ دادن به این سوالات ندارم)

4- مورینیو بارها مستقیم و غیر مستقیم اشاره کرد که گواردیولا در واقع یک انسان خوش اخلاق نیست بلکه یه آدم ریا کاره
    به نظرت میشه یک آدم در فضای فوتبال و فشار تماشاگر و جوی که بر زمین حاکم میشه خودِ حقیقیش رو پنهان کنه؟

وقتی سیاست مدارها می تونن مسلما یه مربی فوتبال هم می تونه، البته اونقدرا از یه مربی انتظار نمیره تو این چیزها ماهر باشه. کلا اتهام این شکلی زدن به بقیه کار صحیحی نیست.

چنین انسانی برای کنترل خودش در این شرایط
    یا باید ذاتا چنین شخصیتی داشته باشه
    یا باید واقعا یک فرد باهوش و به نوعی روانشناس باشه
    یا به معنای واقعی و به قول هیتلر یک دروغگوی ماهر باشه
    چهار سال گواردیولا رو روی نیمکت بارسا دیدی فکر میکنی پپ جزء کدوم دسته از این آدمهاست؟

هیچ کدوم، من ریاکاری از پپ ندیدم و همیشه آدم صادق و خوبی بوده. همه انسان ها خوب هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه و برای پپ ثابت نشده.

اگه فرض کنیم حرف مورینیو صحیحه، شکی نیست که پپ آدم باهوشیه و فکر نکنم هیچ کس این رو زیر سوال ببره، شکی هم نیست روانشناسی بلده چون همه مربی ها این دوره ها رو می گذرونن ولی دایکاتومایز کردن شخصیت افراد کار صحیحی نیست و نمیشه گفت یا اینه یا اون. معمولا از همه چیز یه مقدار در وجود افراد هست.

5- از جمادی مُردم و نامی شدم .......... وز نما مُردم به حیوان سرزدم
    مُردم از حیوانی و آدم شدم .......... پس چه ترسم کی ز مردن کم شدم
    حمله ی دیگر بمیرم از بشر .......... تا برآرم از ملائک بال و پر
    بار دیگر از ملک پران شوم .......... آنچه اندر وهم ناید آن شوم

به نظر تو هدف اصلی مولانا از سرودن این ابیات چی بوده؟ چه مفهومی رو میخواسته منتقل کنه؟

من اصلا سرشاخه ای از ادبیات ندارم پس اگه جوابم پرت بود ببخشید اولین شعر عمرم رو در صفحه قبل سرودم

من فکر می کنم منظورش پروسه پرورش معنوی افراده که ابتدا بدو تولد خصوصیات حیوانی داره و کم کم بزرگ میشه و عرفان و بعد از مرگ هم ملکوتی و ... که این نوع تفکر ریشه در باورهای مذهبیش داره.

بعضیا معتقدن داره درباره تناسخ حرف میزنه بعضیا معتقدن داره نظریه تکامل داروین رو صدها سال قبل از داروین مطرح میکنه
    تو چی فکر میکنی ؟

ارتباط دادنش به تکامل داروین که (با عرض پوزش) خنده داره تو خوابش هم مطمئنا از این افکار نمی کرده، این دقیقا گزیدن یک جمله است از بین یک متن بسیار طولانی که به طور اتفاقی چنین ارتباطی می تونسته شکل بگیره. داروین نظریش رو با یک شعر یا حرف در دنیا مطرح نکرد، یه موضوع علمی بود که برعکس این اشعار بطور بسیار واضح بیان میشه.

درباره تناسخ هم ممکنه، یادمون نره مولانا باورهای عجیب زیادی داشت و در اشعارش هم گستردگی تفکرات وجود داره.

6- گواردیولا رو برای تاریخ بارسا مهمتر میدونی یا کرایف رو؟(فقط نگو هر دو)

قطعا کرایف. شاید پپ زمانی به اون حد برسه ولی هنوز زوده.

گواردیولا محصولی از لاماسیاست یا متولد کننده لاماسیا؟ یا هر دو (در زمان گواردیولا عملا بارسا 90 درصد تمرکزش رو روی شاگردان لاماسیا قرار داد تا جایی که پس از اون بارسا در یک بازی از 11 بازیکن لاماسیایی استفاده میکنه)

محصول لاماسیاست. شاید بشه بهش گفت "متحول کننده" سیستم گزینش بازیکن ها از لاماسیا ولی مسلما لاماسیا رو پپ بوجود نیاورد و این بازیکن هایی که امروز در ترکیب هستن هم پپ نقشی در آموزششون در لاماسیا نداشت.

نظرت در مورد لاماسیا چیه؟ نطرت در مورد اینکه در عصر تجارت فوتبال و انتقالهای میلیونی یک تیم از مزرعه خودش تغذیه کنه چیه؟

بسیار خوبه و باید الگوی خیلی از تیم ها باشه. 100 میلیون یورو شاید بتونه برای تیمی ستاره بیاره ولی نمی تونه این روحیه و تفکر بارسا رو بیاره که مثلا هیچ بازیکن لاماسیایی هیچ وقت به دنبال رفتن و ... نیست.

چرا چنین ساختار منظمی در کشورهایی که از اسپانیا منظمتر و پیشرفته ترن مثل آلمان یا انگلیس شکل نگرفت؟

واقعیت اینه که لاماسیا در اسپانیا هم یک استثناست و ربطی به اسپانیا نداره و می تونسته در هر کشور دیگه ای باشه. این ساختار رو تفکر اسپانیایی در لاماسیا و بارسا بوجود نیاورده.

لاماسیا یک اتفاق تاریخیه که قابل تکرار نیست؟ یا محصول یک رابطه درست بین اقتصاد سیا*ست و اجتماعه؟

مسلما قابل تکراره ولی قطعا کار دشواریست و نیازمند مدیریت قوی، سرمایه گذاری، عشق و اهمیت به باشگاه و آیندشه.

برای سری اول کافیه

ویرایش: یه سوال به شکل شگفت انگیزی تکرار شده بود

در خدمتیم
    منتظر سری های بعدی هستیم

8. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

10 سئوالات "شـیـفـو"

سلام ، من معمولا با مدیرا و رده بالاها همیشه در حد تشکر و درمیون گذاشتن مشکلات حرف زدم ، اینبار یکم راحتــ ـتر اولین صندلی داغی هست که شرکت میکنم .

