به نظر من به درد نمي خوره. :shock:
مگه اون شخص راضي نباشه كه مكالمات اون رو گوش بدن![]()
به نظر من به درد نمي خوره. :shock:
مگه اون شخص راضي نباشه كه مكالمات اون رو گوش بدن![]()
سلام
اگه بحث به موضوع خودش برنگرده من مجبور ميشم تاپيك رو قفل كنم
از بحث هاي حاشيه اي بپرهيزيد :arrow:
ممنون
مرسي از اينكه مي توني اينو درك كني . :P من كه در هر صورت كم نمي آوردم :lol: ولي بازم از اينكه اين بحث مسخره رو تموم كردي ممنون .نوشته شده توسط mehdi_best
راستي من هنوز نفهميدم دليل خطايي كه در هر بار اجرا اين برنامه داده مي شه چيه . اين به اين معناست كه هنوز مشكلم حل نشده . پس اگه مي تونيد به جاي كل انداختن هاي الكي كمكم كنيد. :!:
هدف اول تو سايت p30world اموزش گرفتن از ديگران و اموزش دادن به ديگران هست .. پس بي خيال كل كل ميرم سراغ راهنمايي كردن ..![]()
متن خطا رو بنويس.. 100٪ مودمت voice نداره... اگه اطمينان داري كه مودمت voice داره حتما بايد درايورش رو كامل نصب كني.. ويندوز xp معمولا مودم رو به صورت generic ميشناسه ..اگه ويندوزت xp هست و مودمت رو generic شناخته و از طرفي هم اطمينان داري كه مودمت voice داره در نتيجه بايد درايور xp مودمت رو نصب كني تا كامل مودم رو بشناسه... معمولا برنامه هاي از اين دست كه با خط تلفن براي ضبط مكالمات به كار ميرن گيرشون سره voice مودم هست كه اگه voice داشته باشن بايد درايور مربوطشون با توجه به نوع ويندوز نصب بشه تا صحيح كار كنن... راستي مودمت چيه؟!؟!
من هم نگفتم كه تو كم مي آري . اما نه اينجا جاي اين كل كل انداختن هاست و نه چند نفري با يك نفر در افتادن كار درستيه.نوشته شده توسط monica
متن خطا رو يه بار نوشتم . مودم هم 100٪ voice داره . ويندوزم xp و98 . مودمو چند بار تو اين چند روز نصب كردم . ولي باز همون خطا داده مي شه . در ضمن اين برنامه هم تو xp و هم تو 98 همين مشكلو داره :!:نوشته شده توسط Ehsani
خوب مونيكا خانم اين برنامه رو بده يه نفر ديگه روي كامپيوترش امتحان كنه ببينه جواب ميده .
البته كامپيوتري كه شرايطشو داشته باشه .
سلام دوستان عزيز
در مورد استراق سمع مکالمات بايد بگم اين موضوع به تکنولوژي phreak در ارتباطات ربط داره.
در مورد سوال دوستان که آيا برنامه اي جهت استراق سمع مکالمات موبايل وجود داره بايد بگم که بدون قطعه سخت افزاري نمي توان به اين امر دست يافت.
در مورد اينکه مي توان يا نمي توان بايد گفت که چنين کارهايي 100 درصد عملي هست.
در ضمن مي توان کاري کرد که حتي قابل رديابي هم نباشيد.
و نکته اي ديگر اينکه دستگاههايي وجود دارند که مي توانند شماره هاي ثبت شده در موبايل را نمايش دهند.
اين هم قابل توجه دوستاني که به جنس مخالف خود شک دارند :mrgreen:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)