نه عزیز هر ورژنی واسه خودش اسم داری
4.0.4و4.0.3 ics هست
4.1.1 جیلی بیلی هست
نه عزیز هر ورژنی واسه خودش اسم داری
4.0.4و4.0.3 ics هست
4.1.1 جیلی بیلی هست
slm d0ostan ...man barname ye bazi ke dl mikonam mirizam t0o sd card vaghti mikham nasbesh konam ...nasb nemishe/..
hata barnamye bazar ham nat0onestam nasb konam ..khaheshan komak konid mer30 ....:( :( :(
سلام
من تا حالا چنین مشکلی نداشتم
ولی من برنامه هامو از کامپیوتر روی فلش میریزم بعد وصله تبلت میکنم و از روی همون نصب میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
شمام یه بار همین راهو امتحان کن شاید جواب داد
(پست هایی که میذاری فارسی بذار)
موفق باشی
سلام من دیروز تبلت axtrom modele 7102 v, 420 توومن خریدم
فقط تنها مشکلی که دارم نمیتونم برای بگ گراندم عکس فول بزارم باید حتما کروپش کنم و اجازه گذاشتن عکس کامل رونمیده ایا وسه شما هم همین طوره؟
در ضمن دوستان میتونن نرم افزار وایبر Viber روی تبلتشون نصب کنن و مجانی تلفن بزننالبته حتما باید به وایولس وصل باشید
اونایی که وی پی ان دارن میتونن برای تبلتشون تنضیم کنند و خیلی راحت برن فیس بوک
مبارکه دوسته عزیز
تلفن بزنن؟؟؟؟؟
مگه میشه؟
چه جوری چه شماره ای واسه طرف میفته؟
وایولس منظورت وایرلسه؟
من هم 475 خریدم
خیلی راحت برو اول vibero دانلود کن وقتی که اجراش میکنی خودش ی شماره تلفن ازت میخواد که شمارتو بهش بده وقتی که شمارتو دادی همون لحظه ی کدی رو به گوشیت اس ام اس میکنه که باید کد رو وارد کنی وقتی که تموم شد میتونی بدون زدن +98 و به صورت کاملا عادی مثلا09127645045 به همین سبک تلفن بزنی به شر طی که شخص مورد نظر وایبر داشته باشه و به وایلس وصل باشه میتونید بینهایت صحبت کنید
مال من شبکه های وایرلس رو نشون نمیده چیکار کنم ؟
وایرلس رو روشن کردم ولی هیچ شبکه ای رو شناسایی نمیکنه
باید جایی باشین که شبکه وایرلس وجود داشته باشه
وگرنه پیدا نمیکنه
بله درسته
لپ تاپم به وایلرس گوشیم وصل میشه ولی تبلتم اصلا شناسایی نمیکنه.
راستی وقتی وای فای تبلت رو روشن میکنم اونجا که مینویسه : Turning WiFi on... این جمله میمونه و دیگه نمیره. اگه رو منو های دیگه کلیک کنی و برگردی اونوقت میره
بقیه امکانات وای فای مثل WiFi Hotsopt کار میکنن ولی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)