1- به ورزش های رزمی چقدر علاقه داری ؟

5- به کدوم یکی از رشته های رزمی علاقه داری ؟

2- تا حالا شده دنبال یکی از رشته های رزمی بری ؟

3- به فیلم ها جکی جان و بروسلی علاقه داری ؟ فیلم هاشونو دنبال مکنی یا فقط اونایی که اسم در میکنن رو دیدی ؟

4- اگه یه رزمی کار بودی ، دوست داشتی الگوت کی باشه و در راه کی قدم برداری ؟

6- توی بچگی دوست داشتی مثل کدوم یکی از شخصیت های معروف باشی ؟

7- اگه شب ساعت 1:30 بامداد یکشنبه ، در خارج از شهر ماشینت خراب شد و تو باید خودتو فورا به مرکز شهر برسونی ، هیچ راهی جز گرفتن تاکسی نداری ، سوار تاکسی شدی که یک نفر جلو بود و یک نفر هم عقب ، تو عقب سوار شدی ، اولین حسی که بهت دست میده چیه ؟ حالا 100 متر جلوتر یک نفر دیگه هم سوار میشه و تو دقیقا روی صندلی عثب بین دو نفر هستی و دو نفر هم جلو ، توی این قسمت چه حسی بهت دست میده ؟ حالا با استارت حرف های کسی که کنار راننده هست میفهمی که ربوده شدی و بین یک گروه زورگیر گیر افتادی ، حالا چه حسی بهت دست میده و چیکار میکنی ؟ بعد اینکه یجای خیلی دوتر از جای اولت بدون لباس و جیب خالی ولت کردن ، بازهم چه حسی داری و چیکار میکنی ؟

8- تا حالا روی زن دست بلند کردی ؟

9- بدترین تنبیه خانوادت چی بوده ؟

10- توی دبیرستان درگیری داشتی ؟ چجوری تموم شده ؟

13- وقتی هادی ساعی برد ، چطوری ابراز خوشحالی کردی ؟

11- به نظرت کدوم یکی از ساخته های "سایپا مطمئن" قشنگتره : 111 - 141 - 132 - 131

12- بدترین درگیری و کتکـ ـکاری زندگیت تا الان سرچی و چجوری بوده ؟ جزئیاتش رو هم اگه امکانش هست بگو !

14- اگه عزرائیل میگفت انتخاب کن چطوری همسفر بشیم از بین این 5 راه کدوم رو انتخاب میکردی : ( البته بعد 1200 سال عمر با عزت )
    الف ) خفگی توی ماشینت وقتی افتادی توی دریا و ماشینت پر آب شده .
    ب ) یه چاقو به رون پات بخوره و طی 7 ساعت از خون ریزی شدید بمیری .
    ج ) توی اتاقت در طبقه 7 هستی اتاقت به دلیل نامشخصی آتیش میگیره و گیر افتادی و تنها راه سوختن در آتش هست .
    د ) مثل کابوی ها ، پاتو ببندن به اسب و اونقدر روی زمین بکشنت تا جون بدی .
    ه ) یه روانی بعد کلی تحقیر بندازتت توی یه قفس از خوک های وحشی و تیکه تیکت کنن .

15- اگه از دست جیگساو ( نقش باحال فیلم اره ) جون سالم بدر ببری و 6 تا از انگشت ها ، پای چپ از وسط ساق به پایین ، گوش و چشم راست نداشته باشی . امیدت به ادامه زندگی چقدره ؟

16- نظرت راجع تکچرخ با هندا 125 جلو دبیرستان دخترونه چیه ؟ حاضری اومدی طهران یدور با هم تجربش کنیم ؟

17- یک جمله در رابطه با هرکدوم ازین عکسا بگو :

18- میتونی این دیالوگو نقد و بررسی کنی :
    x : حاجی دارم میمیرم از تشنگی ، یذره آب میدی ؟
    y : آب ؟ مگه من آب دارم ؟
    x : یذره از قمقمت آب بده خیلی تشمنه .
    y : مگه میشه از قمقمه من تو آب بخوی ؟
    x : از هوا میریزم ، یکم بده
    y : آهان ، مگه میشه ؟
    x : آره یذره بدش من بخورم تا ببینی که میشه .
    y : چیو بدم ؟
    x : قمقمه رو
    y : حالا قمقمه من برای تو از کجا بیارم ؟
    x : حاجی نمیخوای یذره آب بدی ؟
    y : خب از اول بگو ، باید با خودت آب می آوردی ، منم بهت الان آب نمیدم نه بخاطر اینکه خسیس باشم ، بخاطر خودت اینکارو میکنم که دفعه بعدی هم آبتو مدیریت کنی و هم بیشتر آب با خودت بیاری ، والا من به فکر خودتم .
    x : نمیخوای بدی بگو نمیخوام بدم دیگه .

20- حاضری تو این بازی شرکت کنی ؟ اگه حریفت من بودم چه رجزی میخوندی ؟

* اگه جای زیدان بودی چیکار میکردی ؟
    ( کله به ماتیرازی )

ببخشید سئوالاتم زیاد و یکم عجیب بود ، بازهم سئوال دارم ازتون .
    بای تـا های

10. 9 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام مجدد
    به خاطر جوابات ممنون

سري دوم سوالام

1- از مسائل اقتصاسي و اجتماعي بازيکناي بارسا و اهميتش براي تو پرسيده بودم
    منظورم بيشتر استقلال کاتالان بود
    به عنوان کسي که مثلا طرفدار ژاوي يا پويول هست دوست داري اين بازيکنا به خواسته قلبشون برسن؟

2- نظرت رو در مورد مرزهاي قراردادي اينجوري بيان کردي
    من در ايران با فرهنگ ايراني بزرگ شدم و هويت ايراني دارم ولي مليت ايرانيم برام مهم نيست و براي اين مرز هاي قراردادي ما انسان ها ارزش خاصي قائل نيستم.
    آيا هويت ميتونه جداي از مليت تعريف بشه؟
    اجازه بده بر اساس نظر خودت پيش بريم
    کسي که در فرهنگي ايراني بزرگ شده و هويت ايراني داره ميتونه مليت ايراني نداشته باشه
    تو هويت و فرهنگ ايراني رو در چه فضايي بدست آوردي يا بهت دادن؟ اين آب از چه ظرفي در وجود تو ريخته شده؟
    به اين سوال هم جواب بده لطفا:
    آيا ميشه از فرم و محتوا دو تعريف مستقل داد؟

در ادامه جوابت به اينجا رسيدي
    مرزي وجود نداره، مرز رو قرارداد ها ايجاد مي کنن براي راحت کردن کنترل و اجراي قوانين.
    اگر مرزها وجود ندارن پس بر چه اساسي قراردادها به وجود اومدن؟
    قراردادها حاصل ذهنيت و نيازهاي جوامع بشري هستن ميشه چيزي که در ذنياي ذهني وجود داره در دنياي عيني وجود نداشته باشه؟
    فکر نميکني داري با عينک يک ايده آليست به دنيا نگاه ميکني؟
    اگر مرزها وجود ندارن پس کشورها به چه چيزي حمله و از چه چيزي دفاع ميکنن؟
    البته فکر ميکنم قبل از جواب دادن به اين سوالات بايد مشخص کني که تو مرزها رو غير حقيقي ميدوني يا قراردادها رو

و البته اگر مرزی وجود نداره و تو هویت رو جدای از ملیت میدونی دیگه نباید برات فرقی داشته باشه که چه کسی به مرزهای میهنت تجاوز کنه
    اما تو در ادامه حرفات به اینجا رسیدی
    مسلما فرق می کنه، نه به خاطر اینکه کشور مسلمون بوده یا نه، آمریکا خیلی متفاوت با عربستانه.

3- از تمدن چه تعریفی داری؟
    داشته ها و نداشته های تمدن شرقی و غربی رو چی میدونی؟
    اصلا به شرقی یا غربی بودن تمدن اعتقاد داری؟
    با این تعریف موافقی که تمدن یعنی شهرنشینی و تلاش در جهت رفاه انسانها

4- نظرت در مورد نظریه داروین چیه؟
    آیا اونقدر ثابت شده بود که بیش از 80 درصد تمدن نوین غرب و جهان بینیش بر اساس اون بنا بشه و شکل بگیره؟

5- من معتقدم که اثبات وجود خدا بسیار علمی تر از اثبات عدم وجود خداس اما خب اینجا جایی برای اظهار نظر من نیست و من هم دوست دارم در چارچوب عمل کنم
    اما دوست دارم به این سوال جواب بدی؟

زنجیره غذایی چیز بسیار ساده ایه که از دوره ابتدایی دربارش خوندیم

مثلا شیر آهو رو میخوره باقیمونده اون نصیب کفتارها و لاشخورها میشه مورچه ها از اون تغذیه میکنن بخشیش تبدیل به کود میشه و خاک رو غنی میکنه خاک غنی بستر مناسبی برای رشد گیاهانه خورشید میتابه و بارون و درختها سرسبزتر میشن و صحرا پر از چمن
    دوباره گله های آهو برای تغذیه به اونجا میان و شیر و دوباره....
    هر کدوم از این اجزاء رو از داخل این زنجیره بیرون بیاریم این زنجیره بهم میریزه و کم کم باعث نابودی بخشهای دیگه میشه
    نه میشه از بزرگترین جزء این زنجیره یعنی خورشید گذشت نه از کوچکترین جزء اون یعنی مورچه ها
    اما چرا وقتی انسان رو از این زنجیره بیرون میکشیم هیچ اتفاقی برای دنیا نمیفته؟ برعکس خیلی جاها در حال تخریب این زنجیرس؟
    انسان مال این دنیا نیست؟ یا این دنیا دیگه انسان رو بخشی از خودش نمیدونه؟ یا...

12. 7 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلام ، من معمولا با مدیرا و رده بالاها همیشه در حد تشکر و درمیون گذاشتن مشکلات حرف زدم ، اینبار یکم راحتــ ـتر اولین صندلی داغی هست که شرکت میکنم .

1- به ورزش های رزمی چقدر علاقه داری ؟

خیلی کم... دنبال نمی کنم.

5- به کدوم یکی از رشته های رزمی علاقه داری ؟

بچه که بودم کلاس تکواندو می رفتم

2- تا حالا شده دنبال یکی از رشته های رزمی بری ؟

نه به طور جدی. در حد یک کلاس یکی دو ماهه.

3- به فیلم ها جکی جان و بروسلی علاقه داری ؟ فیلم هاشونو دنبال مکنی یا فقط اونایی که اسم در میکنن رو دیدی ؟

نه فقط فیلم های معروف رو دیدم اونم تازه نه همشون.

4- اگه یه رزمی کار بودی ، دوست داشتی الگوت کی باشه و در راه کی قدم برداری ؟

همه میگن بروسلی ولی خب من نمی دونم چون اطلاع کافی ندارم!

6- توی بچگی دوست داشتی مثل کدوم یکی از شخصیت های معروف باشی ؟

نقش این هکرها که می زدن همه چیزو به هم می ریختن

7- اگه شب ساعت 1:30 بامداد یکشنبه ، در خارج از شهر ماشینت خراب شد و تو باید خودتو فورا به مرکز شهر برسونی ، هیچ راهی جز گرفتن تاکسی نداری ، سوار تاکسی شدی که یک نفر جلو بود و یک نفر هم عقب ، تو عقب سوار شدی ، اولین حسی که بهت دست میده چیه ؟ حالا 100 متر جلوتر یک نفر دیگه هم سوار میشه و تو دقیقا روی صندلی عثب بین دو نفر هستی و دو نفر هم جلو ، توی این قسمت چه حسی بهت دست میده ؟ حالا با استارت حرف های کسی که کنار راننده هست میفهمی که ربوده شدی و بین یک گروه زورگیر گیر افتادی ، حالا چه حسی بهت دست میده و چیکار میکنی ؟ بعد اینکه یجای خیلی دوتر از جای اولت بدون لباس و جیب خالی ولت کردن ، بازهم چه حسی داری و چیکار میکنی ؟

من با تمام وجود باور دارم که "چیزی رو که نمی تونی عوض کنی بپذیر" و دوم "از کسی انتظار نداشته باش".

