تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 81

نام تاپيک: لطفا به من كمك كنيد !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ايران+این انجمن

پيش فرض

به نظر من به درد نمي خوره. :shock:
    مگه اون شخص راضي نباشه كه مكالمات اون رو گوش بدن

Administrator Meisam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

سلام
    اگه بحث به موضوع خودش برنگرده من مجبور ميشم تاپيك رو قفل كنم
    از بحث هاي حاشيه اي بپرهيزيد :arrow:
    ممنون

آخر فروم باز Monica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_best
    احساني جان بابا بي خيال! خب حتما يه موضوع مهمي هست كه مونيكا اينقدر پيگيره. به نظر من اگه مي تونيد كمك كنيد اگه نمي تونيد هم ديگه اينقدر گير نديد. در مورد كري خوندن با دخترها هم به نظر من جاش تو اين تاپيك نيست. مي تونيد به تاپيكي كه نويد جان درست كرده رفته و اونجا هر چقدر مي خواهيد كري بخونيد!
    در ضمن مونيكا يه نفره و ما چند نفر. اين درسته كه يك نفر به چند نفر؟!
    مرسي از اينكه مي توني اينو درك كني . :P من كه در هر صورت كم نمي آوردم :lol: ولي بازم از اينكه اين بحث مسخره رو تموم كردي ممنون .
    راستي من هنوز نفهميدم دليل خطايي كه در هر بار اجرا اين برنامه داده مي شه چيه . اين به اين معناست كه هنوز مشكلم حل نشده . پس اگه مي تونيد به جاي كل انداختن هاي الكي كمكم كنيد. :!:

آخر فروم باز Ehsani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    Alone In The Rain

پيش فرض

هدف اول تو سايت p30world اموزش گرفتن از ديگران و اموزش دادن به ديگران هست .. پس بي خيال كل كل ميرم سراغ راهنمايي كردن ..

متن خطا رو بنويس.. 100٪ مودمت voice نداره... اگه اطمينان داري كه مودمت voice داره حتما بايد درايورش رو كامل نصب كني.. ويندوز xp معمولا مودم رو به صورت generic ميشناسه ..اگه ويندوزت xp هست و مودمت رو generic شناخته و از طرفي هم اطمينان داري كه مودمت voice داره در نتيجه بايد درايور xp مودمت رو نصب كني تا كامل مودم رو بشناسه... معمولا برنامه هاي از اين دست كه با خط تلفن براي ضبط مكالمات به كار ميرن گيرشون سره voice مودم هست كه اگه voice داشته باشن بايد درايور مربوطشون با توجه به نوع ويندوز نصب بشه تا صحيح كار كنن... راستي مودمت چيه؟!؟!

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط monica
    :lol: مرسي از اينكه مي توني اينو درك كني . Razz من كه در هر صورت كم نمي آوردم Laughing ولي بازم از اينكه اين بحث مسخره رو تموم كردي ممنون .
    راستي من هنوز نفهميدم دليل خطايي كه در هر بار اجرا اين برنامه داده مي شه چيه . اين به اين معناست كه هنوز مشكلم حل نشده . پس اگه مي تونيد به جاي كل انداختن هاي الكي كمكم كنيد. .
    من هم نگفتم كه تو كم مي آري . اما نه اينجا جاي اين كل كل انداختن هاست و نه چند نفري با يك نفر در افتادن كار درستيه.

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Ehsani
    متن خطا رو بنويس.. 100٪ مودمت voice نداره... اگه اطمينان داري كه مودمت voice داره حتما بايد درايورش رو كامل نصب كني.. ويندوز xp معمولا مودم رو به صورت generic ميشناسه ..اگه ويندوزت xp هست و مودمت رو generic شناخته و از طرفي هم اطمينان داري كه مودمت voice داره در نتيجه بايد درايور xp مودمت رو نصب كني تا كامل مودم رو بشناسه... معمولا برنامه هاي از اين دست كه با خط تلفن براي ضبط مكالمات به كار ميرن گيرشون سره voice مودم هست كه اگه voice داشته باشن بايد درايور مربوطشون با توجه به نوع ويندوز نصب بشه تا صحيح كار كنن... راستي مودمت چيه؟!؟!
    متن خطا رو يه بار نوشتم . مودم هم 100٪ voice داره . ويندوزم xp و98 . مودمو چند بار تو اين چند روز نصب كردم . ولي باز همون خطا داده مي شه . در ضمن اين برنامه هم تو xp و هم تو 98 همين مشكلو داره :!:

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جالب شد :shock:

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

:roll: :?: :!:

پروفشنال mohammad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

خوب مونيكا خانم اين برنامه رو بده يه نفر ديگه روي كامپيوترش امتحان كنه ببينه جواب ميده .
    البته كامپيوتري كه شرايطشو داشته باشه .

مهمان
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزيز
    در مورد استراق سمع مکالمات بايد بگم اين موضوع به تکنولوژي phreak در ارتباطات ربط داره.
    در مورد سوال دوستان که آيا برنامه اي جهت استراق سمع مکالمات موبايل وجود داره بايد بگم که بدون قطعه سخت افزاري نمي توان به اين امر دست يافت.
    در مورد اينکه مي توان يا نمي توان بايد گفت که چنين کارهايي 100 درصد عملي هست.
    در ضمن مي توان کاري کرد که حتي قابل رديابي هم نباشيد.
    و نکته اي ديگر اينکه دستگاههايي وجود دارند که مي توانند شماره هاي ثبت شده در موبايل را نمايش دهند.
    اين هم قابل توجه دوستاني که به جنس مخالف خود شک دارند :mrgreen:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •