سلام آرمان عزیز
میبینم که بسیار پر انرژی به سوالات دوستان پاسخ میدی حتی در سری چهارم پنجم
دستت درد نکنه
تا اینجا از سوالای دوستان و جوابای تو واقعا استفاده کردم
خلاصه خوشحالم که مثل سروش در شرایطی آرمانی هستی
1- مرزهای علاقه تو به بارسا تا کجا هستن؟
آیا فقط تیم فوتبال بارسا رو دوست داری یا برد سایر تیمهای این باشگاه در سایر رشته ها هم برات واقعا مهمه؟
آیا علاقه به بازیکنای بارسا رو فقط در دنیای فوتبال تعریف میکنی یا دغدغه های اجتماعی اقتصاسی اونا هم برات مهمه؟
اگر یه نفر بهت بگه آخه یه تیم خارجی چه ربطی به ما داره که اینقدر براش وقت بزاریم جوابت چیه؟
2- خودت رو یک ایرانی میدونی؟
اگر نمیدونی چرا؟ اگر میدونی تعریفت از میهن چیه؟
خطوط قرمز تو یا مرزهای معنوی کشور تو تا کجا هستن؟
در صورت عبور شخصی یا کشوری از این خطوط بر اساس ارزشهای خودت تصمیم میگیری یا بر اساس اینکه شخص یا کشور متجاوز کیه؟
کلا برای تو فرقی میکنه که فرضا اگر حمله ای به ایران بشه کشور حمله کننده آمر*یکا باشه یا یه کشور مسلمون مثلا عربستان؟
3- اگر مشکلی نداری خیلی دوست دارم کمی از رابطه خودت با خدات حرف بزنی؟
اصلا بهش اعتقاد داری؟
شاید بهتره اول کمی در مورد رابطه خودت با خودت بگی بعد به سوال قبلی جواب بدی؟ البته میتونی به این سوال جواب ندی
4- مورینیو بارها مستقیم و غیر مستقیم اشاره کرد که گواردیولا در واقع یک انسان خوش اخلاق نیست بلکه یه آدم ریا کاره
به نظرت میشه یک آدم در فضای فوتبال و فشار تماشاگر و جوی که بر زمین حاکم میشه خودِ حقیقیش رو پنهان کنه؟
چنین انسانی برای کنترل خودش در این شرایط
یا باید ذاتا چنین شخصیتی داشته باشه
یا باید واقعا یک فرد باهوش و به نوعی روانشناس باشه
یا به معنای واقعی و به قول هیتلر یک دروغگوی ماهر باشه
چهار سال گواردیولا رو روی نیمکت بارسا دیدی فکر میکنی پپ جزء کدوم دسته از این آدمهاست؟
5- از جمادی مُردم و نامی شدم .......... وز نما مُردم به حیوان سرزدم
مُردم از حیوانی و آدم شدم .......... پس چه ترسم کی ز مردن کم شدم
حمله ی دیگر بمیرم از بشر .......... تا برآرم از ملائک بال و پر
بار دیگر از ملک پران شوم .......... آنچه اندر وهم ناید آن شوم
به نظر تو هدف اصلی مولانا از سرودن این ابیات چی بوده؟ چه مفهومی رو میخواسته منتقل کنه؟
بعضیا معتقدن داره درباره تناسخ حرف میزنه بعضیا معتقدن داره نظریه تکامل داروین رو صدها سال قبل از داروین مطرح میکنه
تو چی فکر میکنی ؟
6- گواردیولا رو برای تاریخ بارسا مهمتر میدونی یا کرایف رو؟(فقط نگو هر دو)![]()
گواردیولا محصولی از لاماسیاست یا متولد کننده لاماسیا؟ یا هر دو(در زمان گواردیولا عملا بارسا 90 درصد تمرکزش رو روی شاگردان لاماسیا قرار داد تا جایی که پس از اون بارسا در یک بازی از 11 بازیکن لاماسیایی استفاده میکنه)
نظرت در مورد لاماسیا چیه؟ نطرت در مورد اینکه در عصر تجارت فوتبال و انتقالهای میلیونی یک تیم از مزرعه خودش تغذیه کنه چیه؟
چرا چنین ساختار منظمی در کشورهایی که از اسپانیا منظمتر و پیشرفته ترن مثل آلمان یا انگلیس شکل نگرفت؟
لاماسیا یک اتفاق تاریخیه که قابل تکرار نیست؟ یا محصول یک رابطه درست بین اقتصاد سیا*ست و اجتماعه؟
برای سری اول کافیه
ویرایش: یه سوال به شکل شگفت انگیزی تکرار شده بود![]()