وقتی در اون شرایط سوار ماشینی میشم مسلما باید این انتظار رو داشته باشم که احتمالی هست این افراد قصد زورگیری یا حتی چیزهای بدتر داشته باشند برای همین خیلی شوک زده نمیشم. نمیشه از همه آدم ها انتظار داشت خوب و سخاوتمند باشند.

8- تا حالا روی زن دست بلند کردی ؟

روی هیچ کس دست بلند نکردم!

9- بدترین تنبیه خانوادت چی بوده ؟

من تنبیه نمی شدم اصلا. در تربیت بچه اگه یک بار بهش گفتی کاری رو انجام بده و انجام نداد اوکی، اگه دو بار گفتی و انجام نداد بدون یه مشکلی هست و باید بری مشکلش رو حل کنی نه اینکه با بی توجهی بخوای خودش با مشکلش کنار بیاد و به خواسته تو رفتار کنه. پدر و مادر من خیلی مطالعه تربیت فرزندان داشتن و از این کارهای قرون وسطایی با من نکردن به هیچ وجه.

10- توی دبیرستان درگیری داشتی ؟ چجوری تموم شده ؟

اونقدر جدی چیزی سراغ ندارم که یادم بیاد

13- وقتی هادی ساعی برد ، چطوری ابراز خوشحالی کردی ؟

لبخند بر روی لب!

11- به نظرت کدوم یکی از ساخته های "سایپا مطمئن" قشنگتره : 111 - 141 - 132 - 131

من فقط پراید معمولی رو یادمه با اون جدیدتره که یکم خشکل تر بود

12- بدترین درگیری و کتکـ ـکاری زندگیت تا الان سرچی و چجوری بوده ؟ جزئیاتش رو هم اگه امکانش هست بگو !

اصلا اهلش نیستم.

14- اگه عزرائیل میگفت انتخاب کن چطوری همسفر بشیم از بین این 5 راه کدوم رو انتخاب میکردی : ( البته بعد 1200 سال عمر با عزت )
    الف ) خفگی توی ماشینت وقتی افتادی توی دریا و ماشینت پر آب شده .
    ب ) یه چاقو به رون پات بخوره و طی 7 ساعت از خون ریزی شدید بمیری .
    ج ) توی اتاقت در طبقه 7 هستی اتاقت به دلیل نامشخصی آتیش میگیره و گیر افتادی و تنها راه سوختن در آتش هست .
    د ) مثل کابوی ها ، پاتو ببندن به اسب و اونقدر روی زمین بکشنت تا جون بدی .
    ه ) یه روانی بعد کلی تحقیر بندازتت توی یه قفس از خوک های وحشی و تیکه تیکت کنن .

ج. آتش سوزی کمترین درد رو بین این ها داره چون اعصاب بدن خیلی سریع بعد از سوختن از بین میرن و دیگه چیزی حس نمیشه.

15- اگه از دست جیگساو ( نقش باحال فیلم اره ) جون سالم بدر ببری و 6 تا از انگشت ها ، پای چپ از وسط ساق به پایین ، گوش و چشم راست نداشته باشی . امیدت به ادامه زندگی چقدره ؟

به نظر من دنیا به ما انسان ها اندازه یک دونه نخود هم چیزی بدهکار نیست که انتظار داشته باشیم بی نظیر به دنیا بیایم و همیشه ایده آل بمونیم. اگه همچین اتفاقی بیفته چیزی نیست که من بتونم تغییرش بدم و برای همین می پذیرم و سعی می کنم با شرایط جدید خودم رو وفق بدم. امید به ادامه زندگی همیشه هست.

16- نظرت راجع تکچرخ با هندا 125 جلو دبیرستان دخترونه چیه ؟ حاضری اومدی طهران یدور با هم تجربش کنیم ؟

شرمنده

17- یک جمله در رابطه با هرکدوم ازین عکسا بگو :

یاد معلمی افتادم که این کارو می کرد

با عرض پوزش... [سانسور شد]

اولی زیباست... دومی هم خیلی حرکت جالبی نیست.

18- میتونی این دیالوگو نقد و بررسی کنی :
    x : حاجی دارم میمیرم از تشنگی ، یذره آب میدی ؟
    y : آب ؟ مگه من آب دارم ؟
    x : یذره از قمقمت آب بده خیلی تشمنه .
    y : مگه میشه از قمقمه من تو آب بخوی ؟
    x : از هوا میریزم ، یکم بده
    y : آهان ، مگه میشه ؟
    x : آره یذره بدش من بخورم تا ببینی که میشه .
    y : چیو بدم ؟
    x : قمقمه رو
    y : حالا قمقمه من برای تو از کجا بیارم ؟
    x : حاجی نمیخوای یذره آب بدی ؟
    y : خب از اول بگو ، باید با خودت آب می آوردی ، منم بهت الان آب نمیدم نه بخاطر اینکه خسیس باشم ، بخاطر خودت اینکارو میکنم که دفعه بعدی هم آبتو مدیریت کنی و هم بیشتر آب با خودت بیاری ، والا من به فکر خودتم .
    x : نمیخوای بدی بگو نمیخوام بدم دیگه .

این همش بستگی داره در چه شرایطی گفته شده. آیا اون طرف صبح، یه صبحونه حسابی زده به بدن و الان 10 صبحه یا وسط بیابون و سه روزی چیزی نخوردن؟

در کل کار حاجی قشنگ نیست ولی جمله آخر یعنی چیز مهمی هم نیست و هدف بیشتر آموزشه و اون طرف نمی فهمه.

20- حاضری تو این بازی شرکت کنی ؟ اگه حریفت من بودم چه رجزی میخوندی ؟

به هیچ وجه.

* اگه جای زیدان بودی چیکار میکردی ؟ ( کله به ماتیرازی )

هر چیزی که گفته بود، به احترام بقیه بازیکن ها و مردم کشورم می گذشتم و هیچ کاری نمی کردم.

ببخشید سئوالاتم زیاد و یکم عجیب بود ، بازهم سئوال دارم ازتون .
    بای تـا های

در خدمتم
    ممنون.

پ.ن. چرا شماره سوالاتت ایراد داشت؟

14. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری بعدی سوالات گرافیکار عزیز.

با سلام مجدد
    به خاطر جوابات ممنون

سلام مجدد. ممنون بابت سوالات جدید

سري دوم سوالام

1- از مسائل اقتصاسي و اجتماعي بازيکناي بارسا و اهميتش براي تو پرسيده بودم
    منظورم بيشتر استقلال کاتالان بود
    به عنوان کسي که مثلا طرفدار ژاوي يا پويول هست دوست داري اين بازيکنا به خواسته قلبشون برسن؟

اگه منظورت اون بود خب باید منظورت رو مستقیم می گفتی مخفی کردن منظور در پیچ و خم سوالات کار دو گروه از افراده: مغالطه گر ها و و شاعرها و عاشقان ادبیات که شما جزو دومی ها هستی

من دوست دارم مردم اون منطقه به خواسته خودشون برسن و اگه خواسته شون آزادی و استقلاله، پس همون. حالا اگه خواسته مردم با خواسته ژاوی و پویول یکسانه که چه بهتر ولی اگه خواستشون چیزی بر خلاف خواسته مردمشونه مسلما من دوست ندارم این ها به خواستشون برسن. ژاوی و پویول هر کدوم یک انسان هستن مثل هر انسان دیگه ای در اون منطقه.

پی نوشت: من شخصا با این ایده جدایی طلبی کاتالان ها مخالفم و فکر می کنم در این صورت هم خودشون ضعیف تر میشن و هم اسپانیا، ولی این چیزیه که خودشون باید دربارش تصمیم بگیرن.

2- نظرت رو در مورد مرزهاي قراردادي اينجوري بيان کردي
    من در ايران با فرهنگ ايراني بزرگ شدم و هويت ايراني دارم ولي مليت ايرانيم برام مهم نيست و براي اين مرز هاي قراردادي ما انسان ها ارزش خاصي قائل نيستم.
    آيا هويت ميتونه جداي از مليت تعريف بشه؟

مسلما میشه. اون چینی هایی که در غرب به دنیا میان با همه فرهنگ و رسوم چینی ممکنه حتی ملیت چینی نداشته باشن، ولی قطعا هویت چینی دارند. اون چینی هم که در چین با الگوهای غربی رشد می کنه ملیت چینی داره ولی هویت چینی نداره. این اتفاق ها به خصوص الان که خیلی در دنیا مهاجرت زیاد شده به وفور دیده میشه.

اجازه بده بر اساس نظر خودت پيش بريم
    کسي که در فرهنگي ايراني بزرگ شده و هويت ايراني داره ميتونه مليت ايراني نداشته باشه
    تو هويت و فرهنگ ايراني رو در چه فضايي بدست آوردي يا بهت دادن؟ اين آب از چه ظرفي در وجود تو ريخته شده؟

مسلما مثل هر کس دیگه ای که در ایران بزرگ شده سیستم آموزش یک سری چیزها رو به زور در ما ریخته، ولی از طرف خانواده چیزی به من تحمیل نشد تا حداقل در خانه اون آرامش فکری رو داشته باشم تا این هویت رو در ذهن خودم شکل بدم، چیزهای غیر منطقیش رو بیرون بریزم و هر چیزی که دوست دارم رو نگه دارم. برای همینه که من تعصبی نسبت به هویت و فرهنگ ایرانی ندارم و همیشه آمادگی یادگیری از فرهنگ های دیگه رو هم داشتم و این رو هم خیلی خوب می دونم.

به اين سوال هم جواب بده لطفا:

آيا ميشه از فرم و محتوا دو تعريف مستقل داد؟

آیا میشه برای دو مفهوم که سمنتیک زبانی هستن تعریف مستقل ارائه داد؟ دایکاتومایز کردن مفاهیم در 99.99 مواقع کاری اشتباهه به خصوص وقتی اون مفاهیم بطور بسیار شدیدی Subjective هستن.

در ادامه جوابت به اينجا رسيدي
    مرزي وجود نداره، مرز رو قرارداد ها ايجاد مي کنن براي راحت کردن کنترل و اجراي قوانين.
    اگر مرزها وجود ندارن پس بر چه اساسي قراردادها به وجود اومدن؟

خودت جوابش رو دادی در پایین. مرز ها به عنوان یک حقیقت در دنیا وجود ندارن و قرارداد هایی هستن بین انسان ها برای راحت کردن زندگی. مثل پول. پول چیزی نیست که یه حقیقت محض در دنیا باشه، در اصل یه مفهومیه که ما بوجود آوردیم تا معامله هامون رو راحت تر و ساده تر انجام بدیم. مرز ها هم دقیقا به همین شکل هستن کما اینکه 200 سال پیش مثل الان نبودن، شاید 200 سال دیگه هم مثل الان نباشن.

قراردادها حاصل ذهنيت و نيازهاي جوامع بشري هستن ميشه چيزي که در ذنياي ذهني وجود داره در دنياي عيني وجود نداشته باشه؟

دقیقا مرز ها هم به همین شکل هستن. در دنیای عینی چیزی به اسم مرز وجود نداره همونطور که چیزی به اسم پول هم وجود نداره.

فکر نميکني داري با عينک يک ايده آليست به دنيا نگاه ميکني؟

من به کل Perfectionist هستم ولی باید واقعیت ها رو هم دید.

اگر مرزها وجود ندارن پس کشورها به چه چيزي حمله و از چه چيزي دفاع ميکنن؟

حمله یا دفاع لازم نیست برای چیزی باشه که ماهیت حقیقی داره، این قرارداد ها هستن که به افراد یا جبهه های خاص امتیاز میدن و همه سعی دارن امتیازهای بیشتری بدست بیارن یا از امتیازهاشون دفاع کنن. پول حقیقت نداره ولی چرا شما پولت رو دم در نمی گذاری؟ چون برات امتیازهایی میاره که بهش نیاز داری و می تونه مشکلات حقیقیت رو حل کنه.

البته فکر ميکنم قبل از جواب دادن به اين سوالات بايد مشخص کني که تو مرزها رو غير حقيقي ميدوني يا قراردادها رو

مرزبندی ها یک مثال از قرارداد هایی است که انسان ها برای راحت کردن زندگی خودشون با هم بستن.

و البته اگر مرزی وجود نداره و تو هویت رو جدای از ملیت میدونی دیگه نباید برات فرقی داشته باشه که چه کسی به مرزهای میهنت تجاوز کنه
    اما تو در ادامه حرفات به اینجا رسیدی

اینجا دو قضیه با هم قاطی شده. اگه منظورت اینه که نباید برام فرق داشته باشه که چه کسی به میهنم تجاوز می کنه، مسلما فرق داره چون آمریکا فرضا بسیار قوی تر از بحرین هست و قضیه خیلی متفاوته اگه آمریکا حمله کنه نسبت به بحرین. اگه منظورت اینه که اصلا نباید برام اهمیت داشته باشه که کسی به میهنم حمله می کنه، که بازم من ارتباط منطقی بین فرضیات و نتیجه گیری نمی بینم.

3- از تمدن چه تعریفی داری؟

تمدن مفهوم خیلی گسترده ایه. چیزی که من می بینم تمدن روشی است که انسان ها برای بهبود زندگی اجتماعی شروع به تقسیم کردن وظایف و تخصص های مختلف می کنند تا به شکل گروه با هم زندگی کنند. این از یک قبیله می تونه باشه تا یک منطقه چند صد هزار کیلومتر مربعی.

داشته ها و نداشته های تمدن شرقی و غربی رو چی میدونی؟
    اصلا به شرقی یا غربی بودن تمدن اعتقاد داری؟

نه. تمدن ها زمانی که شکل گرفتن مفهوم شرقی و غربی وجود نداشت، فرضا برای چینی ها تمدن اسکیمو ها همونقدر دست نیافتنی بود تا تمدن ژاپنی ها تا تمدن سرخ پوستان آمریکا. دلیلی نداره دنیای گذشته رو با تقسیم بندی های (اشتباه) الان تعریف کنیم.

با این تعریف موافقی که تمدن یعنی شهرنشینی و تلاش در جهت رفاه انسانها

تا حدی. شهرنشینی البته زیاده روی است.

4- نظرت در مورد نظریه داروین چیه؟

توضیح می ده ما چطور به اینجا رسیدیم و قطعا مهمترین کشف 200 سال اخیر بشریت هست. مهمترین نقشش (بطور فلسفی) هم توضیح اینه که لزوم به طراحی آگاهانه پیچیدگی در طبیعت وجود نداره و پیچیدگی می تونسته بطور ناآگاهانه از سادگی پدید بیاد و مغلطه "این پدیده اینقدر پیچیده است که می باید طراح پیچیده تر می داشته" که قبل از اون خیلی ها باور داشتند رو نقض کرد که قبل از داروین یکی از بزرگترین پارادوکس های فلسفی بود.

آیا اونقدر ثابت شده بود که بیش از 80 درصد تمدن نوین غرب و جهان بینیش بر اساس اون بنا بشه و شکل بگیره؟

اینجا دو نکته هست:

1. در اثبات و صحت تکامل داروین کوچکترین شکی نیست. اثبات بسیار محکم و قوی است و هیچ نظریه علمی در تاریخ بشریت به اندازه تکامل داروین تا به حال به تست گذاشته نشده و همیشه هم بدون حتی یک استثنا سربلند بیرون اومده، به قول یکی از دانشمندان اگه فقط یک فسیل از میلیون ها فسیلی که تا حالا پیدا کردیم در ترتیب اشتباه پیدا شده بود، تکامل داروین نقض می شد ولی تکامل از این همه تست کاملا سربلند بیرون اومده و الان فکر نمی کنم حتی یک دانشمند (که لایق عنوان دانشمندی باشه) در دنیا وجود داشته باشه که تکامل رو باور نداشته باشه.

اگه امروز در مجامع علمی بپرسیم آیا نظریه چرخش زمین به دور خورشید از نظر علمی محکم تر است یا تکامل داروین، پاسخ تکامل داروین خواهد بود.

2. تمدن های غربی به هیچ وجه بر اساس بینش داروینی در دنیا پدید نیومده و دقیقا در تضاد با چنین بینشی است. بینش داروینی یعنی "Survival of the fittest" ، که با بی رحمی تمام میلیارد ها سال در طبیعت وجود داشت و باعث جلو رفتن پروسه تکامل می شد و اگه وجود نداشت ما انسان ها هیچ وقت پدید نمی آمدیم. این ارزش ها فقط در محیط خطرناک جنگل و طبیعت بطور طبیعی بوجود میاد که همیشه ضعیف ها زودتر می میرند به خاطر خطرها یا ضعف در پیدا کردن غذا و ... و قوی تر ها بیشتر زنده می مونند و بیشتر تولید مثل می کنند و تغییرات ژنتیکی که در قوی تر ها پدید اومده بیشتر به نسل های بعدی انتقال پیدا می کنه و تشدید میشه و همیشه موجودات بهتری نسبت به نسل های گذشته پیدا میشن (برای همینه که مثلا زنبور های الان در کارشون بهتر از زنبور های 100 هزار سال پیش هستن و همیشه حیوانات در کاری که انجام میدن پیشرفت می کنن).

اگه قرار بود بر اساس این بینش پیش بریم باید این اثر طبیعت و جنگل رو شبیه سازی می کردیم، یعنی افرادی که از نظر ذهنی و فیزیکی ضعیف تر بودن رو عقیم می کردیم یا حداقل ایزوله می کردیم تا نسلشون ادامه پیدا نکنه و نسل های بعدی انسان ها از افرادی باشه که بهتر هستن. اصولا شکل گیری تمدن ها یعنی افراد ضعیف دیگه لزوما قرار نیست زودتر بمیرند یا کمتر بچه دار بشن و در عوض به همون نسبت در جامعه می مونند و این کاملا در تضاد با بینش داروینی است. تکامل ما انسان ها از اون تکامل "کور" و "کوته بینانه" داروینی که فقط جلوی پاش رو می دید، هر کس بهتره زنده می مونه، به یه تکامل اجتماعی رسیده که با تفکرات و استفاده از عقل همیشه اجتماع ما نسبت به نسل های قبل بهتر میشه و این برای اطمینان از بقای نسل انسان بسیار روش بهتری است نسبت به تکامل داروینی، به خصوص که ما دیگه در اون محیط خطرناک طبیعت زندگی نمی کنیم.

پی نوشت: تکامل داروینی همیشه در پشت صحنه در حال اتفاق افتادنه ولی چون ما دیگه با ارزش های داروینی زندگی نمی کنیم این تکامل بسیار کند شده و طبیعتا ما تکاملی رو که در 100 هزار سال پیش تا الان در انسان ها داشتیم، در 100 هزار سال آینده در انسان ها نخواهیم داشت و سرعت تغییرات بسیار کمتر خواهد بود.

5- من معتقدم که اثبات وجود خدا بسیار علمی تر از اثبات عدم وجود خداس اما خب اینجا جایی برای اظهار نظر من نیست و من هم دوست دارم در چارچوب عمل کنم
    اما دوست دارم به این سوال جواب بدی؟

ما اصلا نیاز به اثبات عدم وجود چیزی که وجودش اثبات نشده نداریم. هیولای 12 سری که ستاره ها رو می بلعه و باعث بوجود آمدن سوپرنوا میشه رو هم نمیشه اثباتی آورد که وجودش رو رد کنه ولی چون اثبات نشده ما باور نداریم، همینطور هر ادعای دیگه. وقتی به خدا می رسیم همه چیز ثابت می مونه چون فرهنگ ما ریشه کرده که خدا وجود داره، ولی پایه های استدلالی این ادعا هم بسیار ضعیف و در حد همون هیولاست چون ما از قدیم عادت داشتیم ندانسته هامون رو به نیرویی بزرگ تر و وسیع تر از خودمون نسبت بدیم، به خصوص خدای ابراهیمی که هیچ دلیل علمی و عقلی برای وجودش نیست. باز خداهای Deist ها رو یکم میشه بهشون شکل و رنگ داد گرچه اون ها هم به همون شکل هستن.

زنجیره غذایی چیز بسیار ساده ایه که از دوره ابتدایی دربارش خوندیم

مثلا شیر آهو رو میخوره باقیمونده اون نصیب کفتارها و لاشخورها میشه مورچه ها از اون تغذیه میکنن بخشیش تبدیل به کود میشه و خاک رو غنی میکنه خاک غنی بستر مناسبی برای رشد گیاهانه خورشید میتابه و بارون و درختها سرسبزتر میشن و صحرا پر از چمن
    دوباره گله های آهو برای تغذیه به اونجا میان و شیر و دوباره....
    هر کدوم از این اجزاء رو از داخل این زنجیره بیرون بیاریم این زنجیره بهم میریزه و کم کم باعث نابودی بخشهای دیگه میشه
    نه میشه از بزرگترین جزء این زنجیره یعنی خورشید گذشت نه از کوچکترین جزء اون یعنی مورچه ها
    اما چرا وقتی انسان رو از این زنجیره بیرون میکشیم هیچ اتفاقی برای دنیا نمیفته؟ برعکس خیلی جاها در حال تخریب این زنجیرس؟

این اشتباهه. ما هر جزئی رو اگه بیرون بیاریم زنجیره ممکنه به مشکل بخوره چون ما داریم مستقیما در این کار دخالت می کنیم ولی جزء ها خودشون از این چرخه بیرون میان و مشکلی هم پیش نمیاد. این بیرون اومدن از چرخه کار یک دقیقه نیست که سریعا مثلا آهو ها رو از چرخه حذف کنیم، طی پروسه تکامل کم کم این اتفاق می افته و مثلا آهو ها سریعتر و چابک تر و باهوش تر میشن و طی فرضا چند هزار سال کمتر بدست شیر ها شکار میشن و نقش متفاوتی رو در طبیعت پیدا می کنن و مثلا بعد از 100 هزار سال دیگه اصلا توسط شیرها شکار نمیشن، و طی این فاصله معمولا موجودات دیگه ای جایگزین آهو ها در اون چرخه میشن (و البته شیر ها هم تکامل پیدا می کنن و نقششون متفاوت میشه). این چرخه ها هم تغییر می کنن.

انسان ها هم زمانی در جنگل زندگی می کردند و ما هم زمانی عضوی از این چرخه بودیم (و اتفاقا نقطه بالایی چرخه غذایی هم نبودیم، ما بدست حیوانات درنده تر و چابک تر شکار می شدیم). حیواناتی مثل میمون ها (پسر عمو های ما) در تکامل برای بیشتر کردن شانس زندگی چابکی و سیستم بهتر تعادلی رو بهبود بخشیدند تا راحت تر از دست این موجودات درنده فرار کنند، ما انسان ها هوش خودمون رو افزایش دادیم و آگاهی ما باعث شد بتونیم از این چرخه و خطراتش خارج بشیم و برای خودمون این استقلال از چنین چرخه هایی رو بدست بیاریم. چه بسا تکامل بقیه موجودات شکل دیگه ای به خودش بگیره و ما رو دوباره وارد چنین چرخه هایی کنه، شاید در یک میلیون سال دیگه ما دوباره در پی فرار کردن از دست موجودات درنده ای باشیم که حتی از ما هم باهوش تر باشند (مثال!).

انسان مال این دنیا نیست؟ یا این دنیا دیگه انسان رو بخشی از خودش نمیدونه؟ یا...

انسان قطعا مال همین دنیاست و باهوش ترین حیوان روی زمینه. از بقیه نظرها ما یک حیوان خیلی خیلی معمولی هستیم و هر عضو یا سیستمی در بدنمون رو نگاه کنیم نسبت به حیوانات اصلا چیز خاصی نیست، حیواناتی چشم بهتر از ما دارن، گوش بهتر، مشام بهتر، سیستم حسی بهتر، سیستم تعادلی بهتر، فیزیک بدنی قوی تر، سیستم ایمنی بهتر، قلب بهتر، سیستم تنفس بهتر و ... ، مثلا مارمولک می تونه یک عضو قطع شده بدنش رو دوباره رشد بده یا سوسک می تونه مدت خیلی زیادی رو بدون تنفس زندگی کنه. شرایطی که ما در اون تکامل پیدا کردیم طوری بوده که چنین تغییراتی کمک بیشتری به بقای ما نکرده. کلا موجوداتی که در محیط خطرناک جنگلی تکامل پیدا کردند بیشتر از نظر فیزیکی و هوشی تکامل پیدا کردند و فرضا اکثر حیوانات جنگل از نظر مکانیزم داخلی بدن مشابه همدیگه هستن (از نظر تکامل یافتن) و چون تغییرات مکانیزمی کمکی به بقاشون نمی کرده و این تغییرا تشدید نشده در حالی که موجوداتی مثل سوسک ها و مارمولک ها در محیط خطرناک نسبت به سایر موجودات نبودن و تغییرات فیزیکی و هوش کمکی به بقاشون نکرده، ولی طبیعتی داشتن که بی رحم بوده و شرایط مساعد نداشته و برای همین بیشتر مکانیزم های داخلی بدنشون مثل سیستم ایمنی و ... رشد کرده.

ما هم این امتیاز رو بدست آوردیم که خودمون رو جدا کردیم از بقیه حیوانات، فقط و فقط به واسطه هوش تکامل یافتمون. این غرور و خودبزرگ بینی بعضی از انسان هاست که فکر می کنند در این دنیای طبیعت تافته جدا بافته هستند.

16. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سری سوم و پایانی سوالاتم
    البته برای اینکه خستت نکنم فقط یکی دو سوال میپرسم

1- من با تعجب خیلی زیادی نظرت رو در مورد نظریه داروین خوندم
    چون نظریه داروین در مهمترین بخشش یعنی «منشا حیات» کاملا مبهمه و توضیح خاصی نداره
    اکسیژن هیدروژن کربن نیتروژن در زمین وجود داشتن و چیزی که دانشمندا به ویژه داروینیستا دنبالشن اینه که چه چیزی اینها رو با هم ترکیب کرد
    مثلا دکتر استین زیست شناس بزرگ وقتی از مایکل رز یکی از بزرگترین داروینیستها در مورد منشا حیات یا انرژی اولیه سوال میکنه هیچ جواب قانع کننده ای نمیشنوه

اینکه ما چجوری از یک جهان مرده به یک جهان زنده و سلولی رسیدیم اصلا توضیح داده نشده
    یک تک سلولی برای به وجود اومدنش احتیاج به 250 پروتئین داره
    دکتر برادلی میگه احتمال اینکه 250 پروتئین به شکل اتفاقی در کنار هم قرار بگیرن و اولین تک سلولی هستی رو به وجود بیارن یک در یک تریلیونم به توان چند تریلیونمه
    تازه من اصلا در مورد دن ان ای و اگاهی اولیه اونها که حجمش در یک تک سلولی بسیار بسیار کوچک تقریبا 2 گیگه حرف نمیزنم
    چون اون خیلی خیلی غیرقابل توضیح تر مونده

در واقع ما اصلا کاری به فسیلها نداریم اونها در نظریه داروین مسئله چندان بزرگی نیستن
    مشکل علم امروز بنیان نظریه هست

نظرت در این باره چیه؟

2- چرا علم به جای دلایلی علمی و عقلانی در 99 درصد موارد به این جمله غیر علمی میرسه:
    جهان به شکل اتفاقی پدیدار شده و همه چیز حاصل یک اتفاقه
    چرا علم به جای اعتراف به دانستن و درک کردن اونهم سرشار از ابهامش بر تنها 4 تا 6 درصد دنیای فیزیکی داره روی ندانستن حدود 95 درصد از جهان فیزیکی سرپوش میزاره
    در واقع اگر من بپذیرم که دلایل برای وجود خدا غیر علمی هستن خود علم هم باید بپذیره هنوز دلیلی برای عدم وجود خدا نتونسته بیاره
    یا حداقل باید بپذیره که در این مورد سکوت کنه
    نظرت در مورد انرژی سیاه چیه؟

آرمان جان خیلی ممنون که صادقانه به سوالاتم جواب دادی
    بسیار لذت بردم و استفاده کردم

18. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نکنه فکر کردین سوالات من تموم شده ، هوم ؟!

پکیج پنجم ! :

1- نظرت رو در مورد افراد زیر بگو :

مارچلو بیلسا :

گاس هیدینک :

یوپ هاینکس :

لویی فان خان :

اوتمار هیتسفلد :

آریگو ساکی :

فابیو کاپلو :

سرالکس فرگوسن :

سوال تکمیلی : از بین جمع فوق کدوم رو ترجیح میدی ؟

2- نقطه ی جوشت روی چند درجه تنظیم شده ؟ / یعنی اصولا چقدر طول میکشه تا عصبانی بشه و فوران کنی ؟ زود عصبی میشی یا " ملو " هستی ؟

3- این سوال فرم جالبی داره به نظرم ؛ توی صندلی داغ انجمن موسیقی دیدم نمونشو و خلاصه پسندیدم ( حق مالکیت معنوی برای کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محفوظه )

اگه رنگ بودی ( چه رنگی دوست داشتی باشی ) :

اگه پرنده بودی ( چه پرنده ای دوست داشتی باشی ) :

اگه ماشین بودی :

اگه شهر بودی :

اگه عدد بودی :

اگه کشور بودی :

اگه سیاستمدار بودی :

اگه مربی فوتبال بودی :

اگه میوه بودی :

اگه یه روز هفته بودی :

اگه یه ماه سال بودی :

اگه یه خیابون بودی :

اگه یه تاریخ بودی :

اگه نوشیدنی بودی :

و اگه جهت بودی :

3- اما سوال محبوب من : این سوالو در صندلی داغ قبلی هم پرسیدم ولی در جواب گفتی نمیدونم ؛ دوباره میپرسم ( اینقدر میپرسم تا جواب بدی ) ؛ اگه الان یه در روبروت باشه و تا لحظاتی دیگه باز بشه ، دوست داری چه کسی پشت اون در باشه ؟

20. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •